2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar çatlaklar için vazelin konusunda ne düşünüyorsunuz bazıları en doğal olanı vazelin diyor ama bazıları da gebelikte vazelin kullanılmamalı petrol yan ürünü gibi şeyler söylüyorlar acaba kullansak zararı olur mu ki

Hiç fikrim yok bence doktorumuza danışıp kullanmalı herkesin durumu farklı sonuçta zararı olur bide allah korusun

Annişler günaydın iğne vura vura göbüşüm morardı oğlumda hiç morarmazdı şimdi sanki iğne zor batıyo yaştanmıdır anlamadımsizdede varmı iğne yapan annişler claxen iğne çok dikkat ediyorum ama mutlaka bi yer morarıyo

Baska kimse hindistan cevizi yagi kullanmiyor mu arkadaslar??
Ben bulduğum herşeyi kullanıyorum canım.
Duştan çıkmadan bebek yağı.Gün içerisinde liearac krem.Akşamlarda Hindistan cevizi yağı, buğday ruseymi yağı, susam yağı, tatlı badem yağı ve çilek yağından oluşan bi karisimim var onu sürüyorum.Bazı günler kafama esince pişik kremi sürüyorum karın basen kalça ve bacaklarıma içerisinde çinko var ve bu cilde iyi.Bazende niveanin mavi kutu yağlı kremini sürüyorum.Kalçamda ergenlikte hızlı kilo almıştım bi dönem o yüzden çatlaklar var bu yüzden hamilelik sürecinde surebildigim herşeyi surucem catlasam bile elimden gelen herşeyi yaptım deyip üzülmem en azından.
Bu arada lierac krem eczaneler de pahalı. Ben hepsi burdadan 90kusur liraya aldım 200 ml ustelik.

selam gençler çok kötü gribe yakalandım ya burnum tıkalı solunum çok zor malesef birde baş ağrısı gözler şişti akıyo sürekli. nane yağı kullanıyorum ama pek etkisi yok malesef
sizce ne yapmalıyım ya nolur bi fikir verin bana

Evet benime kanamam var bende de ole herşey yasak... çok iyi anlayabiliyorum seni... Aman dikkat et.

Günaydın canım..Ben de kullanıyorum clexan..İlk hamileliğimde dediğin gibi nereye batırsam giriyordu iğne ama morluklar daha büyüktü o zaman.Şimdi sol tarafa batırırken deri kalınlaşmış gibi 3-4 kere farklı yere sapladığım oluyor.Ama sağda sorun yok.Çok büyük morluklar oluşmuyor ama bu sefer..

Burnuna tuzlu su çek canim burnun açılması için başın burnun tıkalı dıyeb agriyordur. Bide yarım limonu sıkıp ustüne bi tatlı kaşığı bal ekleyip yutabilirsin gün içinde 3 4 kere ardından hemen su icme bogaizni yaksın.

Merhaba anneler kontrolden geldim simdi kesinlesti kızım oluyor 90 gram olmus masallah daha once 2 dusugum vardi 6 haftalarda cocuk sahibi olamayacam diye cok korkuyordum çok şukür nasip etdi saglikli hamilelikler
Nasil kesinlestiriyor doktorlar bilmiyorum bizim doktor 16. Hafta cinsiyet icin ideal dedi simdilik kız gibi düşün dedi

Genelde badem yagı tarzı seyleri tavsiye ediyorlarrr ama tüylenme yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar... vazelinde ısrarcı cogu anne, ben ne duysam yaptım ama vazelin kullanmayı düşünüyorum..
Kardeşim de vazelin el kremi ne bulduysa sürmüş yeter kü nemlensin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…