- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Verdim cogalır agrı olursa gel gel dedı kanama alanım bar ıcımde buyuk ve rısklı durumum ıgnemı dun yaotırdm ılacları ıcıyorum elden baska bısey gelmıyoGemiş olsun cnm neden oldu yine doktoruna bilgi verseydin
Tamam insallah tsk ederim cok korkuyorum bebegim tup bebekNormal canim legen kemigine baski oluyo bel agrisi kuyruk sokumu agrisi hepsi normal dogurunca hepsi gidiyo ben ilk bebegimde yasadim biliyorum hatta fizyoterapi almistim ama bunda sallamiyorum cok yorma kendini dinlene dinlene yap isini yeter.
Sen bol su iç yat kalkma hiç cnm hiçbir şey olmaz allah'in izniyle bende bugün düşük önleyici iğnemi yaptırdım sonuncuydu ordan pazara gittim gezdim Yoruldum bayaVerdim cogalır agrı olursa gel gel dedı kanama alanım bar ıcımde buyuk ve rısklı durumum ıgnemı dun yaotırdm ılacları ıcıyorum elden baska bısey gelmıyo
Tamam insallah tsk ederim cok korkuyorum bebegim tup bebek
Senın nekdrdır vardı cnm kanama pekı kanama alanı varmıydı durdumu pekı ah cok zor ya korluyrm yavrmu kaybedıcm dıyeSen bol su iç yat kalkma hiç cnm hiçbir şey olmaz allah'in izniyle bende bugün düşük önleyici iğnemi yaptırdım sonuncuydu ordan pazara gittim gezdim Yoruldum bayayatıyorum şimdi eşim dedi dinlemedim napıyım bunaldım çok
Ozaman hic korkma demekki minnos buyuyo agirlik yapiyo sana :) bunlar normal belirtiler canim hamilelikte oluyo.Tamam insallah tsk ederim cok korkuyorum bebegim tup bebek
Kızlar tekrardan kırmızı kanamam oldu cok korkuyorum
Bu arada isim düşünen var mi?
Ben hamile oldugumu öğrendiğimde kiz olursa Lina erkek olursa Eymen dedim.
Eşim sen ne isterse o dedi.
Eymen geliyor yani.
Oğlumun adı da Yiğit Efe.
Soy isminizde isim gibi bizim guzel durdu yanında
Bu arada isim düşünen var mi?
Eymen geliyor yani.
Yok canim kullanmiyorum homozigot olunca kullanmak gerekiyormusCoraspin kullanıyorum şimdi ben .
Siz iğne falan kullanıyor musunuz
Hayirli olsun darisi basima bende ogrenmek istiyorum ama 16 bitene kadar gitmem12 hafta da kiz gibi demisti bugun kesin dedi ultrasyon farki olabilir
Dr una bi Danış canm iğne vurulman gerekiyosa yazar zatenAaa süpermiş bende vurabilirmiyim acaba bi sorayım doktoruma gidince
Ben de Yaman dusunuyorum ama annem pek begenmedi kizimin ismine uysun diye Y ile baslayacak.Bu arada isim düşünen var mi?
Eymen geliyor yani.
Ne kadar güzel yazmışsın . Bende kanamalı biri olarak güç buldum yazından.Kuzum Yaradan Allah şerrinde bile hayır saklayan bunu hep aklında tut .. belki bu kanamalar senin bebeğin için iyi belki o alan bebeğe zarar verecek akmazsa bide böyle düşün kuzum Allah hepimize hayırlısını nasip eylesin salih katından güzel huylu güzel yüzlü evlatlar bağışlasın inşallah . Unutma canım senin ve bebeğin için bi hayır olmasa bunu yaşamazdın sabret bunada şükür ki meleğin sıkıca sana tutunmuş hamd olsun uzan dinlen kalbinden dua geçir sığınak başka yok cunki .Sen zorlu bi gebelik geçiren annesin hepimizden daha güçlü daha dik daha tevekkülü olmalisi-ki meleğin de senin gibi güçlü olsun Allah 'ım şifanı tez versin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah ....
Bizim tayfa annem kardesim esim falan duyduklari an begendiBen de Yaman dusunuyorum ama annem pek begenmedi kizimin ismine uysun diye Y ile baslayacak.
Amannnn..... anının..... allah hepimizin yavrusunu korusunEvet ya gün olarak daha çabuk olcak gibi o yüzden heyecan bastı zaten hayırlısı ile alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah sağlıkla
Evet Eymen guzel isim ben de cok begendim.Bizim tayfa annem kardesim esim falan duyduklari an begendi
Çok yakışıklı bi isim dediler.
Nasıl oluyorsa yakışıklı isim :)
Kulağa asil geliyor ne bilim.
Bir de bazı isimler var beni itiyor.
O isimlerdeki çocuklarda hep yaramaz olana denk geldiğimden mi nedir.
Bozma moralini sakın bende bugün sabahtan oldum iğnemi yatıyorum. Sifa niyetine :)Verdim cogalır agrı olursa gel gel dedı kanama alanım bar ıcımde buyuk ve rısklı durumum ıgnemı dun yaotırdm ılacları ıcıyorum elden baska bısey gelmıyo
Hem kuranda geçiyor hemde hayirli, uğurlu, talihli demekmişEvet Eymen guzel isim ben de cok begendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?