Canim ins. Durur kanamam ama dr. Gidince sorsan daha iyi.Kanamam varmkahve cekıyo cnm ya turk kahvesı bısey olurmu cok korkuyorum
Bende cin takvimi kizBızıde :))
Hayır cnm zararlı değil ben daha bugün içtim bende korkuyordum ama sordum zararı yokçok aşırı olmadıkçaKanamam varmkahve cekıyo cnm ya turk kahvesı bısey olurmu cok korkuyorum
Benım kanama. Barya bıde oyuzden dedım cnmHayır cnm zararlı değil ben daha bugün içtim bende korkuyordum ama sordum zararı yokçok aşırı olmadıkça
Smdi malum çay kahve zararlı diye dolaşır ortalıkta:) ben Türk olmayanların yanında kahve çay içinde aa napıyosn sen oluyorlar. Bende diyorum bi Türke çay-kahve yasağı koyamazsınız. Ben hamlelkte şu yasak kelimesine karşıym. Doktrlar önermiyo ama tiryaki olan insanlara az da olsa günde 1 kez tüketeblrsn diyen doktrlar var. Yani sana kalmş. İçin rahatsa iç. Benm rahat hiç aklıma bile gelmez:)Kizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Kahve olarak filtre kahve ve turk kahvesinin zarari yok canim.Tabi gunde 1 fincan demisti doktorum.Kizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Yalan onlar :)) kişiden kişiye değişiyoe bence aşerme mevzusuAhh bu tursu
Bugün bile yedim.
Midemi ağrıtıyor ama canim istiyor.
'ye ekşiyi çıkar ayşeyi yalanmış demek.
Kandurdular beniğğ
Benim ilki bütün şeylerde oğlandı. Kız oldu. Kızım soldaydı gerçi. Şmdide baktğm şeyler hep kız diyor bakalım nolck. Bu arada bu da sağdaBende cin takvimi kiz
Rus takvimi kiz
Beybi solda (sozde kiz sola oluyormus)
Hücre yenilenmesi kiz.
Eksi olayı kiz
Rüyalar kiz
Ama erkeğe benziyor dedi dr.
Tüm tezleri çürüttum.
amla sakızlıyı bilmiyorum ama ben doktoruma çay kahve içebilirmiyim diye sordum evet içebilirsin dedi hiçbirşey olmaz dedi ama tabi benim kan testlerim fln normaldi demir eksikliğiö fln yoktu doktorunuza danışın abartmadan içince birşey olmaz sanıyorum kahve haftada 1-2 içiyorum ben çayda açık içiyorumKizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Onlarin icinde katki maddesi var canim ben arada Türk kahvesi veya filtre kahve içiyorum cok canim isteyinceKizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Vallahi insan ikincilerde hatta dahami heyecanlaniyor ne herkes ayni seyi soyluyo :)))Kızlar bugün öğleden sonra bulunduğumuz yerin devlet hastanesinde dr a gittim okuldan öğretmen arkadaşımın eşi farklı bir bakış açısı olsun diye gittim tabi bu işin bahanesi bebişimi görmeye gittim. Çok şükür şu an herhangi bir sıkıntı görünmüyor gayet sağlıklı keyfi yerinde başını sana yaslamış yatıyor dedi7.90 cm olmuş haftasını yakalamış. İkinci bebiş olmasına rağmen insan çok heyecanlanıyor çıktığımda yanaklarım kıpkırmızı olmuştu heyecandan. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımızı
Benim hcg 78 cinsiyet erkekBenimde ikili test sonucum çıkmış beta hcg 45 çıkmış bakalım tutacakmı 50altı erkek :) dr erkek demişti ama değişmezse eğer..sonuçlar güzel görünüyor sadece yaş riski 1/345 çıkmış diğerleri cut off değerinşn altında
Benimde ikinci ve inan hem heyecan hrmde sabirsizlik tavan bende . hele cinsiyetini nasil mrk ediyorum anlatamam. Oglumu 17 hafta da ogrendim bunda catliyabilirimVallahi insan ikincilerde hatta dahami heyecanlaniyor ne herkes ayni seyi soyluyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?