2018 Ekim Anneleri

Kızlar bugün öğleden sonra bulunduğumuz yerin devlet hastanesinde dr a gittim okuldan öğretmen arkadaşımın eşi farklı bir bakış açısı olsun diye gittim tabi bu işin bahanesi bebişimi görmeye gittim. Çok şükür şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklı keyfi yerinde başını sana yaslamış yatıyor dedi 7.90 cm olmuş haftasını yakalamış. İkinci bebiş olmasına rağmen insan çok heyecanlanıyor çıktığımda yanaklarım kıpkırmızı olmuştu heyecandan. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı

Canım yaa çok üzüldüm şimdi mutlaka hepimizin hakkında hayırlısını diliyoruz umarım sizin için de hayırlısı olur. Kusurumuz olduysa affola söyleyeceğimiz sözler işin tesellisi umarım süreci çabuk atlatırsın canım

Ah cnm cok acı durum Allah yardmcn olsn keske olmasa ama allahın takdırı bıranne ıcın cok zor bırsey dıcek fazla bısey yok ;(

Yaaaaa şok geçirdim resmen çok çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin yerini doldursun

Bunları söyleyen kişilerin oğlu varmı çok merak ettim? Eğerki yoksa kesin oğulları olmadığı için yine oğlun olmaısn diye kız olmasını diliyolardır sesli bir şekilde:)

Bunları söyleyen kişilerin oğlu varmı çok merak ettim? Eğerki yoksa kesin oğulları olmadığı için yine oğlun olmaısn diye kız olmasını diliyolardır sesli bir şekilde:)
Geçen soranların 1 inin 1 tane kizi vardi
Birininde 2 kizi
Bu sabah konustugumun 2 kız 1 oğlu var. Yani 3 çocuğu var.

Geçen soranların 1 inin 1 tane kizi vardi
Birininde 2 kizi
Bu sabah konustugumun 2 kız 1 oğlu var. Yani 3 çocuğu var.
Tahmin etmiştim ne diyeyim boşver takılma bence bir oğlum var çok şükür de kız da olsa erkektw olsa önemli değil de ..benimde kızım var herkes gwnelde erkek olacak diyor kızımvar diye erkek olaun istiyor herkes güzel olur tabi her iki duyguyuda tatmak hep istwdiğim birşeydi ama önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

Amin.
Yani belki oglum var diye bizim gibi kızıda tadalım istiyorlar dicem ama
Erkegi duyunca Allah kolaylik versin
Çok zor
Ay 3 erkek falan demeleri hoş değil
Ben memnunum halimden cunku esim anlayissiz bir insan degil cok sukur.
Oğlumda sakin bir çocuktur yaşı itibariylede kendi isini kendi hallediyor
+ben annemle ayni binadayım zorluk yasicami sanmiyorum.

Bir de evlâdın zorluğu olurmu
Olsada evladın ayrımcılığı olurmu?

Evet kesinlikle zaten büyütmüşsün ard arda olsa belki ayrıca kız da olsa ard arda zor olur bilemeyizki hangis zor doğru şekilde yetiştirdikten sonra hiç bir sorun da olacağını sanmıyorım ben

Kalp atımını çok az dinledi çok şükür. Çok teşekkürler canım

Evet kesinlikle zaten büyütmüşsün ard arda olsa belki ayrıca kız da olsa ard arda zor olur bilemeyizki hangis zor doğru şekilde yetiştirdikten sonra hiç bir sorun da olacağını sanmıyorım ben
Mesela oglum hic zor bir bebek degildi(zor bebek nasil oluyor bilmiyorum)
Gece sadece acıkınca altı kirli olunca vs uyanirdi.
O da gözleri kapalı doyururdum hemen uykuya devam

Hiç sabahlara kadar uykusuz oturduğunu hatirlamiyorum.
Uyku düzeni olusuncada saat 9-10dan once uyanmazdi.
Gündüz uykusuna kendi kendine dalardi.
Kendi kendine oynardi.
Anneme bırakıp bir şehir dışına çıkardık esimle annemin daha bir defa bunaldigini bilmem.
Kucukkende sakindi yani.

Hani kız olsa nasil olur ya da zor cocuk nasil bilmiyorum.

Ancak kendi çocuğumdan tecrübem bu.

Hatta gecen gun oglumun 1yas -2 yaş videolarını izledik.
Resimlerine baktik.
Resmen oglumu esim kudurtuyormuş :)
Cocuk sakin sakin oynuyor yerde oyuncaklarıyla esim hırpalamaya hırpalayarak seviyormuş atip tutup.

Ay cahilmisim sesim çıkmamış şimdi oyle sevdirmem diyorum :)

Maşallah oğluna inşallah 2.de öyle olur benim kızımda sakin ama tabi arada oluyor huysuzluklar daha 4,5 yaşında ama şuan enazından rahatım daha küçük olsa zor olurdu sanıyorum

Maşallah oğluna inşallah 2.de öyle olur benim kızımda sakin ama tabi arada oluyor huysuzluklar daha 4,5 yaşında ama şuan enazından rahatım daha küçük olsa zor olurdu sanıyorum
Zaten ilk 3 sene nekadarda olsa zor donem.
Dis çıkarma, ek gida, Tuvalet eğitimi, uyku duzeni, cümle kurmalar, sonrası gidiyor zaten çabucak geçiyor
Anaokulundan sonrası ne ara 13 yas oldu anlamadim ben :)

Benim ki uykucu canim sürekli uyuyor :)
Migren beni mahvetti parol hafifletti ama geçirmedi doktorum şiddetlenirse gel serum takılsın demişti ne yapsam
Bnde de ara ara bas agrısı oluyor kı bn hıc bılmem basım agrısın. Karanlıkta yatmayı teecıh edıyorum borde ac kalınca hafıften bır aclık bıle olussa basım agrımaya baslıyor.

Bnde aynı durumdayım ıse baslarsam eger (su anda kanama sebebı ıle yatıyorum)dolabı yenılemem gerekecek

Ay ne tatlı heyecan ve meraklar bunlar :) tamamına ersin inşallah hepimizinki.Kime benzeyeceğini çok merak ediyorum ben mesela inşallah saplıcakla kucağıma alırım da görürüm hepimiz tabiki
Ilk bebekler babaya benzer dıyor eskıler ama bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…