2018 Ekim Anneleri

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun üzüldüm adınıza biz burada ne desek boş umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Kızlar günaydın.. dün ikili test sonuclarını aldım biraz kafam karıstı, 13. Haftadayım, 16. Hafta tekrar cagırdı 4'lü test yapacakmış kan degerim 1:150 cıktıgı için.. diğer sonuçlarda sorun görünmedi ama,tedirgin oldum biraz , sonuçlarınızı yazdınız mı bilmiyorum takip edemedim..var mı bu durumda olan ya da bilgisi olan? Doktor bi sorun yok dese de tekrar cagırması
Kandilin de Cumanın da bereketini görmek nasib olsun hepimize..

H
cnm bıraz sankı rısklı cıkmıs ense kalınlıgı ne dedı yas falan kac baska budr a da gorun derm bunlar bellı olmaz cnm

H

cnm bıraz sankı rısklı cıkmıs ense kalınlıgı ne dedı yas falan kac baska budr a da gorun derm bunlar bellı olmaz cnm

Ultrason sonucu çok iyi şükür. Genel olarak degerlendirilince degerim 1:500 lere cıkıyor, yaşım 33.. bu da etkili galiba, merak ettiğim aynı yaşta olup buna yakın degerde olan örnekler var mı?

Ultrason sonucu çok iyi şükür. Genel olarak degerlendirilince degerim 1:500 lere cıkıyor, yaşım 33.. bu da etkili galiba, merak ettiğim aynı yaşta olup buna yakın degerde olan örnekler var mı?
Yasta etkılıyo cnm yuksek cıkıpta normal olan cok bebek bar hayırlsıı olsn bnmde 1:707 cıkmıstı

Yasta etkılıyo cnm yuksek cıkıpta normal olan cok bebek bar hayırlsıı olsn bnmde 1:707 cıkmıstı
Sen kaç yaşındaydın! 20 lerdeysen tamamen yaşla orantılı değerler yükseliyo demekki..doktor mutlu ayrılabilirsin dedi ama merak yine aynı durumda olanlar var mı görmek istiyo insan.. Allah ım saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin..

27 yım ben cok takılma bak bnm kanamam var yatıyorm ıkı haftador kanama alanım bar yatıp dua etmekten başka çarem yok

Ne denir bilemiyorum, Rabbim bu acıyı hafifletecek yeni ve sağlıklı bir bebek müjdesi nasip eder inşallah. Her şey gönlünüzce olsun...

plojovic mantikli bende kafadan öyle dusunuyordum.
Hani 40-42 beden alirim salaş salaş giyerim hatta begendigim biseyse daralttiririm gibi düşünüyordum.
Tabi beğenip bulabilirsem

40-42 normal bedeninden uzaksa gerek bile kalmaz aslında.
Uzunluğu ve bolluğu göbiş için yeterli olur modellerin.
Yazın göbeğinde bizi anca su dolu küvet paklar gerçi :))))))))))

40-42 normal bedeninden uzaksa gerek bile kalmaz aslında.
Uzunluğu ve bolluğu göbiş için yeterli olur modellerin.
Yazın göbeğinde bizi anca su dolu küvet paklar gerçi :))))))))))
Normal bedenim 36 s beden.
40ı geçmesem cok super olur amin.
Aynen ya bol düş bol su.
Balkonlarda sabahlarız artik.

Benimde cutoff değerinin altinda çıktı tam rakami bulamadim doktor 3 lu teste gerek yok dedi 30 yasindayim

Kızlar günaydın hepimizin Kandil'i mübarek olsun mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine yavrularımıza Sağlıcakla kavuşalım inşallah
Kontrolden geliyorum şimdi Şükürler olsun ki kanama alanım 4 cm den 2.9 cm ye düşmüş mutlu bir gün oldu benim için darısı hepimize

bende aynı durumdayım .... bu surecte evde oldugum ıcın sanslıyım aslında bıraz ... bakalım bende akısına bıraktım :)

Bende 84 doğumluyum yaş 1/345 çıkmış ikili test 1/500 kombine risk 1/2660 trisomy 1/10000 çıkmış

günaydınlar, sanırım sizin de çalışırken klasik giyinmeniz gerekiyor. LCW de buldum ben kumaş pant. gömlek vs oradan bakabilirsiniz pekte pahalı şeyler değil açıkcası

kanama olduğu için henüz çıkamadım. ama bakacagım ılk fırsatta. şımdı herseyın belını kesıyorum :)))))

çok çok sevındım... ne guzel haber verdın .... darısı basımıza :) gozun aydın :)

Masallah cnm cok guzel haber bende badka dr a gıdıcem 1 de korrkuyorum duaet

Benimde cutoff değerinin altinda çıktı tam rakami bulamadim doktor 3 lu teste gerek yok dedi 30 yasindayim
Beni de 3 hafta sonra cagırdı.. 16. Haftada yani..ne diyelim hakkımızda hayırlısı, 2li testin kafa karıstırdıgını duymuştum ama yine de yaptırdım. Henüz yaptırmayanlara tavsiye etmiyorum, erken dönem oldugu için risk oranını tam olarak tespit edemiyorlar ve böyle moral bozuluyo.. Allah tan gelen, başım üstüne tabiki..

Doktordan ciktik simdi ense kalınlığını 2mm ölçtü 2 li test içinde kan verdik bakalim 1 hafta sonra birlikte degerlendiricez dedi 2 mm çok mu kızlar ? Onun dışında 1 hafta önde gidiyoruz folik asiti bıraktık balık yagi ve vitaminler verdi.kipir kıpırdı el salladı bize cinsiyetide erkek tahmin etti ama daha alışveriş yapmayın kesin 1 ay sonra dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…