Aynen cok begendim ama internetten siparis verebilmwm icin esimin kartini kullanmaliyim onuda anlar herhangi biyerden gidip almaliyim ama party dukkanlarjnda felan bulunur belki bir sorayim benŞöyle siyah balon bulabilirsiniz, gittigidiyorda fln var siyah balonlar. Bu kadar büyük yoktur ama küçük bi tane de yeterli olur. Baby gender reveal ideas diye aratırsanız çok güzel şeyler çıkıyor =)
Peki cinsiyetini söylüyorlarmi? Keske sorsaydimSenin seçme hakkın yok o yasak. Onlar en sağlıklı olanı seçiyorlar ama cinsiyeti de biliyorlar
söylemezler yasak..benim de tüp bebek. ben de normalde doktorlar biliyor diye biliyordum ama genetik teste girmeyen embriyoyu nasıl bilecekler.bilemedim dogrusuPeki cinsiyetini söylüyorlarmi? Keske sorsaydim
Ilk gebeligimde vurdurmustum ben. Saglik ocagindan arayip haber veriyolar zamani geldiginde...Arkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Evet ben yapacağım kızımdada yapmıştım kendi odasına alışması için gündüz hep odasında yatırmıştım yine öyle yapacağım ve kıyaflerini koymak için dolap gerekli oluyor mutlaka sadece dolap ve beşik alacağım odasına belki daha sonra değiştirmek ister birde yanıma beşik alacağım senin 3 tane olacağı için 3 yatal bir büyük dolap düşünebilirsinKızlar bebek odası takımı almayı düşünen var mı ?
Arkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Ben ilk gebelipimde olmadım doltorum gerek yok demişti tetenoz iğnesi çok iyi şartlarda olmayan doğumlar için yapılıyor sanırım özel iyi bir hastanede yapacaksanız doğum gerek olmaz sanıyorum doktorunuzla görüşün ben yine aynı dktorve aynı hastanede doğum yapcağım oyüzden vurdurmamArkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Haziranın 1ine gun veridiler bana ozaman olcak.Arkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Sağol canim Allah razi olsun.tr_lelli canım gözğnaydın çok sevindim cinsiyetin kesinleşmesine
Aynen yada belki bilirler ama soylemezler yinedesöylemezler yasak..benim de tüp bebek. ben de normalde doktorlar biliyor diye biliyordum ama genetik teste girmeyen embriyoyu nasıl bilecekler.bilemedim dogrusu
Ben daha tam karar vermedim ama tetanoz aşısını yaptımak istemiyorum. Kısırlık gibi şeyler yapıyormuş. Biraz daha araştıracağım tabiiArkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Ben düşünmüyorum Adem Güneş’i okudum fikrim değişti sizlerde okuyup öyle karar verin diye bir tavsiyede bulunmak isterimKızlar bebek odası takımı almayı düşünen var mı ?
Evet canımm şuanlık tek beşiğe üçünü yatrmyı düşünyrm ama dolap alacagım şifonyer ile .Evet ben yapacağım kızımdada yapmıştım kendi odasına alışması için gündüz hep odasında yatırmıştım yine öyle yapacağım ve kıyaflerini koymak için dolap gerekli oluyor mutlaka sadece dolap ve beşik alacağım odasına belki daha sonra değiştirmek ister birde yanıma beşik alacağım senin 3 tane olacağı için 3 yatal bir büyük dolap düşünebilirsin
Evet canm sende benim gbisin bir sürü sey almamız lazm bende dolap şifonyer alacagm mecbur evim2+1 3+1 e tasınacagım mecbur sıgmaz bu kadar esyaben canim. mecburen alicam iki bebis olunca kiyafetler falan. Djn baktim hepsine arablara da baktim
Ah sizin öyle imkanınz var ben napayım 3 bebek kıyafetleri koyacak dolap lazım beşik şart mecbur ben yapacagm tek olsa bende park yatak alıp idare ederdim ama şimdi mecbur bi bebk odası takkmı 3bin lira falan benim gidrim cok olacakBende bebek odası yapmicam.
Evim 2+1
1-2 seneye tasinicaz insAllah.
2 yıl odamda idare ederim zaten odalarında yatmıyorlar.
Oğlumda daha doğmadan almistim odasını yapmıştım 3-4yasina kadar aksam yatırsamda gece yanımıza geldi
Park yatak alirim.
Idare ederim bir sure.
3+1 de ayrı oda yapicam ama 2 erkekde olsalar büyüğünün düzenini bozmam.
Evet bir süre tek yatak idare eder bir süre sonra 3 aydan sonra dönmeye başladıklarında alırsın 2 yatal daha 3 olunca masrafta ağır olur ama çok güzel olurlar çok sebiyorum ben 2iz 3üz bebekleri :) hep istiyodum arkşlarımda sen delirmişsin diyorlardı :) allah sağlıkla hepsini kucağına almayı nasip etsin zaten odada 2 yıl kafar uyumuyorlar hatta benim kız 4,5 yaşında gece hala geliyor uyanırsa yanıma götürmüuorum yatağına bende ama imkan dahilindeyse oda yapılması taraftarıyım orda uyumasalar bile odalarının olduğunu bilmeleri hisstemeleri bile iyi oluyor daha sonrası için hemen yapılmasada 2 yaşından sonra da yapılabilirEvet canımm şuanlık tek beşiğe üçünü yatrmyı düşünyrm ama dolap alacagım şifonyer ile .
13+4 çok şükürOhh ne guzel masallah ne kadarlıksın cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?