Koyu renkli balonların içine cinsiyetine göre mavi veya pembe kağıtlar doldur sandalyeye bağla balonları, sonra eşinden patlatmasını iste. Bebeğin cinsiyetine göre kağıtlar yere dökülür ve cinsiyeti öğrenir :)
Maşallah neler yedin oğluşunda bana da söyler misin nasıl kilo alabilir tontiş doğarlar :)
Kızlar bir kitapta okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz. Enginar mide bulantılarını yavaslatiyirmus. Hazır mevsimi de geldi denesenize belki ise yarar
Ohh ne guzel masallah ne kadarlıksın cnm .Benim geçti canım çok şükür. İnşallah tekrar başlamaz
canım benim de su an tam.yan iki.kemiğin 3 4 cm aşağısında ama zamanla.yukarı çıkıyormuşYok mu yahu cevap verecek kimse?
Kızlar hepinize hayırlı doğumlar olsun bulantılarınız geçtimi
Hadi yaa söylemedilr ama yasak diye biliyorum ben
Buda güzel fikir ama bu balonlar nerelrde satiliyor acaba
Kızlar merhabalar..Nasılsınız??
Benim öksürük hala devam ama eskisine göre çok çok az da olsa azaldı ..
Bu arada bişey soracağım size.Şimdi benim bemişim diyelim ki 11+2 ilk ise ben 11.haftamda muyım 12.haftam da mı acaba?
benimde bas agrim gecen hafta olmustu iki gun nerdeyse agridan sag gozumu acamiyordum.sag tarafi agriyordu benimde ama sonra gectiKızlar başımın sağ tarafı ağrıyo akşamdan beri sinüzit ten galiba hiç bu kadar kötü olmamıştımuzun sürmezdi böyle inşallah geçer çabucak sabahta midem bulandı bayadır geçmişti sevindim tabi bebişim orda demekki uzun süre doktora gitmeyince tahtadan toz kapar oldum
Canım şuan 5 parcali +1battaniyeli hastane cikisimiz var.
Bir de 10lu mu alsam koysam.
2-3 de ikili takim, penye yelek ve evdekilerle ilk 3 ayi cikarma fikrindeyim Allah nasip ederse.
Sonra kilosuna ve boyuna gore ala ala ilerleriz diyorum.
Tabi yakalık, ağız mendili, çorap, eldiven bunlarsa alinacaklar lisetesinde
Baş ağrısından bende muzdaribim.doktora soyledim magnezyum verdi suya katip içiyorum.normalde en ağır ağrı kesicileri kullanırdım baya işimi gordubenimde bas agrim gecen hafta olmustu iki gun nerdeyse agridan sag gozumu acamiyordum.sag tarafi agriyordu benimde ama sonra gecti
Yediklerimden en cok hangileri yaramisti bilmem ama hergun mutlaka 2-3 tane ceviz ve avokado tukettim. Bir avokadoyu ikiye bolup iki gunde tuketiyodumBir de canim hep et cekiyodu hemen her gun yiyodum galiba en cok bunlar yaradi Bir de yine kanama sorunu yasamistim hep sol tarafima yatiyodum, bebise kan akisi daha rahat oluyo oyle sanirim. Belki o da ise yaramistir
Şimdi azaldı gibi cnm inşallah tamamen geçerbenimde bas agrim gecen hafta olmustu iki gun nerdeyse agridan sag gozumu acamiyordum.sag tarafi agriyordu benimde ama sonra gecti
ben canim. mecburen alicam iki bebis olunca kiyafetler falan. Djn baktim hepsine arablara da baktimKızlar bebek odası takımı almayı düşünen var mı ?
Biz düşünmüyoruz. Şuan 1+1 evde oturuyoruz, her an tayin olabilir taşınırız diye eşya bile almamıştık. Yaza doğru daha büyük bir eve geçeceğiz ama yine de oda yapmayacağız bebeğe. Çünkü en fazla 4 yıl sonra bu şehirden tamamen taşınacağız. O sebeple gerek duymadık. Ama eviniz genişse ve taşınmak zorunda değilseniz alabilirsiniz. Sizin odanıza sıkışmamış olur bebek.Kızlar bebek odası takımı almayı düşünen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?