- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Benim evde var hindistan cevizi yağı saçıma falan maske yapıyorumBaska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
evet bence de oyle. Nasil guzel yumusatiyor eline alinca eriyiveriyor. Seninkinin markasi ne? Bana da dr.um lierac onerdi ama 185 tlydi eczanede bende sebamed aldim onu sonra kullanmayi dusunuyorumBenim evde var hindistan cevizi yağı saçıma falan maske yapıyorum
Ama doktorum alphonova diye bi krem önerdi onu aldim sabah birini akşam da hindistan cevizi yağı mi sürsem dedim çünkü hemşiresi yağın kremlerden daha etkili olduğunu soyledi
Malesef ki biz benjamin button misali herşeyi ters yapıyoruz benim 4 gündür inanılmaz bulantim oluyor özellikle akşamları az önce yediğim yemek gitti hep boyleyim bu defa da kendimi fazla mi kasıyorum ne kukimin olduğu yerde baskı hissediyorum istifra etmekten kaynaklı kasılma oluyor sizce bisey olmusmudur kasigima ağrı girdi resmen
evet bence de oyle. Nasil guzel yumusatiyor eline alinca eriyiveriyor. Seninkinin markasi ne? Bana da dr.um lierac onerdi ama 185 tlydi eczanede bende sebamed aldim onu sonra kullanmayi dusunuyorum
canim dinlen gecer bir sey olmaz insallah bana hep o baski oluyor.Malesef ki biz benjamin button misali herşeyi ters yapıyoruz benim 4 gündür inanılmaz bulantim oluyor özellikle akşamları az önce yediğim yemek gitti hep boyleyim bu defa da kendimi fazla mi kasıyorum ne kukimin olduğu yerde baskı hissediyorum istifra etmekten kaynaklı kasılma oluyor sizce bisey olmusmudur kasigima ağrı girdi resmen
Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Benim evde var hindistan cevizi yağı saçıma falan maske yapıyorum
Ama doktorum alphonova diye bi krem önerdi onu aldim sabah birini akşam da hindistan cevizi yağı mi sürsem dedim çünkü hemşiresi yağın kremlerden daha etkili olduğunu soyledi
Ayy hadi insallah benim abimle aramda 2 yas var benimle hic oynamazdi bazen cani sikilirsa beni kaleci yapar di top oynardiBenmkinin aralari 15 ay olck. Ben ikiz bebek arabasi istiyodm aslnda ama kizim daha smdiden bebek arabasina binmek istemyrm. Onun sevdgnden emn olmadan almam herlde. Oyunda oynarlar. Benm iki erkk kardesm vardi harika oynardik. Karsi cins daha kolay oluyor.
Vallahi yaptik bi cilginlik sonumuz hayir olsun :))))Ortalık karısacak bıraz o kesın :)))
Buyuk olan yolda falan disarda uyursa napican tek arabayla benimki mutlaka gunduz 3-4 saat uyur disari alisveris falan dinlemez. Bir yere cikmican ozaman buyuk olan biraz daha buyuyene kadar :)Benmkinin aralari 15 ay olck. Ben ikiz bebek arabasi istiyodm aslnda ama kizim daha smdiden bebek arabasina binmek istemyrm. Onun sevdgnden emn olmadan almam herlde. Oyunda oynarlar. Benm iki erkk kardesm vardi harika oynardik. Karsi cins daha kolay oluyor.
Ben de var her zaman kullandigim cok guvendigim bi marka organik holland and barret tan aliyorum Turkiye de varmi o magaza bilmiyorum sadce organik urunlerin satildigi ama acikcasi henuz erken diye dusunuyorum gobis tam cikmadi sanirim 5. Aydan sonra birseyler kullanmaya baslarim bir de hindistan cevizi yagi cok yogun ve yagli surup gezebilir miyim bilmiyorum bir de kokusu yogun ancak aksam yatarken belki. Normalde sac maskemde kullanirimBaska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Canim benim cok sag olasin valla simdi rahatladimpixielix canım şimdi Dr yazdım o sıvıyı gebeliklerde olur normal korkma dedi.Sen de rahat olabilirsin artık
Doktorum bana kakao yagi onermisti ama ben simdilik SebaMed'in catlak kremini suruyorumBaska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Benimkilerin arası da üç yaş olacak büyük kız küçük erkek gibi görünüyor benzer endişelere sahibim ben de umarım çok sorun yaşamayız. Kızım bu ara çok huysuz umarım biraz yatışır yoksa böyle giderse işimiz var vallaVallahi yaptik bi cilginlik sonumuz hayir olsun :))))
Benim ki neyse ki krese baslayacak eylul de ekim sonunda da kardesi dogarsa o 1 aylik donemde insallah okula alisabilir. Artik burdan tecrubelerimizi yazariz o gunler bi gelsinBenimkilerin arası da üç yaş olacak büyük kız küçük erkek gibi görünüyor benzer endişelere sahibim ben de umarım çok sorun yaşamayız. Kızım bu ara çok huysuz umarım biraz yatışır yoksa böyle giderse işimiz var valla
Ben life in hindistan cevizi yagi aldim.Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Hee uygulama yuklu evet dur bir de öyle deneyim sagol cnaimUygulama telefonunuzda yüklü öyle mi deniyorsunuz. Eger oyleyse birde normal tarayıcıdan girin siteye hemen yukluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?