2018 Ekim Anneleri

Yok mu yahu cevap verecek kimse?

Benim yeğenimin ismi etmen..Ben de çok severim

Yok mu yahu cevap verecek kimse?

Yani bebek şuan küçük olduğu için aşağıda hissetmen normal. Büyüdükçe rahimde büyür bebek yavaş yavaş yukarı çıkar zaten şu aşamada göbeğinin oralarda olması imkansız bence. Kafana takma canım

Tam bilgim olmamakla birlikte, zamanla yukarı çıkıyor bebişler..Ama kimi anneler sürekli aşağıda tamamlıyor hamilelik sürecini.Sen içini ferah tut inş..

Teşekkürler ikinize de. Son zamanlara kadar o kadar aşağıda değildi sanki şimdi gorselde pubis yazan kemiğin üstünde hemen. Kasıklarında altı oluyor sanki. Garip geldi normaldir o zaman.

Canım pubik, senin çatın.
Sertlesme türü ağrı hissediyor olabilirsin.Cunku rahim asagiya dogruda buyuyor.Daha hassas ve dolu dolu alt yolda artik.Ve kan fazlaligindan dolayi daha hassas.
Hareketleri net hissetmeye basladiginda anlarsin nerde oldugunu.
Sirtustu yattiginda rahminin gerginligini ve bi nevi nerde oldugunu anlarsin

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlıı dogumlar diliyorum bende2017 ekim annesiyim biz 6 aylık olduk bile ve bıldıgınızgıbı bebişler çok hızlı buyuyor gıyım olarak herseyı 1 yada 2 kez giyebilşyorlar yada benımkı hıxlı geliştigi için öyle oldu ıhtıyacı olan bır arkadaşa kızımın tüm eşyslarını göndermek isterım kargo karşılıgı izmir içieldende verebılırım

Özelden mesaj atmayı denedim olmadı dönüş yapabilir misiniz?

İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Tuvalete cok sıkışık gitmissem sonrasinda bazen bende de oluyo canim. Ama geciyor kisa bi sure sonra...

Günaydın.
Kızlar 0-3 cok kullanılmıyordu dimi?
3-6
6-9
9-12ay almak daha mantikli sanirim.
Evdekileride hesap edince 1 hastane çıkışı alip 3-6ay olarak mi almaya başlasam diyorum.
Ouf ben cok unuttum bu isleri

Suanki o 2 tulumu oglumun hic giyemedigini cok iyi hatirliyorum bir anda kilo almisti etlide bir bebekti hiç giyememisti.

İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Ufak minik iğne batırması gibi seyler banada oluyor.
Usutmekden de olabilir.
Mesela ben cok corapsiz gezerim.
Ama bir kac saniye sürüyor bende geciyor.

Aynen sırt üstü yatıp bakıyorum sert yuvarlak bişey oradan anlıyorum nerede olduğunu :) Tam onun üstünde olunca yok ya aşağıda değildi bu kadar dedim kasıklarımın orada hissediyordum hep.

Neyse iyi olsun da farketmez, sıkıntı olur mu diye korktum ben bu kadar aşağıda hissedince.

Benimde öyle ama olması gereken oymuş sıkıntınyapma bir kaç hafta sonra büyüyüp cıkacaklar yukarya

Normalse tamam, korktum bi ara bu kadar aşağıda olmamalı sanki diye gerçi başka sıkıntım yok çok şükür ama ne bileyim :)

Günaydın beni de ekler misiniz lütfen, plojovic
SAT 13 Ocak 2018
BDT 20 Ekim 2018
İlk gebelik
Yaş 29
Başlangıç kilosu 62
Cinsiyet Erkek
Şehir Gaziantep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…