Erkek mi acaba ya sanki öyleGunaydinn herkese nasil geciyor zaman 14. -15. Haftalarimiza geldik bile. Az kaldi 20. Haftalara gelcez alis-veris konusmaya baslicaz :)) benim minnosun baska bi ultrason resmi 12. Haftada cinsiyet belli mi sizce??
Benim etrafımda da herkesin kızı olacak haberi geldi herkes kız senesi diyor ama. Bende daha öğrenmedim merakla bekliyorum.Evet bu sene erkek senesiymis.
Kimi duysam erkek.
Benimde erkek sanirim.
Surekli kiz cocugu görüyorum hala ruyamda.
Dün gece bile kiz cocugu gordum.
Tersi cikacak sanirim.
Çin, rus takvimi.
Hücre yenilenmesi hepsi bende tutmadı galiba.
Tezi curutmus oldum.
Bende çok aşırı sıkıldım. Her gören cinsiyet tahmini yapıyor. Yok genişledin yayıldın kız hep ekşi yiyorsun kız işte oğlandan sıkıldık sizin kızınız olsun da bir sevelim... karnının şekli var ya aynı kız... ne kız merakı var bu insanlarda anlamıyorum. Herkes cinsiyet tahmini yapmaya bayılıyor. GerildimSabah 2 arkadas aradi.
Artik doktorun yorumlarınıda söylemiyorum .
16. Haftada belli olacak dedim.
Kiz kesin diyorlar hala..
Aa kiz bebekde boyle olur.
Kızda boyle olur diyorlar konuşurken bendeki seyleri..
Bezdum ama bu cinsiyet söylemlerinden
Darlandum.
Ben aynı durumdayım bende bahar alerjisi diyorum artık. Geniz akıntısı müthiş bir burun kuruması hapşırma hepsi var.Geceleri burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı? Burnum tıkandığı için ağzım açık yatıyorum ve sürekli su içiyorum gece boyunca, 3 kez tuvalete kalkıyorum resmenUyanınca da sürekli hapşırmalarım oluyor. Gün boyunca burnum akıyor. Hamilelik nezlesi diye birşey okumuştum benim mevsimsel alerjiyle birleşti sanırım.
Allah sabırlar versin. İnşallah yeniden anne olmayı nasip etsin.Arkadaşlar malesef bebeğimin kalbi durmuş. Yarın veya pazartesi kürtaj olacam. Ense kalınlığı 5 mm dedi dr. Ne diyeyim Muhakkak ki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etti. Bu zor kararı bize bırakmadı. Burada olmak güzeldi. Herkese duaları için teşekkürler. İnşallah hayırla sağlıkla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza.Hoşçakalın
İçinde süt tozu var bir de zencefil falan süt tozu çok kötü birşeyKizlar yardim bu osmanli kahvesi olarak gecen damla sakizli fln karisik kahveler zararlimi esim kizdi kahve icme diye bu konuda bilgisi olan varmi
Liste nerede ben göremiyorumKizlar listede ismi olmayan varsa tekrar yazarsa sevinirim gözden kaçırmış olabilirim okurken
Hayırlı kandiller herkese❤
Ben biraz kullandım organik sertifikalı olnalr var arif bey markası getiriyor sanırın ama midemi bulandırdı artık kullanamıyorum maalesefBaska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
:))))aynı gün gözüküyor bebişlerimizin gelişiSelam kızlar,
Hayırlı kandiller... ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Gratistrn almıştım. Hamilelikten önce de makyaj temizleyici olarak kullanıyordum.
Kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için 1 haftadır evde yatıyordum. Bugün artık kalktım ve bir de bakarım ki baya göbek olmuş bende
Listeye de kanamalardan dolayı henüz bilgilerimi vermemiştim. Beni de eklerseniz seninirim.
Sat 2 ocak
Tdt 10 ekim
Yaş 32
Başlangıç kilosu 59
İstanbul
Cinsiyet belli değil
Umarım bişi unutmamışımdır...
İyi akşamlar
Birlikte büyürler aslında iyi olmuş. Kıskanma fl pek yaşamazsın küçük daha ... o yönlerden iyi... kayıran allah seni kayırsın bu durumsa sadece :))))Vallahi yaptik bi cilginlik sonumuz hayir olsun :))))
Küçüğün bisey anladığı yok zaten büyüğe ilgi göstermen lazım hep gerçi dediğim gibi onunda yaşı küçük pek kıskançlık fl gibi sorunlar olmaz sanırım ama sen yoğrulacaksın çok. Doksat et kendineBenimkilerin arası da üç yaş olacak büyük kız küçük erkek gibi görünüyor benzer endişelere sahibim ben de umarım çok sorun yaşamayız. Kızım bu ara çok huysuz umarım biraz yatışır yoksa böyle giderse işimiz var valla
Çok geçmiş olsun lenf sisliklerini nar suyu geçiriyor diye duymuştum ama tabi bu durumumuzda içilir mi druna bir daniş istersen cnn. Belki faydasını görürsün hem vitamin hem kan temizleyici narCanlar simdi acilden geldik... kulak arkasindaki sislik lemf bezesi mi neymis kan tahlili istedi kanda.mikrop cikti ama ilac veremem dedi ...
Agri kesici yazdi onuda ben icmem ne kulak damlasi ne krem hic bisi yazmadi....demekki damlalar bile sakincali...Bunada şükur diyorum. Allah 'a emanetiz..
Ilk sayfada cnmmListe nerede ben göremiyorum
Bn her baharı ilaçlarla geçiren insanım. Hemen hemen her şeye alerjim var. Hapşırık göz yaşarması geniz akıntısı bende de devam. Ama kanamalı bir gebelik geçiriyorum zaten . Ilaç fln kullanıp riske atmak istemiyorum. Böle geçecek inşallahBen aynı durumdayım bende bahar alerjisi diyorum artık. Geniz akıntısı müthiş bir burun kuruması hapşırma hepsi var.
Günü kurtarma derdinde Olduğum için çatlak için bişeyler almak hiçççç aklıma gelmiyorhakikaten ben bir Yarin araştırayım bunu
Ilk gebeligimde badem yagi ve zeytinyagi kullanmistim dedigin gibi tuylenme oluyo. Ama sonradan dokulur demislerdi, hakikaten dogumdan sonra o tuyler zamanla yok olduGenelde badem yagı tarzı seyleri tavsiye ediyorlarrr ama tüylenme yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar... vazelinde ısrarcı cogu anne, ben ne duysam yaptımama vazelin kullanmayı düşünüyorum..
Çok geçmiş olsun lenf sisliklerini nar suyu geçiriyor diye duymuştum ama tabi bu durumumuzda içilir mi druna bir daniş istersen cnn. Belki faydasını görürsün hem vitamin hem kan temizleyici nar
henuz bunlari konusmak icin erken ama ben sabahtan beri kara kara dusunuyorumcocuklar arasi 2.5 yas farki nasil olacak acaba evdeki hala bebek buggy ile geziyor ona ayri mi alcam ikiz bebek arabasi hic olmaz. Biri kiz biri erkek beraber oynarlar mi kizim ne tepki verecek 4 umuz king boy yataga sigabilecek miyiz
Benimkilerin arası da üç yaş olacak büyük kız küçük erkek gibi görünüyor benzer endişelere sahibim ben de umarım çok sorun yaşamayız. Kızım bu ara çok huysuz umarım biraz yatışır yoksa böyle giderse işimiz var valla
Eki Görüntüle 2136532 Eki Görüntüle 2136532 yorum yaparmisiniz cinsiyet hakkinda :)
Valla sadece tahmin oğlumun ulrasonu gibi benzettim hayırlısı olsun inşallahHadi yaa .. herkez kiza benziyor diyor doktor söylemedi hic tahmin de yapmadi.. bende erkek hissediyorum .. bakalim hayirlisi sen anliyormusun bu isten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?