2018 Ekim Anneleri

Kanamam varmkahve cekıyo cnm ya turk kahvesı bısey olurmu cok korkuyorum
Canim ins. Durur kanamam ama dr. Gidince sorsan daha iyi.

Ben netten araştırdığım kadarıyla nadir icilince bisi olmaz dendi.

Ben 1 cay kasigi koyuyorum mesela turk kahvesini aklima vuruyor bazen.
Eşimle cok içerdik adamda ben icemiyorum diye icmiyor istemiyor.

Ihlamur, kırmızı meyve çayları, sahlep, soda vs bastırıyorum aksamlari.

leylunehar canım başın sağolsun. Ruhen ve bedenen acil şifalar diliyorum. Tez zamanda hayırlısı ile tekrar bebeğin olur Allah izniyle.

Kizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Smdi malum çay kahve zararlı diye dolaşır ortalıkta:) ben Türk olmayanların yanında kahve çay içinde aa napıyosn sen oluyorlar. Bende diyorum bi Türke çay-kahve yasağı koyamazsınız. Ben hamlelkte şu yasak kelimesine karşıym. Doktrlar önermiyo ama tiryaki olan insanlara az da olsa günde 1 kez tüketeblrsn diyen doktrlar var. Yani sana kalmş. İçin rahatsa iç. Benm rahat hiç aklıma bile gelmez:)

Bende cin takvimi kiz
Rus takvimi kiz
Beybi solda (sozde kiz sola oluyormus)
Hücre yenilenmesi kiz.
Eksi olayı kiz
Rüyalar kiz

Ama erkeğe benziyor dedi dr.

Tüm tezleri çürüttum.
Benim ilki bütün şeylerde oğlandı. Kız oldu. Kızım soldaydı gerçi. Şmdide baktğm şeyler hep kız diyor bakalım nolck. Bu arada bu da sağda

D
Kizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
amla sakızlıyı bilmiyorum ama ben doktoruma çay kahve içebilirmiyim diye sordum evet içebilirsin dedi hiçbirşey olmaz dedi ama tabi benim kan testlerim fln normaldi demir eksikliğiö fln yoktu doktorunuza danışın abartmadan içince birşey olmaz sanıyorum kahve haftada 1-2 içiyorum ben çayda açık içiyorum

leylunehar kardeşim çok üzüldüm. Ama Rabbimin takdirine ne denir ki... Allah sana ve eşine saglik huzur versin.. bebegin cennet kapısında bekler seni almadan girmez cennete canım öyle derler .... Allah rahmet eylesin...

Benimde ikili test sonucum çıkmış beta hcg 45 çıkmış bakalım tutacakmı 50altı erkek :) dr erkek demişti ama değişmezse eğer..sonuçlar güzel görünüyor sadece yaş riski 1/345 çıkmış diğerleri cut off değerinşn altında

Vallahi insan ikincilerde hatta dahami heyecanlaniyor ne herkes ayni seyi soyluyo :)))

Benim hcg 78 cinsiyet erkek kız olmalıydı o teoriye göre :)

Kızlar bugun kontrole gittim. 13. Hafta basındaym. Ellerı heryerı net cıktı bebısın bı ara bıze döndu az bısey. Ama popoyu donmedı. Doktor kız gıbı tahmınım Pipikocuk gozukmedı sanrm baya aradı bakalım bıdahakı kontrol aynı mı olacak.

Ayyy ne gzl yavas yavas herkes ogreniyor cinsiyetleri ben catlicam ya 4 hafta daha beklemem gerek . anlayan arkadaslar yorum yapabilirmi lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…