2018 Ekim Anneleri

Gecms olsn cnm kanama alanı ıste keseler arasında plasentadan da olms olablr senepsızdemolms olablr dedı dr hala devam edıyo yayıyrm korkuyorum ıns duzelır
Sağol canım inşallah iyi olcaz korkma hiç bebişinede yansır olacağı varsa olur zaten dua edip tedbirimizi alıcaz takdir allahtan

Zor bır hamılelık gecırıyorım aşşahım baska dert vermesn ıns kızılar ıyı olur

Kızlar hastas olanlar günde bir avuç dut yenmesi öksürüğe iyi geliyormuş diye duydum deneyenler varmış? Drunuza bir sorun isterseniz belki ise yarar. Boğaz ağrısına da iyi geliyormuş

Cnm dr dedıkı rahımmagzının hemen yanında olasenta cok yakın ama kapatmıyo rahım uzınluyu cok az kısaymıs ıkı kese arası kanama var plasentada yapmıs olabılır dedı hıcbısey yokkende olmus olablrmblkı yanlıs bısı yaptm ama kanama alanı var yanı onemlımolan onun buyumeden kuculmesı

İşte bu yüzden kanıyor canım. Bence rahim ağzını tam kapatmıyormuş ona şükret ve plasentanın büyüdükçe rahim agzından uzaklaşması için dua et canım. İstersen bu konuyla alakalı bir topik bul kendine senin için aynı dertten muzdarip insanlarla konuşman daha faydalı olur. Biz çok yardımcı olamıyoruz sen çok belirsiz içindesin üzülüyorum

Iki kese ikiz bebek annelerinde olur çözemedim ben bu iki kese arası kanamayı canım.yolk kesesi dedikleri şey ile kese Arasında mi denek istedi acaba ?İyi misin şimdi deva ediyor mu

Onyukarı cıkar dedı dr ılerleyen haftalarda hersey olabılır allahtan tam kapatmıyor belkıde kaptıyodu hafof sonra yana kaydı oda olabılır burası bana ıyı gelıyo cok sukur

Iki kese ikiz bebek annelerinde olur çözemedim ben bu iki kese arası kanamayı canım.İyi misin şimdi deva ediyor mu
Cnm plasentadanmı anlamadm kı ya dr da tam bısey dıyemedı hersey olabılır acaba plasentamhafıf kapatıyodu rahımmahzını sonra yanamı kaydı kaydıkcamı oluyo ay nebılım ya cok kanamamyok asırı ama gelıyo kırmızı ;(

dlkkydlntpl sen yanlış hiç bir şey yapmadın emin ol. Bu tamamen bebişin daha ilk günden belirleyip tutunduğu yer ile alakalı. Sorun sende değil İnan bu da rabbimin taktıri. Sevindirici yanı yukarı çıkabilir . Ya da Doğuma kadar yatarak tedavi olarak bi şekilde atlatacaksın.

Onyukarı cıkar dedı dr ılerleyen haftalarda hersey olabılır allahtan tam kapatmıyor belkıde kaptıyodu hafof sonra yana kaydı oda olabılır burası bana ıyı gelıyo cok sukur

Yok burayı bırak demek istemedim olur mu öyle kendine o topikten bul orayı da takip et demek istedim

Benim plasenta da aşağıdaymış canım 9.haftamda bir Dr söylemişti kendi doktorum tepki gösterdi 20.haftadan önce plasenta aşağıda denmez Demişti yüzde 90 yukarı çıkıyormuş geçer gider inş yukarı çıkar inş plasentalar

Belkımyukaro cıkmaya calısıyo bebıs o yapıyo bılmıyorum Allahın takdırı yasıcamız varmıs zor hamılelık saglıklı olsunda herseye ragzıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…