2018 Ekim Anneleri

Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Benim evde var hindistan cevizi yağı saçıma falan maske yapıyorum
Ama doktorum alphonova diye bi krem önerdi onu aldim sabah birini akşam da hindistan cevizi yağı mi sürsem dedim çünkü hemşiresi yağın kremlerden daha etkili olduğunu soyledi

evet bence de oyle. Nasil guzel yumusatiyor eline alinca eriyiveriyor. Seninkinin markasi ne? Bana da dr.um lierac onerdi ama 185 tlydi eczanede bende sebamed aldim onu sonra kullanmayi dusunuyorum

Canim geçmis olsun aksamlari halen bendede ayni şorun var biraz kacirsam midem kabul etmiyor sanki geri cikiyor .kusarken mide ve alti kasiliyor sanirim o yuzd3n sanci giriyor galiba bende ayni sıkıntıdayım .ama az yiyip sık yes3m cok daha rahat oluyorum..

Benim agri yaninda bird3 aci var sanki acik bir yara var aciyor anlamadim gitti sonumuz hayirlara cıksın insallah ...

S3ninki cinsiyeti bellimi acaba kiz diyemi bu lar bize boyle yapiyo ki

canim dinlen gecer bir sey olmaz insallah bana hep o baski oluyor.

Selam kızlar,
Hayırlı kandiller... ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Gratistrn almıştım. Hamilelikten önce de makyaj temizleyici olarak kullanıyordum.
Kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için 1 haftadır evde yatıyordum. Bugün artık kalktım ve bir de bakarım ki baya göbek olmuş bende
Listeye de kanamalardan dolayı henüz bilgilerimi vermemiştim. Beni de eklerseniz seninirim.
Sat 2 ocak
Tdt 10 ekim
Yaş 32
Başlangıç kilosu 59
İstanbul
Cinsiyet belli değil
Umarım bişi unutmamışımdır...
İyi akşamlar

Bende kepek den ziyade kuru kabuk oluyor bu aralar sacimda fazlasiyla cay agaci yagi tavsiye ettiler 4 5 damla sampuana damlattim kullaniyorum cok faydasini gordum hem canli hemde sac diplerine inanilmaz bir ferahlik veriyor istersen bi dene canim

Ayy hadi insallah benim abimle aramda 2 yas var benimle hic oynamazdi bazen cani sikilirsa beni kaleci yapar di top oynardi bi de cok kavga ederdik acikcasi cok dayak yerdim ama anne babamin sucu tek erkek 3 kiz diye ona hic karismazlardi aklima geldikce hala deli oluyorum acayip cahillik ben asla oyle olmam da gerci kizim buyuk oyle olunca daha iyi anlasirlar belki

Buyuk olan yolda falan disarda uyursa napican tek arabayla benimki mutlaka gunduz 3-4 saat uyur disari alisveris falan dinlemez. Bir yere cikmican ozaman buyuk olan biraz daha buyuyene kadar :)

Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Ben de var her zaman kullandigim cok guvendigim bi marka organik holland and barret tan aliyorum Turkiye de varmi o magaza bilmiyorum sadce organik urunlerin satildigi ama acikcasi henuz erken diye dusunuyorum gobis tam cikmadi sanirim 5. Aydan sonra birseyler kullanmaya baslarim bir de hindistan cevizi yagi cok yogun ve yagli surup gezebilir miyim bilmiyorum bir de kokusu yogun ancak aksam yatarken belki. Normalde sac maskemde kullanirim

Vallahi yaptik bi cilginlik sonumuz hayir olsun :))))
Benimkilerin arası da üç yaş olacak büyük kız küçük erkek gibi görünüyor benzer endişelere sahibim ben de umarım çok sorun yaşamayız. Kızım bu ara çok huysuz umarım biraz yatışır yoksa böyle giderse işimiz var valla

Benim kulagimin arkasinda findik buyuklugund3 bi şislik fark ettim yeni birazda agri var bunu yasayan baska bir hamis varmi kizlar icinizde .

Benim ki neyse ki krese baslayacak eylul de ekim sonunda da kardesi dogarsa o 1 aylik donemde insallah okula alisabilir. Artik burdan tecrubelerimizi yazariz o gunler bi gelsin

Kizlar bana cevap yazan arkadaslarima ayri ayri tesekkur ederim.
Iceriginde %100 soguk pres hindistan c.yagi yaziyor.
Kullananlar var ya bende kullancam sagolun guc geldi sayenizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…