Cnm rısklı ama elımızden gelenı yapcaz gerısı allaha kalms ıns bebegıme bısımolmıcak heryerını gordu gosterdı dr saglık acısından suan bısı goremedım dedı oh bıde ıgne yedım bakalm ıns bunuda atlatcazHadi gözünaydın bebisin iyi olmasına sevindim.
Diger etkenlerde sizin hayrınıza döner gecer insallah.
Onlemler takipler icin canini hic sıkma.Yeter ki caresi olsun.
Benim kuzenimde surekli yatiyor.
Her gun ilaclari,her gece ignesi,bide her hafta ignesi var.20 haftaya kadarda riskli tamamen.
Insan tabi ki kendi bulundugu durumu yaşıyor ama herseyden de ibret almak bizim hayrımıza❤
cnm bu konuyu bn cevremde hamılelık yasayanlara sordum bırde kıtaptan okudum . eğer bebeısın suyu gelır ıse farklı oluyormus zaten onu anlıyormusuz daha once bu olayı yasayanların soyledıklerı bu. kıtapta da bebeısın sıvısının sarımsı renkte- hatta hafıf kanlı yoğun bır sıvı olduğu yazıyor ve boyle bır sey olursa kesınlıkle ıdrar kacırma ıle bunu ayır edeceğımız yazıyor . ama tabıkı temkınlı olmakta fayda var daha once boyle bırsey yasamadık sonucta...
ben bebişi hıssedebılırmıyım dedım dra gecen haftalarda dr bana gazdır dedi(hatta burda da yazmıstım)
onun gıbı bunun da ıdrar olma olasılığı yuksek olabılır :)
merhaba, jel falan kullanıyor musunuz? ben crinone jel kullaniyorum. günlük.ped bana yetmiyor. fosur fosur su gibi akıntı geliyor. bu normalmiş . endişeye gerek yok
Bu konuda bir fikrim yok ama sanırım benzerini yaşıyorum. Ben de bu hafta bir kaç defa çamaşırımda ıslaklık gördüm. Sulu akıntı falan değil ama ne olduğundan da emin değilim. Acaba idrar mi kaçırıyorum diye düşündüm hep..
pixielix idrar kaçırma oglumda son aylarda olmaya başlamıştı bende.
Suan akintim fazla benimde.
Ve sık wc gidiyorum.
Kavurma durumu olmadi ama normalde olabilir.
Bu gebelikde bana göre herşey normal:)
Hormonlar cosuyor
pixielix bende de var canım o. Hissediyorum bazen aktığını benimde aklıma gelmişti amniyon sıvısı mi diye ama kontrolde ters bisey söylemedi doktorum.
Canım benim öncelikle çok teşekkür ederim aminn.Küçületek yok olsunlar bu kanama alanlarımız inş.
O Sıvı benden de geliyor ve sormayı unuttum yola çıktıktan sonra aklıma geldiama şöyle bişey var doktır bu sefer amniyon sıvısının miktarını da kontrol etti normalmiş miktarı çok şükür maşallah.Ben şunu anladım artık : bişeyler yolunda değilse bile buna yapılacak bişey yok böyle düşününce rahatlıyorum nedense
Bi de o gelen sıvıyı araştırmıştım bir keresinde.hücre zarı yırtılınca da oluyormuş öyle
Canim bende de akinti var sıvı.
Idrar kacirmada kizimda son ayda olmustu.
O da afedersin bitti sanip kalkip tam elleri yikayip cikarken kendiliginden biraz daha akiyordu.Baskıdan oluyormuş.
Simdilik baskı o kadar etkiler mi bilemedim.
Ama bu konuda cok gelgit yasiyorsan amniyotik sıvısı test pedi var eczanelerde istersen için rahatlasın
hay massalllaahhh:)Kızlar benm bebı herseye ragmen okdr yaramazlı pıpısını gosterıp durdu
Gözün aydın cnm inşallah hiç bişey olmıycak bebişin sağlıklı hepimiz alcaz kucağımıza sağlıklı bi şekildeCnm rısklı ama elımızden gelenı yapcaz gerısı allaha kalms ıns bebegıme bısımolmıcak heryerını gordu gosterdı dr saglık acısından suan bısı goremedım dedı oh bıde ıgne yedım bakalm ıns bunuda atlatcaz
Ins cnm bebıslerımız dırenıcek Allahın ıznıyle en hayırlısı olckGözün aydın cnm inşallah hiç bişey olmıycak bebişin sağlıklı hepimiz alcaz kucağımıza sağlıklı bi şekilde
Allah yardımcımız olsun canım, benmde haftaya bakacak dr um, kısalma vs var mı diye inşallah gerek kalmaz belki dikiş gerekebilir, senin ilk mi? neden kısalığına falan baktı genelde bakmıyorlar çünküKızlar drdan cıktm bebekte saglık sorunu yokmus bebegın esı bıraz rahım agzına yakınmıs ıkı kese arası kanama varmıs rahım agzımda bıraz kısaymıs takıp edıcek durumun rısklı dedı ıgne yapcm her hafta ılacı bıraz arttırdık dıkkat edıcez dua edıcez
ben canım ,yaş 30 , ilk bebek olacak inşallah,cinsiyet belli değilKizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Hayırlı kandiller herkese❤
Kanama alanım be kanamam bar cnm benım oyuzden hanı kanama neden dusuk rıskı ıcınAllah yardımcımız olsun canım, benmde haftaya bakacak dr um, kısalma vs var mı diye inşallah gerek kalmaz belki dikiş gerekebilir, senin ilk mi? neden kısalığına falan baktı genelde bakmıyorlar çünkü
Ben yazmamıştım cnm daha cinsiyet belli değil diye..Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Hayırlı kandiller herkese❤
Ins kuzum bebısın keyfı yerınde kanama alamını halledersek hersey guel olcak ınsPurpplee Canım gÖzün aydın..Daha daha güzel haberler al inşallah
dlkkydlntpl Hadi inş.En azından güZel haberler almaya başladın inş Bebişin sağlığı iyi çok şükür..Sen moralini yüksek tur, daha da dÜzelecek inş herşey..
Canım çok teşekkür ederim amin hepimiz inşallah.Geçmiş olsun bu aradaPurpplee Canım gÖzün aydın..Daha daha güzel haberler al inşallah
dlkkydlntpl Hadi inş.En azından güZel haberler almaya başladın inş Bebişin sağlığı iyi çok şükür..Sen moralini yüksek tur, daha da dÜzelecek inş herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?