- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Canım geçmiş olsub istirahat iyi gelecektir inşallah.Benim alt karın bölgem aşağı eğildiğimde mesela en basitinden Çorap giyerken acayip rahatsız oluyor bi de Yokuş YürürkenArkadaşlar bu Arada dün doktorumun da iziniyle piknik yapmaya gittik ,biraz uzak bi yere(1.5 saat bekliyorduk bulamayınca yol uzadı ve biraz sarsıntılı geçti).Wc sorunu olduğu için çok su da içemedim.Dönenekadar sorun yoktu ama dönünce sağ kasığındaki şiddetli bi ağrı vardı.Yoruldum herhalde dedim duşumu aldım yattım.Gece hem sağ hem sol kaşığım hem de belim ince ince ağrıyordu.Korkup doktorumu aradım doğumevine gidip ultrasona girebileceğimi söyledi.Gittim idrar tahlili yaptılar ama temiz çıktı.Doktor baktı ama ben görmedim bebişi,iyi dedi.Haftasıyla uyumluydu(bunu hemşireye not aldırırım söylediklerinden anladım).Yorulmuş olabilirsin ,rahim büyümesi de baskı yapıyor olabilir sesi.İstirahat et dedi.Ben de bi günlük rapor aldım tüm gün uzanmaya çalışıyorum.Ama belimde ve sağ kasığımdaki ağrı dünkü kadar olmasa da var.
Sizlerin de bu haftalarda böyle zor ağrılarınız oldu mu arkadaşlar??
Yollardaki çukurlar hepimizi korkutuyor. Ara ara kasık bel vs birden ağrı giriyor, bir sürede kalıyor.bu dönem boyle sanırım.Arkadaşlar bu Arada dün doktorumun da iziniyle piknik yapmaya gittik ,biraz uzak bi yere(1.5 saat bekliyorduk bulamayınca yol uzadı ve biraz sarsıntılı geçti).Wc sorunu olduğu için çok su da içemedim.Dönenekadar sorun yoktu ama dönünce sağ kasığındaki şiddetli bi ağrı vardı.Yoruldum herhalde dedim duşumu aldım yattım.Gece hem sağ hem sol kaşığım hem de belim ince ince ağrıyordu.Korkup doktorumu aradım doğumevine gidip ultrasona girebileceğimi söyledi.Gittim idrar tahlili yaptılar ama temiz çıktı.Doktor baktı ama ben görmedim bebişi,iyi dedi.Haftasıyla uyumluydu(bunu hemşireye not aldırırım söylediklerinden anladım).Yorulmuş olabilirsin ,rahim büyümesi de baskı yapıyor olabilir sesi.İstirahat et dedi.Ben de bi günlük rapor aldım tüm gün uzanmaya çalışıyorum.Ama belimde ve sağ kasığımdaki ağrı dünkü kadar olmasa da var.
Ay cnm sagol kotu seyler gıtsın hepımızın basından hayırlısoyla sen nasılsjnMerhaba kızlar..Yazılarınızı okuyorum ama şu iki gündür yazamadım bi türlü.
dlkkydlntpl Canım çok şükür sıkıntıların azalmış ,çok sevindim..Pıt pıt hareketler de çabası olmuş ne güzel..
@SaskinAnne cinsiyeti kozmuş,Zeynep’in geliyormuş.Hadi gözün Aydın .Bu arada Kekiği o kadar dert etme.Genelde risk oluşturan çayı,yapı ve bu da düşük riski durumlarında genel de..
Diğer kızlar sizleri de okudum da aklımda kalanları yazdım,kusura bakmayın.Büşeyler yeyip içince midesi bulanan arkadaşım vardı;bende de su da oluyor o ama çareyi sık ve az yemekte buldum ben.Suyu da aralıklı içerek.
Dr a göre bir ilaç tedavisi yok canım doğal yollar ile başa çıkmaya çalışacağız dediDoktoruna sordunmu hiç cnm bende yarın gidicem inşallah sorucam ve cinsiyeti söylicem dedi çok heyecanlıyımherşey yolundadır umarım bu sıkıntılara katlanıcaz mecbur bebişlerimiz sağlıklı doğsun analı babalı inşallah unutulur bu dertler
Düne kadar gayet iyiydim işte canım.Dünden beri kaşık ve bel ağrım var.Ay cnm sagol kotu seyler gıtsın hepımızın basından hayırlısoyla sen nasılsjn
Hmm..Normal demek ki ..Canım geçmiş olsub istirahat iyi gelecektir inşallah.Benim alt karın bölgem aşağı eğildiğimde mesela en basitinden Çorap giyerken acayip rahatsız oluyor bi de Yokuş Yürürken
Evet korkudan olduğunu da düşündüm aslında..Yollardaki çukurlar hepimizi korkutuyor. Ara ara kasık bel vs birden ağrı giriyor, bir sürede kalıyor.bu dönem boyle sanırım.
Magnezyum ve kalsiyum desteği alıyor musun canım?Arkadaşlar birşey soracağım kasılma yaşayan var mı? Benim ozellikle sabahları cok fazla kasılmam oluyor bacaklarım karnım kalça kısmım istemsiz bir şekilde kasıyorum. Var mı benim gibi olan
Normal cnm asırı artmazsa sıkıntı yok yorma kendınıDüne kadar gayet iyiydim işte canım.Dünden beri kaşık ve bel ağrım var.
Benimki çok şükür kasık ağrısı değil ama ..dik durunca bişey yok eğilince iğne batıyoHmm..Normal demek ki ..
Anlamadım ben canım durduk yere mi kasılıyor yoksa sen istemsiz geriniyorsun da mi kasılıyo her yerin ?Arkadaşlar birşey soracağım kasılma yaşayan var mı? Benim ozellikle sabahları cok fazla kasılmam oluyor bacaklarım karnım kalça kısmım istemsiz bir şekilde kasıyorum. Var mı benim gibi olan
Dr a göre bir ilaç tedavisi yok canım doğal yollar ile başa çıkmaya çalışacağız dediinşallah güzel haberler alırsın y
Aynen sarımsak katarım yemeklere ben mesela antibiyotik görevi yapar çok faydasını gördümDr a göre bir ilaç tedavisi yok canım doğal yollar ile başa çıkmaya çalışacağız dediinşallah güzel haberler alırsın yarın
inşallah canım geçmiş olsun ben de çalışıyorum eve gelince de iş güç yemek vs kanama alanım durmuştu korkuyorum yine olur diye hayırlısı olsun sağlıklı doğumlarYarın 11de randevum var kızlar dualarınızı esirgemeyininşallah kanama alanı yok olmuştur kasılma var ve kanama alanı var demişti acil gittiğim doktor enfeksiyon kaynaklı tabi baya oldu artık çok iyiyim şükür rabbime ama tedirginim bebişimin iyi olduğunu öğrensem yarın bi veeeee cinsiyeti de soylerim dedi doktorum yarın büyük gün fenayım bütün duygularım karmaşık böyle gibi
Güzel haberlerle gel canımYarın 11de randevum var kızlar dualarınızı esirgemeyininşallah kanama alanı yok olmuştur kasılma var ve kanama alanı var demişti acil gittiğim doktor enfeksiyon kaynaklı tabi baya oldu artık çok iyiyim şükür rabbime ama tedirginim bebişimin iyi olduğunu öğrensem yarın bi veeeee cinsiyeti de soylerim dedi doktorum yarın büyük gün fenayım bütün duygularım karmaşık böyle gibi
Arkadaşlar bu Arada dün doktorumun da iziniyle piknik yapmaya gittik ,biraz uzak bi yere(1.5 saat bekliyorduk bulamayınca yol uzadı ve biraz sarsıntılı geçti).Wc sorunu olduğu için çok su da içemedim.Dönenekadar sorun yoktu ama dönünce sağ kasığındaki şiddetli bi ağrı vardı.Yoruldum herhalde dedim duşumu aldım yattım.Gece hem sağ hem sol kaşığım hem de belim ince ince ağrıyordu.Korkup doktorumu aradım doğumevine gidip ultrasona girebileceğimi söyledi.Gittim idrar tahlili yaptılar ama temiz çıktı.Doktor baktı ama ben görmedim bebişi,iyi dedi.Haftasıyla uyumluydu(bunu hemşireye not aldırırım söylediklerinden anladım).Yorulmuş olabilirsin ,rahim büyümesi de baskı yapıyor olabilir sesi.İstirahat et dedi.Ben de bi günlük rapor aldım tüm gün uzanmaya çalışıyorum.Ama belimde ve sağ kasığımdaki ağrı dünkü kadar olmasa da var.
Evet magnezyum eksikliğinin de yaptığı yalancı doğum sancısıymış magnezyum alıyorum ama kalsiyumun içinde cok yuksek d vitamini var o da zeka geriliği yapıyor diye korkumdan alamıyorum. Benim gibi olan var mı diye merak ettim ama kimsede yok galibaMagnezyum ve kalsiyum desteği alıyor musun canım?
Sende de vardı dimi canım kanama alanı? İnşsllsh bitmiştir güzel haberlerle dön inşallahYarın 11de randevum var kızlar dualarınızı esirgemeyininşallah kanama alanı yok olmuştur kasılma var ve kanama alanı var demişti acil gittiğim doktor enfeksiyon kaynaklı tabi baya oldu artık çok iyiyim şükür rabbime ama tedirginim bebişimin iyi olduğunu öğrensem yarın bi veeeee cinsiyeti de soylerim dedi doktorum yarın büyük gün fenayım bütün duygularım karmaşık böyle gibi
ben de ayni şekilde lekeler bitti normalde ama bu hafta işe başladım eve gidince de işler bitmiyor Allah'ım esirgesin öyle huzursuzum ki iş ortamında dua ediyorum bol bolinşallah canım geçmiş olsun ben de çalışıyorum eve gelince de iş güç yemek vs kanama alanım durmuştu korkuyorum yine olur diye hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?