- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Aynen ıntte oyle yazılar gordm sormak lazm bıde saglık ocagı bana ay sonu yazmıs cok erken geldı 20 de yapılmıyomuAa.. sormadan yaptırma tabiki, aslında aşı deyince insanın aklında şüphe kalıyo , bi ara aşılar hakkında bir sürü söylenti olmuştu.. eskilerde yani.. şimdi ben de bilemiyorum,doktora sormadan hareket etmemek lazım..
Kız yok normal mahalle burası sıtede dgl ay ztn bıkac ay sonra tasıncaz hayırlısyla ıns kurtulcazYönetici ile konuşşa eşin tel açsın onlar halleder. Olay yeniyse sen etmesen bile başkası şikayet eder bence. Apartmanın içindeyse kimse tahammül edemez.
Ben içmiyorum canım dr almak istersen diye birkaç tane önermişti içindeki değerleri oransal olarak değişiyormuş sadece. Alsaydım imom alacaktım konuştuğum eczacı da onu söylemişti dr un önerdiklerinden imom u tavsiye ederim ben de diye. Ben ilk hamileliğimde de kullanmadım kullanamadım bulantı ve kusma çok yapmıştı banaGünaydin kizlar herkes omega içiyormu dün bir eczaciyla konuştuk icsen senin icinde bebek icinde iyi olur dedi doktorum da istersen içebilirsin dedi birde icenler hangi marka aldi acaba?
İkinci gebeliğim benim tam hareket seklinde degilde sol kasıgıma dogru arada seyrime gibi hissediyorum
Kız yok normal mahalle burası sıtede dgl ay ztn bıkac ay sonra tasıncaz hayırlısyla ıns kurtulcaz
Bızde 3 4 ay sonra tasıncaz nereye duscegımıze baglı ıstanbula dusersek annemde kalcaz bısıre ev sayılana kdr dogumdan sonra tasıcaz karısık ısler hayatımız cok cabuk degısıyor hamılelık cok zor gecıyor bnmde sınavım buymus kanama durup bebegımın cıddı durumu duzelırse bıraz daha duzelırım hayırlısı
Benimki seğirme değildi ama siz de başlamışsınız bence az kaldı hissedilir yakında
Hı anladım az sabretcen o zaman canım taşınma dedin de o dert bizde de var. Hamileliğin sonralarına doğru bizimki daha net değil. Sen iyi zamanda taşınacaksın o zaman ben napcam onu düşünüyorum. Şimdi biz de kendi evimizde oturuyoruz taşındığımız yerde uygun fiyatlı ev bulamazsak biz de kiraya oturacağız bi müddet. Bu hamilelik çok yoğun geçiyor ve öyle de devam edecek. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi hallolur diyorum ben
Crilom kullanıyorum cnn mide bulantısı fln yapmadı hiç kokusu tadı yokGünaydin kizlar herkes omega içiyormu dün bir eczaciyla konuştuk icsen senin icinde bebek icinde iyi olur dedi doktorum da istersen içebilirsin dedi birde icenler hangi marka aldi acaba?
Bizim de tayin durumumuz olabilir hiçbir şey belli değil çıkarsa birkaç haftaya belli olabilir ama öğretmenim çalışacağım için okula yakın olsun diye bekleyedebiliriz ağustos sonuna kadar ama öyle de olursa doğuma az kalacak amaaan off bizim elimizde olmadığı için kontrol belirsizliklerin içinde kayboluyoruzBızde 3 4 ay sonra tasıncaz nereye duscegımıze baglı ıstanbula dusersek annemde kalcaz bısıre ev sayılana kdr dogumdan sonra tasıcaz karısık ısler hayatımız cok cabuk degısıyor hamılelık cok zor gecıyor bnmde sınavım buymus kanama durup bebegımın cıddı durumu duzelırse bıraz daha duzelırım hayırlısı
Haklsn cnm ısımız zor bn sanrm ısı bırakıcam hangı sehre gıdılcek belırsız cunku tasınma olayı cok zor ya bı evı sıl bastan degıstır yerlestır ev bul buyun duzen gıdıyor bebiler gelsın de halledılır artk nabalımBizim de tayin durumumuz olabilir hiçbir şey belli değil çıkarsa birkaç haftaya belli olabilir ama öğretmenim çalışacağım için okula yakın olsun diye bekleyedebiliriz ağustos sonuna kadar ama öyle de olursa doğuma az kalacak amaaan off bizim elimizde olmadığı için kontrol belirsizliklerin içinde kayboluyoruz
Hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında çıkarsa da çıkmazsa da tayin ona göre düzen kuracağız.Haklsn cnm ısımız zor bn sanrm ısı bırakıcam hangı sehre gıdılcek belırsız cunku tasınma olayı cok zor ya bı evı sıl bastan degıstır yerlestır ev bul buyun duzen gıdıyor bebiler gelsın de halledılır artk nabalım
Bızde 3 4 ay sonra tasıncaz nereye duscegımıze baglı ıstanbula dusersek annemde kalcaz bısıre ev sayılana kdr dogumdan sonra tasıcaz karısık ısler hayatımız cok cabuk degısıyor hamılelık cok zor gecıyor bnmde sınavım buymus kanama durup bebegımın cıddı durumu duzelırse bıraz daha duzelırım hayırlısı
Ben ogrendim kızım oluyor doktor kesin dedi degismez artik insCinsiyet öğrenen var mı ekim anneleri
Ben ogrendim kızım oluyor doktor kesin dedi degismez artik ins
benım de öyle cnm bir doktor kız dedi diğeri de erkek dedi.... bu haftalarda artık bellı olması lazımMerhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir miplojovic canim sende anlarsın belki
Merhaba sabah sabah kan idrar tahlili yaptırdım benim bi çocuğun cinsiyetini halen söylemediler anlamıyorlar mi bilerek mi söylemiyorlar bilemedim
Anlayan varsa bakabilir miplojovic canim sende anlarsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?