Hııım anladım cnm mantıklı acımazsa ne güzel olurSağlık ocağı da dedi eczanede nette de okumuştm. En rahatı bacak geldi bana göbekten denemedim korktum
Bundan sonra sık sık kasılmalar olabilecegini duydum.. hatta hareket edemez duruma dahi gelebilirmişiz. Korkma yani normal süreç..sadece wc degil herzaman olur bende..İyi akşamlar kızlar, az önce küçük tuvaletimden sonra birden sol kasığımda aşırı bi kasık Ağrısı başladı biraz sürdü ilk defa böyle oldu. Yaşayan var mı yada bilgisi olan
Gözün aydın cnm allahım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinKizlar bebisimin cinaiyetiniogrendik bikizim. vardiSimdideBirOglusum olacak insallah benideekleyin tabloya
SAT 10 ocak
17 ekim 2018
2.gebelik
yas 31
Cinsiyet erkek
baslangic kilosu 68
Pembe ya da mavi uçan balonlar al.. arabanın bagajına doldur ,bi decinsiyete göre tulum al koy..kapagı açınca balonlar uçsun tulum kalsınCanlar bisi sorcam belki sizler fikir verebilirsinizz ben 15 haftalik hamileyim bu cuma cinsiyet belli olur insallah da 11mayis eşimin dogum gunu cinsiyeti ona süpriz olarak söylemek istiyorum ne gibi biseyler yapilabilir (tup bebek oldugu icin gebeligimi supriz yapamadim bari cinsiyeti supriz olsun)
Normal surec, kendini cok yorma diye mesaj veriyo bize bu agrilarKizlar birsey sorcam.. ben is yaptigim zaman uzun süre ayakta kalirsam böyle belimden kalcama dogru agri giriyor sonra uzaninca geri kalkacak olunca zar zor kalkiyorum felc gibi bu beni cok koekutuyor normalmi(
Haydaaa.. o da gitti
Canlar bisi sorcam belki sizler fikir verebilirsinizz ben 15 haftalik hamileyim bu cuma cinsiyet belli olur insallah da 11mayis eşimin dogum gunu cinsiyeti ona süpriz olarak söylemek istiyorum ne gibi biseyler yapilabilir (tup bebek oldugu icin gebeligimi supriz yapamadim bari cinsiyeti supriz olsun)
Herkese gunaydın kızlar buhun kanamam kahveye dondu ıns atlatıcaz bebegımle sızler nasılsınj
Kızlar bir kitapta okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz. Enginar mide bulantılarını yavaslatiyirmus. Hazır mevsimi de geldi denesenize belki ise yararÇok kötüyüm midem bulanıyor çıkartıyorum eski halimi özledim
Günaydın.
Kızlar 0-3 cok kullanılmıyordu dimi?
3-6
6-9
9-12ay almak daha mantikli sanirim.
Evdekileride hesap edince 1 hastane çıkışı alip 3-6ay olarak mi almaya başlasam diyorum.
Ouf ben cok unuttum bu isleri
Suanki o 2 tulumu oglumun hic giyemedigini cok iyi hatirliyorum bir anda kilo almisti etlide bir bebekti hiç giyememisti.
Canım şuan 5 parcali +1battaniyeli hastane cikisimiz var.Bence de 1, en fazla 2 hastane cikisi yeter canim. Ben almistim birkac tane set, oglus 4 kiloya yakin dogunca giydirememisti hemsireleronlardan hic hevesimi alamamistim yani bence de 3-6 ay icin daha fazla almak mantikli. Zaten Allah saglik versin insallah saglikla dogsunlar da, sonra buyudukce peyderpey de aliniyor. Biz hep oyle yapmistik. Hediyeler falan da geliyor ona gore ihtiyac olanlari belirleyip sonrasinda almak bence daha mantikli
Maşallah neler yedin oğluşunda bana da söyler misin nasıl kilo alabilir tontiş doğarlar :)Bence de 1, en fazla 2 hastane cikisi yeter canim. Ben almistim birkac tane set, oglus 4 kiloya yakin dogunca giydirememisti hemsireleronlardan hic hevesimi alamamistim yani bence de 3-6 ay icin daha fazla almak mantikli. Zaten Allah saglik versin insallah saglikla dogsunlar da, sonra buyudukce peyderpey de aliniyor. Biz hep oyle yapmistik. Hediyeler falan da geliyor ona gore ihtiyac olanlari belirleyip sonrasinda almak bence daha mantikli
Canım anlattığın migrene uyuyor sanki mide bulantısı tek yaraflı . 2-3 gün süren baş ağrısı. Hamilelikte değişen hormonlar sayesinde olabiliyor diye biliyorumKızlar başımın sağ tarafı ağrıyo akşamdan beri sinüzit ten galiba hiç bu kadar kötü olmamıştımuzun sürmezdi böyle inşallah geçer çabucak sabahta midem bulandı bayadır geçmişti sevindim tabi bebişim orda demekki uzun süre doktora gitmeyince tahtadan toz kapar oldum
Benim geçti canım çok şükür. İnşallah tekrar başlamazKızlar hepinize hayırlı doğumlar olsun bulantılarınız geçtimi
Burnumda sağ tarafı tıkandığı için hapşırma falan var bide arada bende sinüzit gibi geldiCanım anlattığın migrene uyuyor sanki mide bulantısı tek yaraflı . 2-3 gün süren baş ağrısı. Hamilelikte değişen hormonlar sayesinde olabiliyor diye biliyorum
Hadi yaa söylemedilr ama yasak diye biliyorum benDoktorunuz söylememiş miydi cinsiyetini. Onlar seçtiği spermin xx veya xy olduğunu biliyorlar. Esprili bebek kıyafetleri alıp eşinize hediye edebilirsiniz
Harika fikir :)Pembe ya da mavi uçan balonlar al.. arabanın bagajına doldur ,bi decinsiyete göre tulum al koy..kapagı açınca balonlar uçsun tulum kalsınya da odaya doldur balonlari, uclarina kiyafetleri bagla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?