Günü kurtarma derdinde Olduğum için çatlak için bişeyler almak hiçççç aklıma gelmiyorKizlar balen markasinin hindistan cevizi yagini kulanan var mi? Aldim surdum guzelde bir urun ama hamileyken guvenli mi bilemiyorum duyan var mi
Organik yazıyor gördüğüm kadarıyla ama siz içindekiler kısmına bir bakın araştırın.Kizlar balen markasinin hindistan cevizi yagini kulanan var mi? Aldim surdum guzelde bir urun ama hamileyken guvenli mi bilemiyorum duyan var mi
siz hangi marka kullaniyorsunuz?Organik yazıyor gördüğüm kadarıyla ama siz içindekiler kısmına bir bakın araştırın.
Hamilelik döneminde doğal hindistan cevizi yağı guvenle kullanılabilir diye biliyorum ben. Kendim de suanda kullanıyorum.
Sat23ocak 2gebelik erkek tahmin ettiKizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Hayırlı kandiller herkese❤
The lifeco organik hindistancevizi yagi. Iceriginde sadece hindistancevizi yağı var.siz hangi marka kullaniyorsunuz?
Liste nerede?Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
eczaneden mi yoksa aktardan mi aldiniz?The lifeco organik hindistancevizi yagi. Iceriginde sadece hindistancevizi yağı var.
Benmkinin aralari 15 ay olck. Ben ikiz bebek arabasi istiyodm aslnda ama kizim daha smdiden bebek arabasina binmek istemyrm. Onun sevdgnden emn olmadan almam herlde. Oyunda oynarlar. Benm iki erkk kardesm vardi harika oynardik. Karsi cins daha kolay oluyor.henuz bunlari konusmak icin erken ama ben sabahtan beri kara kara dusunuyorumcocuklar arasi 2.5 yas farki nasil olacak acaba evdeki hala bebek buggy ile geziyor ona ayri mi alcam ikiz bebek arabasi hic olmaz. Biri kiz biri erkek beraber oynarlar mi kizim ne tepki verecek 4 umuz king boy yataga sigabilecek miyiz
Ilk sayfanin ilk gonderisndeListe nerede?
Ortalık karısacak bıraz o kesın :)))henuz bunlari konusmak icin erken ama ben sabahtan beri kara kara dusunuyorumcocuklar arasi 2.5 yas farki nasil olacak acaba evdeki hala bebek buggy ile geziyor ona ayri mi alcam ikiz bebek arabasi hic olmaz. Biri kiz biri erkek beraber oynarlar mi kizim ne tepki verecek 4 umuz king boy yataga sigabilecek miyiz
Cnm vallahı kanamadan dolayı bn hıc o ıslere gırısmedım henuz ne kıyafet ne bebıs ıcın bısyeler nede krem vs aldım. Evde yatıs :)))ama sızı takıp edıyorum hayırlısıyla bır ayaklanıyım hepıcıgını yapacagım :)Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Gratisten yada watsonstan almıştımeczaneden mi yoksa aktardan mi aldiniz?
Ben ilk hamilelgmde baya kullandm. Smdikinde henuz baslamadm.Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
anladim bende aktardan aldim. Ay stres yapmiim di mi canim?Gratisten yada watsonstan almıştım
hangi marka? Aktardan mi aldiniz? Memnun kaldiniz mi?Ben ilk hamilelgmde baya kullandm. Smdikinde henuz baslamadm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?