2018 Ekim Anneleri

İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Bundan sonra sık sık kasılmalar olabilecegini duydum.. hatta hareket edemez duruma dahi gelebilirmişiz. Korkma yani normal süreç..sadece wc degil herzaman olur bende..

Kizlar bebisimin cinaiyetiniogrendik bikizim. vardiSimdideBirOglusum olacak insallah benideekleyin tabloya
SAT 10 ocak
17 ekim 2018
2.gebelik
yas 31
Cinsiyet erkek
baslangic kilosu 68
Gözün aydın cnm allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

Pembe ya da mavi uçan balonlar al.. arabanın bagajına doldur ,bi decinsiyete göre tulum al koy..kapagı açınca balonlar uçsun tulum kalsın ya da odaya doldur balonlari, uclarina kiyafetleri bagla..

Kizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi (
Normal surec, kendini cok yorma diye mesaj veriyo bize bu agrilar

Haydaaa.. o da gitti

Kanıtlanmış bisryi yoktur.
Fakat doğada bulunmayan sentetik bi üründür vazelin.
Mineral oil diye yazip cogu bebe yagında bile bulunur.
Bildigin bir yag kullanman daha iyi aslinda.
Ama iyi geldigi bicok seyde mevcuttur.
Dikkat :)

Koyu renkli balonların içine cinsiyetine göre mavi veya pembe kağıtlar doldur sandalyeye bağla balonları, sonra eşinden patlatmasını iste. Bebeğin cinsiyetine göre kağıtlar yere dökülür ve cinsiyeti öğrenir :)

Herkese gunaydın kızlar buhun kanamam kahveye dondu ıns atlatıcaz bebegımle sızler nasılsınj

Günaydın, sevindim kahveye dönmesine. Son lekeler olur inşallah.

Kızlar başımın sağ tarafı ağrıyo akşamdan beri sinüzit ten galiba hiç bu kadar kötü olmamıştım uzun sürmezdi böyle inşallah geçer çabucak sabahta midem bulandı bayadır geçmişti sevindim tabi bebişim orda demekkiuzun süre doktora gitmeyince tahtadan toz kapar oldum

Dun dahikiye doktoruna gittim...bir bogaxima bakti ( sirtimi dinlemedi ve bogazim sis degildi askinda ) ve kan tahlili istedi...
Kanda enfeksiyon cikti..bir miligiramlik antiyobetik verdi...
Doktorumu aradim icsem bir sorun okur mu diye ic dedi..
Hsyir birde ben kan sulandirici igne kullaniyorum..dun basladim kullanmaya ama korkuyorum...insallah bebegime bir zarar vermez...

Kendiliginden gecmesibi beklesem daha kotu okur degil mi...sonucta enfeksiyon cikmis...
Kafam cok karisik bilemedim..
Hamileliginde enfeksiyon ilaci kullanan var mi

Bence de 1, en fazla 2 hastane cikisi yeter canim. Ben almistim birkac tane set, oglus 4 kiloya yakin dogunca giydirememisti hemsireler onlardan hic hevesimi alamamistim yani bence de 3-6 ay icin daha fazla almak mantikli. Zaten Allah saglik versin insallah saglikla dogsunlar da, sonra buyudukce peyderpey de aliniyor. Biz hep oyle yapmistik. Hediyeler falan da geliyor ona gore ihtiyac olanlari belirleyip sonrasinda almak bence daha mantikli

Canım şuan 5 parcali +1battaniyeli hastane cikisimiz var.
Bir de 10lu mu alsam koysam.
2-3 de ikili takim, penye yelek ve evdekilerle ilk 3 ayi cikarma fikrindeyim Allah nasip ederse.

Sonra kilosuna ve boyuna gore ala ala ilerleriz diyorum.

Tabi yakalık, ağız mendili, çorap, eldiven bunlarsa alinacaklar lisetesinde

Maşallah neler yedin oğluşunda bana da söyler misin nasıl kilo alabilir tontiş doğarlar :)

Canım anlattığın migrene uyuyor sanki mide bulantısı tek yaraflı . 2-3 gün süren baş ağrısı. Hamilelikte değişen hormonlar sayesinde olabiliyor diye biliyorum

Canım anlattığın migrene uyuyor sanki mide bulantısı tek yaraflı . 2-3 gün süren baş ağrısı. Hamilelikte değişen hormonlar sayesinde olabiliyor diye biliyorum
Burnumda sağ tarafı tıkandığı için hapşırma falan var bide arada bende sinüzit gibi geldiçok kötü bişey olduğu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…