2018 Ekim Anneleri

Kanamaların sebebi buymuş demek . Allah yardımcınız olsun canım. Ben de ilkinde hep su gelirdi dr bakardı amniyon sıvısı değil derdi . Böyle böyle 35 haftaya kadar gidebilmiştim ben de. Sonra acil suyu bitmiş dediler aldılar dı. Allahım korusun sonuna kadar gidersiniz siz de inşallah .

Canlar bisi sorcam belki sizler fikir verebilirsinizz ben 15 haftalik hamileyim bu cuma cinsiyet belli olur insallah da 11mayis eşimin dogum gunu cinsiyeti ona süpriz olarak söylemek istiyorum ne gibi biseyler yapilabilir (tup bebek oldugu icin gebeligimi supriz yapamadim bari cinsiyeti supriz olsun)

Aynen banada 8-9 o aralar demisti plasenta asgida diye kanamam da vardi surekli ama yukari cikti düzeldi hersey cok sukur

Evet cnm hayırlısıyla ıns yukarı cıkarkende kanama olabılıyomus ne bılım cnm anlamadm kı

Selam canim aynisi bendede kol ve omuz kisimlarimda takma kafana normalmis hormonlar cosunca vucud bu gibi sivilcelerle disari vuruyormus

Evet birbirinize yardımcı olursunuz rahatlarsınız. O sıkıntıları çekmeyen bilmez çünkü.
Hepımız bır korku dıyuyoruzdır elbette hamılelıkte hersanıye hersey olabılır ıns kanamalarımoz bıter dıger arkadaslalrda saglıklı hamılelık gecırırşer

Canim baslarda sık gorulebiliyor.
Hatta sonrada olabiliyor
Benim kızımda plesanta rahim agzina 2mm'di,yani kapatmaya cok yakindi.
Kanamam hic olmamisti.
İliski yasaklaniyor (yoktur zaten gerci),cok ıkınmaman,cok çömelmemen gerekiyor.
Insallah senin kanaman o kanama alaninin artik rahimden atilmasi flndirda bitmistir.

Ay cnm ıns dedın gıbıdır ıyıye yoralım cok acık pembe kan zaten cok yakındı evet hemen rahım agzının yanı ama dr yukarı cıkcak dedı ozamanda kanama olablr dedı rahım agzı boyuna dıkkat edıcez bıde ıkı kese arası kanama cok ılgınc geldı plasenta yazıyp genelde dr bebegın herseyıne baktı sglk sorunu suan yok dedı bebek kucuk dedı

Esım zaten yok cnm uc ay daha ypk sehır dısında zaten oyuzden olsa bıcdan azabından ölırdık hamılelık suresınce bıkere anca bırlıkte oldk cok oldu bıdaha cesaret edemedık zatn de yokmıyıkıde olmamıs

Doktorunuz söylememiş miydi cinsiyetini. Onlar seçtiği spermin xx veya xy olduğunu biliyorlar. Esprili bebek kıyafetleri alıp eşinize hediye edebilirsiniz

İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan

İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan

Ben çok sıkıştığımda çiş yaptıktan sonrA bi Ağrı saplanıyor sonra geçiyor. Çok sıkışmadan gitmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…