2018 Ekim Anneleri

Boşver xbm .art niyet değilde düşüncesilik etmişler,halbuki kızlarının birine bakınca kıyamıyorsun değil mi?allahın takdiridir ,canı sağolsun burdan biri yaMıştı ben bayılmıştım.onlar başkaları için kız olabilir ama benim evlatlarım kanlarım canlarım...allah evlstlarını bağışlasın

Bizde de aynısı oldu baya bakti uyuyordu donmedi kiz gibi dedi :)

Teşekkürler canım, benim de eşimin ensesi kısa ve kalındır :) çok şükür doğru çıkmadı. Rabbim hepimize bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Teşekkür ederim

Ya bende hâla resim atilmiyor nedenini anlamis degilim sinir oldum heryere bastim dosya yukle resim foto dugmelerine hicbiri olmuyo sikayette yazdim ama yardimci olan olmadi nedense .. su cinsiyet ultrasondan anlayan varsa ona özel whatsapptan felan atsamda yorumlasa meraktan catlicam bende

Fotoğrafi ekrandan kopyala onu gonder yoksa olmuyo kopyaladigini gonderdiginde hemen yukleniyor canim ben anlamiyorum cinsiyetten ama gonderebilirsin buraya yani ekran goruntusunu al oyle dene

Uygulama telefonunuzda yüklü öyle mi deniyorsunuz. Eger oyleyse birde normal tarayıcıdan girin siteye hemen yukluyor

Evet canım kaçırmışım kusura bakma.
Ekledim sizide :)

Benim ki uykucu canim sürekli uyuyor :)
Migren beni mahvetti parol hafifletti ama geçirmedi doktorum şiddetlenirse gel serum takılsın demişti ne yapsam

Demedi deme buraya hic uyutmuyor yazarsın :) kandiriyor seni o minnos :))))))❤

Suankiler tam dogum sonrasına olur heralde bizlere :))))) cok löplük kalmazsa :)))
M/L isini gorur bence.Son zamanda belki kasar göbiş o zamanda almis olursun 1-2 tane daha.
Ilk gebeligimde de hep bedenlerden ilerlemistim.Biraz daha salaş modellerle.
Bulunuyor mutlaka ya.

Ileri yaslardan bi teyzemiz cinsiyet tahmini icin sunlari soyledi :) sirtin agriyosa oglun, kasiklarin agriyosa kizin olucak dedi ..

Sırtım bunda ağrıyor ama kızımda da hep belim ağrırdı :))))

Benimde ikinci ve inan hem heyecan hrmde sabirsizlik tavan bende . hele cinsiyetini nasil mrk ediyorum anlatamam. Oglumu 17 hafta da ogrendim bunda catliyabilirim

Al benden de o kadar :))))))
Kizimi 19.haftada keisnlestirmistik.Simdi saka gb geliyor :)))))

leylunehar Burnumun direği sızladı okuyunca..Ne diyeyim bilemedim..Allah güzel kalbinide,yavrunuda zorda bırakmamış❤
Hayırlısıyla sağlıkla tekrar sevindirir insallah

plojovic mantikli bende kafadan öyle dusunuyordum.
Hani 40-42 beden alirim salaş salaş giyerim hatta begendigim biseyse daralttiririm gibi düşünüyordum.
Tabi beğenip bulabilirsem

Su içmezsem benim boğazım da kuruyor, öksürmwye başlıyorum. Maşallah iyi sabrediyorsunuz.

Çok geçmiş olsun. Benim zaten mevsimsel alerjilerim oluyor toz toprak uçuşan polenler saman vs herşeye karşı burnum biraz hassas. Güneş de rahatsız ediyor bazen, akışına bıraktım peçetelere yapışıp

Herkese günaydın, hayırlı cumalar, hayırlı kandiller :) tüm dualarınız kabul olsun inşallah :) bu gece rüyamda bebeğimin ultrason fotoğrafını görüyordum, hareketli bir fotoğraftı (Harry Potter’dakiler gibi) ve erkekti bebek çok merak ediyorum kız mı erkek mi diye sanırım o yüzden böyle rüyalar görüyorum.

Bnde aynı durumdayım ıse baslarsam eger (su anda kanama sebebı ıle yatıyorum)dolabı yenılemem gerekecek

günaydınlar, sanırım sizin de çalışırken klasik giyinmeniz gerekiyor. LCW de buldum ben kumaş pant. gömlek vs oradan bakabilirsiniz pekte pahalı şeyler değil açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…