2018 Ekim Anneleri

Kizlar balen markasinin hindistan cevizi yagini kulanan var mi? Aldim surdum guzelde bir urun ama hamileyken guvenli mi bilemiyorum duyan var mi
Günü kurtarma derdinde Olduğum için çatlak için bişeyler almak hiçççç aklıma gelmiyor hakikaten ben bir Yarin araştırayım bunu

Kizlar balen markasinin hindistan cevizi yagini kulanan var mi? Aldim surdum guzelde bir urun ama hamileyken guvenli mi bilemiyorum duyan var mi
Organik yazıyor gördüğüm kadarıyla ama siz içindekiler kısmına bir bakın araştırın.
Hamilelik döneminde doğal hindistan cevizi yağı guvenle kullanılabilir diye biliyorum ben. Kendim de suanda kullanıyorum.

siz hangi marka kullaniyorsunuz?

henuz bunlari konusmak icin erken ama ben sabahtan beri kara kara dusunuyorum cocuklar arasi 2.5 yas farki nasil olacak acaba evdeki hala bebek buggy ile geziyor ona ayri mi alcam ikiz bebek arabasi hic olmaz. Biri kiz biri erkek beraber oynarlar mi kizim ne tepki verecek 4 umuz king boy yataga sigabilecek miyiz

Benmkinin aralari 15 ay olck. Ben ikiz bebek arabasi istiyodm aslnda ama kizim daha smdiden bebek arabasina binmek istemyrm. Onun sevdgnden emn olmadan almam herlde. Oyunda oynarlar. Benm iki erkk kardesm vardi harika oynardik. Karsi cins daha kolay oluyor.

Ortalık karısacak bıraz o kesın :)))

Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Cnm vallahı kanamadan dolayı bn hıc o ıslere gırısmedım henuz ne kıyafet ne bebıs ıcın bısyeler nede krem vs aldım. Evde yatıs :)))ama sızı takıp edıyorum hayırlısıyla bır ayaklanıyım hepıcıgını yapacagım :)

Hayirli Kandiller bu mubarek gun geceye bağlanirken biz hamile olan annelerin dertleri derman bulsun kanamasi agrisi sizisi olan annelere Allah şifa verip huzura erdirsin insallah....

Sat 27 aralik
Bdt 8 ekim
Yas 35
10 sene sonra gelen mucize çok şukur nasipse ilk
Kız gibi dedi dr.
Istanbul

Tabloyu el8nde sonunde yaptin ya helal olsun sana plojovic

Malesef ki biz benjamin button misali herşeyi ters yapıyoruz benim 4 gündür inanılmaz bulantim oluyor özellikle akşamları az önce yediğim yemek gitti hep boyleyim bu defa da kendimi fazla mi kasıyorum ne kukimin olduğu yerde baskı hissediyorum istifra etmekten kaynaklı kasılma oluyor sizce bisey olmusmudur kasigima ağrı girdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…