2018 Ekim Anneleri

Kuzum yukarda free beta hcg olmalı mutlaka yazar oraya baksan

Aaa yukarı cıkmamısmı nasıl tamamları tekmelerımtam o kısımdamhısseder ınsan cızgı yok benım goguslerde oyle koyulasmadı yaramaz bebıler buyuyup su kanama alanlarını yense cok guzeş olck
Yenecekler inş canım.Çok zorlanıyordu oturmakta bacaklar hep açık oturuyordu yukarı çıkması daha iyi.Benim Göğüs uçları koyulaştı

Yenecekler inş canım.Çok zorlanıyordu oturmakta bacaklar hep açık oturuyordu yukarı çıkması daha iyi.Benim Göğüs uçları koyulaştı
Inş cnm hersey guzel olck bızde o duyguyu tadıcaz ıns bebeklerımız kanama alanlarını yencek au cok zordur onun ısı bızımkıler buyudukce nabıcak bakalm bebekler buyudukce kanama alanları nasıl olcak sıkıscakmı buyuyemıcekmı nasıl olcak allah bılıyo

Ben haftada bir gün oda eşimle pazar gunu cok acık ıcıyorum canım. Ama gorumcem de hamıle o sureklı ıcıyor sabah aksam içiyor. Demı falanda normal ıcıyor yanı şaşırıyorum
Bildiğim kadarıyla siyah çayın bir yan etkisi yok ama vücuttaki demir emilimini azalttığı için gebelikte önerilmiyor. Eğer kansızlık yani demir eksikliği yoksa ve bolca C vitamini tiketiliyosa çay tüketiminin çok da zararı olmaz sanırım..

Canım ilk hamileliğimde eşim de benimle birlikte kilo almıştı veremedi onları şimdi normal gidiyor. Bu arada bazı eşler anneyle birlikte kilo alırmış ilk hamilelikte okumuştum bir yerlerde
yemek yemek ıcın bahanelerı bence o benim eşimin de hiç agzı boş durmaz onun yanında yemeden durmakla buyük azim sergiliyorum.en son dedim 60 yaşında amca göbeğin var git spora başla diye

Normal doğum sırasında karşı komşumun bebeğinin sağ köprücük kemiğini kırmışlar Nasıl çekiştirdilerse yavrucağı... Hemen karşısında yatan kadın da sancı çekerken çok bağırıyomuş can havliyle, doktorun kadına tokat attığını görmüş Sonra hemen yatağın çevresindeki perdeyi falan çektiler dedi

2.ler cabuk cikiyor derlerdi başıma geldi :))))
Alt karnımdan basladi benimde.Orasi daha sert dolu.
Ayy ben tek değilmişim demek ya Benim ilk çocukta basen falan hiç çıkmamıştı, sadece önümde minik bir basketbol topu gibiydi Ve 3. ayın sonuna kadar kendi pantolonlarımı falan giyebiliyodum. Ama şimdi daha 8-9. haftadan çıktı göbeğim. Sabahları 3 aylık akşamları 5 aylık gibi geziyorum gören herkes "bu kesin kız bebek, bak karnın hemen büyümüş" diyor. Doktor da tam tersini söyledi bakalım merakla beklemedeyiz 16. hafta kontrolünü

Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum
Bende de aynı durum var canım. Bence şu 16 hafta kritik. Kendi kendime 16 haftayı bi atlatayım diyorum hayırlısıyla...

Ben decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardim
Kesinlikle katılıyorum. İlk oğlumu önceden elimde olan Adidas sırt çantamla büyüttüm resmen Kıyafetler, bezler ve yiyecek içecekler ayrı yerde olsun yeterli benim için. Hem sırt çantasını taşımanın kesinlikle daha rahat ve konforlu olduğunu düşünüyorum

Kahverengi lekeler senin de geçmedi mi canım? Bende de devam ediyor ama bir hafta önceki kontrolde hoca "bir sorun yok, sadece tedbir amaçlı, oral olarak Günde 2 kez Progestan a devam edicez 16. haftaya kadar" dedi..

Benim karnımın sol tarafı yamuk :)
Bebek solda bence.
Eşim bile e
Parmağıyla bölgeyi gösteriyor karnimda çizip bebek burda diye.
Bakınca solum daha top duruyor.
Karnim yamuk gibi bariz.
Orası rahat geldiyse demek
İlk oğlumu başından sonuna dek karnımın sağında büyüttüm popişini ve sırtını yapıştırıyodu oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…