- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
Boşver xbm .art niyet değilde düşüncesilik etmişler,halbuki kızlarının birine bakınca kıyamıyorsun değil mi?allahın takdiridir ,canı sağolsun burdan biri yaMıştı ben bayılmıştım.onlar başkaları için kız olabilir ama benim evlatlarım kanlarım canlarım...allah evlstlarını bağışlasınBu insanlarin cinsiyetle ilgili yorumlari tuhaf cidden 2 kizim var biri 13 digeri 10 yaşında ... biz bebek kokusunu cok özledik ... her gören duyan insallah oğlun olur diyor .... ben de sağlıklı ve hayirli evlat olsun da diyordum ama baktim susmak durmak bilmiyorlar ben de amin diyorum ... oğlum olunca başım göğe erecek ya töbe estağfurullah. . Ha gönül ne ister tabi ki farkli meyvenin tadina bakmak ister amma ve lakin asla israrla istemiyorum. Ve hep Rabbime sığınıyorum hakkimda hayirli olmayan birseyi israrla ondan istemekten Rabbime sığınıyorum....
Benimde ikinci ve inan hem heyecan hrmde sabirsizlik tavan bende . hele cinsiyetini nasil mrk ediyorum anlatamam. Oglumu 17 hafta da ogrendim bunda catliyabilirim
Bizde de aynısı oldu baya bakti uyuyordu donmedi kiz gibi dedi :)Kızlar bugun kontrole gittim. 13. Hafta basındaym. Ellerı heryerı net cıktı bebısın bı ara bıze döndu az bısey. Ama popoyu donmedı. Doktor kız gıbı tahmınım Pipikocuk gozukmedı sanrm baya aradı bakalım bıdahakı kontrol aynı mı olacak.
Teşekkür ederimBoşver xbm .art niyet değilde düşüncesilik etmişler,halbuki kızlarının birine bakınca kıyamıyorsun değil mi?allahın takdiridir ,canı sağolsun burdan biri yaMıştı ben bayılmıştım.onlar başkaları için kız olabilir ama benim evlatlarım kanlarım canlarım...allah evlstlarını bağışlasın
Fotoğrafi ekrandan kopyala onu gonder yoksa olmuyo kopyaladigini gonderdiginde hemen yukleniyor canim ben anlamiyorum cinsiyetten ama gonderebilirsin burayaYa bende hâla resim atilmiyor nedenini anlamis degilim sinir oldum heryere bastim dosya yukle resim foto dugmelerine hicbiri olmuyo sikayette yazdim ama yardimci olan olmadi nedense .. su cinsiyet ultrasondan anlayan varsa ona özel whatsapptan felan atsamda yorumlasa meraktan catlicam bende
Bizde de aynısı oldu baya bakti uyuyordu donmedi kiz gibi dedi :)
Uygulama telefonunuzda yüklü öyle mi deniyorsunuz. Eger oyleyse birde normal tarayıcıdan girin siteye hemen yukluyorYa bende hâla resim atilmiyor nedenini anlamis degilim sinir oldum heryere bastim dosya yukle resim foto dugmelerine hicbiri olmuyo sikayette yazdim ama yardimci olan olmadi nedense .. su cinsiyet ultrasondan anlayan varsa ona özel whatsapptan felan atsamda yorumlasa meraktan catlicam bende
plojovic Yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım listede adımı göremedim tekrar yazayım şehir güncellemesi ile birlikte.
Sat: 12.01.2018
Bdt: 20.10.2018
Kilo: 54
İlk gebelik
Cinsiyet belli değil
Benim ki uykucu canim sürekli uyuyor :)
Migren beni mahvetti parol hafifletti ama geçirmedi doktorum şiddetlenirse gel serum takılsın demişti ne yapsam
Bende düğünler icin elbise aldim.
En rahatı belden aşağısı kiloş olanlar hele hayat kurtarıyor.
Yakında dugun var yine.
Ben karnim çıkmadan almak istemiyorum kiyafet cunku kocaman şeylerde alasim yok daha M,L alsam bu seferde karnim cok buyurmu? Kasar mi diye dusunuyorum.
Bu muallâktan dolayı kıyafetsizim.
Yazlık eteğim var beli lastikli tshrt spor ayakkabıyla kombinelerim.
Eşofman falan sanirim hazirana kadar götürür beni.
Haziranda alirim.
Karnimda cıkmış olur epey.
Bende sırf surda 4-5ay icin kıyafet almak istemiyorum acikcasi
Direnicim.
Ileri yaslardan bi teyzemiz cinsiyet tahmini icin sunlari soyledi :) sirtin agriyosa oglun, kasiklarin agriyosa kizin olucak dedi ..
Benimde ikinci ve inan hem heyecan hrmde sabirsizlik tavan bende . hele cinsiyetini nasil mrk ediyorum anlatamam. Oglumu 17 hafta da ogrendim bunda catliyabilirim
benimde burnum tıkanıyor fakar herhangibir rahatsızlığım yok.neden tıkandığını anlamıyorum zaten 9.ayımda gibi zor nefes alıp verip zor pozsyonlarda uyuyorum.özellikle gece su içmiyorum wc mevzuları çok sıkıcı.uyandıktan sonra tekrara dalamıyorum uykuya
Canım ben de aynıyım gece gündüz tıkanık artık geceleri yatınca daha kötü oluyorum ağzım açık uyuyup sabah iğrenç bir tat ve kurulukla uyuyorum nefes alabileyim diye çift yastıkla oturur gibi uyuyorum artık. Rinit problemim de vardı benim sürekli genzime akar burnum akmaz herhalde bu ara polenlerle karşılaşınca da böyle kötü oluyorum diye düşünüyorum. Belki senin de polen alerjin falan varsa burun akıntısı hapşırma kaşıntı vb şeylerin oluyor olabilir
Bnde aynı durumdayım ıse baslarsam eger (su anda kanama sebebı ıle yatıyorum)dolabı yenılemem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?