Yok mu yahu cevap verecek kimse?Hanımlar siz bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz?
Benimki oldukça aşağıda. Karnımın altındaydı önceden şimdioldukça aşağıya indi bunu perşembe ikili test yaptirdigimda da farkettim doktor ultrasonda görmek için bayağı uğraştı aşağı doğru tuttu aleti. Ara ara rahatsız ediyor eğilirken kuyruk sokumuma ağrı giriyor birde bu kadar aşağıda mi olmalı bilmiyorum.
Benim yeğenimin ismi etmen..Ben de çok severimBizim tayfa annem kardesim esim falan duyduklari an begendi
Çok yakışıklı bi isim dediler.
Nasıl oluyorsa yakışıklı isim :)
Kulağa asil geliyor ne bilim.
Bir de bazı isimler var beni itiyor.
O isimlerdeki çocuklarda hep yaramaz olana denk geldiğimden mi nedir.
Göbüş bacak hatta koldan bile oluyor..Ama ben küçükken henüz bebiş görüşten vuruyorum ilerleyen aylarda diğer yerlere geçiyorum böylelikle..İğne vuruyorum hergün kendime cnm ama göbüşten bacaktanda olurmu diye sorcam gidince
Tam bilgim olmamakla birlikte, zamanla yukarı çıkıyor bebişler..Ama kimi anneler sürekli aşağıda tamamlıyor hamilelik sürecini.Sen içini ferah tut inş..Yok mu yahu cevap verecek kimse?
Yok mu yahu cevap verecek kimse?
Tam bilgim olmamakla birlikte, zamanla yukarı çıkıyor bebişler..Ama kimi anneler sürekli aşağıda tamamlıyor hamilelik sürecini.Sen içini ferah tut inş..
Yani bebek şuan küçük olduğu için aşağıda hissetmen normal. Büyüdükçe rahimde büyür bebek yavaş yavaş yukarı çıkar zaten şu aşamada göbeğinin oralarda olması imkansız bence. Kafana takma canım
Teşekkürler ikinize de. Son zamanlara kadar o kadar aşağıda değildi sanki şimdi gorselde pubis yazan kemiğin üstünde hemen. Kasıklarında altı oluyor sanki. Garip geldi normaldir o zaman.
Eki Görüntüle 2136902
Sağlık ocağı da dedi eczanede nette de okumuştm. En rahatı bacak geldi bana göbekten denemedim korktumEvet cnm aslında oğlumda son aylarda koldan da vurdum ama bacaktan da vurulduğunu bilmiyodum
Özelden mesaj atmayı denedim olmadı dönüş yapabilir misiniz?Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlıı dogumlar diliyorum bende2017 ekim annesiyim biz 6 aylık olduk bile ve bıldıgınızgıbı bebişler çok hızlı buyuyor gıyım olarak herseyı 1 yada 2 kez giyebilşyorlar yada benımkı hıxlı geliştigi için öyle oldu ıhtıyacı olan bır arkadaşa kızımın tüm eşyslarını göndermek isterım kargo karşılıgı izmir içieldende verebılırım
Benimde öyle ama olması gereken oymuş sıkıntınyapma bir kaç hafta sonra büyüyüp cıkacaklar yukaryaYok mu yahu cevap verecek kimse?
Tuvalete cok sıkışık gitmissem sonrasinda bazen bende de oluyo canim. Ama geciyor kisa bi sure sonra...İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Ufak minik iğne batırması gibi seyler banada oluyor.İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Canım pubik, senin çatın.
Sertlesme türü ağrı hissediyor olabilirsin.Cunku rahim asagiya dogruda buyuyor.Daha hassas ve dolu dolu alt yolda artik.Ve kan fazlaligindan dolayi daha hassas.
Hareketleri net hissetmeye basladiginda anlarsin nerde oldugunu.
Sirtustu yattiginda rahminin gerginligini ve bi nevi nerde oldugunu anlarsin
Benimde öyle ama olması gereken oymuş sıkıntınyapma bir kaç hafta sonra büyüyüp cıkacaklar yukarya
Vazelin petrol urunu bildigim kadariyla kullanmasa daha iyi bence.
Teşekkür ederim cnmGöbüş bacak hatta koldan bile oluyor..Ama ben küçükken henüz bebiş görüşten vuruyorum ilerleyen aylarda diğer yerlere geçiyorum böylelikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?