- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Beni tetanoz için 20. Haftada çağırdı çok mu geç?Aşılarınızı mutlaka olun hanımlar
Canım merhabaİyi akşamlar kızlar çatlak için krem kullanma günleri başladı ben iki hamileliğimde kakao yağı kullandım hiç çatlağım yok
Ama kakao yağı sıvı olmaz katı margarin gibi olacak avucunuza aldığınızda sürerken eriyecek bunu araştırın diğeri orjinel olmazmış
Birde aman popoya sürmeyi unutmayın benim orda bir kaç tane var çatlağım ama göbekte YÖK şükür bu sefer önce popoya sürüyorum
Çok üzüldüm canım canını sıkma lütfen bu hayatta en önemli sensin onu düşünTek tek alıntı yapamadım arkadaslarim ama herkesin yazdığını okudum
Doktora gittik bebikom masaallah kesesini kaydırak yapmış kayıyordu
Bisey yok şükür ama yarın idrar tahlili yapılacak
Esime gelince pişman oldu bende suna pişman oldum ne olursa olsun kimseye kafayı takmamam lazimdi ben kendimden çok bebeğimi düşünmeliyim
Çok acılar çektim ben kimse ile kıyaslamam herkesin yaşadığı kendinedir ama eşinde olsa kaybettiğim yavrumun hesabını bana soramaz bunu kendisine de soyledim
Birak kocani ya ne derse desin bebeginden onemli mi? Bagirma da. Gercekten bagirinca hem kasik cok kotu agriyor sonra pismanlik vicdan azabi. Ben trafikte sinirlenip bagirmistim ayni seyler oldu bana da ne gerek var dedim. Su anda bebislerimizin bize ihtiyaci var. Dunya yansa dönup bakmamak lazim. Hic uzulme kim ne derse desin.
demekki kulaklari tikamak lazim bu cahillere. Ne dersen de anlamazlar cunku. Duzeltmeye calissan uste cikmaya calisirlar. Sen duzgjnce yetistirirsen hayirsiz mi olurmus. Onlar yetisyirmeyi bilememisler demekki
bende kuvet ve kova aldim. Cantayi da sordum yoktu gelmemis gercekten nasil? yarin gidip baska subeye mi baksam?baya gözü var mi?
ben hindistan cevizi yagi ve zeytin yagi kullaniyorum. Sebamed aldim onu da sonra kullanicam
Inşaallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz diyorumÇok üzüldüm canım canını sıkma lütfen bu hayatta en önemli sensin onu düşün
Allahın izniyle de bişey olmayacak sağ salim kucağına alacaksın inşalllah
Bebeğini hisseden var mı
Kızlar acil cevap yazın nolur
Eşimle kavga ettik çok kötü. Ailesi için bağırıyor sürekli bana. Baya bi uzun sürdü ve ben baya ağladım eşim her kavgada o bebek düşecek dediği için tabi yine aynısını dedi benim kasiklarima çok fena ağrı girdi moralim çok bozuldu bisey olmuş mudur nefret ettim su adamın ailesinden artik
Aa.. sormadan yaptırma tabiki, aslında aşı deyince insanın aklında şüphe kalıyo , bi ara aşılar hakkında bir sürü söylenti olmuştu.. eskilerde yani.. şimdi ben de bilemiyorum,doktora sormadan hareket etmemek lazım..
Gerçekten bu adamı bazen tanıyamıyorumBende hissediyorum canım.
Ilk basladiginda tam yattigim zamana denk geliyordu nadiren ama bu hafta sayicada daha fazla ve net hissediyorum :)
Kizimda ilk 16.haftanin icindeyken hissetmistim.
Bende özlemişim.Zaten ilkinde dogumdan sonra da tekmeleride gobisimide cok ozlemistim :))))
Hersey bi yana ama kavgada karsindakinin zaafini kullanmak zaten hadsizliktir.
Kaldi ki şu durumda madem cok istiyorsa en iyi onun davranmasi gerekir ki zarar görme.
Yoksa bebek stresten zaten gayet etkilenir.
Bence ne yaptigini baristiginizda guzelce konusup anlat
Aşıyı sadece dogum icin dusunme canim.
Hamilelik boyunca Allah korusun basina gelebilecek hersey icin dusun.
Aşı tabii ki koruma anlaminda ama az dozda bu mikrobun vucuda verilmesi sonucta
Çok zor zamanlar yaşamışsın canim bebegini kucağına aldığında bütün bu kötü anılar uçar gider insallah benim eşimde çoğu zaman unutuyo hamile oldugumu geçen gün artik boynuma yazı asicam dedim boynuma. bizim hissettiğimiz hic bir şeyi hissetmiyorlar kolay geliyo onlaraGerçekten bu adamı bazen tanıyamıyorum
Benim için eş den ziyade arkadaş gibidir herşeyime koşar herşeyimi bilir ama bu 7 yıl beni yıprattığı kadar onu da yıprattı tedavi üstüne tedavi ilaç üstüne ilaç masraf üstüne masraf...
Psikolojimiz bozuldu doktorum birinde eşinin üstüne sakın gitme demişti ben hep anlayışla karşıladım o da beni anladı
Hicbir zaman bana cocuk lafı etmedi Allah verirse olur vermezse eyvallah dedi
Tedaviden önce 60 kilo olan ben tedaviler ile 78 oldum bana hep sen yemiyorsun hormonlardan böylesin boşver verirsin kiloyu üzülme diye destek oldu
Hamile kaldım ilk hamileligimdi ve doğru aşırı derecede stresliydim herkese bağırıyordum hic birşey bulamasam kendi kendime söyleniyordum
Kontrole gidipte bebeğin kalbi atmayınca beni hastaneye yatırdı orda tedavi gördüm kalbi atmaya başladı ama ritim 60-80;arasıydı
Bu böyle 1 ay devam etti ve kanamam başladı bebeğimin kalbi durmaya yakındı benim hayatim tehlikedeydi onun için bebeğimi aldılar
Kendimi suçladım mi evet belki sakın olsam böyle olmazdı dedim ama yapılan genetik tarama sonucu kan pıhtılaşmasına bağlı plesenta da tıkanıklık tanısı koyuldu
Benim suçum stresli olmaktı o bebeğin hayatı da o kadar di.
Aylarca yürüyemedim psikolojik dendi uyudugumda kendimi ameliyat masasında kürtaj olmayı beklerken görürdüm korkudan uyumuyordum
Esimin hatası evet can yakmakti ama bilmez ki evladimi kaybettigimde en çok benim canim yandı
Konuştuk hallettik söz verdi bu korku hastaneye gitmemiz ona da bana da ders oldu. Doğuma kadar kimse umrumda değil artık. Kim ne derse desin
Yaa ne kadar iyi kalpli dusunceli birisiniz umarim ihtiyaci olan faydalanirMerhaba arkadaşlar hepinize hayırlıı dogumlar diliyorum bende2017 ekim annesiyim biz 6 aylık olduk bile ve bıldıgınızgıbı bebişler çok hızlı buyuyor gıyım olarak herseyı 1 yada 2 kez giyebilşyorlar yada benımkı hıxlı geliştigi için öyle oldu ıhtıyacı olan bır arkadaşa kızımın tüm eşyslarını göndermek isterım kargo karşılıgı izmir içieldende verebılırım
Beni tetanoz için 20. Haftada çağırdı çok mu geç?
Oyle disarda en son ne zaman uyudu inan hatrlmıyrm. 9 aylık olmasına ragmen. Gün boyu dışarda olalım yarm saat zor uyur:)Buyuk olan yolda falan disarda uyursa napican tek arabayla benimki mutlaka gunduz 3-4 saat uyur disari alisveris falan dinlemez. Bir yere cikmican ozaman buyuk olan biraz daha buyuyene kadar :)
Erkek büyük olunca sıkıntı. Ben ablaydım iki erkk kardşle güzel olmuştu ki bi de bizee kızlar daha üstün tutulurdu malum erkek çocuğa karşı daha zayıfız:)) baba desem yeterdi.Ayy hadi insallah benim abimle aramda 2 yas var benimle hic oynamazdi bazen cani sikilirsa beni kaleci yapar di top oynardibi de cok kavga ederdik acikcasi cok dayak yerdim ama anne babamin sucu tek erkek 3 kiz diye ona hic karismazlardi aklima geldikce hala deli oluyorum acayip cahillik ben asla oyle olmam da gerci kizim buyuk oyle olunca daha iyi anlasirlar belki
Ben yurtdşndaym ama netten en çok satanı almştm. Genelde biçol şeyde öyle yapıyrmhangi marka? Aktardan mi aldiniz? Memnun kaldiniz mi?
Ben ilk gebelğmde bi kez vurulmştm ama zamanını hatrlamıyormArkadaslar aranizda tetenoz ignesi vurulan var mi..saglik ocaklari yapiyormus sanirim..iki doz diyorlar
İkinci gebeliğim benim tam hareket seklinde degilde sol kasıgıma dogru arada seyrime gibi hissediyorumBebeğini hisseden var mı
Sotedesısın ne guzel bnm öahalle cok gorgusuz ınsan dolu neysekı tasınıcaz allah bılıyo hangı sehre esım sımdı polıs oluyo kendı evımızdı almıstık hayırlısoyla kurtulcaz dıyorm bda ev bakarken etrafa çevreyede bakcm evın ıconde gece baktı ıp atlamak nedır yaHiç düşünce yok bebegi olan vardır hasta vardır ne bileyim uykusunu alamayan erken işe giden vs. Ailelerde bitiyo büyük ne yaparsa küçükte onuönceden çok fena çektik bu konuda oğlum 3 aylık olmadan site içi güvenlikli bi eve taşındık çok şükür bi sürü imkan var ve çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?