Kızlar acil cevap yazın nolur
Eşimle kavga ettik çok kötü. Ailesi için bağırıyor sürekli bana. Baya bi uzun sürdü ve ben baya ağladım eşim her kavgada o bebek düşecek dediği için tabi yine aynısını dedi benim kasiklarima çok fena ağrı girdi moralim çok bozuldu bisey olmuş mudur nefret ettim su adamın ailesinden artik
Birak kocani ya ne derse desin bebeginden onemli mi? Bagirma da. Gercekten bagirinca hem kasik cok kotu agriyor sonra pismanlik vicdan azabi. Ben trafikte sinirlenip bagirmistim ayni seyler oldu bana da ne gerek var dedim. Su anda bebislerimizin bize ihtiyaci var. Dunya yansa dönup bakmamak lazim. Hic uzulme kim ne derse desin.Kızlar acil cevap yazın nolur
Eşimle kavga ettik çok kötü. Ailesi için bağırıyor sürekli bana. Baya bi uzun sürdü ve ben baya ağladım eşim her kavgada o bebek düşecek dediği için tabi yine aynısını dedi benim kasiklarima çok fena ağrı girdi moralim çok bozuldu bisey olmuş mudur nefret ettim su adamın ailesinden artik
demekki kulaklari tikamak lazim bu cahillere. Ne dersen de anlamazlar cunku. Duzeltmeye calissan uste cikmaya calisirlar. Sen duzgjnce yetistirirsen hayirsiz mi olurmus. Onlar yetisyirmeyi bilememisler demekkiBebeğin giysilerini ay ay çıkarır ya da alirim olmayanı hemen kaldırırım
Kendi dolabimda 2 raf boşaltıp ona ayrıca artik.
Bezi , kremleri icinde antrede büyük dolabim var orda 2 raf ayırcam.
Bir sure idare etmem lazim.
Aslında benimde y.odam baya küçük mecbur sıkıştırcaz.
Şuan sallanan besigimiz var oglumda 8ay yatabiliyor.
Onu kurumaz.
Daha sonra park yatak alicam.
Canları sağ olsunda halledilir ya.
Oğlum seneye lise sınavına girecek onun düzenini bozmam.
O odasında cok mutlu zaten ona ancak yetiyor.
Canım o kadar anlayissiz ve cahillerki.
Sanki bize secme hakkı verilmişse biz başka şıkkı işaretlemişiz gibi tövbeestğ.
Allah kolaylık versin diyorlar.
Bebek bu kızda olsa erkekde olsa zorluğu olacak tabi okadar.
Onların bakış açısı erkek evlat hayırsız evlat.
Benim 2 oglum olmasi demek 2 hayırsız evlâdım olacak demek.
Anlayabiliyorum.
Allah görüyor gebe gebe bisi demiyorum tutar falan bisi derim üzülürüm
bende kuvet ve kova aldim. Cantayi da sordum yoktu gelmemis gercekten nasil? yarin gidip baska subeye mi baksam?baya gözü var mi?İyi akşamlar kızlar, ilk defa bişey aldım anne bebek çantası şok markette denk geldim. Çok kullanışlı aynı çantalar 60 70 tl internette ebebek te filan ben uygun fiyata aldım tavsiye ederim. Tükenmemişse lacivert kırmızı ve açık mor renkleri var hem sırt çantası hem tutma kulpu var iç dizaynı da çok iyi 28 tl
ben hindistan cevizi yagi ve zeytin yagi kullaniyorum. Sebamed aldim onu da sonra kullanicamBu arada çatlak kremine başlamak istiyorum, ne kullanıyorsanız yazar mısınız
Kavga zamanı herhalde bizde kavga ettik bugün. Gider aldirirsin bile dedi. Erkeklerin bence kafaları basmıyor. Üzmek için pis pis konuşuyorlar sonrada pişman oluyorlar. Bişey olmaz ama sen kendini rahatlatmalisin. Benim kv geldi kaldı içindeki tüm olumsuz derdi tasayi bana anlatti oh rahatladı gitti.
Bu arada çatlak kremine başlamak istiyorum, ne kullanıyorsanız yazar mısınız
Herkese ıyı aksamlar sınır küpü oldum bır haftada apartmanda aksam 10 gıbı be daha sonrada ıp atlamaya baslayan cocuklar bar zatn rahatsızım yaslılar barmıse gıdenler bar hıc ınsanların utanması yok ya ınıpte kadın basıma mılletle kavgada edemem az kaldı delırmeye bebegıme ıyı degıl zaten kanamalı hamıleyım
Kız apartmanın ıcınde ıp atlıyolar delırıcem ıkı kat yukarı kdr ses gelıyo boyle terbıyesız ınsanlarmgprmedm bnde mı yazınyazsam acaba ınsan utanır ya yan daıreden de dızı sesı gelıyor oh ne ala buaksam uyku yokValla benim de tahammülüm olmuyor hamilelikte. Önceki yaza dek gelmişti aman ne gürültü ne gürültü kapıcıya söylerdi eşim gelir çocukları içeri tıkardı sağ olsun. Yazı yazdı en son 21 den sonra kimse çıkmıyordu dışarı. Şimdi yine rahatız bence okul kapansın gece gündüz dışardalar. Bugün de pazar dikkat et tatil ya ondan. Pencereyi açarım bura ahır mı eşek sıpaları ne kuduruyonuz derim.
16. Haftada cagırdılar beni de aşı için.. 3 hafta sonra yaniArkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
Dr uma sorcm progestan kullanıp ıgnede burdurdugum ıcın tehlıkelı olabılırmıs16. Haftada cagırdılar beni de aşı için.. 3 hafta sonra yani
Kız apartmanın ıcınde ıp atlıyolar delırıcem ıkı kat yukarı kdr ses gelıyo boyle terbıyesız ınsanlarmgprmedm bnde mı yazınyazsam acaba ınsan utanır ya
Benim ev de her çeşit yağ mevcut :)İyi akşamlar kızlar çatlak için krem kullanma günleri başladı ben iki hamileliğimde kakao yağı kullandım hiç çatlağım yok
Ama kakao yağı sıvı olmaz katı margarin gibi olacak avucunuza aldığınızda sürerken eriyecek bunu araştırın diğeri orjinel olmazmış
Birde aman popoya sürmeyi unutmayın benim orda bir kaç tane var çatlağım ama göbekte YÖK şükür bu sefer önce popoya sürüyorum
İnşallah biran önce sağlıkla geçer canım. Sağlıkla kucağınıza alırız inşallah hepimiz bebişlerimiziOh ne güzel bizede nasip olur ıns gectı yazmak .. 8+2 yiz henuz
Dr uma sorcm progestan kullanıp ıgnede burdurdugum ıcın tehlıkelı olabılırmıs
Aa.. sormadan yaptırma tabiki, aslında aşı deyince insanın aklında şüphe kalıyo , bi ara aşılar hakkında bir sürü söylenti olmuştu.. eskilerde yani.. şimdi ben de bilemiyorum,doktora sormadan hareket etmemek lazım..
Görgüsüz insanlar hiç tahammül edemem geçen yaz saat 22:00 da bile çocuklar basket sahasında bağırıp oynuyolardı oğlum daha küçüktü o zaman uyutamadım direk güvenliğe arayıp şikayet ettim ki hiç yapmazdım anında gelip susturdularHerkese ıyı aksamlar sınır küpü oldum bır haftada apartmanda aksam 10 gıbı be daha sonrada ıp atlamaya baslayan cocuklar bar zatn rahatsızım yaslılar barmıse gıdenler bar hıc ınsanların utanması yok ya ınıpte kadın basıma mılletle kavgada edemem az kaldı delırmeye bebegıme ıyı degıl zaten kanamalı hamıleyım
Hiç düşünce yok bebegi olan vardır hasta vardır ne bileyim uykusunu alamayan erken işe giden vs. Ailelerde bitiyo büyük ne yaparsa küçükte onuKız apartmanın ıcınde ıp atlıyolar delırıcem ıkı kat yukarı kdr ses gelıyo boyle terbıyesız ınsanlarmgprmedm bnde mı yazınyazsam acaba ınsan utanır ya yan daıreden de dızı sesı gelıyor oh ne ala buaksam uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?