- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Benim plasenta da aşağıdaymış canım 9.haftamda bir Dr söylemişti kendi doktorum tepki gösterdi 20.haftadan önce plasenta aşağıda denmez Demişti yüzde 90 yukarı çıkıyormuş geçer gider inş yukarı çıkar inş plasentalar
Aynen banada 8-9 o aralar demisti plasenta asgida diye kanamam da vardi surekli ama yukari cikti düzeldi hersey cok sukurBenim plasenta da aşağıdaymış canım 9.haftamda bir Dr söylemişti kendi doktorum tepki gösterdi 20.haftadan önce plasenta aşağıda denmez Demişti yüzde 90 yukarı çıkıyormuş geçer gider inş yukarı çıkar inş plasentalar
Belkımyukaro cıkmaya calısıyo bebıs o yapıyo bılmıyorum Allahın takdırı yasıcamız varmıs zor hamılelık saglıklı olsunda herseye ragzıyım
Evet cnm hayırlısıyla ıns yukarı cıkarkende kanama olabılıyomus ne bılım cnm anlamadm kıBenim plasenta da aşağıdaymış canım 9.haftamda bir Dr söylemişti kendi doktorum tepki gösterdi 20.haftadan önce plasenta aşağıda denmez Demişti yüzde 90 yukarı çıkıyormuş geçer gider inş yukarı çıkar inş plasentalar
Ins cnm hayırlısyla Allahın ıznıyleNe güzel olumlu düşün hep böyle olumlu olsun inşallah canım.
Görmedm cnm zaten bırakmam bnle aynı seylerı yasayan atkadaslarda bar burda
Selam canim aynisi bendede kol ve omuz kisimlarimda takma kafana normalmis hormonlar cosunca vucud bu gibi sivilcelerle disari vuruyormus
Aynen bacağımda var bundan
Aynen öyle bana da öyle söylendi valla doktoruma söylemedim bende özel bölgede de oluşmuş onları söyliyim bakalım kontroldayken aman sağlıklı olalım da Bebislerimizde sağlıklı olsun gerisi önemli değil :)
Görmedm cnm zaten bırakmam bnle aynı seylerı yasayan atkadaslarda bar burda
Hepımız bır korku dıyuyoruzdır elbette hamılelıkte hersanıye hersey olabılır ıns kanamalarımoz bıter dıger arkadaslalrda saglıklı hamılelık gecırırşerEvet birbirinize yardımcı olursunuz rahatlarsınız. O sıkıntıları çekmeyen bilmez çünkü.
Cnm plasentadanmı anlamadm kı ya dr da tam bısey dıyemedı hersey olabılır acaba plasentamhafıf kapatıyodu rahımmahzını sonra yanamı kaydı kaydıkcamı oluyo ay nebılım ya cok kanamamyok asırı ama gelıyo kırmızı ;(
Hepımız bır korku dıyuyoruzdır elbette hamılelıkte hersanıye hersey olabılır ıns kanamalarımoz bıter dıger arkadaslalrda saglıklı hamılelık gecırırşer
Ay cnm ıns dedın gıbıdır ıyıye yoralım cok acık pembe kan zaten cok yakındı evet hemen rahım agzının yanı ama dr yukarı cıkcak dedı ozamanda kanama olablr dedı rahım agzı boyuna dıkkat edıcez bıde ıkı kese arası kanama cok ılgınc geldı plasenta yazıyp genelde dr bebegın herseyıne baktı sglk sorunu suan yok dedı bebek kucuk dedıCanim baslarda sık gorulebiliyor.
Hatta sonrada olabiliyor
Benim kızımda plesanta rahim agzina 2mm'di,yani kapatmaya cok yakindi.
Kanamam hic olmamisti.
İliski yasaklaniyor (yoktur zaten gerci),cok ıkınmaman,cok çömelmemen gerekiyor.
Insallah senin kanaman o kanama alaninin artik rahimden atilmasi flndirda bitmistir.
Esım zaten yok cnm uc ay daha ypk sehır dısında zaten oyuzden olsa bıcdan azabından ölırdık hamılelık suresınce bıkere anca bırlıkte oldk cok oldu bıdaha cesaret edemedık zatn de yokmıyıkıde olmamısCanim baslarda sık gorulebiliyor.
Hatta sonrada olabiliyor
Benim kızımda plesanta rahim agzina 2mm'di,yani kapatmaya cok yakindi.
Kanamam hic olmamisti.
İliski yasaklaniyor (yoktur zaten gerci),cok ıkınmaman,cok çömelmemen gerekiyor.
Insallah senin kanaman o kanama alaninin artik rahimden atilmasi flndirda bitmistir.
Canlar bisi sorcam belki sizler fikir verebilirsinizz ben 15 haftalik hamileyim bu cuma cinsiyet belli olur insallah da 11mayis eşimin dogum gunu cinsiyeti ona süpriz olarak söylemek istiyorum ne gibi biseyler yapilabilir (tup bebek oldugu icin gebeligimi supriz yapamadim bari cinsiyeti supriz olsun)
İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Arada bendede oluyo cnm rahim büyüdükçe olur korkmaİyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?