2018 Ekim Anneleri

Gunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
Erkek mi acaba ya sanki öyle

Benim etrafımda da herkesin kızı olacak haberi geldi herkes kız senesi diyor ama. Bende daha öğrenmedim merakla bekliyorum.

Bende çok aşırı sıkıldım. Her gören cinsiyet tahmini yapıyor. Yok genişledin yayıldın kız hep ekşi yiyorsun kız işte oğlandan sıkıldık sizin kızınız olsun da bir sevelim... karnının şekli var ya aynı kız... ne kız merakı var bu insanlarda anlamıyorum. Herkes cinsiyet tahmini yapmaya bayılıyor. Gerildim

Ben aynı durumdayım bende bahar alerjisi diyorum artık. Geniz akıntısı müthiş bir burun kuruması hapşırma hepsi var.

Allah sabırlar versin. İnşallah yeniden anne olmayı nasip etsin.

:))))aynı gün gözüküyor bebişlerimizin gelişi

Küçüğün bisey anladığı yok zaten büyüğe ilgi göstermen lazım hep gerçi dediğim gibi onunda yaşı küçük pek kıskançlık fl gibi sorunlar olmaz sanırım ama sen yoğrulacaksın çok. Doksat et kendine

Çok geçmiş olsun lenf sisliklerini nar suyu geçiriyor diye duymuştum ama tabi bu durumumuzda içilir mi druna bir daniş istersen cnn. Belki faydasını görürsün hem vitamin hem kan temizleyici nar

Ben aynı durumdayım bende bahar alerjisi diyorum artık. Geniz akıntısı müthiş bir burun kuruması hapşırma hepsi var.
Bn her baharı ilaçlarla geçiren insanım. Hemen hemen her şeye alerjim var. Hapşırık göz yaşarması geniz akıntısı bende de devam. Ama kanamalı bir gebelik geçiriyorum zaten . Ilaç fln kullanıp riske atmak istemiyorum. Böle geçecek inşallah

Günü kurtarma derdinde Olduğum için çatlak için bişeyler almak hiçççç aklıma gelmiyor hakikaten ben bir Yarin araştırayım bunu

Genelde badem yagı tarzı seyleri tavsiye ediyorlarrr ama tüylenme yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar... vazelinde ısrarcı cogu anne, ben ne duysam yaptım ama vazelin kullanmayı düşünüyorum..

Genelde badem yagı tarzı seyleri tavsiye ediyorlarrr ama tüylenme yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar... vazelinde ısrarcı cogu anne, ben ne duysam yaptım ama vazelin kullanmayı düşünüyorum..
Ilk gebeligimde badem yagi ve zeytinyagi kullanmistim dedigin gibi tuylenme oluyo. Ama sonradan dokulur demislerdi, hakikaten dogumdan sonra o tuyler zamanla yok oldu

Çok geçmiş olsun lenf sisliklerini nar suyu geçiriyor diye duymuştum ama tabi bu durumumuzda içilir mi druna bir daniş istersen cnn. Belki faydasını görürsün hem vitamin hem kan temizleyici nar

Sag ol camim Allah razi olsun .. Cümlemizin dertleri hastaliklari gecip gitsin insallah.. Ben nar suyunu cok icerdin rahmide kalinlastirir diye amaaaaa dr kanama alanin var sak8n nar suyu icme dedi biraktim 1 ay kadar once ..Valla sastim kaldim bide bogazlarim şismis şimdi ne yapcam bilmiyorum ilacda icemiyorum.Sonumuz hayrolsun insallah

Her yaş aralığının olumlu olumsuz yönleri var bence.Bir de cocuklar tepki vermezse garip olur yeter ki versinler anlaşalım :)
3.sahislar bana tehlikeli geliyor muhabbet arasinda yapacaklari gaflar fln.Cocuklar onlara daha cok takiliyor sanki.
Yoksa anne baba ve ev hali bi sekilde oturuyor,herkese yeni bi duzen❤

3ten sonrası öncesine göre en azından biraz daha yumusak bence canim.Ama mutlaka degisiklikler olacaktir tabii ki.

Ben kız diyorum :) bisy gordugumden degil yani oyle bakinca kiz dusundum :)

Hadi yaa .. herkez kiza benziyor diyor doktor söylemedi hic tahmin de yapmadi.. bende erkek hissediyorum .. bakalim hayirlisi sen anliyormusun bu isten
Valla sadece tahmin oğlumun ulrasonu gibi benzettim hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…