2018 Ekim Anneleri

Aslında ben de sizin gibi düşünüyordum. Son ana kadar birşey alınmaz diyordum. Ama sonra alırken şunları söylüyorum. Rabbim sen bunları bize almayı nasip ediyorsun. Bizim bebeğimize inşallah ama bizim bebeğimize nasip olmaz ise başka bir bebeğin olur diyorum. Herşey nasip biraz teslimiyet hissi gelince korkum da gidiyor.

pixielix canim benim boğaz ağrısının nedeni belli oldu
Grip oldum malesef bu mevsimler olurum zaten
Ateşimin çıkmasına izin vermiyorum ama parol içiyorum acaba doktora gitsem ni
Hay Allah çok geçmiş olsun canım ben de yeni atlattım Bademcikler şiştikten sonra nezle olmuştum ben de. Hala geniz akıntım var Tek çare istirahat etmek bence. Ben çok baş ağrım ve ateşim olmadıkça parol de almadım. Ama meyve tüketmeye çalış canım bulabilirsen yaz portakalı çok iyi geliyor

Kendini çok kötü hissedersen doktora git bence çünkü serum da çok iyi geliyor. Rabbim acil şifalar versin, inşallah hemen toparlarsın

kızlar Allah nasip ederse kızımın ismini CANSU düşünüyorum, çok benimsedim bu ismi ... nasıl sizce? çevremdeki insanlar pek beğenmedi de :))
Sizin benimsemeniz onemlii. Kötü bi isimde degil. Gayet guzel bi isim. Biraz yaygın. Ama ben duyulmamis isim istiyorum tavirlarinda degilseniz bence gaaayet guzel

Sizin benimsemeniz onemlii. Kötü bi isimde degil. Gayet guzel bi isim. Biraz yaygın. Ama ben duyulmamis isim istiyorum tavirlarinda degilseniz bence gaaayet guzel
öyle bir tavrım yok canım anlamı beni etkiledi ''hayat veren su'' demek inş bana ve babasına hayat verecek kızım :))

Bitkilere verilen ilk suyada hayat verdigi icin can suyu deniyo :) begendim ben valla. Hayirli evlat nasip etsin allah
teşekkur ederım canım inş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder :)) birde tercihim Türkçe kökenli isim olması :)) Cansu'nun kökeni de Türkçe :))

teşekkur ederım canım inş Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder :)) birde tercihim Türkçe kökenli isim olması :)) Cansu'nun kökeni de Türkçe :))
Istediginiz kriterlere uygun. Benimsemissiniz. Anlamı guzel. Soyleniside abes değil. Bence siz aradığınız ismi bulmussunuz :)
Ne guzel cinsiyeti ogrenmissiniz. Benim simarik bağdaş kurdu teyzesi. 14+5te. Suan 16+2yim. Tam 1 hafta var kontrolume. Sabirsizliktan cildiricam

canım aslında benım durumumda karısık 11+6 da doktor kız dedi sonra başka bir doktor 12+3 de (ikili tarama testinde ) erkeğe benzettim dedi ... Cuma günü kontrolüm var 16+3 oluyorum inş o gün net belli olur... Ama ben kızı benimsedim kız ismi hazır gibi... Erkek olursa da CAN ismini düşünüyorum :)

Bagdas kurdugu icin doktor tahmin bile yurutemedi ama bende kiz istiyorum baya bayada benimsedim erkek olursa uzulmem insallah aman sağlıklı olsunda.

Benim geniz akıntısından dolayı mide bulantım var yemek yedikten sonra ya da su içtikten sonra mide bulantısı başlıyor malesef, çareyi naneli şeker ya da karanfil de buldum şimdilik en son çare de tuzlu su ile gargara yapıyorum biraz olsun rahatlatıyor yoksa bütün gün mide bulantısı ile yaşıyorum

Bende ki sıkıntı geniz akıntısından dolayı oluşan mide bulantısı ve her yemek yedikten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyor

Varmış canım böyle birşey haimelelerin çok az bir kısmında hormanal olarak oluşuyormuş, bende geniz akıntısından dolayı mide bulantısı oluşuyor, yemekten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyor ki benim hamileliğim başladığından beri doğru düzgün mide bulantısı yaşamadım, 3. Ayıma girince bu durum başladı bende

Bende ki sıkıntı geniz akıntısından dolayı oluşan mide bulantısı ve her yemek yedikten sonra ya da su içtikten sonra bitmeyen bir mide bulantısı başlıyor
Doktoruna sordunmu hiç cnm bende yarın gidicem inşallah sorucam ve cinsiyeti söylicem dedi çok heyecanlıyımherşey yolundadır umarım bu sıkıntılara katlanıcaz mecbur bebişlerimiz sağlıklı doğsun analı babalı inşallah unutulur bu dertler

Geçen sene de bu vakitler zatürre olmuştum
Çok korkuyorum insaallah bisey olmaz
Dondurmayı da fazlaca kaçırdım herhalde

Kozlar saglık ocagında sıra ıcın beklıydm az once ıcerden bısey 3 4!kere pıtpıt burdu okdr korktm kı :) sanırım o benım yaramazdı ılk defa hıssetım ahah
Maşalllah canım

Dün gece de benim iki kere pıt pıt gibi değişik bağırsak hareketi gibi geldi ama farklıydı sanırım bebiş:)

Bugün de alt karın da baskı hissediyorum

Maşalllah canım

Dün gece de benim iki kere pıt pıt gibi değişik bağırsak hareketi gibi geldi ama farklıydı sanırım bebiş:)

Bugün de alt karın da baskı hissediyorum
Benım otururken kasık ıstu karnın sag kosmındaydı hafıf cnm cok acayıp bakalm nabıcak bundan sonra anlamadm sımdı pek

Merhaba kızlar..Yazılarınızı okuyorum ama şu iki gündür yazamadım bi türlü.
dlkkydlntpl Canım çok şükür sıkıntıların azalmış ,çok sevindim..Pıt pıt hareketler de çabası olmuş ne güzel..
SaskinAnne cinsiyeti kozmuş,Zeynep’in geliyormuş.Hadi gözün Aydın .Bu arada Kekiği o kadar dert etme.Genelde risk oluşturan çayı,yapı ve bu da düşük riski durumlarında genel de..

Diğer kızlar sizleri de okudum da aklımda kalanları yazdım,kusura bakmayın.Büşeyler yeyip içince midesi bulanan arkadaşım vardı;bende de su da oluyor o ama çareyi sık ve az yemekte buldum ben.Suyu da aralıklı içerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…