2018 Ekim Anneleri

Sağol canim Allah razi olsun.

Şu ayy bu da mi erkekcileride basımdan savarsam allahın izniyle herşey güzel olacak
sanki Allah vermiyor sinirler ya.Allahin verdigine karsi cikmak gibi bisey bu.erkek yada kiz ne farkeder onemli olan hayirli evlat olmasi.

Evet canm sende benim gbisin bir sürü sey almamız lazm bende dolap şifonyer alacagm mecbur evim2+1 3+1 e tasınacagım mecbur sıgmaz bu kadar esya
aynen canim. Valla benim her sey ×2, seninki ×3. Allah buyuk. Bebislerimizi veren rizkini da verir. Hic kaygilanmayalim Allah.a cok sukur.

Kızlar acil cevap yazın nolur
Eşimle kavga ettik çok kötü. Ailesi için bağırıyor sürekli bana. Baya bi uzun sürdü ve ben baya ağladım eşim her kavgada o bebek düşecek dediği için tabi yine aynısını dedi benim kasiklarima çok fena ağrı girdi moralim çok bozuldu bisey olmuş mudur nefret ettim su adamın ailesinden artik

Canım çok üzüldüm sen içini ferah tut ve sakin olmaya çalış Allah’a tevekkül et bebeğine hiçbirşeycikler olmaz sizde yakın zaman da inşallah toparlarsınız bu dönemlerde çok hassas oluyoruz olabiliyor öyle şeyler sakın üzülme bebeğin hisseder huzursuzluğunu sakin olmaya çalış herşey düzelecektir düzeldiği zaman da eşini ikaz et bir daha asla düşük lafını söyleme diye olur mu öyle canım her kavgada bebeği ortaya koymak..

Bebeğin giysilerini ay ay çıkarır ya da alirim olmayanı hemen kaldırırım

Kendi dolabimda 2 raf boşaltıp ona ayrıca artik.
Bezi , kremleri icinde antrede büyük dolabim var orda 2 raf ayırcam.
Bir sure idare etmem lazim.
Aslında benimde y.odam baya küçük mecbur sıkıştırcaz.

Şuan sallanan besigimiz var oglumda 8ay yatabiliyor.
Onu kurumaz.
Daha sonra park yatak alicam.
Canları sağ olsunda halledilir ya.
Oğlum seneye lise sınavına girecek onun düzenini bozmam.
O odasında cok mutlu zaten ona ancak yetiyor.

Canım o kadar anlayissiz ve cahillerki.
Sanki bize secme hakkı verilmişse biz başka şıkkı işaretlemişiz gibi tövbeestğ.
Allah kolaylık versin diyorlar.
Bebek bu kızda olsa erkekde olsa zorluğu olacak tabi okadar.

Onların bakış açısı erkek evlat hayırsız evlat.

Benim 2 oglum olmasi demek 2 hayırsız evlâdım olacak demek.
Anlayabiliyorum.

Allah görüyor gebe gebe bisi demiyorum tutar falan bisi derim üzülürüm

Sürekli aynı şey öncekinde de sinirliydin bebek ondan öldü diyor hep aynı laf. Ya ben anneyim nasıl kıyarım yavruma kalbi hastaydı kuzumun düzelsin diye hastanede yattım çoğunlukla ama olmadi yaşamadı
Eşim çok iyi insandır ama beni vuracak can alıcı noktaları çok çok iyi bilir
Biktim artik önceki kaybimdan kendimi suçlamaktan her zaman düşünüyorum gerçekten benim suçum mu diye? Dayanacak dermanim kalmadi

Sen içini ferah tut o bebek düşecek dedi diye o bebek düşmez kasık ağrısı üzülünce oluyo doğru bende de oluyprdu ama çok şükür hiçbişry olmadı. Sadece kendini ve bebeğini düşün. Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmez kocan bile olsa. Senin bebeğin olacak Allah’ın izniyle seni karşılıksız seven ailenden sonraki tek canlı. Hiçbişry için üzülme, onlar üzülsün

İyi akşamlar kızlar, ilk defa bişey aldım anne bebek çantası şok markette denk geldim. Çok kullanışlı aynı çantalar 60 70 tl internette ebebek te filan ben uygun fiyata aldım tavsiye ederim. Tükenmemişse lacivert kırmızı ve açık mor renkleri var hem sırt çantası hem tutma kulpu var iç dizaynı da çok iyi 28 tl

Bazen eşlerimiz bile olsa bize karşı acımasız davranabiliyorlar bu durumda sen kendini suçlu görmekle düşünmekle sadece kendini Üzersin sakin olup kendini ve bebeğini düşün ve takmamaya çalış bazı şeyleri bende çok takardım zamanında ama boşa vermeyi öğrenince herşey yorucu olmaktan çıkıyor emin ol üzme kendini

Cnn benim sakinlesmeye çalış bebisini düşün. Bisey olmamıştır ona ... ondan destek al güç al.su an sen ve ebebginden başka önemli değil hiçbirşey bence. Üzülme nolur

Doktor bana 4.-4.5 ayda aylarda hissetmeye baslarsin dedi.
Şuan hissetmiyorum.
Ama kipirdak bisi usgde.

Ben henüz hissetmedim, kız olunca geç erkek olunca erken hareketlenir derler benimki kız ondan olabilir

Ben bugün baya baya hissettim yarın 14 hafta olacağız. İlkini 16 da hissetmiştim bunda bildiğim için herhalde daha erken oldu sizler de hissedersiniz az kaldı bence Ay çok özlemişim bu duyguyu

Bizde ailesi yüzünden cok kavga ederiz hamileyken bile hamilesin demiyor hep onlar hakli en iyisi isimlerini bile anmayin ben şimdi hicbirsey demiyorum Allah bildigi gibi yapsin onları bebeginizi düsünün

SaskinAnne olmaz olsun onun gibi baba annesiymiş onun da canı ce... sen kendini üzme diyeceğin lafı ağlamadan de kendini yıpratma. Bebek bence etkilenir bunu bizzat yaşadım canım. En gözümü açamadığım zamanda bulantı kusma fenaydı sese tahammülüm yoktu başbelası kayınna gelecek oldu iki güne gelirdi ben hastamıyım umurumda değildi. Oğlum ne yiyecek diye menemen yapardı en son tak etti kabul etmedim gelmesin zırt bırt yeter dedim. Eşimle gelecekti gelmeyecekti çok tartıştık ben ağladım akşamına kahverengi akıntı geldi. Kan uyuşmazlığı olduğu için gece beni merkeze hastAneye götürdü. Dönerken ettiğim tek laf ‘’ bu kadar mı değersiziz ben ve çocuğun o senin evladın “ dedim. Adam hatasını anladı ve son oldu çok şükür şimdi ayda bir gelir .Keşke sizin de son olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…