- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Evet başta sabahları istemeden gerinme seklinde başladı simdi kasıyorum işte karnımı popomu istemeden. Ya yaşamayan bilmez bana da deseler ne sacma derdim de o benim elimde değil vücut yapıyor ozellikle sabahları uyanınca. Yalancı doğum sancısıymış. Magnezyum eksikliği de arttırırmış.Anlamadım ben canım durduk yere mi kasılıyor yoksa sen istemsiz geriniyorsun da mi kasılıyo her yerin ?
İnşallah kanama bitmiştir canım. Kasılman nasıl oluyor? Benim de var da o yüzden soruyorum aynı mı acabaYarın 11de randevum var kızlar dualarınızı esirgemeyininşallah kanama alanı yok olmuştur kasılma var ve kanama alanı var demişti acil gittiğim doktor enfeksiyon kaynaklı tabi baya oldu artık çok iyiyim şükür rabbime ama tedirginim bebişimin iyi olduğunu öğrensem yarın bi veeeee cinsiyeti de soylerim dedi doktorum yarın büyük gün fenayım bütün duygularım karmaşık böyle gibi
Gercekten zor gece kac defa uyaniyordum uyusmadan dolayi dun gece bir kac defa oldu ama siddetli degil di cok sukur ama kontrolleri atlamamak dr a gitmek lazim icin rahat eder en azindan.Eğer bendede devam ederse gideceğim çünkü dayanamıyorum bi yerim ağrısa daha iyi
Ben de de oluyo ara sira normal bence bebisler buyuyo. Yine de doktoruna danis istersen.Arkadaşlar birşey soracağım kasılma yaşayan var mı? Benim ozellikle sabahları cok fazla kasılmam oluyor bacaklarım karnım kalça kısmım istemsiz bir şekilde kasıyorum. Var mı benim gibi olan
Teşekkür ederim canım inşallah annelik duygusu bu işte merak tedirginlik 1 ay zor dayandımGüzel haberlerle gel canım
Benimde iki buçuk hafta oldu dr a gitmeyeli çok merak ediyorum ve tedirginlikte oluyor. Sanırım dokuz ay boyunca hep böyle geçecek
Sağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah hep güzel haberler alıp vereliminşallah canım geçmiş olsun ben de çalışıyorum eve gelince de iş güç yemek vs kanama alanım durmuştu korkuyorum yine olur diye hayırlısı olsun sağlıklı doğumlar
Evet canım çok kısa sürdü bi saat bile değildi kesildi zaten hemen doktora gittik ama işte insan tedirgin oluyoSende de vardı dimi canım kanama alanı? İnşsllsh bitmiştir güzel haberlerle dön inşallah
ben de ayni şekilde lekeler bitti normalde ama bu hafta işe başladım eve gidince de işler bitmiyor Allah'ım esirgesin öyle huzursuzum ki iş ortamında dua ediyorum bol bol
Kasılma rahim içinde heralde cnm doktor ultrasonda o anda bakıp söyledi bende bi kasılma olmadı daha doğrusudoğrusu ben hissetmedimİnşallah kanama bitmiştir canım. Kasılman nasıl oluyor? Benim de var da o yüzden soruyorum aynı mı acaba
Gözünüz aydın cnmKızlar merhabalar ben bugün dr a gittim devlet hastanesinde ultrasona yönlendirmişti dr her şey şimdilik normal görünüyormuş çok şükür. Büyümüş bebiş 178 gr olmuş diğer gelişim alanları yönünden de haftasının ilerisinde gitmeye başlamış. Ultrasondaki dr da erkek dedi sanırım kesin olarak erkek olacak hayırlısı olsun tabi. Allahım herkese güzel haberler nasip etsin kızlar. Bu dr üçlü tarama yaptırdı haftaya da kendi dr uma gideceğim bakalım o neler söyleyecek. Demir ilacım da bulantı yapıyordu ferrum fort verdi yerine bakalım o iyi gelecek mi?
Bende aliyrm unisex olan seyleri tabi:)Kızlar bugün dayanamayıp h&m den bebise biseyler aldık doktor daha alışveriş yapmayın dedi ama erkek kıyafeti aldı hep esim çok güzel şeyler var ayrıca hamile kıyafetleride iyiymis lcw den almıştım diye almadim yaza sort elbise fln bakarim artik ama henüz almayan varsa kesin baksin
Vitaminler su ve harekt:) sana dedgme bakma hicbirini yapmiyrm. Ama degerlerinde de dusus olablr. Dra gidince soyle mutlakaArkadaşlar birşey soracağım kasılma yaşayan var mı? Benim ozellikle sabahları cok fazla kasılmam oluyor bacaklarım karnım kalça kısmım istemsiz bir şekilde kasıyorum. Var mı benim gibi olan
Hayirlibhaberler alacaksın inşallah bn inanıyorum moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun herşeyYarın 11de randevum var kızlar dualarınızı esirgemeyininşallah kanama alanı yok olmuştur kasılma var ve kanama alanı var demişti acil gittiğim doktor enfeksiyon kaynaklı tabi baya oldu artık çok iyiyim şükür rabbime ama tedirginim bebişimin iyi olduğunu öğrensem yarın bi veeeee cinsiyeti de soylerim dedi doktorum yarın büyük gün fenayım bütün duygularım karmaşık böyle gibi
Kızlar kasılmaya muz iyi geliyor diye duydum ama bir araştırın istersenizİnşallah kanama bitmiştir canım. Kasılman nasıl oluyor? Benim de var da o yüzden soruyorum aynı mı acaba
Teşekkür ederim canım inşallahHayirlibhaberler alacaksın inşallah bn inanıyorum moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun herşey
Amin. Canım aminn..Geçmiş olsun
Dr a gitmişsin için rahatlamıştır dinlen bol bol geçer inşalllah canım
Çok ayakta kalınca belim ağrıyor benimde bugün de biraz yürüdüm alt karında baya baskı hissettim inşalllah geçer havadan nem kapıyoruz sağlıkla alalım kucağımıza inşalllah
Ben de kalçanın üstünde belime doğru (pöçük deriz biz) orda 2 haftadır var agrım ama Dr normal dediEvet magnezyum eksikliğinin de yaptığı yalancı doğum sancısıymış magnezyum alıyorum ama kalsiyumun içinde cok yuksek d vitamini var o da zeka geriliği yapıyor diye korkumdan alamıyorum. Benim gibi olan var mı diye merak ettim ama kimsede yok galiba
Sıkışmaya gelemiyor demek ki senin ki annesi..Rahatına düşkün olacak belliBenimki çok şükür kasık ağrısı değil ama ..dik durunca bişey yok eğilince iğne batıyo
Bugün aldım rapor ama yarın okula gideceğim bakalım ne olacak?Normal cnm asırı artmazsa sıkıntı yok yorma kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?