Hayirli kandiller canim,yaş 23, ilk bebek olacak inşallah,cinsiyet belli değil, istanbulda yasiyorum, son adet tarhim 02.01.2018 dogacak tarih 09.10.2018Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Hayırlı kandiller herkese❤
henuz bunlari konusmak icin erken ama ben sabahtan beri kara kara dusunuyorumcocuklar arasi 2.5 yas farki nasil olacak acaba evdeki hala bebek buggy ile geziyor ona ayri mi alcam ikiz bebek arabasi hic olmaz. Biri kiz biri erkek beraber oynarlar mi kizim ne tepki verecek 4 umuz king boy yataga sigabilecek miyiz
Ben aktardan kakao yağı aldım onu kullanıyorumBaska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Benimki de başlatsam başlayabilir ama ya kardeş geldi beni evden uzaklaştırdılar diye düşünürse diye sanırım göndermeyeceğim tabi her şey önümüzdeki aylarda netleşecek tayin durumumuz ne olacak çıkacak mı kalacak mıyız ona göre plan yapacağızBenim ki neyse ki krese baslayacak eylul de ekim sonunda da kardesi dogarsa o 1 aylik donemde insallah okula alisabilir. Artik burdan tecrubelerimizi yazariz o gunler bi gelsin
Erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 2136532 Eki Görüntüle 2136532 yorum yaparmisiniz cinsiyet hakkinda :)
:))))Aynen ya 4 ümüz sığabilecek miyiz yatağagerisi önemli değil inAn
O dogmadan baslasalar ve de alissalar cok guzel olur ama bi de severlerse okulu super olur o 3 saat bize ilac gibi gelir oteki turlu zaten dogru duzgun eskisi gibi ilgilenemeyecegiz bi sure en azindan okuldan egitim alir oyun oynar enerjisini atar kendi acimdan konsuyorum tabiBenimki de başlatsam başlayabilir ama ya kardeş geldi beni evden uzaklaştırdılar diye düşünürse diye sanırım göndermeyeceğim tabi her şey önümüzdeki aylarda netleşecek tayin durumumuz ne olacak çıkacak mı kalacak mıyız ona göre plan yapacağız
Hadi yaa .. herkez kiza benziyor diyor doktor söylemedi hic tahmin de yapmadi.. bende erkek hissediyorum .. bakalim hayirlisi sen anliyormusun bu istenErkek gibi geldi bana
Bizde de durum aynı 23 aylık kızım var, daha 5 gün oldu memeden keseli. Kara kara düşünüyorum nasıl idare ederim diyehenuz bunlari konusmak icin erken ama ben sabahtan beri kara kara dusunuyorumcocuklar arasi 2.5 yas farki nasil olacak acaba evdeki hala bebek buggy ile geziyor ona ayri mi alcam ikiz bebek arabasi hic olmaz. Biri kiz biri erkek beraber oynarlar mi kizim ne tepki verecek 4 umuz king boy yataga sigabilecek miyiz
Sat 04.01.2018Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Hayırlı kandiller herkese❤
Masallah iyi sabretmissin valla ben 15 ay dayanabildim uykusuzluk falan kestim sutten. Valla zor olcak ama baska da dusunmuyorsan benim gibi ilerde de biz rahat etcez oyle teselli edelim kendimizi :)Bizde de durum aynı 23 aylık kızım var, daha 5 gün oldu memeden keseli. Kara kara düşünüyorum nasıl idare ederim diye
Akset şimdi baktım canimevet bence de oyle. Nasil guzel yumusatiyor eline alinca eriyiveriyor. Seninkinin markasi ne? Bana 'da dr.um lierac onerdi ama 185 tlydi eczanede bende sebamed aldim onu sonra kullanmayi dusunuyorum
Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.Kizlarrr :) perinetolojiden çıktım herşey normal dedi, 1.9 ölçtü ense kalınlığını.. Şimdi o lokman Hekim hastanesi ndeki doktoru parcalayasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?