2018 Ekim Anneleri

Şöyle siyah balon bulabilirsiniz, gittigidiyorda fln var siyah balonlar. Bu kadar büyük yoktur ama küçük bi tane de yeterli olur. Baby gender reveal ideas diye aratırsanız çok güzel şeyler çıkıyor =)
Aynen cok begendim ama internetten siparis verebilmwm icin esimin kartini kullanmaliyim onuda anlar herhangi biyerden gidip almaliyim ama party dukkanlarjnda felan bulunur belki bir sorayim ben

Kızlar bebek odası takımı almayı düşünen var mı ?
Evet ben yapacağım kızımdada yapmıştım kendi odasına alışması için gündüz hep odasında yatırmıştım yine öyle yapacağım ve kıyaflerini koymak için dolap gerekli oluyor mutlaka sadece dolap ve beşik alacağım odasına belki daha sonra değiştirmek ister birde yanıma beşik alacağım senin 3 tane olacağı için 3 yatal bir büyük dolap düşünebilirsin

Arkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar

Sağlık ocağına genelde hamilelik bilginiz gidiyor, gitmediyse bile bi an önce bildirin. Onlar arıyorlar arada. Beni aradıklarında 20.haftalara doğru yapıcaz demişti sanırım tetanoz aşısını. Haber vereceklermiş vakti geldiğinde.

Arkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Ben ilk gebelipimde olmadım doltorum gerek yok demişti tetenoz iğnesi çok iyi şartlarda olmayan doğumlar için yapılıyor sanırım özel iyi bir hastanede yapacaksanız doğum gerek olmaz sanıyorum doktorunuzla görüşün ben yine aynı dktorve aynı hastanede doğum yapcağım oyüzden vurdurmam

Merhaba arkadaşlar bio-oil yağ alerji yaptı bende, kıpkırmızı benekler çıkardım ve kaşınıyorum. Özellikle göbek çevresi ve göğüs. Yaşayan var mı? Bitkisel karışım hazırlamayı düşünüyorum

Evet canımm şuanlık tek beşiğe üçünü yatrmyı düşünyrm ama dolap alacagım şifonyer ile .

Ah sizin öyle imkanınz var ben napayım 3 bebek kıyafetleri koyacak dolap lazım beşik şart mecbur ben yapacagm tek olsa bende park yatak alıp idare ederdim ama şimdi mecbur bi bebk odası takkmı 3bin lira falan benim gidrim cok olacak

Evet canımm şuanlık tek beşiğe üçünü yatrmyı düşünyrm ama dolap alacagım şifonyer ile .
Evet bir süre tek yatak idare eder bir süre sonra 3 aydan sonra dönmeye başladıklarında alırsın 2 yatal daha 3 olunca masrafta ağır olur ama çok güzel olurlar çok sebiyorum ben 2iz 3üz bebekleri :) hep istiyodum arkşlarımda sen delirmişsin diyorlardı :) allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin zaten odada 2 yıl kafar uyumuyorlar hatta benim kız 4,5 yaşında gece hala geliyor uyanırsa yanıma götürmüuorum yatağına bende ama imkan dahilindeyse oda yapılması taraftarıyım orda uyumasalar bile odalarının olduğunu bilmeleri hisstemeleri bile iyi oluyor daha sonrası için hemen yapılmasada 2 yaşından sonra da yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…