2018 Ekim Anneleri

Kızlar dr a gıdıyorum cok korkuyorum resmen tıtrıyorum kotu bıhaber alcm dıye Allahm ıns bu guzel gunde hayırlı haberler alırım ıns
Bende her doktra gdişimde öyleyim tir tir titrıyorum ve aglıyorum artık doktor alıstı bana

leylunehar cnm çok geçmiş olsun. Rabbim nasip edecekse sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin kendim ve herkes için duam bu ...

Cnm önemli olan kombine risk , ama şöyle düşün senin durumunda olan sadece 150 bebekten biri sağlık problemi oluyor. Düşük bir olasılık rabbimize sığınalım bol bol dua edelim.

Haklısın.. kombine 500lerde ..Allah'ım korusun yavrularımızı.

Purpplee gözün aydın cnm çok sevindim bu güzel günden itibaren hep hayırlı haberler alalım inşallah dlkkydlntpl güzel haberlerle çık inşallah allahım korusun miniklerimizi sağ salim alalım kucağımıza

Canim bende de akinti var sıvı.
Idrar kacirmada kizimda son ayda olmustu.
O da afedersin bitti sanip kalkip tam elleri yikayip cikarken kendiliginden biraz daha akiyordu.Baskıdan oluyormuş.
Simdilik baskı o kadar etkiler mi bilemedim.
Ama bu konuda cok gelgit yasiyorsan amniyotik sıvısı test pedi var eczanelerde istersen için rahatlasın

Kızlar drdan cıktm bebekte saglık sorunu yokmus bebegın esı bıraz rahım agzına yakınmıs ıkı kese arası kanama varmıs rahım agzımda bıraz kısaymıs takıp edıcek durumun rısklı dedı ıgne yapcm her hafta ılacı bıraz arttırdık dıkkat edıcez dua edıcez

Haydi geçmiş olsun canım bu Kontrolü de atlattın rahim ağzı kısa demek ne demek rahim ağzı açıklığı var demek mi oluyo ?Ben bugün doktora plasenta(Bebeğin eşi)normal yerde mi dedim bu soruya şu an için cevap vermek doğru değil dedi
Bir de iki kese arası derken ?

Çok şükür canım çok sevindim inşalllah hemencecik kapanır

Benegn su dolu kesesıyle dıger zar gbı dısındakı kese sanrm al kısmda cnm bebegn tam kafasnın orda rahımmagzı kapalıda rahım boyu 40 cm olması gerekken sanrm 30 ıle 40 arasındaymıs takıp edıcek

Benegn su dolu kesesıyle dıger zar gbı dısındakı kese sanrm al kısmda cnm bebegn tam kafasnın orda rahımmagzı kapalıda rahım boyu 40 cm olması gerekken sanrm 30 ıle 40 arasındaymıs takıp edıcek
Anladım canım inşallah bir dahaki gidişinde kötü olan ne varsa bertaraf olmuş olur

Hadi gözünaydın bebisin iyi olmasına sevindim.
Diger etkenlerde sizin hayrınıza döner gecer insallah.
Onlemler takipler icin canini hic sıkma.Yeter ki caresi olsun.
Benim kuzenimde surekli yatiyor.
Her gun ilaclari,her gece ignesi,bide her hafta ignesi var.20 haftaya kadarda riskli tamamen.
Insan tabi ki kendi bulundugu durumu yaşıyor ama herseyden de ibret almak bizim hayrımıza❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…