Aynı bu durum içindeyim inanin.Bu insanlarin cinsiyetle ilgili yorumlari tuhaf cidden 2 kizim var biri 13 digeri 10 yaşında ... biz bebek kokusunu cok özledik ... her gören duyan insallah oğlun olur diyor .... ben de sağlıklı ve hayirli evlat olsun da diyordum ama baktim susmak durmak bilmiyorlar ben de amin diyorum ... oğlum olunca başım göğe erecek ya töbe estağfurullah. . Ha gönül ne ister tabi ki farkli meyvenin tadina bakmak ister amma ve lakin asla israrla istemiyorum. Ve hep Rabbime sığınıyorum hakkimda hayirli olmayan birseyi israrla ondan istemekten Rabbime sığınıyorum....
el ayak şişlik ilk hamileiğimdede vardı.doktor ilerleyen zamanlarda bakalım dedi ama ben 41 numara ayakkıba sığmaz oldum.10taneyı napcan kız cocuga alırsın bolver 2 4 falan yeter yazık bıdaha gıyemıcen el ayskta şışlık varsa dra gorun derım cunku odem olup bışey olmasn
Benim de oyle.Hatta kizimda 12. haftada bitmisti bulantilarim ama bu defa 15.haftadayiz, iki gundur sadece daha iyiyim.Hala sonlanmis degil arti tiksindigim yiyecekler oldu.Koku hassasiyetim ayni ikisinde de.Ben tabıları yıktım bulantı asırı oldu ama erkek :)
Benımde bulantılarmhafıf azaldı hassasıyet tıksınme daha gıtmedı bızım baya sırıcek sankıBenim de oyle.Hatta kizimda 12. haftada bitmisti bulantilarim ama bu defa 15.haftadayiz, iki gundur sadece daha iyiyim.Hala sonlanmis degil arti tiksindigim yiyecekler oldu.Koku hassasiyetim ayni ikisinde de.
Bnmde hafıf yuzumde sıslık vardı dr dedıkı suyu bıl ıc tuza dıkkat et bende cok dıkkat ederm ıkıgun ust ustu aynı seyı gıyeblrsn cnm ben cok masraf dıye dedm yada bırer gun arayla gıyersn sonra zayıflayınca kalır ıns kanama gecerde ayaga kalkarsam ıkı oantolon dusunuyorm bıkac tişört alrm bnde dar sevmıyormel ayak şişlik ilk hamileiğimdede vardı.doktor ilerleyen zamanlarda bakalım dedi ama ben 41 numara ayakkıba sığmaz oldum.
giysilerde hafta içi 5 gün ya o yüzden farklı olsun rahat edebileceğim bişeyler bakayım bende acıyorum gebelik giysilerine.
birde benim boyum 1,75 mağazalarda satılan klasik elbiseler bana hep kısa oluyor e karın kalça büyüyünce daha kısalıyor merdivenli işyerimiz in çık hiç rahat edemem.haftasonu dr kontrolü sonrası kendimi mağazalara atıcam
Benim de bir kizim var ve neredeyse herkes insallh erkek olur diyordu.Erkekmis de rahat ettiler. Ben kiz bekliyordum acikcasi. Bir kiz kardesim var dunyalara degismem. Kizimin da olsun istedim ama erkek kardesi olacak. Ne fark eder hepsi evlat. Ileri geri konusmakta ustune yok milletin bosver. Saglikli olsunlar insallah. Hepsi missBu insanlarin cinsiyetle ilgili yorumlari tuhaf cidden 2 kizim var biri 13 digeri 10 yaşında ... biz bebek kokusunu cok özledik ... her gören duyan insallah oğlun olur diyor .... ben de sağlıklı ve hayirli evlat olsun da diyordum ama baktim susmak durmak bilmiyorlar ben de amin diyorum ... oğlum olunca başım göğe erecek ya töbe estağfurullah. . Ha gönül ne ister tabi ki farkli meyvenin tadina bakmak ister amma ve lakin asla israrla istemiyorum. Ve hep Rabbime sığınıyorum hakkimda hayirli olmayan birseyi israrla ondan istemekten Rabbime sığınıyorum....
Sanirim oyle . Ah bu kokular burnumu kesesim varBenımde bulantılarmhafıf azaldı hassasıyet tıksınme daha gıtmedı bızım baya sırıcek sankı
Evet ya bazen hersey cok rahatsz edıyo mutfaga gıremeyp baska yerde yemek yedıgımk bılrm hatta mutfaga bıle gırememstmSanirim oyle . Ah bu kokular burnumu kesesim var
Dur aman acele etmeyelim o kadar canım erken doğum falan olmasın:) ay gelseler bıran once ya
Aynen 9 ay 10 gün yayıla yayıla yatabilirler sorun yok :)Dur aman acele etmeyelim o kadar canım erken doğum falan olmasınvakt-i zamanı gelince sağlıkla gelsinler
Zaman bıanonce gelsn kız tabıkıde benslermıze kavusalmDur aman acele etmeyelim o kadar canım erken doğum falan olmasınvakt-i zamanı gelince sağlıkla gelsinler
Ben de ardışık hapşuruyorum yani mesela arka arkaya 3 kez falan. O zaman karnıma, daha doğrusu karnımın alt kısmına kramp gibi sızı giriyor. Bir süre sonra geçiyor. Biraz takip et, inşallah geçer benceYa kızlar ben sabah bir hapşırdım alt karın bölgemde gerilme hissettim ve Eğilip doğrulurken otururken kalkarken hassasiyet var normal mi
Canım ben de aynıyım gece gündüz tıkanık artık geceleri yatınca daha kötü oluyorum ağzım açık uyuyup sabah iğrenç bir tat ve kurulukla uyuyorum nefes alabileyim diye çift yastıkla oturur gibi uyuyorum artık. Rinit problemim de vardı benim sürekli genzime akar burnum akmaz herhalde bu ara polenlerle karşılaşınca da böyle kötü oluyorum diye düşünüyorum. Belki senin de polen alerjin falan varsa burun akıntısı hapşırma kaşıntı vb şeylerin oluyor olabilirGeceleri burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı? Burnum tıkandığı için ağzım açık yatıyorum ve sürekli su içiyorum gece boyunca, 3 kez tuvalete kalkıyorum resmenUyanınca da sürekli hapşırmalarım oluyor. Gün boyunca burnum akıyor. Hamilelik nezlesi diye birşey okumuştum benim mevsimsel alerjiyle birleşti sanırım.
Haha bende tutmadı demek ki kızımda sırt ağrılarım vardı şimdi de kasık. Bende zaten her iki çocukta da ne çin takvimi tuttu ne aşerdiğim canımın çektiği şeyler. Kızımda bol bol tatlı yedim bu hamilelikte de başından beri tuzlu,acı,ekşi şeyler çekiyor dr da erkeğe benzetti. Söylemlerin hepsini alt üst ediyorumIleri yaslardan bi teyzemiz cinsiyet tahmini icin sunlari soyledi :) sirtin agriyosa oglun, kasiklarin agriyosa kizin olucak dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?