2018 Ekim Anneleri

Bugün 2li testin sonucunu göstermek icin gittik esimle.
Esim ilk defa geldi denk gelebildi.

Kontrol amaçlıydı ama esimi gorunce cinsiyetide söyleyelim ozaman dedi.
14 haftalik usg gore beybim.
%100 erkek dedi.
Eşim kesin mi diyo hala :)
Net dedi doktor guldu.

2. Oğlum geliyor yani.

Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Ben kendimi hazirlamistim.
2li testimiz bebegin gelişimi vs. Hersey guzel.
Geçen sefer sırt üstü bugun yüzüstü pozisyonda karşıladı bizi minnakım.

plojovic benim erkek kesinlesti.
Size zahmet listeye ekleyebilirmisiniz?

Dun kontrolum vardi tam 12 haftaligim ama doktor cinsiyeti hakkinda bir sey demedi..16 haftada dedi...bakiyorum da masallah herkes erkenden ogrenmis..
15 gun sonra yine doktora gidecem bu sefer birseyler soyler insallsh

Dun kontrolum vardi tam 12 haftaligim ama doktor cinsiyeti hakkinda bir sey demedi..16 haftada dedi...bakiyorum da masallah herkes erkenden ogrenmis..
15 gun sonra yine doktora gidecem bu sefer birseyler soyler insallsh
Bana geçen haftada erkeğe benziyo demisti bizim kiz istediğimizi bildiği icin bi ertelemisti. Kesin demiyim ozaman falan diye.
Ama erkek bilmişti yani.

Kızlar tekrardan kırmızı kanamam oldu cok korkuyorum
Canim igneyi en son bi kac gun evvel vurulmustun dimi? Yine de bir dogum hastanesinde acile git bence. Ama korkma doktorun daha once acikladigi nedenlerden olmus olabilir yine kanama. Gecer insallah onemli.bir sey yoktur...

Bende iğne vuruyorm kendime ama bacağımdan vuruyorm morarma şişlik ağrı oluyodu ilk zamanlarda şimdi alıştım herhalde sadece nokta kadar iz oluyo oda 1 haftaya geçiyo

Canim igneyi en son bi kac gun evvel vurulmustun dimi? Yine de bir dogum hastanesinde acile git bence. Ama korkma doktorun daha once acikladigi nedenlerden olmus olabilir yine kanama. Gecer insallah onemli.bir sey yoktur...
Dun vurdurdmmcnm dun drdaydm dr u aradm kanama alanı oldu ıcın gelıcek artarsa agrıda olırsa ara dedı dua et bol sıvı aş yat dedı kasıklrmda bebegın sertlestıgını hıssedıyorum;(

Kızlar sekerini takip eden var mı bebek bi hafta ilerde olunca doktor bi hafta tokluk şekerimi takip etmemi istedi bu sabah kahvaltıdan 2 saat sonra baktım 143 cıktı 140 sınırmış hep sınırlarda geziyorum moralim bozuk

Dun vurdurdmmcnm dun drdaydm dr u aradm kanama alanı oldu ıcın gelıcek artarsa agrıda olırsa ara dedı dua et bol sıvı aş yat dedı kasıklrmda bebegın sertlestıgını hıssedıyorum;(
Kotu dusunme bak dr demis o kanama alanini temizlemeye calisiyo belki rahmin. Gun icinde 2.5-3 lt yakin su tuketmeye calis, ben de oyle yapiyorum. Bak benim mart basindan bu yana ara ara devam ediyo lekelenmeler falan. Bi kac gundur iyiydi bugun yine kahverengi geliyo vucudun o kanama alanlarini temizleyip atmasi uzun suruyo bence canim moralini yuksek tut sen ayaklarinin altina da birkac yastik koyup guzelce uzan. Rabbim sifani versin insallah tez zamanda, dualarim seninle. Hic kotu dusunme o hissettigin sertlik belki cok stres oldugun icindir. Iyi dusunucez ve iyi olacak. Minik kuzucuga ve sana acil sifalar versin Rabbim ❤

Ins cnm bısey olmasn onlarada ben razıyım herseye onemlı olan o sımdı yatıyrm kalksam hafıf kanama gelıyo kanama alanım aktıf oldugu ıcın kanama gelmesı olagan durummus

Aynen mosmor benim gobekte

Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.

Canım bende bu teste hiç önem vermiyordum ne olursa olsun sanki öğrensem bi tedavisini var diyip uzak durdum .ama en sin gittiğin pof.dr bezmialem istanbul dedi bu hastanede tek yapan benim bolum gelmişken yapalım dedi ultrasonda ölçtü kan aldı hepsi bu ..ama benin çevrem ve annemden edindiğim tecrübe gereksiz yere hamile olan bizleri 9 ay boyunca üzüp ağlatacak haberler veriliyor 9 ay nedemek bi anne adayı için yok elleri yok yok bakacakları orantısız deyip kardeşime annemi perişan etmişlerdi 42 yaşında doğum yaptı annem ..bak dwon sendromu demiyorum koskoca el ayak ölçümü bunda bile saçmalaya biliyorlar sen düşün . Şimdi kardeşim 1.93 boyunda 25 yaşında Hamd olsun onu veren Allah 'a.. Anne olan sensin kuzum karar senin tevekkül ederim her türlü dersen içini serin tut.

Selam canım benim göbek gobeklikden çıkmıştı mor sarı kırmızıya giden gökkuşağı renkleri gibiydi dr iğneyi olmadan ucundaki boşluğu tirnaginla vurarak aşağı indir tüm ilaç aşağı birikince iğnenin ucuna gelecek şekilde hafif sık havasını al yani dedi yaptığın yerlere yakın yapmaya acil renkli olan derine enjekte et hata payın düşer demişti şükür ki öylede oldu şimdi çok nadir damara denk gelirse şişiyor. Şimdiden iğnelerin şifa olsun canım bebeğine Allah hayırlısıyla kucaklayıp koklamayi nasip eylesin inşallah.

Selam kuzum bende aynı durumdayım dünden beri acizlere gittim ama ilaç vermedi bide boğaz şişti bende eski yazıları okuyorum belki bi çözüm bi şifa bulurum diye çok geçmiş olsun Allah şifa versin .

Evet benime kanamam var bende de ole herşey yasak... çok iyi anlayabiliyorum seni... Aman dikkat et.

Selam canım sanada çok geçmiş olsun Allah bu zamanlarda yar ve yardımcımız olsun inşallah . Dua dan başka tedavi yok endişemiz büyük dersimizde evet ama Allah daha büyük inşallah şifamızı verir bizi kurtarır tüm korkan üzülen kanaması olan yada olma riski olan anne adaylarına Rabbim acısın şifa versin inşallah.

Merhaba anneler kontrolden geldim simdi kesinlesti kızım oluyor 90 gram olmus masallah daha once 2 dusugum vardi 6 haftalarda cocuk sahibi olamayacam diye cok korkuyordum çok şukür nasip etdi saglikli hamilelikler

Selam canım Allah tamamına erdirip hayırlı sağlıklı bahtı güzel bir kız evladı nasip eylesin sana inşallah korkma daha benim 3 kaynım var biri ikiz kan pıhtısı tehdidi tespit edildi bu gebelikde iğne coraspirin gibi devam ediyor tabiki senin gibi korkularla Çok şükür bebeklerimizi bize bahşeden Allah 'a sabırla Yaradana emanet edip bekliyez.
İnşallah bizde bir gün evlatlarımızı kokluycaz ....

S3lam hayırlı uğurlu Hz.yusuf gibi güzel yüzlü bir erkek evladıniz olsun inşallah canım.Allah bir avazda doğumunu nasip etsin ....

Kızlar tekrardan kırmızı kanamam oldu cok korkuyorum

Ne desem nasıl teselli versem boş biliyorum kuzum her yazıda bi umut kırıntısı bi çare arıyorsun okurken onuda biliyorum yaşadıkların tarif edilemez yüreğin elinde bunuda biliyorum yaşadım defalarca Allah bidaha yaşatmasin inşallah..

Bu gibi kanamda dr da çaresiz yapıcaz dinlemez belki iki tane hap fitil atcaz zamanın yaramıza çare il.asini bekliyez
Dua ile Benim nacizane tavsiyem kuzum Bakara süresini böyle boş kalınca şifa niyetine okuman yada uzanırken dinlemen meleginede iyi gelir inşallah sanada küveti şuan manevi olarak depola çok lazım Allah yar ve yardımcın olsun yaralarına kanamaya şifa versin inşallah canım..

Sagol cnm tek ıstegm kanamanın bıtmesı tabı cok zor gercekten Allahım ıns erkenden almaz benden ıns ıyı olur kanamada artmadan durur umarm
n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…