sanki Allah vermiyor sinirler ya.Allahin verdigine karsi cikmak gibi bisey bu.erkek yada kiz ne farkeder onemli olan hayirli evlat olmasi.Sağol canim Allah razi olsun.
Şu ayy bu da mi erkekcileride basımdan savarsam allahın izniyle herşey güzel olacak
aynen canim. Valla benim her sey ×2, seninki ×3. Allah buyuk. Bebislerimizi veren rizkini da verir. Hic kaygilanmayalim Allah.a cok sukur.Evet canm sende benim gbisin bir sürü sey almamız lazm bende dolap şifonyer alacagm mecbur evim2+1 3+1 e tasınacagım mecbur sıgmaz bu kadar esya
Oh ne güzel bizede nasip olur ıns gectı yazmak .. 8+2 yiz henuz13+4 çok şükür
Kızlar acil cevap yazın nolur
Eşimle kavga ettik çok kötü. Ailesi için bağırıyor sürekli bana. Baya bi uzun sürdü ve ben baya ağladım eşim her kavgada o bebek düşecek dediği için tabi yine aynısını dedi benim kasiklarima çok fena ağrı girdi moralim çok bozuldu bisey olmuş mudur nefret ettim su adamın ailesinden artik
Bebeğin giysilerini ay ay çıkarır ya da alirim olmayanı hemen kaldırırımAh sizin öyle imkanınz var ben napayım 3 bebek kıyafetleri koyacak dolap lazım beşik şart mecbur ben yapacagm tek olsa bende park yatak alıp idare ederdim ama şimdi mecbur bi bebk odası takkmı 3bin lira falan benim gidrim cok olacak
Canım o kadar anlayissiz ve cahillerki.sanki Allah vermiyor sinirler ya.Allahin verdigine karsi cikmak gibi bisey bu.erkek yada kiz ne farkeder onemli olan hayirli evlat olmasi.
aynen canim. Valla benim her sey ×2, seninki ×3. Allah buyuk. Bebislerimizi veren rizkini da verir. Hic kaygilanmayalim Allah.a cok sukur.
Doktor bana 4.-4.5 ayda aylarda hissetmeye baslarsin dedi.Bebeğini hisseden var mı
Sürekli aynı şey öncekinde de sinirliydin bebek ondan öldü diyor hep aynı laf. Ya ben anneyim nasıl kıyarım yavruma kalbi hastaydı kuzumun düzelsin diye hastanede yattım çoğunlukla ama olmadi yaşamadıCanım çok üzüldüm sen içini ferah tut ve sakin olmaya çalış Allah’a tevekkül et bebeğine hiçbirşeycikler olmaz sizde yakın zaman da inşallah toparlarsınız bu dönemlerde çok hassas oluyoruz olabiliyor öyle şeyler sakın üzülme bebeğin hisseder huzursuzluğunu sakin olmaya çalış herşey düzelecektir düzeldiği zaman da eşini ikaz et bir daha asla düşük lafını söyleme diye olur mu öyle canım her kavgada bebeği ortaya koymak..
Kızlar acil cevap yazın nolur
Eşimle kavga ettik çok kötü. Ailesi için bağırıyor sürekli bana. Baya bi uzun sürdü ve ben baya ağladım eşim her kavgada o bebek düşecek dediği için tabi yine aynısını dedi benim kasiklarima çok fena ağrı girdi moralim çok bozuldu bisey olmuş mudur nefret ettim su adamın ailesinden artik
Bebeğini hisseden var mı
Sürekli aynı şey öncekinde de sinirliydin bebek ondan öldü diyor hep aynı laf. Ya ben anneyim nasıl kıyarım yavruma kalbi hastaydı kuzumun düzelsin diye hastanede yattım çoğunlukla ama olmadi yaşamadı
Eşim çok iyi insandır ama beni vuracak can alıcı noktaları çok çok iyi bilir
Biktim artik önceki kaybimdan kendimi suçlamaktan her zaman düşünüyorum gerçekten benim suçum mu diye? Dayanacak dermanim kalmadi
Cnn benim sakinlesmeye çalış bebisini düşün. Bisey olmamıştır ona ... ondan destek al güç al.su an sen ve ebebginden başka önemli değil hiçbirşey bence. Üzülme nolurKızlar acil cevap yazın nolur
Doktor bana 4.-4.5 ayda aylarda hissetmeye baslarsin dedi.
Şuan hissetmiyorum.
Ama kipirdak bisi usgde.
Ben henüz hissetmedim, kız olunca geç erkek olunca erken hareketlenir derler benimki kız ondan olabilir
Cutoff degerinin altinda olmasi iyi birsey dedi bana doktorumKizlar bu testin sonucu anlatan varmi risk varmi Eki Görüntüle 2137073
Bizde ailesi yüzünden cok kavga ederiz hamileyken bile hamilesin demiyor hep onlar hakli en iyisi isimlerini bile anmayin ben şimdi hicbirsey demiyorum Allah bildigi gibi yapsin onları bebeginizi düsününKızlar acil cevap yazın nolur
Tsk ederim canimCutoff degerinin altinda olmasi iyi birsey dedi bana doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?