2018 Ekim Anneleri

Buda güzel fikir ama bu balonlar nerelrde satiliyor acaba

Maşallah neler yedin oğluşunda bana da söyler misin nasıl kilo alabilir tontiş doğarlar :)

Yediklerimden en cok hangileri yaramisti bilmem ama hergun mutlaka 2-3 tane ceviz ve avokado tukettim. Bir avokadoyu ikiye bolup iki gunde tuketiyodum Bir de canim hep et cekiyodu hemen her gun yiyodum galiba en cok bunlar yaradi Bir de yine kanama sorunu yasamistim hep sol tarafima yatiyodum, bebise kan akisi daha rahat oluyo oyle sanirim. Belki o da ise yaramistir

Kızlar merhabalar..Nasılsınız??
Benim öksürük hala devam ama eskisine göre çok çok az da olsa azaldı ..
Bu arada bişey soracağım size.Şimdi benim bemişim diyelim ki 11+2 ilk ise ben 11.haftamda muyım 12.haftam da mı acaba?

Kızlar bir kitapta okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz. Enginar mide bulantılarını yavaslatiyirmus. Hazır mevsimi de geldi denesenize belki ise yarar

Aklımda bulunsun diye de. Neler denemedim canım bi bilsen geçmiyor bu bulantı geçmiyor. Anca 20 haftadan sonrA mide ilacı isteyeceğim asit küsüyorum resmen

Buda güzel fikir ama bu balonlar nerelrde satiliyor acaba

Şöyle siyah balon bulabilirsiniz, gittigidiyorda fln var siyah balonlar. Bu kadar büyük yoktur ama küçük bi tane de yeterli olur. Baby gender reveal ideas diye aratırsanız çok güzel şeyler çıkıyor =)

Eklentiler

• a1455fb85044b762c7a071a8def34043.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 41

Ben 13+2 oldum mesela 14.haftaya başlamış olduk diye 14.haftadayım diyorum. Ya da 13ü bitirdik diyorum.

benimde bas agrim gecen hafta olmustu iki gun nerdeyse agridan sag gozumu acamiyordum.sag tarafi agriyordu benimde ama sonra gecti

Evet belki ikinci bi hastane takimi da yedek olur Ikili takimlar ve bi de zibinlar ilk aylarda hayat kurtarici oluyo canim o konuda da haklisin. Bir de penye yelek cok mantikli, hem terletmiyo orme yelekler gibi, hem de sirtini socak tutar minnukun

Bir de müslin ortuler de cok kullaniliyor. Benim dogumda gorumcem getirmisti hediyeleri arasinda. Cok kullanisli bi seymis: gazi cikarmak isteyince omza orttuk, uyumayinca sardik kundak yaptik, agustos ayi cok sicakti uyuyunca ustune orttuk, disari cikinca bebek arabasinin onune gerdik falan baya tepe tepe kullandik diyebilirim

benimde bas agrim gecen hafta olmustu iki gun nerdeyse agridan sag gozumu acamiyordum.sag tarafi agriyordu benimde ama sonra gecti
Baş ağrısından bende muzdaribim.doktora soyledim magnezyum verdi suya katip içiyorum.normalde en ağır ağrı kesicileri kullanırdım baya işimi gordu

Sağol canm :) bende soluma yatmaya dikkat ediyorum yememe içmeme özen gösteriyorum ambalajlı bişey yememeye özen gösteriyorm çerez her hafta yemeye dikkat ediyorum ama midemi rahatsız ediyo ondan her gün yiyemiyorm sağlıklı doğsunlarda önemli olan o tabi :)

Bugun a101den tatlibadem,kayisi ve argan yagi aldim karsim yapip surmeye basliycam ins.cok catlamamm

Kızlar bebek odası takımı almayı düşünen var mı ?
Biz düşünmüyoruz. Şuan 1+1 evde oturuyoruz, her an tayin olabilir taşınırız diye eşya bile almamıştık. Yaza doğru daha büyük bir eve geçeceğiz ama yine de oda yapmayacağız bebeğe. Çünkü en fazla 4 yıl sonra bu şehirden tamamen taşınacağız. O sebeple gerek duymadık. Ama eviniz genişse ve taşınmak zorunda değilseniz alabilirsiniz. Sizin odanıza sıkışmamış olur bebek.

Bende bebek odası yapmicam.
Evim 2+1
1-2 seneye tasinicaz insAllah.
2 yıl odamda idare ederim zaten odalarında yatmıyorlar.
Oğlumda daha doğmadan almistim odasını yapmıştım 3-4yasina kadar aksam yatırsamda gece yanımıza geldi
Park yatak alirim.
Idare ederim bir sure.
3+1 de ayrı oda yapicam ama 2 erkekde olsalar büyüğünün düzenini bozmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…