Ben onlar kadar dusunmuyorum.Senin mesajları okurken kendim yazmışım gibi hissediyorum gerçektennerdeyse bir tek doktor %80 erkek dedi, geri kalan herkes "ayy kesin kız bu bak karnın hemen çıkmış" "ayy kız bu kıız ben sana söyleyim bak kızda böyle uyku gelir" "canım valla genelde erkek bebek arkasından iki kız olur, kız bebek arkasından iki erkek gelir derler (bunu hangi bilimsel verilere dayandırıyorsa artık aklım almıyor )" neler neler Allah'ın dediği olur ya kuzucuklarımız yerinde rahat ve iyi olsunlar da, kız da bizim erkek de
Bana hayirlisi olsun.Belki bi oglun var diye hani belli kiz istiyorsundur diye oyle diyorlardir canim kotu niyetli degillerdir belki. Hayirlisi de gec. Bana da tam tersi herkes kiz diyor istemiyorlar da erkek olmasini gene de yani insallah erkek olur falan deyin yani miden bulaniyorsa kesin kizdir diyolar kizimda bu kadar halsiz degildim ama bu farkli biraz diyorum bu kezde her hamilelik farklidir diyorlar ben de artik taktik degistirdim kendim diyorum midem falan bulaniyo bu da kizdir kesin bu kezde amaclarina ulasamadiklari icin yok yaa oyle dusunme belli de olmaz diyorlar ahahhasdfs:))) gulup geciyorum
Benim ki uykucu canim sürekli uyuyor :)Yaş,şehir,başlangıç kilosu flnda yazarsan hepsini birden ekleyimHosgeldin :)
Ahh ahh!Zarar gormemistir ama tum vucudun icin stres sonucta.Kendini rahatlatacak seyleri daha cok tercih et canim bugun.Halledersiniz insallah en kisa surede :)
Kendini üzme,buna şükür canım.❤
Gozunaydiin :) bide secenegi sunmasida garip olmus.Daha fazla degerlerde kan sonuclari temiz gelenler oldu.
Bence sikayet etmelisin
Özellerin adını cikaran boyle rahat tipler!
İnsallah canım❤
Öncesinde tahmin etsede yine bu zamanlari beklerdin canim :)
Tahmini olacaktır daha kıpır kıpır karsılayabilir sizi hem :)
Ben tabıları yıktım bulantı asırı oldu ama erkek :)Belki bi oglun var diye hani belli kiz istiyorsundur diye oyle diyorlardir canim kotu niyetli degillerdir belki. Hayirlisi de gec. Bana da tam tersi herkes kiz diyor istemiyorlar da erkek olmasini gene de yani insallah erkek olur falan deyin yani miden bulaniyorsa kesin kizdir diyolar kizimda bu kadar halsiz degildim ama bu farkli biraz diyorum bu kezde her hamilelik farklidir diyorlar ben de artik taktik degistirdim kendim diyorum midem falan bulaniyo bu da kizdir kesin bu kezde amaclarina ulasamadiklari icin yok yaa oyle dusunme belli de olmaz diyorlar ahahhasdfs:))) gulup geciyorum
Allah neyı nasıp ederse onu verıyor hangısı nasıbımızse onu verıyor sonuctaBana hayirlisi olsun.
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin deseler yeter.
Ben kimseye aaa bu da mi kiz
Ya da bu da mi erkek Allah kolaylık versin zor falan diye teselli etmem ya.
Haddime degil yani.
Veren Allah ne verirse hayırlısını versin denir.
Ben artık cok olumlu yanını dusunmuyorum.
2 erkek+eşle 3 erkek hesabı yapıyorlar.
Yani erkek evlat hayırsız evlat gozuyle bakan insanlar var.
Umarım zihniyetler degisir.
Ben de oyle :)))Ben tabıları yıktım bulantı asırı oldu ama erkek :)
Bnm burnm tıkalı kuru ıcı hapsırık tutıyo kanlı ıcıGeceleri burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı? Burnum tıkandığı için ağzım açık yatıyorum ve sürekli su içiyorum gece boyunca, 3 kez tuvalete kalkıyorum resmenUyanınca da sürekli hapşırmalarım oluyor. Gün boyunca burnum akıyor. Hamilelik nezlesi diye birşey okumuştum benim mevsimsel alerjiyle birleşti sanırım.
Bnm burnm tıkalı kuru ıcı hapsırık tutıyo kanlı ıcı
Ankara yaşım 35 başlangıç kilom 72 tesekkurlerYaş,şehir,başlangıç kilosu flnda yazarsan hepsini birden ekleyimHosgeldin :)
Ay ne tatlı heyecan ve meraklar bunlar :) tamamına ersin inşallah hepimizinki.Kime benzeyeceğini çok merak ediyorum ben mesela inşallah saplıcakla kucağıma alırım da görürüm hepimiz tabikiAllah neyı nasıp ederse onu verıyor hangısı nasıbımızse onu verıyor sonucta
selam kızlar
işyerinde oturmaktan sıkıldım.ne bağırsaklar düzenli çalışıyor ne kasık sırt ağrısı bitiyor
öğlen 40 dakika yürüdüm başım döndü içim geçti falan
ayaklar şiş giysiler küçük geliyor
benimde burnum tıkanıyor fakar herhangibir rahatsızlığım yok.neden tıkandığını anlamıyorum zaten 9.ayımda gibi zor nefes alıp verip zor pozsyonlarda uyuyorum.özellikle gece su içmiyorum wc mevzuları çok sıkıcı.uyandıktan sonra tekrara dalamıyorum uykuyaGeceleri burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı? Burnum tıkandığı için ağzım açık yatıyorum ve sürekli su içiyorum gece boyunca, 3 kez tuvalete kalkıyorum resmenUyanınca da sürekli hapşırmalarım oluyor. Gün boyunca burnum akıyor. Hamilelik nezlesi diye birşey okumuştum benim mevsimsel alerjiyle birleşti sanırım.
canım nub teorisine göre erkeğe benziyor sanki hayırlısı olsunGunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
Ay cnm saglıklı olsunda kıme benzerse benzesın ılka ıkı kışıyede benzer heralde tek ıstedıgım oAy ne tatlı heyecan ve meraklar bunlar :) tamamına ersin inşallah hepimizinki.Kime benzeyeceğini çok merak ediyorum ben mesela inşallah saplıcakla kucağıma alırım da görürüm hepimiz tabiki
10taneyı napcan kız cocuga alırsın bolver 2 4 falan yeter yazık bıdaha gıyemıcen el ayskta şışlık varsa dra gorun derım cunku odem olup bışey olmasnselam kızlar
işyerinde oturmaktan sıkıldım.ne bağırsaklar düzenli çalışıyor ne kasık sırt ağrısı bitiyor
öğlen 40 dakika yürüdüm başım döndü içim geçti falan
ayaklar şiş giysiler küçük geliyor
dün akşam yazlık kışlık yaptım yazlık giysilerimden hiçbir pantolon etek bluz olmuyor.
çalıştığım için şimdi dolap yenileyeceğim mecburen.
hamile elbiseler klasik kesim oldukça pahalı
10 tane alıyım desem 1,500 tl eder.
karamsar mı yaklaştım acaba biraz
Tabiki öyle :) de ben tamamına ersin duasının değişik versiyonunu yapmak istedimAy cnm saglıklı olsunda kıme benzerse benzesın ılka ıkı kışıyede benzer heralde tek ıstedıgım o
:) ay gelseler bıran once yaTabiki öyle :) de ben tamamına ersin duasının değişik versiyonunu yapmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?