2018 Ekim Anneleri

Senın nekdrdır vardı cnm kanama pekı kanama alanı varmıydı durdumu pekı ah cok zor ya korluyrm yavrmu kaybedıcm dıye
Korkma bak hiç bişey olmıycak allahım koruyo onları benim birgün olmuştu kanama çok kısa süre 10 dk bile sürmedi doktoruma gittim hemen iğne verdiler serum taktılar geçti çok şükür ama çok korkmuştum

Gecms olsn cnm kanama alanı ıste keseler arasında plasentadan da olms olablr senepsızdemolms olablr dedı dr hala devam edıyo yayıyrm korkuyorum ıns duzelır
Kanama alanı vardı gösterdi ve yırtılma var kasılma olmuş dedi o kadar çok şükürki daha beterinden korusun rabbim

Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.

Bana da yaptilar aynı şeyi gunlerim gecelerim zehir oldu. Ikili testi bilmem ama ayrıntılı ultrasona girin. Ben gittiğim perinatologa bir ömür dua edicem bu bebek sağlıklı dedi. Klinik tecrübesi olmayan insanların bu konularda yorum yapmamaları gerekiyor dedi

Hanımlar siz bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz?

Benimki oldukça aşağıda. Karnımın altındaydı önceden şimdioldukça aşağıya indi bunu perşembe ikili test yaptirdigimda da farkettim doktor ultrasonda görmek için bayağı uğraştı aşağı doğru tuttu aleti. Ara ara rahatsız ediyor eğilirken kuyruk sokumuma ağrı giriyor birde bu kadar aşağıda mi olmalı bilmiyorum.

Gecms olsn cnm kanama alanı ıste keseler arasında plasentadan da olms olablr senepsızdemolms olablr dedı dr hala devam edıyo yayıyrm korkuyorum ıns duzelır
Çok geçmiş olsun, içini ferah tut çok duydum sıkıntısı olan ama sağ salim yavrusunu kucağına alanı.

Stres, üzüntü bunlar daha kötü etkiler dua et kötü düşünme hiç.

Çok geçmiş olsun, içini ferah tut çok duydum sıkıntısı olan ama sağ salim yavrusunu kucağına alanı.

Stres, üzüntü bunlar daha kötü etkiler dua et kötü düşünme hiç.
Sagol cnm ıns bısey olmıcak dun yaptırmıstm ıgnemı ılaca yatmaya devam ıns bebekler ıyı olsn

Ins cnm tek ıstedıgım bebeklerımızın ıyı olması

Bana da kiz gibi geldi canim, saglikla gelsin insallah ❤

Kızım olursa hep bir arya koyma hayalim vardı ama doktorum erkeğe benziyor dedi toprak geliyo artik o zaman diyoruz bizde

Kızlar tüm vücudumda hemen hemen buna benzer noktalar oluşmuş hamilelikten diyor çevremdekiler ama aranızda olanlar var mı ?

Eklentiler

• 036E92F9-BF18-419A-9BA8-53C7F9D303A2.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 69
Icergine baktiniz mi?
baktim %100 soguk pres hindistan c. Yagi uaziyor

Kizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi (
benimde oyle. Cok is yaptigim zaman yerimden kalkamiyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…