2018 Ekim Anneleri

Ben onlar kadar dusunmuyorum.

Bu sabah telf bisi anlattım cok istediğiniz beklediğimiz bisi oldu.
Ve bebek haberiyle aynı ay aldik.

"Iste diyorum bu kiz bebek
Kiz bebek kısmetlidir banada oyle oldu kızımda" diye anlatti arkadas.

Tövbe haşa kızıda veren Allah erkegide.
Erkek kısmetsiz mi?
Zekaya bak, kafaya bak.

Kiz bebek olduğu icin bana o haber gelmis onun kismetiymis.

Bebek kismetiyle geldi desin anlıcam özellikle kiz bebek ne oluyo ya.

Kizi olupda bana hala Allah yardımcın olsun vs diye teselli eden olursa cevremde.

"Sizde bi erkek doğuramadınız kocanızın soyunu kuruttunuz dicem artik.
Yetti canıma

Bana hayirlisi olsun.
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin deseler yeter.
Ben kimseye aaa bu da mi kiz
Ya da bu da mi erkek Allah kolaylık versin zor falan diye teselli etmem ya.
Haddime degil yani.
Veren Allah ne verirse hayırlısını versin denir.

Ben artık cok olumlu yanını dusunmuyorum.

2 erkek+eşle 3 erkek hesabı yapıyorlar.
Yani erkek evlat hayırsız evlat gozuyle bakan insanlar var.

Umarım zihniyetler degisir.

Benim ki uykucu canim sürekli uyuyor :)
Migren beni mahvetti parol hafifletti ama geçirmedi doktorum şiddetlenirse gel serum takılsın demişti ne yapsam

Ben tabıları yıktım bulantı asırı oldu ama erkek :)

Allah neyı nasıp ederse onu verıyor hangısı nasıbımızse onu verıyor sonucta

Geceleri burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı? Burnum tıkandığı için ağzım açık yatıyorum ve sürekli su içiyorum gece boyunca, 3 kez tuvalete kalkıyorum resmen Uyanınca da sürekli hapşırmalarım oluyor. Gün boyunca burnum akıyor. Hamilelik nezlesi diye birşey okumuştum benim mevsimsel alerjiyle birleşti sanırım.

Bnm burnm tıkalı kuru ıcı hapsırık tutıyo kanlı ıcı

Bnm burnm tıkalı kuru ıcı hapsırık tutıyo kanlı ıcı

Benim de çok hapşırdığımda kan geliyor bazen damarlarım çok ince zaten ama ilaç kullanamıyorum ve toplum içinde sürekli burnumu çekmek, kırmızı bir burunla gezmek rahatsız edici olmaya başlıyor. Bir de herkesin hasta muamelesi yapıp akıl vermesi, olumsuz yorum yapması cabası...

selam kızlar
işyerinde oturmaktan sıkıldım.ne bağırsaklar düzenli çalışıyor ne kasık sırt ağrısı bitiyor
öğlen 40 dakika yürüdüm başım döndü içim geçti falan
ayaklar şiş giysiler küçük geliyor

dün akşam yazlık kışlık yaptım yazlık giysilerimden hiçbir pantolon etek bluz olmuyor.
çalıştığım için şimdi dolap yenileyeceğim mecburen.
hamile elbiseler klasik kesim oldukça pahalı
10 tane alıyım desem 1,500 tl eder.
karamsar mı yaklaştım acaba biraz

Allah neyı nasıp ederse onu verıyor hangısı nasıbımızse onu verıyor sonucta
Ay ne tatlı heyecan ve meraklar bunlar :) tamamına ersin inşallah hepimizinki.Kime benzeyeceğini çok merak ediyorum ben mesela inşallah saplıcakla kucağıma alırım da görürüm hepimiz tabiki

benimde burnum tıkanıyor fakar herhangibir rahatsızlığım yok.neden tıkandığını anlamıyorum zaten 9.ayımda gibi zor nefes alıp verip zor pozsyonlarda uyuyorum.özellikle gece su içmiyorum wc mevzuları çok sıkıcı.uyandıktan sonra tekrara dalamıyorum uykuya

Ay ne tatlı heyecan ve meraklar bunlar :) tamamına ersin inşallah hepimizinki.Kime benzeyeceğini çok merak ediyorum ben mesela inşallah saplıcakla kucağıma alırım da görürüm hepimiz tabiki
Ay cnm saglıklı olsunda kıme benzerse benzesın ılka ıkı kışıyede benzer heralde tek ıstedıgım o

10taneyı napcan kız cocuga alırsın bolver 2 4 falan yeter yazık bıdaha gıyemıcen el ayskta şışlık varsa dra gorun derım cunku odem olup bışey olmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…