2018 Ekim Anneleri

Bu insanlarin cinsiyetle ilgili yorumlari tuhaf cidden 2 kizim var biri 13 digeri 10 yaşında ... biz bebek kokusunu cok özledik ... her gören duyan insallah oğlun olur diyor .... ben de sağlıklı ve hayirli evlat olsun da diyordum ama baktim susmak durmak bilmiyorlar ben de amin diyorum ... oğlum olunca başım göğe erecek ya töbe estağfurullah. . Ha gönül ne ister tabi ki farkli meyvenin tadina bakmak ister amma ve lakin asla israrla istemiyorum. Ve hep Rabbime sığınıyorum hakkimda hayirli olmayan birseyi israrla ondan istemekten Rabbime sığınıyorum....

Bende düğünler icin elbise aldim.
En rahatı belden aşağısı kiloş olanlar hele hayat kurtarıyor.
Yakında dugun var yine.

Ben karnim çıkmadan almak istemiyorum kiyafet cunku kocaman şeylerde alasim yok daha M,L alsam bu seferde karnim cok buyurmu? Kasar mi diye dusunuyorum.
Bu muallâktan dolayı kıyafetsizim.

Yazlık eteğim var beli lastikli tshrt spor ayakkabıyla kombinelerim.
Eşofman falan sanirim hazirana kadar götürür beni.

Haziranda alirim.
Karnimda cıkmış olur epey.

Bende sırf surda 4-5ay icin kıyafet almak istemiyorum acikcasi
Direnicim.

Aynı bu durum içindeyim inanin.
2 kız olmuş ya da 2 erkek.
Hayırlı evlat olsunlar.
Güzel ahlaklı, iyi huylu, ailesine vatanina hayirli evlat.

Ama yok bizim milletimiz pek seviyo nifak sokmayi.

2 hem cins aslinda daha iyi birbirlerini anlarlar.

Insaniz elbet hepimiz farklılık istiyoruz ama Allahdan gelene ne denir ki.
Böyle yazmış mevlam demek der gecilir.
Banada hep kiz dimi?
Kiz kiz kiz.
Vallahi kiz istiyordum beni kizdan soguttular artik.

Yazın sıcaklarda koca gobuslerle insallah bunalmayiz ya ben onu dusunuyorum bu ara.
Yatması zor, dönmesi ayri zor, sıcak basiyo insana zaten bi de hava sıcak olunca nolcak bakalim.

Oğlumda kış gebesiydim son gebeligi yazda yakaladım bakalim neler olacak.

10taneyı napcan kız cocuga alırsın bolver 2 4 falan yeter yazık bıdaha gıyemıcen el ayskta şışlık varsa dra gorun derım cunku odem olup bışey olmasn
el ayak şişlik ilk hamileiğimdede vardı.doktor ilerleyen zamanlarda bakalım dedi ama ben 41 numara ayakkıba sığmaz oldum.
giysilerde hafta içi 5 gün ya o yüzden farklı olsun rahat edebileceğim bişeyler bakayım bende acıyorum gebelik giysilerine.
birde benim boyum 1,75 mağazalarda satılan klasik elbiseler bana hep kısa oluyor e karın kalça büyüyünce daha kısalıyor merdivenli işyerimiz in çık hiç rahat edemem.haftasonu dr kontrolü sonrası kendimi mağazalara atıcam

Ben tabıları yıktım bulantı asırı oldu ama erkek :)
Benim de oyle.Hatta kizimda 12. haftada bitmisti bulantilarim ama bu defa 15.haftadayiz, iki gundur sadece daha iyiyim.Hala sonlanmis degil arti tiksindigim yiyecekler oldu.Koku hassasiyetim ayni ikisinde de.

Benim de oyle.Hatta kizimda 12. haftada bitmisti bulantilarim ama bu defa 15.haftadayiz, iki gundur sadece daha iyiyim.Hala sonlanmis degil arti tiksindigim yiyecekler oldu.Koku hassasiyetim ayni ikisinde de.
Benımde bulantılarmhafıf azaldı hassasıyet tıksınme daha gıtmedı bızım baya sırıcek sankı

Bnmde hafıf yuzumde sıslık vardı dr dedıkı suyu bıl ıc tuza dıkkat et bende cok dıkkat ederm ıkıgun ust ustu aynı seyı gıyeblrsn cnm ben cok masraf dıye dedm yada bırer gun arayla gıyersn sonra zayıflayınca kalır ıns kanama gecerde ayaga kalkarsam ıkı oantolon dusunuyorm bıkac tişört alrm bnde dar sevmıyorm

Benim de bir kizim var ve neredeyse herkes insallh erkek olur diyordu.Erkekmis de rahat ettiler. Ben kiz bekliyordum acikcasi. Bir kiz kardesim var dunyalara degismem. Kizimin da olsun istedim ama erkek kardesi olacak. Ne fark eder hepsi evlat. Ileri geri konusmakta ustune yok milletin bosver. Saglikli olsunlar insallah. Hepsi miss

Ya kızlar ben sabah bir hapşırdım alt karın bölgemde gerilme hissettim ve Eğilip doğrulurken otururken kalkarken hassasiyet var normal mi

Ya kızlar ben sabah bir hapşırdım alt karın bölgemde gerilme hissettim ve Eğilip doğrulurken otururken kalkarken hassasiyet var normal mi
Ben de ardışık hapşuruyorum yani mesela arka arkaya 3 kez falan. O zaman karnıma, daha doğrusu karnımın alt kısmına kramp gibi sızı giriyor. Bir süre sonra geçiyor. Biraz takip et, inşallah geçer bence

Canım ben de aynıyım gece gündüz tıkanık artık geceleri yatınca daha kötü oluyorum ağzım açık uyuyup sabah iğrenç bir tat ve kurulukla uyuyorum nefes alabileyim diye çift yastıkla oturur gibi uyuyorum artık. Rinit problemim de vardı benim sürekli genzime akar burnum akmaz herhalde bu ara polenlerle karşılaşınca da böyle kötü oluyorum diye düşünüyorum. Belki senin de polen alerjin falan varsa burun akıntısı hapşırma kaşıntı vb şeylerin oluyor olabilir

Arkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın

Ileri yaslardan bi teyzemiz cinsiyet tahmini icin sunlari soyledi :) sirtin agriyosa oglun, kasiklarin agriyosa kizin olucak dedi ..
Haha bende tutmadı demek ki kızımda sırt ağrılarım vardı şimdi de kasık. Bende zaten her iki çocukta da ne çin takvimi tuttu ne aşerdiğim canımın çektiği şeyler. Kızımda bol bol tatlı yedim bu hamilelikte de başından beri tuzlu,acı,ekşi şeyler çekiyor dr da erkeğe benzetti. Söylemlerin hepsini alt üst ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…