2018 Ekim Anneleri

Ya kızlar ben sabah bir hapşırdım alt karın bölgemde gerilme hissettim ve Eğilip doğrulurken otururken kalkarken hassasiyet var normal mi
O olayı bn cok yasıyorum alerjık bır bunyem var hapsırıgım eksık olmuyor ve her hapsırık ızdırap. Ilerleyen aylarda naparım bılmem. Normalde hep ılac kullanarak gecırıyordum bu donemı

Hayırlısı olsun canım her serde bır hayır vardır. Cok cok gecmıs olsun.benze olayı bnde yasamıstım.gecıyor hepsı. Ne desek bos.. Once ana saglıgı ...

O olayı bn cok yasıyorum alerjık bır bunyem var hapsırıgım eksık olmuyor ve her hapsırık ızdırap. Ilerleyen aylarda naparım bılmem. Normalde hep ılac kullanarak gecırıyordum bu donemı
Eyvah bahar geldi iyice alerji ilacı kullanmak olmuyor mu acaba hamilelikte

Bn tursu kavanozuyla gezıyorum hamılelıgın basından berı bebıs erkek :)

Rabbim Sağlıcakla doğmak büyütmek nasip etsin de ikimize de biraz biraz benzesin olabilir.Nasıl gidiyor canım senin ?
Yatıs devam. Ama daha ıyıyım kanamada azalma var. Oyle olunca moral duzgun cok sukur bın sukur darısı kanamalı olan herkesın basına. Yemek yapmaya fln basladım mıdem daha ıyı. Tek problem belım. Felaket agrıyor. Oturup kalkerken berbat haldeyım. Cok zorluyor .sen nasılsın

Amin canım.Benim kahverengiler gelmeye devam ediyo dün bugün pek yok işte ama ona da sevinemiyorum çünkü benim adet kanaması Öncesinde 2 hafta ses seda Kesilmişti Rabbim korusun gözetsin Yarin kontrole giderim belki

Heycanlanmazmı her bebısın yerı ayrı. Hayırlı haberlerı de almıssın cok sukur darısı basımıza

Amin canım.Benim kahverengiler gelmeye devam ediyo dün bugün pek yok işte ama ona da sevinemiyorum çünkü benim adet kanaması Öncesinde 2 hafta ses seda Kesilmişti Rabbim korusun gözetsin Yarin kontrole giderim belki
Bnmdee bazen ole oluyır bır ıkı gun hatta bır kre 5 gun bırsey gelmrdı. Bndekı mutlulugu goreceksın bıttı dıye. Ama tabı yormadım kendımı yıne. Fakat 5 gunun sonunda yıne kıpkırmızı basladı. Bn mahfolsum yıne. Psıkolojım bozuldu zaten. Cok zormus

Allahım sabır versin cnm çok üzgünüm bi belirti varmıydı cnm ne kadarlıktı

Kizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi

Kizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Kahvenin icilmemesi gerektiği hep soylenir
Ama ben haftada 1 yada 2 haftada 1 defa 1 fincan içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…