O olayı bn cok yasıyorum alerjık bır bunyem var hapsırıgım eksık olmuyor ve her hapsırık ızdırap. Ilerleyen aylarda naparım bılmem. Normalde hep ılac kullanarak gecırıyordum bu donemıYa kızlar ben sabah bir hapşırdım alt karın bölgemde gerilme hissettim ve Eğilip doğrulurken otururken kalkarken hassasiyet var normal mi
Rabbim Sağlıcakla doğmak büyütmek nasip etsin de ikimize de biraz biraz benzesin olabilir.Nasıl gidiyor canım senin ?Ilk bebekler babaya benzer dıyor eskıler ama bakalım:))
Hayırlısı olsun canım her serde bır hayır vardır. Cok cok gecmıs olsun.benze olayı bnde yasamıstım.gecıyor hepsı. Ne desek bos.. Once ana saglıgı ...Arkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
Eyvah bahar geldi iyice alerji ilacı kullanmak olmuyor mu acaba hamilelikteO olayı bn cok yasıyorum alerjık bır bunyem var hapsırıgım eksık olmuyor ve her hapsırık ızdırap. Ilerleyen aylarda naparım bılmem. Normalde hep ılac kullanarak gecırıyordum bu donemı
Bn tursu kavanozuyla gezıyorum hamılelıgın basından berı bebıs erkek :)Haha bende tutmadı demek ki kızımda sırt ağrılarım vardı şimdi de kasık. Bende zaten her iki çocukta da ne çin takvimi tuttu ne aşerdiğim canımın çektiği şeyler. Kızımda bol bol tatlı yedim bu hamilelikte de başından beri tuzlu,acı,ekşi şeyler çekiyor dr da erkeğe benzetti. Söylemlerin hepsini alt üst ediyorum
Yatıs devam. Ama daha ıyıyım kanamada azalma var. Oyle olunca moral duzgun cok sukur bın sukur darısı kanamalı olan herkesın basına. Yemek yapmaya fln basladım mıdem daha ıyı. Tek problem belım. Felaket agrıyor. Oturup kalkerken berbat haldeyım. Cok zorluyor .sen nasılsınRabbim Sağlıcakla doğmak büyütmek nasip etsin de ikimize de biraz biraz benzesin olabilir.Nasıl gidiyor canım senin ?
Rıske atmayım dıyorum kortızon fln da var. Ilaclarda Zaten kanama da var cok zor zamanlar gecırdım herseyden korkuyorum acıkcasıEyvah bahar geldi iyice alerji ilacı kullanmak olmuyor mu acaba hamilelikte
Amin canım.Benim kahverengiler gelmeye devam ediyo dün bugün pek yok işte ama ona da sevinemiyorum çünkü benim adet kanaması Öncesinde 2 hafta ses seda Kesilmişti Rabbim korusun gözetsin Yarin kontrole giderim belkiYatıs devam. Ama daha ıyıyım kanamada azalma var. Oyle olunca moral duzgun cok sukur bın sukur darısı kanamalı olan herkesın basına. Yemek yapmaya fln basladım mıdem daha ıyı. Tek problem belım. Felaket agrıyor. Oturup kalkerken berbat haldeyım. Cok zorluyor .sen nasılsın
Heycanlanmazmı her bebısın yerı ayrı. Hayırlı haberlerı de almıssın cok sukur darısı basımızaKızlar bugün öğleden sonra bulunduğumuz yerin devlet hastanesinde dr a gittim okuldan öğretmen arkadaşımın eşi farklı bir bakış açısı olsun diye gittim tabi bu işin bahanesi bebişimi görmeye gittim. Çok şükür şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklı keyfi yerinde başını sana yaslamış yatıyor dedi7.90 cm olmuş haftasını yakalamış. İkinci bebiş olmasına rağmen insan çok heyecanlanıyor çıktığımda yanaklarım kıpkırmızı olmuştu heyecandan. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı
Bnmdee bazen ole oluyır bır ıkı gun hatta bır kre 5 gun bırsey gelmrdı. Bndekı mutlulugu goreceksın bıttı dıye. Ama tabı yormadım kendımı yıne. Fakat 5 gunun sonunda yıne kıpkırmızı basladı. Bn mahfolsum yıne. Psıkolojım bozuldu zaten. Cok zormusAmin canım.Benim kahverengiler gelmeye devam ediyo dün bugün pek yok işte ama ona da sevinemiyorum çünkü benim adet kanaması Öncesinde 2 hafta ses seda Kesilmişti Rabbim korusun gözetsin Yarin kontrole giderim belki
Bende çok yedim turşu ve suyunu :) bnimkide erkek şimdilikBn tursu kavanozuyla gezıyorum hamılelıgın basından berı bebıs erkek :)
:))))Bende çok yedim turşu ve suyunu :) bnimkide erkek şimdilik
Allahım sabır versin cnm çok üzgünümArkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
Ahh bu tursuBende çok yedim turşu ve suyunu :) bnimkide erkek şimdilik
Kahvenin icilmemesi gerektiği hep soylenirKizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Hayır cnm zararlı değil ben daha bugün içtim bende korkuyordum ama sordum zararı yok çok aşırı olmadıkçaKizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Kanamam varmkahve cekıyo cnm ya turk kahvesı bısey olurmu cok korkuyorumKahvenin icilmemesi gerektiği hep soylenir
Ama ben haftada 1 yada 2 haftada 1 defa 1 fincan içiyorum.
Bızıde :))Ahh bu tursu
Bugün bile yedim.
Midemi ağrıtıyor ama canim istiyor.
'ye ekşiyi çıkar ayşeyi yalanmış demek.
Kandurdular beniğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?