Benim rüyalar da genelde hep mesajlı görürüm direkt görmem ama Eşimde erkek hissediyor istiyor daha doğrusu :)) eğer erkek çıkarsa demek ki babalar hisseder diye dusuncem:)) biter insaallah canım kanamalar benim bi arkadaşında 3 ay boyunca surdu lekelenmeleri sonra kesildi. InşaAllah sizin de kesilip içiniz rahatlar. Tabi ki.öncelik sağlık sonra Allah kerim❤Normalde ruyalarm cıkar bnm ama sürprız oldu esım erkek dıyodu babalar hıssedermıs dıyorum allah nasıp kısmet ederde kanamalarım bıterse ıns oglum olcakmdr net gosterdı dedı ıns saglkklı olsunlrda bu sene erkek senesı
Hangi haftada net söylemişti?Normalde ruyalarm cıkar bnm ama sürprız oldu esım erkek dıyodu babalar hıssedermıs dıyorum allah nasıp kısmet ederde kanamalarım bıterse ıns oglum olcakmdr net gosterdı dedı ıns saglkklı olsunlrda bu sene erkek senesı
Seni çok iyi Anlıyorum daha iki gün öncesine kadar eşimle Boşanma aşamasına gelmiş biri olarak.Sırf bebişe bişey olursa korkusuyla barıştım mecburenAllah korusun hepimizinkini
Canim gecmis olsun.Ben de sabah hafif bir gerginlik yasadim.Bir sey olmamistir merak etme.Olur oyle arada
pixielix sıkma canini olur oyle iniş cikislar.
Aklına getirmemeye calis
Müzik dinle.
Karnını okşa sev.
Oğluna saril.
Hepimiz zaman zaman sınırlenebiliyoruz.
Bulundu canim erkege benziyor dedi ama 12 hafta cok erken kesin degil yani. 27 nisanda tekrar randevum var insallah tam gorunur :) ben bu cinsiyet olayini cok merak ediyorum kendiminkininde baskalarinin da :)))erkeğe benzio sanki doktorunuz tahminde bulunmadımı hiç :)
Bir de dua edin nolur. Öğleden sonra kontrol. İnşallah güzel hayırlı haberler yazarım buraya da..
Aminnnnn tam olarak istediklerim bunlarAmin canımBu kocaların densizliği insanı çığrından çıkarıyo bazen. Allah onlara akıl, bizlere sabır, bebişlerimize de sağlık sıhhat versin inşallah
İnşallah canım, hamile hamile niye geriyolar bizi anlamıyorum ciddenZaten süreç uzun, zor meşakatli...
Haklısın, akla getirmemek en iyisi canım.. İşe gelir gelmez Joy Fm açtımkafamı dağıtmaya çalışıyorum
Hepinizin sağ olun
14+1 deHangi haftada net söylemişti?
Evet cnm ıns hayırlısoyla bebılere kavusuruz ıns bıran once alsak kucagımıza babalar hıssermı tahmınmı bılmıyorum erkek ıstıyodu bnm esımde saglıklı olsunlarda ınsBenim rüyalar da genelde hep mesajlı görürüm direkt görmem ama Eşimde erkek hissediyor istiyor daha doğrusu :)) eğer erkek çıkarsa demek ki babalar hisseder diye dusuncem:)) biter insaallah canım kanamalar benim bi arkadaşında 3 ay boyunca surdu lekelenmeleri sonra kesildi. InşaAllah sizin de kesilip içiniz rahatlar. Tabi ki.öncelik sağlık sonra Allah kerim❤
cnm doktor saçmalamış hiç öyle sey olurmu?Dün eşimin israriyla rutin kontrolüm den önce biliyorsunuz normalde hacettepe ye murat hocaya gidiyorum, lokman Hekim e gittim. Sırf cinsiyet öğrenmek için. Ama tüm dünyam başıma yıkıldı, hâlâ kendime gelemiyorum, başım çatlayacak gerginlikten .
Lokman Hekim hastanesi ndeki hanımefendi yaklaşık 20 dk ultrason da bebeğin ense kalınlığını 2.5 ölçtü çok riskli dedi akşam eşinizle düşünün gereken testleri yapalım olmazsa gebeliği sonlandiririz dedi
Düşünebiliyor musunuz? Yıkıldık eşim izin aldı geldi, bi yandan yüksek lisans dersine gitmem gerekiyor, Allah im feciydi. Sonra hacettepe ye doktoruma gittim 1.9 ölçtü, öyle bir şey yok dedi Ama perinetoloji den bugüne randevu aldı, içinde bişey kalmasın dedi, bugün gitcem bakalım. Bir kez daha güvenimi yitirdi özel hastane..Hele lokman Hekim e hiç yaklaşmayın derim
Bende hic kilo almadim.Merhaba anneler nasilsiniz ben kndimi hic hamile hisstmyrm hic kiloda almadin endeseliyim dün aksam sinirlerim bozuldu bebegime bisey olmamistir ins bagirarak kendime hakim olamadim
Dert etme bence, ilk gebeliğimde 48 ile hamile kalıp 65-66 ile doğuma gittim. Emzirme döneminde sağlıklı beslenip aşırı tatlı tüketmezsen, biraz da bebişle egzersiz yaparsan hepsi gidiyor kilolarınKızlar ben 12+5 oldum ama bugün tartıldım 3 kilo almışım ve göbeğimde baya belirginleşti normalde hep zayıfımdır ama sanki bu dönemde çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum
Bısver sen onları bak sıvılce oldu bnde gogusler kararmadı mıde bulantısı cok oldu hepsı kız belırtısıymıs ama erkek cıktıSabah 2 arkadas aradi.
Artik doktorun yorumlarınıda söylemiyorum .
16. Haftada belli olacak dedim.
Kiz kesin diyorlar hala..
Aa kiz bebekde boyle olur.
Kızda boyle olur diyorlar konuşurken bendeki seyleri..
Bezdum ama bu cinsiyet söylemlerinden
Darlandum.
Senin mesajları okurken kendim yazmışım gibi hissediyorum gerçektenSabah 2 arkadas aradi.
Darlandum.
Belki bi oglun var diye hani belli kiz istiyorsundur diye oyle diyorlardir canim kotu niyetli degillerdir belki. Hayirlisi de gec. Bana da tam tersi herkes kiz diyor istemiyorlar da erkek olmasini gene de yani insallah erkek olur falan deyin yani miden bulaniyorsa kesin kizdir diyolar kizimda bu kadar halsiz degildim ama bu farkli biraz diyorum bu kezde her hamilelik farklidir diyorlar ben de artik taktik degistirdim kendim diyorum midem falan bulaniyo bu da kizdir kesin bu kezde amaclarina ulasamadiklari icin yok yaa oyle dusunme belli de olmaz diyorlar ahahhasdfs:))) gulup geciyorumSabah 2 arkadas aradi.
Darlandum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?