Sizin gidince sorun vitamin yazıyolar folikten sonraKızlar ben vitamin di baska bir seydi kullanmıyrm folik asit kullanyrdm bıraktım benim doktor cok sormuyor böyle seyleri anlamadım
Bende zübeyde ye gidiyorum memnun değilim. Lokman hekim hastanesi nasıl oraya baya iyi diyorlar. Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuzIlk gebeligimde kontrollerimi zubeydeye gittim ama dogumu lokman hekimde yaptim. Sirf tahliller hizli cikio die gittim zubeydeye ama igrenc bi hastane arkadasim dogum yapti kizi rezil etmisler gunlerce dogumu cok zor olmus zaten parcalamoslar heryerini eesmen. Iki hafta once ben gittim 9 hafyalik bebege 7 haftalik dedi ve hoc aciklma yapmadan gec dollenme diyip yolladilar beni. Beynimden vurulmusa dondum pislikler adam gibi bakmadiklari gibi it gibiler. Bizde inan paraya kiydik bu sefer ve ozel dra gidiorum artik
Bende kararsızım yandan sarkıtmalı mı daha iyi olur yoksa sırt çantası olanlar mı onun kararını verdiğimde alacağım:)Sağol canım.Yandan sarkıtmalı kullancam çantayı kısmet olursa.İçimden bişey çıkarmak gerektiğinde daha kolay olur yolda.Nasıl gidiyor senin bu arada
Azcık buyudu benımde sankı cok bellı degıl daha ama yavrularımız buyusun kanamalar bıtsınAmin bitsin gitsin inşallah.Her sabah Göbek altımı yokluyorum büyüdüyse rahatlıyorum
Hahahaha benim eşim de benden çok yiyor :)Bizim evde eşimden bana sıra gelmed aşermek İçin ..Hamile olduğum belli olduğundan beri sağolsun elinde sürekli aşerme ihtimalim olan yiyeceklerle geliyor (meyve vb) benden önce de kendi yiyiyor zaten .Göbüşü bile çıktı
Benim karnımın sol tarafı yamuk :)
Bebek solda bence.
Eşim bile e
Parmağıyla bölgeyi gösteriyor karnimda çizip bebek burda diye.
Bakınca solum daha top duruyor.
Karnim yamuk gibi bariz.
Orası rahat geldiyse demek
Aynen canım sağlıklı olsunlarda miniklerimizBebegım ıyı olsun da kıloya ragzıyım
Canım ilk hamileliğimde eşim de benimle birlikte kilo almıştı veremedi onlarıBizim evde eşimden bana sıra gelmed aşermek İçin ..Hamile olduğum belli olduğundan beri sağolsun elinde sürekli aşerme ihtimalim olan yiyeceklerle geliyor (meyve vb) benden önce de kendi yiyiyor zaten .Göbüşü bile çıktı
Mazeretleri de hep bu canım ya benimki de aynı mazerete sığınıyorduHahahaha benim eşim de benden çok yiyor :)
Zaten onun göbek aldı başını gidiyor
Senin için kilo aldım diyo, kilo aldığında psikolojin bozulmasın diye :)
:) kilo veremeyince böyle diyorMazeretleri de hep bu canım ya benimki de aynı mazerete sığınıyordu
Eşim bebiş doğduktan sonra göbeği için iyi oldu bak yastık gibi çocuk yatıyor rahatça diyordu:) kilo veremeyince böyle diyor
Züğürt tesellisi napsınEşim bebiş doğduktan sonra göbeği için iyi oldu bak yastık gibi çocuk yatıyor rahatça diyordu
Kahverengilerin ardı arkası kesilmiyor ama son doktor beni olması gerekenden fazla rahatlattı sanırımBende kararsızım yandan sarkıtmalı mı daha iyi olur yoksa sırt çantası olanlar mı onun kararını verdiğimde alacağım:)
İyi çok şükür canım pazartesi kontrolüm var bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
Sen nasılsın canım
amin canım valla dışardan belli olmuyor da ben farkediyorum.Komşum da bana Göbek ile Altın'da çizgi oluştu mu dşye sorup duruyor,baktım da oluşmuş altta da çıkıntı var.Kardeşim üçüncü çocuğa hamileyken bebek hep kasıkta kalmış hiç çıkmamış biliyor musun bakalım bizlerde nasıl olcakAzcık buyudu benımde sankı cok bellı degıl daha ama yavrularımız buyusun kanamalar bıtsın
Benim de öyle ,herkeste mi öyle acabaBenim bebişte solda duruyor sol tarafım sağa göre biraz daha şiş duruyor
Ben lokman hekime bilgi Amaçlı bir kere gitmiştim.Doğum paketi filan sormaya.3 bayan Dr varmış ve bunlardan ikisine randevu alsan bile minimum 1 saat bazen 2 saat bekliyormuşsun.İki kişiye sordum tanıdıklarımdan,her nedense önermediler.Ben de eledimBende zübeyde ye gidiyorum memnun değilim. Lokman hekim hastanesi nasıl oraya baya iyi diyorlar. Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz
Aynı aynı..Hamilelik psikolojisi bu babalarda da baş gösterebilir diyor..Hem sen rahat ol diye tapıyorum diyor bizimki deHahahaha benim eşim de benden çok yiyor :)
Zaten onun göbek aldı başını gidiyor
Senin için kilo aldım diyo, kilo aldığında psikolojin bozulmasın diye :)
Evet evet aynen..Şu an o benden daha çok hamileye benziyor bakalım ilerde nolcakCanım ilk hamileliğimde eşim de benimle birlikte kilo almıştı veremedi onlarışimdi normal gidiyor. Bu arada bazı eşler anneyle birlikte kilo alırmış ilk hamilelikte okumuştum bir yerlerde
Aaa yukarı cıkmamısmı nasıl tamamları tekmelerımtam o kısımdamhısseder ınsan cızgı yok benım goguslerde oyle koyulasmadı yaramaz bebıler buyuyup su kanama alanlarını yense cok guzeş olckKahverengilerin ardı arkası kesilmiyor ama son doktor beni olması gerekenden fazla rahatlattı sanırımamannnn be deyip geciyorum artık.Kontrolü de bu ayın sonuna filan koydu ama rutinde gittiğin Dr bu hafta için gel Demişti pazartesi giderim belki
amin canım valla dışardan belli olmuyor da ben farkediyorum.Komşum da bana Göbek ile Altın'da çizgi oluştu mu dşye sorup duruyor,baktım da oluşmuş altta da çıkıntı var.Kardeşim üçüncü çocuğa hamileyken bebek hep kasıkta kalmış hiç çıkmamış biliyor musun bakalım bizlerde nasıl olcak
Hiç güleceğim yoktu çok hoş ya =))))))Bizim evde eşimden bana sıra gelmed aşermek İçin ..Hamile olduğum belli olduğundan beri sağolsun elinde sürekli aşerme ihtimalim olan yiyeceklerle geliyor (meyve vb) benden önce de kendi yiyiyor zaten .Göbüşü bile çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?