Bende her doktra gdişimde öyleyim tir tir titrıyorum ve aglıyorum artık doktor alıstı banaKızlar dr a gıdıyorum cok korkuyorum resmen tıtrıyorum kotu bıhaber alcm dıye Allahm ıns bu guzel gunde hayırlı haberler alırım ıns
İnş güzel haberlerinle dönersin canım dualarımız seninleKızlar dr a gıdıyorum cok korkuyorum resmen tıtrıyorum kotu bıhaber alcm dıye Allahm ıns bu guzel gunde hayırlı haberler alırım ıns
Cnm önemli olan kombine risk , ama şöyle düşün senin durumunda olan sadece 150 bebekten biri sağlık problemi oluyor. Düşük bir olasılık rabbimize sığınalım bol bol dua edelim.
Hanımlar hepimize hayırlı kandiller, Rabbim sonrakilere sağlıkla erişmeyi nasip etsin inşallahHatta seneye miraç kandilinde minik kuzularımıza sağlıkla kavuşmuş olalım
Purpplee canım hadi gözün aydın bak baya küçülmüş inşallah zamanla o da geçecek
dlkkydlntpl senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım, bize de haber et gelişmeleri
Kızlar bir de sizinle bi şey paylaşmak istiyorum: son günlerde daha da dikkatimi çekmeye başladı. Çok afedersiniz ama idrar kaçırma sorunu yaşayanınız var mı aranızda? Yani belki de idrar değil bilemiyorum ama bazen tuvaletten sonra ya da ayaktayken akıntı dışında, az miktarda sıvı geliyo gibi hissediyorum. Zaten günlük ped kullanıyorum ama mesela bugün sabah tuvaletten çıkarken bariz fark ettimAklıma kötü kötü şeyler geliyor ya keseyle ilgili bir sorun yoktur inşallah amniyon sıvısı değildir bu gelen
İnternette biraz baktım da bazen kaçak olabiliyomuş kesede, bebeğin sıvısı azalıyomuş bu durumda (Allah korusun) sizce hemen doktora gitmeli miyim yoksa 3 hafta sonraki kontrolü mü bekleyimama bu durum bir kaç haftadır var ve bi şey olsa doktor geçen haftaki kontrolde fark ederdi dimi ultrasonda görürdü yani sıvı azalması falan olsa? Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Tam kanama kabusundan kurtuluyorum derken şimdi dert edecek başka bir şey daha bulmuş oldum
Çok Sağol canım aminPurpplee gözün aydın cnm çok sevindim bu güzel günden itibaren hep hayırlı haberler alalım inşallah dlkkydlntpl güzel haberlerle çık inşallah allahım korusun miniklerimizi sağ salim alalım kucağımıza
Canım naptın ?Kızlar dr a gıdıyorum cok korkuyorum resmen tıtrıyorum kotu bıhaber alcm dıye Allahm ıns bu guzel gunde hayırlı haberler alırım ıns
Haydi geçmiş olsun canım bu Kontrolü de atlattın rahim ağzı kısa demek ne demek rahim ağzı açıklığı var demek mi oluyo ?Ben bugün doktora plasenta(Bebeğin eşi)normal yerde mi dedim bu soruya şu an için cevap vermek doğru değil dediKızlar drdan cıktm bebekte saglık sorunu yokmus bebegın esı bıraz rahım agzına yakınmıs ıkı kese arası kanama varmıs rahım agzımda bıraz kısaymıs takıp edıcek durumun rısklı dedı ıgne yapcm her hafta ılacı bıraz arttırdık dıkkat edıcez dua edıcez
Çok şükür canım çok sevindim inşalllah hemencecik kapanırKızlar günaydınhepimizin Kandil'i mübarek olsun mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine yavrularımıza Sağlıcakla kavuşalım inşallah
Kontrolden geliyorum şimdi Şükürler olsun ki kanama alanım 4 cm den 2.9 cm ye düşmüşmutlu bir gün oldu benim için darısı hepimize
Haydi geçmiş olsun canım bu Kontrolü de atlattın rahim ağzı kısa demek ne demek rahim ağzı açıklığı var demek mi oluyo ?Ben bugün doktora plasenta(Bebeğin eşi)normal yerde mi dedim bu soruya şu an için cevap vermek doğru değil dedi
Bir de iki kese arası derken ?
Sağol canımÇok şükür canım çok sevindim inşalllah hemencecik kapanır
Anladım canım inşallah bir dahaki gidişinde kötü olan ne varsa bertaraf olmuş olurBenegn su dolu kesesıyle dıger zar gbı dısındakı kese sanrm al kısmda cnm bebegn tam kafasnın orda rahımmagzı kapalıda rahım boyu 40 cm olması gerekken sanrm 30 ıle 40 arasındaymıs takıp edıcek
Sen kaç yaşındaydın! 20 lerdeysen tamamen yaşla orantılı değerler yükseliyo demekki..doktor mutlu ayrılabilirsin dedi ama merak yine aynı durumda olanlar var mı görmek istiyo insan.. Allah ım saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin..
Kızlar drdan cıktm bebekte saglık sorunu yokmus bebegın esı bıraz rahım agzına yakınmıs ıkı kese arası kanama varmıs rahım agzımda bıraz kısaymıs takıp edıcek durumun rısklı dedı ıgne yapcm her hafta ılacı bıraz arttırdık dıkkat edıcez dua edıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?