2018 Ekim Anneleri

Kizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken

Hayırlı kandiller herkese❤
Hayirli kandiller canim,yaş 23, ilk bebek olacak inşallah,cinsiyet belli değil, istanbulda yasiyorum, son adet tarhim 02.01.2018 dogacak tarih 09.10.2018

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı ve anneli babalı büyütmeyi nasip etsin
Listeye baktım da cinsiyetler belli olmaya başlamış
Heyecan yaptım
Üçüncü çocuk

Aynen ya 4 ümüz sığabilecek miyiz yatağa gerisi önemli değil inAn

Benim ki neyse ki krese baslayacak eylul de ekim sonunda da kardesi dogarsa o 1 aylik donemde insallah okula alisabilir. Artik burdan tecrubelerimizi yazariz o gunler bi gelsin
Benimki de başlatsam başlayabilir ama ya kardeş geldi beni evden uzaklaştırdılar diye düşünürse diye sanırım göndermeyeceğim tabi her şey önümüzdeki aylarda netleşecek tayin durumumuz ne olacak çıkacak mı kalacak mıyız ona göre plan yapacağız

O dogmadan baslasalar ve de alissalar cok guzel olur ama bi de severlerse okulu super olur o 3 saat bize ilac gibi gelir oteki turlu zaten dogru duzgun eskisi gibi ilgilenemeyecegiz bi sure en azindan okuldan egitim alir oyun oynar enerjisini atar kendi acimdan konsuyorum tabi

Bizde de durum aynı 23 aylık kızım var, daha 5 gün oldu memeden keseli. Kara kara düşünüyorum nasıl idare ederim diye

Bizde de durum aynı 23 aylık kızım var, daha 5 gün oldu memeden keseli. Kara kara düşünüyorum nasıl idare ederim diye
Masallah iyi sabretmissin valla ben 15 ay dayanabildim uykusuzluk falan kestim sutten. Valla zor olcak ama baska da dusunmuyorsan benim gibi ilerde de biz rahat etcez oyle teselli edelim kendimizi :)

Canlar simdi acilden geldik... kulak arkasindaki sislik lemf bezesi mi neymis kan tahlili istedi kanda.mikrop cikti ama ilac veremem dedi ...
Agri kesici yazdi onuda ben icmem ne kulak damlasi ne krem hic bisi yazmadi....demekki damlalar bile sakincali...Bunada şükur diyorum. Allah 'a emanetiz..

Kizlarrr :) perinetolojiden çıktım herşey normal dedi, 1.9 ölçtü ense kalınlığını.. Şimdi o lokman Hekim hastanesi ndeki doktoru parcalayasim var
Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…