Arkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
cnm bıraz sankı rısklı cıkmıs ense kalınlıgı ne dedı yas falan kac baska budr a da gorun derm bunlar bellı olmaz cnmKızlar günaydın.. dün ikili test sonuclarını aldım biraz kafam karıstı, 13. Haftadayım, 16. Hafta tekrar cagırdı 4'lü test yapacakmış kan degerim 1:150 cıktıgı için.. diğer sonuçlarda sorun görünmedi ama,tedirgin oldum biraz , sonuçlarınızı yazdınız mı bilmiyorum takip edemedim..var mı bu durumda olan ya da bilgisi olan? Doktor bi sorun yok dese de tekrar cagırması
Kandilin de Cumanın da bereketini görmek nasib olsun hepimize..
H
cnm bıraz sankı rısklı cıkmıs ense kalınlıgı ne dedı yas falan kac baska budr a da gorun derm bunlar bellı olmaz cnm
Yasta etkılıyo cnm yuksek cıkıpta normal olan cok bebek bar hayırlsıı olsn bnmde 1:707 cıkmıstıUltrason sonucu çok iyi şükür. Genel olarak degerlendirilince degerim 1:500 lere cıkıyor, yaşım 33.. bu da etkili galiba, merak ettiğim aynı yaşta olup buna yakın degerde olan örnekler var mı?
Sen kaç yaşındaydın! 20 lerdeysen tamamen yaşla orantılı değerler yükseliyo demekki..doktor mutlu ayrılabilirsin dedi ama merak yine aynı durumda olanlar var mı görmek istiyo insan.. Allah ım saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin..Yasta etkılıyo cnm yuksek cıkıpta normal olan cok bebek bar hayırlsıı olsn bnmde 1:707 cıkmıstı
27 yım ben cok takılma bak bnm kanamam var yatıyorm ıkı haftador kanama alanım bar yatıp dua etmekten başka çarem yokSen kaç yaşındaydın! 20 lerdeysen tamamen yaşla orantılı değerler yükseliyo demekki..doktor mutlu ayrılabilirsin dedi ama merak yine aynı durumda olanlar var mı görmek istiyo insan.. Allah ım saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin..
Ne denir bilemiyorum, Rabbim bu acıyı hafifletecek yeni ve sağlıklı bir bebek müjdesi nasip eder inşallah. Her şey gönlünüzce olsun...Arkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
plojovic mantikli bende kafadan öyle dusunuyordum.
Hani 40-42 beden alirim salaş salaş giyerim hatta begendigim biseyse daralttiririm gibi düşünüyordum.
Tabi beğenip bulabilirsem
Normal bedenim 36 s beden.40-42 normal bedeninden uzaksa gerek bile kalmaz aslında.
Uzunluğu ve bolluğu göbiş için yeterli olur modellerin.
Yazın göbeğinde bizi anca su dolu küvet paklar gerçi :))))))))))
Benimde cutoff değerinin altinda çıktı tam rakami bulamadim doktor 3 lu teste gerek yok dedi 30 yasindayimKızlar günaydın.. dün ikili test sonuclarını aldım biraz kafam karıstı, 13. Haftadayım, 16. Hafta tekrar cagırdı 4'lü test yapacakmış kan degerim 1:150 cıktıgı için.. diğer sonuçlarda sorun görünmedi ama,tedirgin oldum biraz , sonuçlarınızı yazdınız mı bilmiyorum takip edemedim..var mı bu durumda olan ya da bilgisi olan? Doktor bi sorun yok dese de tekrar cagırması
Kandilin de Cumanın da bereketini görmek nasib olsun hepimize..
Su içmezsem benim boğazım da kuruyor, öksürmwye başlıyorum. Maşallah iyi sabrediyorsunuz.
Çok geçmiş olsun. Benim zaten mevsimsel alerjilerim oluyor toz toprak uçuşan polenler saman vs herşeye karşı burnum biraz hassas. Güneş de rahatsız ediyor bazen, akışına bıraktım peçetelere yapışıp
Bende 84 doğumluyum yaş 1/345 çıkmış ikili test 1/500 kombine risk 1/2660 trisomy 1/10000 çıkmışUltrason sonucu çok iyi şükür. Genel olarak degerlendirilince degerim 1:500 lere cıkıyor, yaşım 33.. bu da etkili galiba, merak ettiğim aynı yaşta olup buna yakın degerde olan örnekler var mı?
günaydınlar, sanırım sizin de çalışırken klasik giyinmeniz gerekiyor. LCW de buldum ben kumaş pant. gömlek vs oradan bakabilirsiniz pekte pahalı şeyler değil açıkcası
çok çok sevındım... ne guzel haber verdın .... darısı basımıza :) gozun aydın :)Kızlar günaydınhepimizin Kandil'i mübarek olsun mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine yavrularımıza Sağlıcakla kavuşalım inşallah
Kontrolden geliyorum şimdi Şükürler olsun ki kanama alanım 4 cm den 2.9 cm ye düşmüşmutlu bir gün oldu benim için darısı hepimize
Masallah cnm cok guzel haber bende badka dr a gıdıcem 1 de korrkuyorum duaetKızlar günaydınhepimizin Kandil'i mübarek olsun mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine yavrularımıza Sağlıcakla kavuşalım inşallah
Kontrolden geliyorum şimdi Şükürler olsun ki kanama alanım 4 cm den 2.9 cm ye düşmüşmutlu bir gün oldu benim için darısı hepimize
Beni de 3 hafta sonra cagırdı.. 16. Haftada yani..ne diyelim hakkımızda hayırlısı, 2li testin kafa karıstırdıgını duymuştum ama yine de yaptırdım. Henüz yaptırmayanlara tavsiye etmiyorum, erken dönem oldugu için risk oranını tam olarak tespit edemiyorlar ve böyle moral bozuluyo.. Allah tan gelen, başım üstüne tabiki..Benimde cutoff değerinin altinda çıktı tam rakami bulamadim doktor 3 lu teste gerek yok dedi 30 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?