Aslında ben de sizin gibi düşünüyordum. Son ana kadar birşey alınmaz diyordum. Ama sonra alırken şunları söylüyorum. Rabbim sen bunları bize almayı nasip ediyorsun. Bizim bebeğimize inşallah ama bizim bebeğimize nasip olmaz ise başka bir bebeğin olur diyorum. Herşey nasip biraz teslimiyet hissi gelince korkum da gidiyor.Ahhh ben eşimi zor durduruyorum dün avm ye gittik hemen e bebek e soktu beni yine..Bebek arabalarına bakiyo beşiğe bakiyo şimdiden şu zıbınları almalıyız sonra birikince zor oluyor diyo ben d her seferinde kısmetse 8 aylık olmadan alamayız diyorum.Sar baştan bu diyalog hep yaşanıyor aramızda.Bu adam riskim olduğuna inanmıyor anlaşılan ben istemez miyim onu alalım bunu alalım ama napim korkuyu yedim bir kere temkinli yaklaşıyorum
Rabbim yavrularımızı saplıcakla kucaklamamızı nasip etsin inşallah
Hay Allah çok geçmiş olsun canım ben de yeni atlattımpixielix canim benim boğaz ağrısının nedeni belli oldu
Grip oldum malesef bu mevsimler olurum zaten
Ateşimin çıkmasına izin vermiyorum ama parol içiyorum acaba doktora gitsem ni
Kiz bisey olmaz o kadardan benim gecmeyen oksurugum vardi bardak bardak ictim 10 gun boyunca.Moralim çok bozuk
Kekik zararliymis hamilelikte bende bilmeden tavuk üstünde sos olarak vardı yedim canim da sıkıldı ya bisey olursa
Sizin benimsemeniz onemlii. Kötü bi isimde degil. Gayet guzel bi isim. Biraz yaygın. Ama ben duyulmamis isim istiyorum tavirlarinda degilseniz bence gaaayet guzelkızlar Allah nasip ederse kızımın ismini CANSU düşünüyorum, çok benimsedim bu ismi ... nasıl sizce? çevremdeki insanlar pek beğenmedi de :))
öyle bir tavrım yok canım anlamı beni etkiledi ''hayat veren su'' demek inş bana ve babasına hayat verecek kızım :))Sizin benimsemeniz onemlii. Kötü bi isimde degil. Gayet guzel bi isim. Biraz yaygın. Ama ben duyulmamis isim istiyorum tavirlarinda degilseniz bence gaaayet guzel
Bitkilere verilen ilk suyada hayat verdigi icin can suyu deniyo :) begendim ben valla. Hayirli evlat nasip etsin allahöyle bir tavrım yok canım anlamı beni etkiledi ''hayat veren su'' demek inş bana ve babasına hayat verecek kızım :))
teşekkur ederım canım inş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder :)) birde tercihim Türkçe kökenli isim olması :)) Cansu'nun kökeni de Türkçe :))Bitkilere verilen ilk suyada hayat verdigi icin can suyu deniyo :) begendim ben valla. Hayirli evlat nasip etsin allah
Istediginiz kriterlere uygun. Benimsemissiniz. Anlamı guzel. Soyleniside abes değil. Bence siz aradığınız ismi bulmussunuz :)teşekkur ederım canım inş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder :)) birde tercihim Türkçe kökenli isim olması :)) Cansu'nun kökeni de Türkçe :))
canım aslında benım durumumda karısık 11+6 da doktor kız dedi sonra başka bir doktor 12+3 de (ikili tarama testinde ) erkeğe benzettim dedi ... Cuma günü kontrolüm var 16+3 oluyorum inş o gün net belli olur... Ama ben kızı benimsedim kız ismi hazır gibi... Erkek olursa da CAN ismini düşünüyorum :)Istediginiz kriterlere uygun. Benimsemissiniz. Soyleniside abes değil. Bence siz aradığınız ismi bulmussunuz :)
Ne guzel cinsiyeti ogrenmissiniz. Benim simarik bağdaş kurdu teyzesi. 14+5te. Suan 16+2yim. Tam 1 hafta var kontrolume. Sabirsizliktan cildiricam
Bagdas kurdugu icin doktor tahmin bile yurutemedi ama bende kiz istiyorum baya bayada benimsedim erkek olursa uzulmem insallahcanım aslında benım durumumda karısık 11+6 da doktor kız dedi sonra başka bir doktor 12+3 de (ikili tarama testinde ) erkeğe benzettim dedi ... Cuma günü kontrolüm var 16+3 oluyorum inş o gün net belli olur... Ama ben kızı benimsedim kız ismi hazır gibi... Erkek olursa da CAN ismini düşünüyorum :)
Benim geniz akıntısından dolayı mide bulantım var yemek yedikten sonra ya da su içtikten sonra mide bulantısı başlıyor malesef, çareyi naneli şeker ya da karanfil de buldum şimdilik en son çare de tuzlu su ile gargara yapıyorum biraz olsun rahatlatıyor yoksa bütün gün mide bulantısı ile yaşıyorumGünaydın canım geçmiş olsun.Benim başım eskiden Kolaylıkla ağrırdı ama maşallah hamilelikte hiç ağrımadısinüzit bende de var belki de migren.Başını rüzgâra maruz Bırakma ,Islak da Bırakma bunlsr tetikler
Bende ki sıkıntı geniz akıntısından dolayı oluşan mide bulantısı ve her yemek yedikten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyorCanım sanırım benimde var çok sıkıntılı hiçbişey yapılmıyo araştırdığım kadarıylabaş ağrısı burun tıkanıklığı genize akıntı Burnumun içi yara kanayıp duruyo
Varmış canım böyle birşey haimelelerin çok az bir kısmında hormanal olarak oluşuyormuş, bende geniz akıntısından dolayı mide bulantısı oluşuyor, yemekten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyor ki benim hamileliğim başladığından beri doğru düzgün mide bulantısı yaşamadım, 3. Ayıma girince bu durum başladı bendeBunu ilkkez duyuyorum ama ben yaşıyorum 1 aydır. Başa çıkamıyorum malesef. Tek Arkadaşım sirke. sirkeli su içiyorum. sirke ile gargara yapıyorum. Burnum tıkalı kuruyor kanıyor geniz akıntısından bademciğim şişiyor 5 gün inmişti bu gece yine şişti
Doktoruna sordunmu hiç cnm bende yarın gidicem inşallah sorucam ve cinsiyeti söylicem dedi çok heyecanlıyımBende ki sıkıntı geniz akıntısından dolayı oluşan mide bulantısı ve her yemek yedikten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyor
Geçen sene de bu vakitler zatürre olmuştumHay Allah çok geçmiş olsun canım ben de yeni atlattımBademcikler şiştikten sonra nezle olmuştum ben de. Hala geniz akıntım var Tek çare istirahat etmek bence. Ben çok baş ağrım ve ateşim olmadıkça parol de almadım. Ama meyve tüketmeye çalış canım bulabilirsen yaz portakalı çok iyi geliyor
Kendini çok kötü hissedersen doktora git bence çünkü serum da çok iyi geliyor. Rabbim acil şifalar versin, inşallah hemen toparlarsın
Maşalllah canımKozlar saglık ocagında sıra ıcın beklıydm az once ıcerden bısey 3 4!kere pıtpıt burdu okdr korktm kı :) sanırım o benım yaramazdı ılk defa hıssetım ahah
Benım otururken kasık ıstu karnın sag kosmındaydı hafıf cnm cok acayıp bakalm nabıcak bundan sonra anlamadm sımdı pekMaşalllah canım
Dün gece de benim iki kere pıt pıt gibi değişik bağırsak hareketi gibi geldi ama farklıydı sanırım bebiş:)
Bugün de alt karın da baskı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?