2018 Ekim Anneleri

Bende zübeyde ye gidiyorum memnun değilim. Lokman hekim hastanesi nasıl oraya baya iyi diyorlar. Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz

Sağol canım.Yandan sarkıtmalı kullancam çantayı kısmet olursa.İçimden bişey çıkarmak gerektiğinde daha kolay olur yolda.Nasıl gidiyor senin bu arada
Bende kararsızım yandan sarkıtmalı mı daha iyi olur yoksa sırt çantası olanlar mı onun kararını verdiğimde alacağım:)

İyi çok şükür canım pazartesi kontrolüm var bakalım sabırsızlıkla bekliyorum

Sen nasılsın canım

Hahahaha benim eşim de benden çok yiyor :)

Zaten onun göbek aldı başını gidiyor
Senin için kilo aldım diyo, kilo aldığında psikolojin bozulmasın diye :)

Benim karnımın sol tarafı yamuk :)
Bebek solda bence.
Eşim bile e
Parmağıyla bölgeyi gösteriyor karnimda çizip bebek burda diye.
Bakınca solum daha top duruyor.
Karnim yamuk gibi bariz.
Orası rahat geldiyse demek

Benim bebişte solda duruyor sol tarafım sağa göre biraz daha şiş duruyor

Canım ilk hamileliğimde eşim de benimle birlikte kilo almıştı veremedi onları şimdi normal gidiyor. Bu arada bazı eşler anneyle birlikte kilo alırmış ilk hamilelikte okumuştum bir yerlerde

Mazeretleri de hep bu canım ya benimki de aynı mazerete sığınıyordu

Kahverengilerin ardı arkası kesilmiyor ama son doktor beni olması gerekenden fazla rahatlattı sanırım amannnn be deyip geciyorum artık.Kontrolü de bu ayın sonuna filan koydu ama rutinde gittiğin Dr bu hafta için gel Demişti pazartesi giderim belki
Azcık buyudu benımde sankı cok bellı degıl daha ama yavrularımız buyusun kanamalar bıtsın
amin canım valla dışardan belli olmuyor da ben farkediyorum.Komşum da bana Göbek ile Altın'da çizgi oluştu mu dşye sorup duruyor,baktım da oluşmuş altta da çıkıntı var.Kardeşim üçüncü çocuğa hamileyken bebek hep kasıkta kalmış hiç çıkmamış biliyor musun bakalım bizlerde nasıl olcak

Bende zübeyde ye gidiyorum memnun değilim. Lokman hekim hastanesi nasıl oraya baya iyi diyorlar. Siz şuan hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben lokman hekime bilgi Amaçlı bir kere gitmiştim.Doğum paketi filan sormaya.3 bayan Dr varmış ve bunlardan ikisine randevu alsan bile minimum 1 saat bazen 2 saat bekliyormuşsun.İki kişiye sordum tanıdıklarımdan,her nedense önermediler.Ben de eledim

Aynı aynı..Hamilelik psikolojisi bu babalarda da baş gösterebilir diyor..Hem sen rahat ol diye tapıyorum diyor bizimki de

Canım ilk hamileliğimde eşim de benimle birlikte kilo almıştı veremedi onları şimdi normal gidiyor. Bu arada bazı eşler anneyle birlikte kilo alırmış ilk hamilelikte okumuştum bir yerlerde
Evet evet aynen..Şu an o benden daha çok hamileye benziyor bakalım ilerde nolcak

Aaa yukarı cıkmamısmı nasıl tamamları tekmelerımtam o kısımdamhısseder ınsan cızgı yok benım goguslerde oyle koyulasmadı yaramaz bebıler buyuyup su kanama alanlarını yense cok guzeş olck

Hiç güleceğim yoktu çok hoş ya =))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…