Ilk gebeligimde badem yagi ve zeytinyagi kullanmistim dedigin gibi tuylenme oluyo. Ama sonradan dokulur demislerdi, hakikaten dogumdan sonra o tuyler zamanla yok oldu
Hiç fikrim yok bence doktorumuza danışıp kullanmalı herkesin durumu farklı sonuçta zararı olur bide allah korusunGünaydın kızlar çatlaklar için vazelin konusunda ne düşünüyorsunuz bazıları en doğal olanı vazelin diyor ama bazıları da gebelikte vazelin kullanılmamalı petrol yan ürünü gibi şeyler söylüyorlar acaba kullansak zararı olur mu ki
Ben bulduğum herşeyi kullanıyorum canım.Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Evet benime kanamam var bende de ole herşey yasak... çok iyi anlayabiliyorum seni... Aman dikkat et.Sag ol camim Allah razi olsun .. Cümlemizin dertleri hastaliklari gecip gitsin insallah.. Ben nar suyunu cok icerdin rahmide kalinlastirir diye amaaaaa dr kanama alanin var sak8n nar suyu icme dedi biraktim 1 ay kadar once ..Valla sastim kaldim bide bogazlarim şismis şimdi ne yapcam bilmiyorum ilacda icemiyorum.Sonumuz hayrolsun insallah
Annişler günaydın iğne vura vura göbüşüm morardı oğlumda hiç morarmazdı şimdi sanki iğne zor batıyo yaştanmıdır anlamadımsizdede varmı iğne yapan annişler claxen iğne çok dikkat ediyorum ama mutlaka bi yer morarıyo
185 gün mü.... Böle silinince çok kısa bir süre gibi gözüktü...ay hesabı daha uzun gibi geliyor sanki bana .... annnaammm heyecan yaptimKızlar burda 185 gün kaldı doğuma diyo insan heyecan yapıyo özlemişim bu duyguyu
Burnuna tuzlu su çek canim burnun açılması için başın burnun tıkalı dıyeb agriyordur. Bide yarım limonu sıkıp ustüne bi tatlı kaşığı bal ekleyip yutabilirsin gün içinde 3 4 kere ardından hemen su icme bogaizni yaksın.selam gençler çok kötü gribe yakalandım ya burnum tıkalı solunum çok zor malesef birde baş ağrısı gözler şişti akıyo sürekli. nane yağı kullanıyorum ama pek etkisi yok malesef
sizce ne yapmalıyım ya nolur bi fikir verin bana
Homozigot olunca kan sulandirici veriyorlar bende de bazi sonuclar heterozigotEki Görüntüle 2136667 kızlar pıhtılaşma testinden anlayan var mı .
Nasil kesinlestiriyor doktorlar bilmiyorum bizim doktor 16. Hafta cinsiyet icin ideal dedi simdilik kız gibi düşün dediMerhaba anneler kontrolden geldim simdi kesinlesti kızım oluyor90 gram olmus masallah daha once 2 dusugum vardi 6 haftalarda cocuk sahibi olamayacam diye cok korkuyordum çok şukür nasip etdi saglikli hamilelikler
Coraspin kullanıyorum şimdi ben .Homozigot olunca kan sulandirici veriyorlar bende de bazi sonuclar heterozigot
Kardeşim de vazelin el kremi ne bulduysa sürmüş yeter kü nemlensin diyoGenelde badem yagı tarzı seyleri tavsiye ediyorlarrr ama tüylenme yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar... vazelinde ısrarcı cogu anne, ben ne duysam yaptımama vazelin kullanmayı düşünüyorum..
Icergine baktiniz mi?anladim bende aktardan aldim. Ay stres yapmiim di mi canim?
Vazelin petrol urunu bildigim kadariyla kullanmasa daha iyi bence.Kardeşim de vazelin el kremi ne bulduysa sürmüş yeter kü nemlensin diyo
12 hafta da kiz gibi demisti bugun kesin dedi ultrasyon farki olabilirNasil kesinlestiriyor doktorlar bilmiyorum bizim doktor 16. Hafta cinsiyet icin ideal dedi simdilik kız gibi düşün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?