Valla ne yalan söyleyeyim göbek yarıştırıyoruz bazen o açık ara farkla öndeEvet evet aynen..Şu an o benden daha çok hamileye benziyor bakalım ilerde nolcak
SaskinAnne canim benim tel goruntu gondermiyor ya pc.den atmam lazim. Oda bir suru is. Deger tam olarak nasil tanimlaniyor?
Bende hic oyle bisey yokta.
@tr_lelli tamam canim gordum sagol.
Bende de kanama oldugu icin dr.a sormadik bile iliski durumunu zaten bayadir eskmle kanka modundayiz
Valla ne yalan söyleyeyim göbek yarıştırıyoruz bazen o açık ara farkla öndekiminki kaç aylık diye yarışımız
Yenecekler inş canım.Çok zorlanıyordu oturmakta bacaklar hep açık oturuyordu yukarı çıkması daha iyi.Benim Göğüs uçları koyulaştıAaa yukarı cıkmamısmı nasıl tamamları tekmelerımtam o kısımdamhısseder ınsan cızgı yok benım goguslerde oyle koyulasmadı yaramaz bebıler buyuyup su kanama alanlarını yense cok guzeş olck
Inş cnm hersey guzel olck bızde o duyguyu tadıcaz ıns bebeklerımız kanama alanlarını yencek au cok zordur onun ısı bızımkıler buyudukce nabıcak bakalm bebekler buyudukce kanama alanları nasıl olcak sıkıscakmı buyuyemıcekmı nasıl olcak allah bılıyoYenecekler inş canım.Çok zorlanıyordu oturmakta bacaklar hep açık oturuyordu yukarı çıkması daha iyi.Benim Göğüs uçları koyulaştı
Doktor günde bir bardak açık çay içebilirsin demişti öyle yapıyorum ben deKizlar siyah çay içiyor musunuz? Iciyorsaniz günde kaç bardak?
Bildiğim kadarıyla siyah çayın bir yan etkisi yok ama vücuttaki demir emilimini azalttığı için gebelikte önerilmiyor. Eğer kansızlık yani demir eksikliği yoksa ve bolca C vitamini tiketiliyosa çay tüketiminin çok da zararı olmaz sanırım..Ben haftada bir gün oda eşimle pazar gunu cok acık ıcıyorum canım. Ama gorumcem de hamıle o sureklı ıcıyor sabah aksam içiyor. Demı falanda normal ıcıyor yanı şaşırıyorum
yemek yemek ıcın bahanelerı bence oCanım ilk hamileliğimde eşim de benimle birlikte kilo almıştı veremedi onlarışimdi normal gidiyor. Bu arada bazı eşler anneyle birlikte kilo alırmış ilk hamilelikte okumuştum bir yerlerde
Ben 3 kilo aldım bileKızlar kac kılo aldınız sımdıye kdr ben 1 1,50 falan almısım
Normal doğum sırasında karşı komşumun bebeğinin sağ köprücük kemiğini kırmışlarAynen öyleler ya.Ben de bir gün bir bakıyım dedim devlet hastanesinde ne derler bana diye.Doktor ekrana Gözlerini kısarak bakıyor bişey söylemiyor.bi sıkıntı mı var yoksa dedim cevap yok,tekrar sordum az sabret söylicez dedi şok geçirdim.Ne usg de gösterdi ne resim verdi.Doğum kim bilir nasıldır.Sırf doktorum doğumhaneyi tavsiye etti diye düşündüm ama içime sinmiyor hiç
Ayy ben tek değilmişim demek ya2.ler cabuk cikiyor derlerdi başıma geldi :))))
Alt karnımdan basladi benimde.Orasi daha sert dolu.
Bende de aynı durum var canım. Bence şu 16 hafta kritik. Kendi kendime 16 haftayı bi atlatayım diyorum hayırlısıyla...Tam da benim üzerine düşünmekte Olduğum konu.Kanamalı lekeli bir hamileyim ben bütün doktorlar ilişki yasak derken son gittiğim Dr serbest dedi ama yasak koydum kendime serbest bırakamam korkuyorum
Kesinlikle katılıyorum. İlk oğlumu önceden elimde olan Adidas sırt çantamla büyüttüm resmenBen decatlondaki 20 lt olan çantalardan almayı düşünüyorum bence yeter.simdi bile 10 lt olani ile gidiyorum her yere kol çantasını hayatımdan cikardim
Kahverengi lekeler senin de geçmedi mi canım? Bende de devam ediyor ama bir hafta önceki kontrolde hoca "bir sorun yok, sadece tedbir amaçlı, oral olarak Günde 2 kez Progestan a devam edicez 16. haftaya kadar" dedi..Çok şükür 13+5 imkese Etrafında bir kanama alanı varmış da Kanamaların sebebini Tıp açıklayamıyor.Rahim büyümekte zorlanıyor ondan bence .Önce kahverengi lekeler vardı sonra bir gğn boyunca Süren adetten de fazla kanama,sonrasinda da sürekli kahverengi lekeler yine bakalım böyle geçicek sanırım benim hamileliğim
İlk oğlumu başından sonuna dek karnımın sağında büyüttümBenim karnımın sol tarafı yamuk :)
Bebek solda bence.
Eşim bile e
Parmağıyla bölgeyi gösteriyor karnimda çizip bebek burda diye.
Bakınca solum daha top duruyor.
Karnim yamuk gibi bariz.
Orası rahat geldiyse demek
Yeşil çay yasak diye biliyordum ondan içmedim hiç yaprakları var daha önce kullanıyordum doktoruma sorayım yine de sağol canımBen yesil cay icince rahatliyorum. Saklama degilde acik olan yesil caylardan denesen belki rahatlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?