Sagol cnm tek ıstegm kanamanın bıtmesı tabı cok zor gercekten Allahım ıns erkenden almaz benden ıns ıyı olur kanamada artmadan durur umarm
n
Benim beybinin ense olcumu cok guzel cikti.Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.
Allah razı olsun canım şuan meleklerini taşıyan bizler herşeye her duaya muhtacız bende sende diyer anne adayları da Allah hepimizin karşısına iyi güzel huylu insanlar çıkarsın inşallah.. Bu arada o duada birazda kendim için iyi taraf var olurda kız olursa benim kim bilir belki senin güzel yüzlü oğluna denk gelir çaktırma
Allah yardımcımız olsun zor oluyo gerçekten katlanıcaz bıdıklarımız içinGünaydın canım..Ben de kullanıyorum clexan..İlk hamileliğimde dediğin gibi nereye batırsam giriyordu iğne ama morluklar daha büyüktü o zaman.Şimdi sol tarafa batırırken deri kalınlaşmış gibi 3-4 kere farklı yere sapladığım oluyor.Ama sağda sorun yok.Çok büyük morluklar oluşmuyor ama bu sefer..
Evet ya gün olarak daha çabuk olcak gibi o yüzden heyecan bastı zaten hayırlısı ile alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah sağlıkla185 gün mü.... Böle silinince çok kısa bir süre gibi gözüktü...ay hesabı daha uzun gibi geliyor sanki bana .... annnaammm heyecan yaptim
Aiyy hepsi melek.Allah razı olsun canım şuan meleklerini taşıyan bizler herşeye her duaya muhtacız bende sende diyer anne adayları da Allah hepimizin karşısına iyi güzel huylu insanlar çıkarsın inşallah.. Bu arada o duada birazda kendim için iyi taraf var olurda kız olursa benim kim bilir belki senin güzel yüzlü oğluna denk gelir çaktırma
Ins cnm bısey olmıcak ıns allahın ıznıyle yavrumadlkkydlntpl canım kötüyü dusunme.
InsAllah birlikde doğum yapip birlikde buyutecegiz.
InsAllah gecer biter hersey normale doner
Gözün aydın olsun canım allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah hepimizeMerhaba anneler kontrolden geldim simdi kesinlesti kızım oluyor90 gram olmus masallah daha once 2 dusugum vardi 6 haftalarda cocuk sahibi olamayacam diye cok korkuyordum çok şukür nasip etdi saglikli hamilelikler
Hayirli ugurlu olsun ben anlamiyorum ne yazikki ama sen anliyorsun madem benimkinide yorumlayarbilirmisinn:) mesajlarimdan bak yollamistim grubaTeyzeleri bizde ekimde teşrif edeceğiz inşallah dünyaya bakarmısınız cinsiyet tahmnıni varmı ben nub dan biraz anladığım için doktora erkek dediim o da hayır kız de 12 haftalık burada.açı var ama popoya 45 derece olmadığı için kız dedi iyi bakalım dedim heyecanla bekliyorum prensesmi prens mi meraktayız:)
Gözün aydın cnm darısı bizlere sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıBugün 2li testin sonucunu göstermek icin gittik esimle.
Esim ilk defa geldi denk gelebildi.
Kontrol amaçlıydı ama esimi gorunce cinsiyetide söyleyelim ozaman dedi.
14 haftalik usg gore beybim.
%100 erkek dedi.
Eşim kesin mi diyo hala :)
Net dedi doktor guldu.
2. Oğlum geliyor yani.
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
Ben kendimi hazirlamistim.
2li testimiz bebegin gelişimi vs. Hersey guzel.
Geçen sefer sırt üstü bugun yüzüstü pozisyonda karşıladı bizi minnakım.
Haklısın cnm ser dedımız seyden hayırda cıkabılır yavrm ıyı olsn bısey ıstemıyorum Allahım ıns saglıkla dogsunlar boyle olunca cok zor esımde yanımda dgl uc ay da olmıcak baska sehırde maddıyattan sıkıntılıyız bıde saglık sorunu ıns hepsını hayırla atlatırızKuzum Yaradan Allah şerrinde bile hayır saklayan bunu hep aklında tut .. belki bu kanamalar senin bebeğin için iyi belki o alan bebeğe zarar verecek akmazsa bide böyle düşün kuzum Allah hepimize hayırlısını nasip eylesin salih katından güzel huylu güzel yüzlü evlatlar bağışlasın inşallah . Unutma canım senin ve bebeğin için bi hayır olmasa bunu yaşamazdın sabret bunada şükür ki meleğin sıkıca sana tutunmuş hamd olsun uzan dinlen kalbinden dua geçir sığınak başka yok cunki .Sen zorlu bi gebelik geçiren annesin hepimizden daha güçlü daha dik daha tevekkülü olmalisi-ki meleğin de senin gibi güçlü olsun Allah 'ım şifanı tez versin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah ....
Gemiş olsun cnm neden oldu yine doktoruna bilgi verseydinKızlar tekrardan kırmızı kanamam oldu cok korkuyorum
Amin Allah razi olsunGözün aydın cnm darısı bizlere sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı
Aaa süpermiş bende vurabilirmiyim acaba bi sorayım doktoruma gidinceBende iğne vuruyorm kendime ama bacağımdan vuruyorm morarma şişlik ağrı oluyodu ilk zamanlarda şimdi alıştım herhalde sadece nokta kadar iz oluyo oda 1 haftaya geçiyo
Sağol canım birde öyle deniycem amiiiin insallah allahım korusun yavrularımızıCanım bende bu teste hiç önem vermiyordum ne olursa olsun sanki öğrensem bi tedavisini var diyip uzak durdum .ama en sin gittiğin pof.dr bezmialem istanbul dedi bu hastanede tek yapan benim bolum gelmişken yapalım dedi ultrasonda ölçtü kan aldı hepsi bu ..ama benin çevrem ve annemden edindiğim tecrübe gereksiz yere hamile olan bizleri 9 ay boyunca üzüp ağlatacak haberler veriliyor 9 ay nedemek bi anne adayı için yok elleri yok yok bakacakları orantısız deyip kardeşime annemi perişan etmişlerdi 42 yaşında doğum yaptı annem ..bak dwon sendromu demiyorum koskoca el ayak ölçümü bunda bile saçmalaya biliyorlar sen düşün . Şimdi kardeşim 1.93 boyunda 25 yaşında Hamd olsun onu veren Allah 'a.. Anne olan sensin kuzum karar senin tevekkül ederim her türlü dersen içini serin tut.
Selam canım benim göbek gobeklikden çıkmıştı mor sarı kırmızıya giden gökkuşağı renkleri gibiydi dr iğneyi olmadan ucundaki boşluğu tirnaginla vurarak aşağı indir tüm ilaç aşağı birikince iğnenin ucuna gelecek şekilde hafif sık havasını al yani dedi yaptığın yerlere yakın yapmaya acil renkli olan derine enjekte et hata payın düşer demişti şükür ki öylede oldu şimdi çok nadir damara denk gelirse şişiyor. Şimdiden iğnelerin şifa olsun canım bebeğine Allah hayırlısıyla kucaklayıp koklamayi nasip eylesin inşallah.
Selam kuzum bende aynı durumdayım dünden beri acizlere gittim ama ilaç vermedi bide boğaz şişti bende eski yazıları okuyorum belki bi çözüm bi şifa bulurum diye çok geçmiş olsun Allah şifa versin .
Selam canım sanada çok geçmiş olsun Allah bu zamanlarda yar ve yardımcımız olsun inşallah . Dua dan başka tedavi yok endişemiz büyük dersimizde evet ama Allah daha büyük inşallah şifamızı verir bizi kurtarır tüm korkan üzülen kanaması olan yada olma riski olan anne adaylarına Rabbim acısın şifa versin inşallah.
Selam canım Allah tamamına erdirip hayırlı sağlıklı bahtı güzel bir kız evladı nasip eylesin sana inşallah korkma daha benim 3 kaynım var biri ikiz kan pıhtısı tehdidi tespit edildi bu gebelikde iğne coraspirin gibi devam ediyor tabiki senin gibi korkularla Çok şükür bebeklerimizi bize bahşeden Allah 'a sabırla Yaradana emanet edip bekliyez.
İnşallah bizde bir gün evlatlarımızı kokluycaz ....
S3lam hayırlı uğurlu Hz.yusuf gibi güzel yüzlü bir erkek evladıniz olsun inşallah canım.Allah bir avazda doğumunu nasip etsin ....
Ne desem nasıl teselli versem boş biliyorum kuzum her yazıda bi umut kırıntısı bi çare arıyorsun okurken onuda biliyorum yaşadıkların tarif edilemez yüreğin elinde bunuda biliyorum yaşadım defalarca Allah bidaha yaşatmasin inşallah..
Bu gibi kanamda dr da çaresiz yapıcaz dinlemez belki iki tane hap fitil atcaz zamanın yaramıza çare il.asini bekliyez
Dua ile Benim nacizane tavsiyem kuzum Bakara süresini böyle boş kalınca şifa niyetine okuman yada uzanırken dinlemen meleginede iyi gelir inşallah sanada küveti şuan manevi olarak depola çok lazım Allah yar ve yardımcın olsun yaralarına kanamaya şifa versin inşallah canım..
Normal canim legen kemigine baski oluyo bel agrisi kuyruk sokumu agrisi hepsi normal dogurunca hepsi gidiyo ben ilk bebegimde yasadim biliyorum hatta fizyoterapi almistim ama bunda sallamiyorum cok yorma kendini dinlene dinlene yap isini yeter.Kizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?