2018 Ekim Anneleri

Cnm rısklı ama elımızden gelenı yapcaz gerısı allaha kalms ıns bebegıme bısımolmıcak heryerını gordu gosterdı dr saglık acısından suan bısı goremedım dedı oh bıde ıgne yedım bakalm ıns bunuda atlatcaz

Anladım canım çok teşekkürler bilgiler için. Dediğin gibi inşallah idrar kaçağıdır

merhaba, jel falan kullanıyor musunuz? ben crinone jel kullaniyorum. günlük.ped bana yetmiyor. fosur fosur su gibi akıntı geliyor. bu normalmiş . endişeye gerek yok

Ben jel kullanmıyorum, onu doktor mu tavsiye etmişti sana canım? Bir de doktoruna sormuş muydun sen akıntıyı? Ben de bi dahaki kontrolde hemen sormak istiyorum bu konuyu

Ben geldiği zaman hissediyorum, bir de tam tuvalet çıkışında oluyo genelde. O yüzden diyorum idrara sıkışsam tuvalete koşarken kaçar ama tam tersi oluyo Ben de kanamalı bir gebe olunca "ayy yoksa yine kahverengi akıntı mı kanama mı?" diye panikle yeniden bakıyorum sıvı akıntı, tuvalet kağıdıyla silince de emin oluyorum. İnşallah idrar kaçağıdır Bebiş açısından bir sorun oluşturmasın da

Haklısın canım valla bu süreçte her şey süprizli, her şey mümkün Kanamalı gebelik olunca hele, havadaki buluttan nem kapar hale geliyoruz psikolojik olarak. Sanırım ben o yüzden çok etkilenip korkuyorum

pixielix bende de var canım o. Hissediyorum bazen aktığını benimde aklıma gelmişti amniyon sıvısı mi diye ama kontrolde ters bisey söylemedi doktorum.

Heh aynen canım ya geldiğini ben de hissediyorum işte ılık ılık Hemen korkuyla tekrar günlük pede bakmaya gidiyorum. Geçen sefer aklıma da gelmedi doktora sormak ama heralde sıkıntılı bi durum olsa doktor kesin söylerdi İnşallah aksi bi şey yoktur. Bakalım bi aksilik olmazsa 3'lü tarama için gittiğimde sıvı durumunu sorayım doktoruma yine de

Çok haklısın canım katılıyorum, bir sorun olsa da kapalı kutu bu. Ama işte eğer varsa gerekli bi tetkik falan belki yapılır dedim. Biliyosun kanamalı gebelik olunca her şey daha bi çok endişe kaynağı haline geliyo. Belki de ondan iyice psikolojim bozuldu Bir de hücre zarı yırtılması derken canım tam olarak nasıl bir şeymiş? Ben hiç duymadımdı

Çok teşekkür ederim canım bak bu pedi hiç duymamıştım. Bulursam hemen alıcam, merak ettim

Hayırlı Kandiller Kızlar.. Aslında o kadar çok cinsiyet meraklısı değildim ama çevremden o kadar çok kız baskısı var ki.. Artık ben de çok merak etmeye başladım.. Sonra fırça da attım ama bu kadar çok kız baskısı yapar da erkek olursa söylemem bir süre dedim. 13+1deyiz bugün, sizce haftaya perşembe veya cuma gitsem belli olur mu?

Gözün aydın cnm inşallah hiç bişey olmıycak bebişin sağlıklı hepimiz alcaz kucağımıza sağlıklı bi şekilde

Allah yardımcımız olsun canım, benmde haftaya bakacak dr um, kısalma vs var mı diye inşallah gerek kalmaz belki dikiş gerekebilir, senin ilk mi? neden kısalığına falan baktı genelde bakmıyorlar çünkü

Allah yardımcımız olsun canım, benmde haftaya bakacak dr um, kısalma vs var mı diye inşallah gerek kalmaz belki dikiş gerekebilir, senin ilk mi? neden kısalığına falan baktı genelde bakmıyorlar çünkü
Kanama alanım be kanamam bar cnm benım oyuzden hanı kanama neden dusuk rıskı ıcın

Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken

Hayırlı kandiller herkese❤
Ben yazmamıştım cnm daha cinsiyet belli değil diye..
SAT: 28.01.2018
BDT: Dr ekim sonu dedi
2. bebeğim inş (İlki erkek)

Purpplee Canım gÖzün aydın..Daha daha güzel haberler al inşallah

dlkkydlntpl Hadi inş.En azından güZel haberler almaya başladın inş Bebişin sağlığı iyi çok şükür..Sen moralini yüksek tur, daha da dÜzelecek inş herşey..

Ins kuzum bebısın keyfı yerınde kanama alamını halledersek hersey guel olcak ıns

Bu arada hepinize hayırlı kandiller ve cumalar kızlar..Bugün bol bol birbirimize dua edelim inşallah..
Benim öksürük hala kesilmedi bugün de kulak burun uzmanına yönlendirildim ve dr bütün sebep alerjik aslında dedi ama kanda da enfeksiyon yüksek çıkmış.Antibiyotiği değiştirdi.Hala geçmezse hastaneye yatırcaz arrık dedi..

Canım çok teşekkür ederim amin hepimiz inşallah.Geçmiş olsun bu arada

Kizlar balen markasinin hindistan cevizi yagini kulanan var mi? Aldim surdum guzelde bir urun ama hamileyken guvenli mi bilemiyorum duyan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…