2018 Ekim Anneleri

Sagol cnm tek ıstegm kanamanın bıtmesı tabı cok zor gercekten Allahım ıns erkenden almaz benden ıns ıyı olur kanamada artmadan durur umarm

n

Kuzum Yaradan Allah şerrinde bile hayır saklayan bunu hep aklında tut .. belki bu kanamalar senin bebeğin için iyi belki o alan bebeğe zarar verecek akmazsa bide böyle düşün kuzum Allah hepimize hayırlısını nasip eylesin salih katından güzel huylu güzel yüzlü evlatlar bağışlasın inşallah . Unutma canım senin ve bebeğin için bi hayır olmasa bunu yaşamazdın sabret bunada şükür ki meleğin sıkıca sana tutunmuş hamd olsun uzan dinlen kalbinden dua geçir sığınak başka yok cunki .Sen zorlu bi gebelik geçiren annesin hepimizden daha güçlü daha dik daha tevekkülü olmalisi-ki meleğin de senin gibi güçlü olsun Allah 'ım şifanı tez versin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah ....

Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.
Benim beybinin ense olcumu cok guzel cikti.
Dr. Bana aciklama yapip bana birakti 2li testi.

Ben doktoruma cok guveniyorum.
Şeker yüklemesi vs hepsini ne gerekiyorsa yaptiricam.
Oğlumda da yaptirdim

Birşey çıktığında mudahale hakkımın oldugu(aldırma anlamında tabiki bu bize bagli) gibi seyler.
Bu bireye kalmis ister risk alır ister aldırır en doğal hakki insanlarin.

Doktorun kapısında beklerken ellerim buz kesiyor ama o kapıdan girip doktorumu gore ne kadar.
Sonrasi bahar bahce

Nasilsin bakim dedi bugun Hocam ben cok iyiyim dedim.
Çok iyiyim deme nazar edeceksin kendine kim sorarsa idare ediyorum de dedi gülüp.
Eşimde bende güldük baya.

Yani doktora güvenmek cok onemli.

Ben doktorum hangi testi bana yaptir derse ben gozum kapali yaptiririm.

Teyzeleri bizde ekimde teşrif edeceğiz inşallah dünyaya bakarmısınız cinsiyet tahmnıni varmı ben nub dan biraz anladığım için doktora erkek dediim o da hayır kız de 12 haftalık burada.açı var ama popoya 45 derece olmadığı için kız dedi iyi bakalım dedim heyecanla bekliyorum prensesmi prens mi meraktayız:)

Eklentiler

• IMG_20180414_155035.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
suzansu aiyy ne güzel bir dua o öyle
Allah razı olsun.
Güzel kalpli insanlar iyiki varlar.
Allah razı olsun canım şuan meleklerini taşıyan bizler herşeye her duaya muhtacız bende sende diyer anne adayları da Allah hepimizin karşısına iyi güzel huylu insanlar çıkarsın inşallah.. Bu arada o duada birazda kendim için iyi taraf var olurda kız olursa benim kim bilir belki senin güzel yüzlü oğluna denk gelir çaktırma

Allah yardımcımız olsun zor oluyo gerçekten katlanıcaz bıdıklarımız için

185 gün mü.... Böle silinince çok kısa bir süre gibi gözüktü...ay hesabı daha uzun gibi geliyor sanki bana .... annnaammm heyecan yaptim
Evet ya gün olarak daha çabuk olcak gibi o yüzden heyecan bastı zaten hayırlısı ile alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah sağlıkla

Aiyy hepsi melek.
Bize emanetler bizler emanetciyiz.
Ne guzel ki Rabbim bizi secmis.
Allah gönlünüze göre versin insAllah.

Merhaba anneler kontrolden geldim simdi kesinlesti kızım oluyor 90 gram olmus masallah daha once 2 dusugum vardi 6 haftalarda cocuk sahibi olamayacam diye cok korkuyordum çok şukür nasip etdi saglikli hamilelikler
Gözün aydın olsun canım allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah hepimize

Hayirli ugurlu olsun ben anlamiyorum ne yazikki ama sen anliyorsun madem benimkinide yorumlayarbilirmisinn:) mesajlarimdan bak yollamistim gruba

Gözün aydın cnm darısı bizlere sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı

Haklısın cnm ser dedımız seyden hayırda cıkabılır yavrm ıyı olsn bısey ıstemıyorum Allahım ıns saglıkla dogsunlar boyle olunca cok zor esımde yanımda dgl uc ay da olmıcak baska sehırde maddıyattan sıkıntılıyız bıde saglık sorunu ıns hepsını hayırla atlatırız

Kizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi (

Bende iğne vuruyorm kendime ama bacağımdan vuruyorm morarma şişlik ağrı oluyodu ilk zamanlarda şimdi alıştım herhalde sadece nokta kadar iz oluyo oda 1 haftaya geçiyo
Aaa süpermiş bende vurabilirmiyim acaba bi sorayım doktoruma gidince

Sağol canım birde öyle deniycem amiiiin insallah allahım korusun yavrularımızı

Kizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi (
Normal canim legen kemigine baski oluyo bel agrisi kuyruk sokumu agrisi hepsi normal dogurunca hepsi gidiyo ben ilk bebegimde yasadim biliyorum hatta fizyoterapi almistim ama bunda sallamiyorum cok yorma kendini dinlene dinlene yap isini yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…