Canım yaa çok üzüldüm şimdi mutlaka hepimizin hakkında hayırlısını diliyoruz umarım sizin için de hayırlısı olur. Kusurumuz olduysa affola söyleyeceğimiz sözler işin tesellisi umarım süreci çabuk atlatırsın canımArkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
Ah cnm cok acı durum Allah yardmcn olsn keske olmasa ama allahın takdırı bıranne ıcın cok zor bırsey dıcek fazla bısey yok ;(Arkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
Canım ben pek anlayamıyorum cinsiyet meselesini ne olursa olsun hayırlısını diliyorum sizin içinBugün gittik 15.hafta ama göstermedi miniğim kendisini teyzeler neyseki herşey yolunda ve sağlıklıyız :) yorum bekliyoruz :)
Eki Görüntüle 2136158
Bende ikisi de varIleri yaslardan bi teyzemiz cinsiyet tahmini icin sunlari soyledi :) sirtin agriyosa oglun, kasiklarin agriyosa kizin olucak dedi ..
Yaaaaa şok geçirdim resmen çok çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin yerini doldursunArkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
Canım ben pek anlayamıyorum cinsiyet meselesini ne olursa olsun hayırlısını diliyorum sizin için
Bunları söyleyen kişilerin oğlu varmı çok merak ettim? Eğerki yoksa kesin oğulları olmadığı için yine oğlun olmaısn diye kız olmasını diliyolardır sesli bir şekilde:)Ben onlar kadar dusunmuyorum.
Bu sabah telf bisi anlattım cok istediğiniz beklediğimiz bisi oldu.
Ve bebek haberiyle aynı ay aldik.
"Iste diyorum bu kiz bebek
Kiz bebek kısmetlidir banada oyle oldu kızımda" diye anlatti arkadas.
Tövbe haşa kızıda veren Allah erkegide.
Erkek kısmetsiz mi?
Zekaya bak, kafaya bak.
Kiz bebek olduğu icin bana o haber gelmis onun kismetiymis.
Bebek kismetiyle geldi desin anlıcam özellikle kiz bebek ne oluyo ya.
Kizi olupda bana hala Allah yardımcın olsun vs diye teselli eden olursa cevremde.
"Sizde bi erkek doğuramadınız kocanızın soyunu kuruttunuz dicem artik.
Yetti canıma
Geçen soranların 1 inin 1 tane kizi vardiBunları söyleyen kişilerin oğlu varmı çok merak ettim? Eğerki yoksa kesin oğulları olmadığı için yine oğlun olmaısn diye kız olmasını diliyolardır sesli bir şekilde:)
Tahmin etmiştim ne diyeyim boşver takılma bence bir oğlum var çok şükür de kız da olsa erkektw olsa önemli değil de ..benimde kızım var herkes gwnelde erkek olacak diyor kızımvar diye erkek olaun istiyor herkes güzel olur tabi her iki duyguyuda tatmak hep istwdiğim birşeydi ama önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsunGeçen soranların 1 inin 1 tane kizi vardi
Birininde 2 kizi
Bu sabah konustugumun 2 kız 1 oğlu var. Yani 3 çocuğu var.
Amin.Tahmin etmiştim ne diyeyim boşver takılma bence bir oğlum var çok şükür de kız da olsa erkektw olsa önemli değil de ..benimde kızım var herkes gwnelde erkek olacak diyor kızımvar diye erkek olaun istiyor herkes güzel olur tabi her iki duyguyuda tatmak hep istwdiğim birşeydi ama önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun
Evet kesinlikle zaten büyütmüşsün ard arda olsa belki ayrıca kız da olsa ard arda zor olur bilemeyizki hangis zor doğru şekilde yetiştirdikten sonra hiç bir sorun da olacağını sanmıyorım benAmin.
Yani belki oglum var diye bizim gibi kızıda tadalım istiyorlar dicem ama
Erkegi duyunca Allah kolaylik versin
Çok zor
Ay 3 erkek falan demeleri hoş değil
Ben memnunum halimden cunku esim anlayissiz bir insan degil cok sukur.
Oğlumda sakin bir çocuktur yaşı itibariylede kendi isini kendi hallediyor
+ben annemle ayni binadayım zorluk yasicami sanmiyorum.
Bir de evlâdın zorluğu olurmu
Olsada evladın ayrımcılığı olurmu?
Kalp atımını çok az dinledi çok şükür. Çok teşekkürler canımEndişe etme canım ben özele gidiyorum. Doktorum baya dikkatli bir adam ve detaylı bakıyo her seferinde. 2'li tarama için gittiğimde o da bir 10 dk kadar bakmıştır usg ile. Yandan üstten bacak arasından evirdi çevirdi baktı bayaUsg değil de kalp atışının uzun süreli dinletilmesi sakıncalı diye biliyorum.
Mesela oglum hic zor bir bebek degildi(zor bebek nasil oluyor bilmiyorum)Evet kesinlikle zaten büyütmüşsün ard arda olsa belki ayrıca kız da olsa ard arda zor olur bilemeyizki hangis zor doğru şekilde yetiştirdikten sonra hiç bir sorun da olacağını sanmıyorım ben
Maşallah oğluna inşallah 2.de öyle olur benim kızımda sakin ama tabi arada oluyor huysuzluklar daha 4,5 yaşında ama şuan enazından rahatım daha küçük olsa zor olurdu sanıyorumMesela oglum hic zor bir bebek degildi(zor bebek nasil oluyor bilmiyorum)
Gece sadece acıkınca altı kirli olunca vs uyanirdi.
O da gözleri kapalı doyururdum hemen uykuya devam
Hiç sabahlara kadar uykusuz oturduğunu hatirlamiyorum.
Uyku düzeni olusuncada saat 9-10dan once uyanmazdi.
Gündüz uykusuna kendi kendine dalardi.
Kendi kendine oynardi.
Anneme bırakıp bir şehir dışına çıkardık esimle annemin daha bir defa bunaldigini bilmem.
Kucukkende sakindi yani.
Hani kız olsa nasil olur ya da zor cocuk nasil bilmiyorum.
Ancak kendi çocuğumdan tecrübem bu.
Hatta gecen gun oglumun 1yas -2 yaş videolarını izledik.
Resimlerine baktik.
Resmen oglumu esim kudurtuyormuş :)
Cocuk sakin sakin oynuyor yerde oyuncaklarıyla esim hırpalamaya hırpalayarak seviyormuş atip tutup.
Ay cahilmisim sesim çıkmamış şimdi oyle sevdirmem diyorum :)
Zaten ilk 3 sene nekadarda olsa zor donem.Maşallah oğluna inşallah 2.de öyle olur benim kızımda sakin ama tabi arada oluyor huysuzluklar daha 4,5 yaşında ama şuan enazından rahatım daha küçük olsa zor olurdu sanıyorum
Bnde de ara ara bas agrısı oluyor kı bn hıc bılmem basım agrısın. Karanlıkta yatmayı teecıh edıyorum borde ac kalınca hafıften bır aclık bıle olussa basım agrımaya baslıyor.Benim ki uykucu canim sürekli uyuyor :)
Migren beni mahvetti parol hafifletti ama geçirmedi doktorum şiddetlenirse gel serum takılsın demişti ne yapsam
Bnde aynı durumdayım ıse baslarsam eger (su anda kanama sebebı ıle yatıyorum)dolabı yenılemem gerekecekselam kızlar
işyerinde oturmaktan sıkıldım.ne bağırsaklar düzenli çalışıyor ne kasık sırt ağrısı bitiyor
öğlen 40 dakika yürüdüm başım döndü içim geçti falan
ayaklar şiş giysiler küçük geliyor
dün akşam yazlık kışlık yaptım yazlık giysilerimden hiçbir pantolon etek bluz olmuyor.
çalıştığım için şimdi dolap yenileyeceğim mecburen.
hamile elbiseler klasik kesim oldukça pahalı
10 tane alıyım desem 1,500 tl eder.
karamsar mı yaklaştım acaba biraz
Ilk bebekler babaya benzer dıyor eskıler ama bakalım:))Ay ne tatlı heyecan ve meraklar bunlar :) tamamına ersin inşallah hepimizinki.Kime benzeyeceğini çok merak ediyorum ben mesela inşallah saplıcakla kucağıma alırım da görürüm hepimiz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?