- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Ben de Yaman dusunuyorum ama annem pek begenmedi kizimin ismine uysun diye Y ile baslayacak.
Erim de güzel...Yahya tavsiye ederim
Erim de güzel...
Korkma bak hiç bişey olmıycak allahım koruyo onları benim birgün olmuştu kanama çok kısa süre 10 dk bile sürmedi doktoruma gittim hemen iğne verdiler serum taktılar geçti çok şükür ama çok korkmuştumSenın nekdrdır vardı cnm kanama pekı kanama alanı varmıydı durdumu pekı ah cok zor ya korluyrm yavrmu kaybedıcm dıye
Kanama alanı vardı gösterdi ve yırtılma var kasılma olmuş dedi o kadar çok şükürki daha beterinden korusun rabbimSenın nekdrdır vardı cnm kanama pekı kanama alanı varmıydı durdumu pekı ah cok zor ya korluyrm yavrmu kaybedıcm dıye
İğne vuruyorum hergün kendime cnm ama göbüşten bacaktanda olurmu diye sorcam gidinceDr una bi Danış canm iğne vurulman gerekiyosa yazar zaten
İğne vuruyorum hergün kendime cnm ama göbüşten bacaktanda olurmu diye sorcam gidince
Kanama alanı vardı gösterdi ve yırtılma var kasılma olmuş dedi o kadar çok şükürki daha beterinden korusun rabbim
Ben de ikili test yaptırmadım ama rüyalarıma giriyor. Nedense korkuyorum. Kendimi tutamayıp gidip yaptırsam ne değişecek diyorum. Sizin bu güzel haberiniz beni de çok mutlu etti.
Çok geçmiş olsun, içini ferah tut çok duydum sıkıntısı olan ama sağ salim yavrusunu kucağına alanı.Gecms olsn cnm kanama alanı ıste keseler arasında plasentadan da olms olablr senepsızdemolms olablr dedı dr hala devam edıyo yayıyrm korkuyorum ıns duzelır
Sagol cnm ıns bısey olmıcak dun yaptırmıstm ıgnemı ılaca yatmaya devam ıns bebekler ıyı olsnÇok geçmiş olsun, içini ferah tut çok duydum sıkıntısı olan ama sağ salim yavrusunu kucağına alanı.
Stres, üzüntü bunlar daha kötü etkiler dua et kötü düşünme hiç.
Ins cnm tek ıstedıgım bebeklerımızın ıyı olmasıİnşallah sondur.O da temizlenmistir.Arkadasin dedigi gb.
Iyi haberlerin olsun insallah canim❤
Biz düsünmedik ama kızımda daha cinsiyet belli olmada erkekte Ediz istemistim.
Bidaha da hic dusunmedik :) Erkek olursa Ediz olacak sanırım :)
Kız ismi daha yok aklımızda :)
Kızımın adı da Sezen❤
Gozunaydin buarada belli olmus cinsiyet :) abi daha cok sevinecek sanki kucuk erkeğe :)
Koldan bacaktan bide göbekten vuruluyo canm clexane iğne senin iğnede clexane mıİğne vuruyorum hergün kendime cnm ama göbüşten bacaktanda olurmu diye sorcam gidince
Bana da kiz gibi geldi canim, saglikla gelsin insallah ❤Teyzeleri bizde ekimde teşrif edeceğiz inşallah dünyaya bakarmısınız cinsiyet tahmnıni varmı ben nub dan biraz anladığım için doktora erkek dediim o da hayır kız de 12 haftalık burada.açı var ama popoya 45 derece olmadığı için kız dedi iyi bakalım dedim heyecanla bekliyorum prensesmi prens mi meraktayız:)
Kızım olursa hep bir arya koyma hayalim vardı ama doktorum erkeğe benziyor dedi toprak geliyo artik o zaman diyoruz bizdeBu arada isim düşünen var mi?
Ben hamile oldugumu öğrendiğimde kiz olursa Lina erkek olursa Eymen dedim.
Eşim sen ne isterse o dedi.
Eymen geliyor yani.
Oğlumun adı da Yiğit Efe.
Soy isminizde isim gibi bizim guzel durdu yanında
Geçmiş olsun canım Rabbim korusun inşallah bol bol dua oku,en iyi ilaç dua bizlereSagol cnm ıns bısey olmıcak dun yaptırmıstm ıgnemı ılaca yatmaya devam ıns bebekler ıyı olsn
baktim %100 soguk pres hindistan c. Yagi uaziyorIcergine baktiniz mi?
benimde oyle. Cok is yaptigim zaman yerimden kalkamiyorum nerdeyseKizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?