Sağol canım inşallah iyi olcazGecms olsn cnm kanama alanı ıste keseler arasında plasentadan da olms olablr senepsızdemolms olablr dedı dr hala devam edıyo yayıyrm korkuyorum ıns duzelır
Evet cnm aslında oğlumda son aylarda koldan da vurdum ama bacaktan da vurulduğunu bilmiyodumKoldan bacaktan bide göbekten vuruluyo canm clexane iğne senin iğnede clexane mı
Sağol canım inşallah iyi olcazkorkma hiç bebişinede yansır olacağı varsa olur zaten dua edip tedbirimizi alıcaz takdir allahtan
Igne ılac dua ne gelır elden allahın takdırı ıns yabrularımızın alcak nefesı vardırGeçmiş olsun canım Rabbim korusun inşallah bol bol dua oku,en iyi ilaç dua bizlere
Zor bır hamılelık gecırıyorım aşşahım baska dert vermesn ıns kızılar ıyı olurdlkkydlntpl durumuna çok üzüldüm midemin bulanması geçsin güzel şeyler yazayım dedim şimdide kafam çok ağrıyor midem bulanıyor. Allah yardımcın olsun canım kucağına alırsın inşallah
Kızlar tüm vücudumda hemen hemen buna benzer noktalar oluşmuş hamilelikten diyor çevremdekiler ama aranızda olanlar var mı ?
Zor bır hamılelık gecırıyorım aşşahım baska dert vermesn ıns kızılar ıyı olur
Amin inş bebekler saglıklı olsn zor ama Allahtan gelen nabalm ıns ıyı oluruzBilmiyorumAllahım bu dertten bir an önce kurtarsın seni ve senin gibi olan arkadaşları canım. Bebişler büyüsün iyice tutunsun anneye inşallah
Kızlar tüm vücudumda hemen hemen buna benzer noktalar oluşmuş hamilelikten diyor çevremdekiler ama aranızda olanlar var mı ?
Amin inş bebekler saglıklı olsn zor ama Allahtan gelen nabalm ıns ıyı oluruz[/QUOTE
Tabi her şey rabbimin takdiri ama ben kanaması olan arkadaşlarda bir şeyi çok merak ediyorum acaba plasentası rahim ağzında mı o yüzden mi kanıyor ki? Plasentanızın nerede olduğunu doktorunuza bi sorun arkadasım. Eğer öyleyse plasenta büyüdükçe yer değiştirir yukarı çıkabibir. Siz de rahat bir nefes alırsınız. Aklınızı karıştırmak istemem olabilecek bir ihtimal bu canım
Cnm dr dedıkı rahımmagzının hemen yanında olasenta cok yakın ama kapatmıyo rahım uzınluyu cok az kısaymıs ıkı kese arası kanama var plasentada yapmıs olabılır dedı hıcbısey yokkende olmus olablrmblkı yanlıs bısı yaptm ama kanama alanı var yanı onemlımolan onun buyumeden kuculmesı
Iki kese ikiz bebek annelerinde olur çözemedim ben bu iki kese arası kanamayı canım.yolk kesesi dedikleri şey ile kese Arasında mi denek istedi acaba ?İyi misin şimdi deva ediyor muCnm dr dedıkı rahımmagzının hemen yanında olasenta cok yakın ama kapatmıyo rahım uzınluyu cok az kısaymıs ıkı kese arası kanama var plasentada yapmıs olabılır dedı hıcbısey yokkende olmus olablrmblkı yanlıs bısı yaptm ama kanama alanı var yanı onemlımolan onun buyumeden kuculmesı
Onyukarı cıkar dedı dr ılerleyen haftalarda hersey olabılır allahtan tam kapatmıyor belkıde kaptıyodu hafof sonra yana kaydı oda olabılır burası bana ıyı gelıyo cok sukurİşte bu yüzden kanıyor canım. Bence rahim ağzını tam kapatmıyormuş ona şükret ve plasentanın büyüdükçe rahim agzından uzaklaşması için dua et canım. İstersen bu konuyla alakalı bir topik bul kendine senin için aynı dertten muzdarip insanlarla konuşman daha faydalı olur. Biz çok yardımcı olamıyoruz sen çok belirsiz içindesin üzülüyorum
Cnm plasentadanmı anlamadm kı ya dr da tam bısey dıyemedı hersey olabılır acaba plasentamhafıf kapatıyodu rahımmahzını sonra yanamı kaydı kaydıkcamı oluyo ay nebılım ya cok kanamamyok asırı ama gelıyo kırmızı ;(Iki kese ikiz bebek annelerinde olur çözemedim ben bu iki kese arası kanamayı canım.İyi misin şimdi deva ediyor mu
Onyukarı cıkar dedı dr ılerleyen haftalarda hersey olabılır allahtan tam kapatmıyor belkıde kaptıyodu hafof sonra yana kaydı oda olabılır burası bana ıyı gelıyo cok sukur
Benim plasenta da aşağıdaymış canım 9.haftamda bir Dr söylemişti kendi doktorum tepki gösterdi 20.haftadan önce plasenta aşağıda denmez Demişti yüzde 90 yukarı çıkıyormuş geçer gider inş yukarı çıkar inş plasentalarCnm plasentadanmı anlamadm kı ya dr da tam bısey dıyemedı hersey olabılır acaba plasentamhafıf kapatıyodu rahımmahzını sonra yanamı kaydı kaydıkcamı oluyo ay nebılım ya cok kanamamyok asırı ama gelıyo kırmızı ;(
Belkımyukaro cıkmaya calısıyo bebıs o yapıyo bılmıyorum Allahın takdırı yasıcamız varmıs zor hamılelık saglıklı olsunda herseye ragzıyımdlkkydlntpl sen yanlış hiç bir şey yapmadın emin ol. Bu tamamen bebişin daha ilk günden belirleyip tutunduğu yer ile alakalı. Sorun sende değil İnan bu da rabbimin taktıri. Sevindirici yanı yukarı çıkabilir . Ya da Doğuma kadar yatarak tedavi olarak bi şekilde atlatacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?