2018 Ekim Anneleri

Benim rüyalar da genelde hep mesajlı görürüm direkt görmem ama Eşimde erkek hissediyor istiyor daha doğrusu :)) eğer erkek çıkarsa demek ki babalar hisseder diye dusuncem:)) biter insaallah canım kanamalar benim bi arkadaşında 3 ay boyunca surdu lekelenmeleri sonra kesildi. InşaAllah sizin de kesilip içiniz rahatlar. Tabi ki.öncelik sağlık sonra Allah kerim❤

plojovic Yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım listede adımı göremedim tekrar yazayım şehir güncellemesi ile birlikte.

Sat: 12.01.2018
Bdt: 20.10.2018
Kilo: 54
İlk gebelik
Cinsiyet belli değil

Seni çok iyi Anlıyorum daha iki gün öncesine kadar eşimle Boşanma aşamasına gelmiş biri olarak.Sırf bebişe bişey olursa korkusuyla barıştım mecburen Allah korusun hepimizinkini

Amin canım Bu kocaların densizliği insanı çığrından çıkarıyo bazen. Allah onlara akıl, bizlere sabır, bebişlerimize de sağlık sıhhat versin inşallah

Canim gecmis olsun.Ben de sabah hafif bir gerginlik yasadim.Bir sey olmamistir merak etme.Olur oyle arada

İnşallah canım, hamile hamile niye geriyolar bizi anlamıyorum cidden Zaten süreç uzun, zor meşakatli...

pixielix sıkma canini olur oyle iniş cikislar.
Aklına getirmemeye calis
Müzik dinle.
Karnını okşa sev.
Oğluna saril.
Hepimiz zaman zaman sınırlenebiliyoruz.

Haklısın, akla getirmemek en iyisi canım.. İşe gelir gelmez Joy Fm açtım kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Hepinizin sağ olun

erkeğe benzio sanki doktorunuz tahminde bulunmadımı hiç :)
Bulundu canim erkege benziyor dedi ama 12 hafta cok erken kesin degil yani. 27 nisanda tekrar randevum var insallah tam gorunur :) ben bu cinsiyet olayini cok merak ediyorum kendiminkininde baskalarinin da :)))

Aminnnnn tam olarak istediklerim bunlar

Evet cnm ıns hayırlısoyla bebılere kavusuruz ıns bıran once alsak kucagımıza babalar hıssermı tahmınmı bılmıyorum erkek ıstıyodu bnm esımde saglıklı olsunlarda ıns

Canım beni de ekler mısın listeye
Son adet tarihi:16/01/2018
Beklenen Doğum tarihi:23/10/2018
Başlangıç kilo:56
İlk gebeligim
Cinsiyet belli değil

Kızlar ben 12+5 oldum ama bugün tartıldım 3 kilo almışım ve göbeğimde baya belirginleşti normalde hep zayıfımdır ama sanki bu dönemde çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum

cnm doktor saçmalamış hiç öyle sey olurmu?
ense kalınlığı tek başına anlam ifade etmiyor, benım 2,4 çıktı doktor kan testine göre yorum yapıcagız dedi
ense kalınlıgı 4 olupta sağlıklı doğan bebeklerde var biraz da bebeğin yapısına bağlı.... Mesala benım eşimin ensesi kısa ve kalındır bebeğim de babasına çekmiş herhalde :)) aklını karıştırma böyle diyen doktorlarada sinir oluyorum

Merhaba anneler nasilsiniz ben kndimi hic hamile hisstmyrm hic kiloda almadin endeseliyim dün aksam sinirlerim bozuldu bebegime bisey olmamistir ins bagirarak kendime hakim olamadim
Bende hic kilo almadim.
Hatta 1 hafta cok agir grip geçirdim
Doktorumada anlattım durumu ateslenmedigin surece sıkıntı yok dedi.

Yani kilo almadim bebek iyi değil mi diye düşünme gayet sağlıklı bebegim.

Ben hamur isi ekmek pasta vs tüketmiyorum mesela.

Fazla yedigimde midem almıyor hazımsızlık yapiyor.
Sanirim ondan kilo almiyorum.

Sabah 2 arkadas aradi.
Artik doktorun yorumlarınıda söylemiyorum .
16. Haftada belli olacak dedim.
Kiz kesin diyorlar hala..
Aa kiz bebekde boyle olur.
Kızda boyle olur diyorlar konuşurken bendeki seyleri..

Bezdum ama bu cinsiyet söylemlerinden
Darlandum.

Kızlar ben 12+5 oldum ama bugün tartıldım 3 kilo almışım ve göbeğimde baya belirginleşti normalde hep zayıfımdır ama sanki bu dönemde çok kilo alacakmışım gibi hissediyorum
Dert etme bence, ilk gebeliğimde 48 ile hamile kalıp 65-66 ile doğuma gittim. Emzirme döneminde sağlıklı beslenip aşırı tatlı tüketmezsen, biraz da bebişle egzersiz yaparsan hepsi gidiyor kiloların

Bısver sen onları bak sıvılce oldu bnde gogusler kararmadı mıde bulantısı cok oldu hepsı kız belırtısıymıs ama erkek cıktı

Senin mesajları okurken kendim yazmışım gibi hissediyorum gerçekten nerdeyse bir tek doktor %80 erkek dedi, geri kalan herkes "ayy kesin kız bu bak karnın hemen çıkmış" "ayy kız bu kıız ben sana söyleyim bak kızda böyle uyku gelir" "canım valla genelde erkek bebek arkasından iki kız olur, kız bebek arkasından iki erkek gelir derler (bunu hangi bilimsel verilere dayandırıyorsa artık aklım almıyor )" neler neler Allah'ın dediği olur ya kuzucuklarımız yerinde rahat ve iyi olsunlar da, kız da bizim erkek de

Belki bi oglun var diye hani belli kiz istiyorsundur diye oyle diyorlardir canim kotu niyetli degillerdir belki. Hayirlisi de gec. Bana da tam tersi herkes kiz diyor istemiyorlar da erkek olmasini gene de yani insallah erkek olur falan deyin yani miden bulaniyorsa kesin kizdir diyolar kizimda bu kadar halsiz degildim ama bu farkli biraz diyorum bu kezde her hamilelik farklidir diyorlar ben de artik taktik degistirdim kendim diyorum midem falan bulaniyo bu da kizdir kesin bu kezde amaclarina ulasamadiklari icin yok yaa oyle dusunme belli de olmaz diyorlar ahahhasdfs:))) gulup geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…