2018 Ekim Anneleri

Anlamadım ben canım durduk yere mi kasılıyor yoksa sen istemsiz geriniyorsun da mi kasılıyo her yerin ?
Evet başta sabahları istemeden gerinme seklinde başladı simdi kasıyorum işte karnımı popomu istemeden. Ya yaşamayan bilmez bana da deseler ne sacma derdim de o benim elimde değil vücut yapıyor ozellikle sabahları uyanınca. Yalancı doğum sancısıymış. Magnezyum eksikliği de arttırırmış.

İnşallah kanama bitmiştir canım. Kasılman nasıl oluyor? Benim de var da o yüzden soruyorum aynı mı acaba

Kızlar merhabalar ben bugün dr a gittim devlet hastanesinde ultrasona yönlendirmişti dr her şey şimdilik normal görünüyormuş çok şükür. Büyümüş bebiş 178 gr olmuş diğer gelişim alanları yönünden de haftasının ilerisinde gitmeye başlamış. Ultrasondaki dr da erkek dedi sanırım kesin olarak erkek olacak hayırlısı olsun tabi. Allahım herkese güzel haberler nasip etsin kızlar. Bu dr üçlü tarama yaptırdı haftaya da kendi dr uma gideceğim bakalım o neler söyleyecek. Demir ilacım da bulantı yapıyordu ferrum fort verdi yerine bakalım o iyi gelecek mi?

Arkadaşlar birşey soracağım kasılma yaşayan var mı? Benim ozellikle sabahları cok fazla kasılmam oluyor bacaklarım karnım kalça kısmım istemsiz bir şekilde kasıyorum. Var mı benim gibi olan
Ben de de oluyo ara sira normal bence bebisler buyuyo. Yine de doktoruna danis istersen.

Güzel haberlerle gel canım
Benimde iki buçuk hafta oldu dr a gitmeyeli çok merak ediyorum ve tedirginlikte oluyor. Sanırım dokuz ay boyunca hep böyle geçecek
Teşekkür ederim canım inşallah annelik duygusu bu işte merak tedirginlik 1 ay zor dayandım
inşallah canım geçmiş olsun ben de çalışıyorum eve gelince de iş güç yemek vs kanama alanım durmuştu korkuyorum yine olur diye hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar
Sağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah hep güzel haberler alıp verelim

Evet canım çok kısa sürdü bi saat bile değildi kesildi zaten hemen doktora gittik ama işte insan tedirgin oluyo

Gözünüz aydın cnm darısıda bizlere herkesten güzrl haberler alalım

Bulantı ilaçı soran arkadaşım dramamin kullanıyorum ben sen de doktorundan isteyebilirsin.
Kızlar ben 2 haftadır acayip acı yiyorum ya tuvalette rahatsız ediyor ama kabızlığımı düzeltti de bebeğe zararı olur mu ki eşim yeme diyor canım çok istiyor ben de tutamıyorum napım

Bende aliyrm unisex olan seyleri tabi:)

Arkadaşlar birşey soracağım kasılma yaşayan var mı? Benim ozellikle sabahları cok fazla kasılmam oluyor bacaklarım karnım kalça kısmım istemsiz bir şekilde kasıyorum. Var mı benim gibi olan
Vitaminler su ve harekt:) sana dedgme bakma hicbirini yapmiyrm. Ama degerlerinde de dusus olablr. Dra gidince soyle mutlaka

Hayirlibhaberler alacaksın inşallah bn inanıyorum moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun herşey

Amin. Canım aminn..
Rahatladım ama agrı hala devam edince korkuyor işte insan ..

Ben de kalçanın üstünde belime doğru (pöçük deriz biz) orda 2 haftadır var agrım ama Dr normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…