2018 Ekim Anneleri

Benımde 2mm cıktı cnm dr cok korkuttu benı baska drda sıkıntınyok dedı

Gözün aydın canım inşallah tamamen kaybolur kanama alanı

Masallah cnm cok guzel haber bende badka dr a gıdıcem 1 de korrkuyorum duaet
Sağol canım darısı başına olsun inşallah grupta kötü haberlerle yıkılıyorum iyi haberlerle mutlu oluyorum.Hepimiz mutlu haberlerle gelelim inşallah buraya hepne zaman gideceksin

Hanımlar günaydın. Bugün kontrole gittik 11+6 çıktık ense ultrason ölçümleri gayet yolunda. Kan verdim sonucu bakalım nasıl çıkacak bilemiyorum. Cinsiyet hakkında da daha birşey demedi doktorum. Sağlıklı olsun da inşallah gerisi önemli değil ama merak ediyor insan :))) cinsiyeti tahmin edebilecek misiniz bakalım ?

gozun aydın cnm ...

Hanımlar hepimize hayırlı kandiller, Rabbim sonrakilere sağlıkla erişmeyi nasip etsin inşallah Hatta seneye miraç kandilinde minik kuzularımıza sağlıkla kavuşmuş olalım

Purpplee canım hadi gözün aydın bak baya küçülmüş inşallah zamanla o da geçecek
dlkkydlntpl senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım, bize de haber et gelişmeleri

Kızlar bir de sizinle bi şey paylaşmak istiyorum: son günlerde daha da dikkatimi çekmeye başladı. Çok afedersiniz ama idrar kaçırma sorunu yaşayanınız var mı aranızda? Yani belki de idrar değil bilemiyorum ama bazen tuvaletten sonra ya da ayaktayken akıntı dışında, az miktarda sıvı geliyo gibi hissediyorum. Zaten günlük ped kullanıyorum ama mesela bugün sabah tuvaletten çıkarken bariz fark ettim Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya keseyle ilgili bir sorun yoktur inşallah amniyon sıvısı değildir bu gelen

İnternette biraz baktım da bazen kaçak olabiliyomuş kesede, bebeğin sıvısı azalıyomuş bu durumda (Allah korusun) sizce hemen doktora gitmeli miyim yoksa 3 hafta sonraki kontrolü mü bekleyim ama bu durum bir kaç haftadır var ve bi şey olsa doktor geçen haftaki kontrolde fark ederdi dimi ultrasonda görürdü yani sıvı azalması falan olsa? Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Tam kanama kabusundan kurtuluyorum derken şimdi dert edecek başka bir şey daha bulmuş oldum

leylunehar çok üzüldüm.. Inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalarak bebeğinin acısı bir nebze diner.. Allah sabır versin.

cnm bu konuyu bn cevremde hamılelık yasayanlara sordum bırde kıtaptan okudum . eğer bebeısın suyu gelır ıse farklı oluyormus zaten onu anlıyormusuz daha once bu olayı yasayanların soyledıklerı bu. kıtapta da bebeısın sıvısının sarımsı renkte- hatta hafıf kanlı yoğun bır sıvı olduğu yazıyor ve boyle bır sey olursa kesınlıkle ıdrar kacırma ıle bunu ayır edeceğımız yazıyor . ama tabıkı temkınlı olmakta fayda var daha once boyle bırsey yasamadık sonucta...

ben bebişi hıssedebılırmıyım dedım dra gecen haftalarda dr bana gazdır dedi(hatta burda da yazmıstım)
onun gıbı bunun da ıdrar olma olasılığı yuksek olabılır :)

merhaba, jel falan kullanıyor musunuz? ben crinone jel kullaniyorum. günlük.ped bana yetmiyor. fosur fosur su gibi akıntı geliyor. bu normalmiş . endişeye gerek yok

Bu konuda bir fikrim yok ama sanırım benzerini yaşıyorum. Ben de bu hafta bir kaç defa çamaşırımda ıslaklık gördüm. Sulu akıntı falan değil ama ne olduğundan da emin değilim. Acaba idrar mi kaçırıyorum diye düşündüm hep..

pixielix idrar kaçırma oglumda son aylarda olmaya başlamıştı bende.
Suan akintim fazla benimde.
Ve sık wc gidiyorum.
Kavurma durumu olmadi ama normalde olabilir.
Bu gebelikde bana göre herşey normal:)
Hormonlar cosuyor

Cnm önemli olan kombine risk , ama şöyle düşün senin durumunda olan sadece 150 bebekten biri sağlık problemi oluyor. Düşük bir olasılık rabbimize sığınalım bol bol dua edelim.

leylunehar canim sabah gördüm yazını ve sabahtan bu yana bi o yana bi bu yana şaşkın gibi kaldım
Allah yardımcın olsun cok uzuldum

pixielix bende de var canım o. Hissediyorum bazen aktığını benimde aklıma gelmişti amniyon sıvısı mi diye ama kontrolde ters bisey söylemedi doktorum.

Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim aminn.Küçületek yok olsunlar bu kanama alanlarımız inş.
O Sıvı benden de geliyor ve sormayı unuttum yola çıktıktan sonra aklıma geldi ama şöyle bişey var doktır bu sefer amniyon sıvısının miktarını da kontrol etti normalmiş miktarı çok şükür maşallah.Ben şunu anladım artık : bişeyler yolunda değilse bile buna yapılacak bişey yok böyle düşününce rahatlıyorum nedense
Bi de o gelen sıvıyı araştırmıştım bir keresinde.hücre zarı yırtılınca da oluyormuş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…