2018 Ekim Anneleri

Bnde dun hıssettım cnm pıtpıt vurdu ılk once cok korktm saglık ocagında oturuyodum ay ne komıktı gun ıcınde bıkac kere daha hıssedınce gaz olamaz heralde dedm
Çok güzel bi duygu dimi canim :)
. Yaaa ne guzel saglikla kucagina da alirsin insallah minnak Zeynep hanimi :)
Inşaallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularimizi

bende 2lıye gırdım cnm sonuclar ıyı cok sukur sımdı bu cumartesı 4lu yapılacak kan vereceğım dr randevum var sonrada ayrıntılı ultrason olacak zaten ... drum 3luye gerek yok dedı

Cok sukur iyi.Ben yaptirmamistim canim 2li 3lü.Ama ayrıntılıyı yaptıracağım

Ccok guzel bındıygu arada vuruyolar bı sagdan bı soldan cok merak edıyorum ellemı ayaklamı nasıl oluyolar bız hıssederken acaba

Onu da anlayacaksin biraz daha buyusun :)

Merhaba kızlar bir haftadır uzak kaldım telefonum bozuldu tahmınler erkekti ama kız bebeğimiz olucak inşallah plojovic eklersen sevinirim :)
Hayırlı olsun canım kızlar kendini biraz geç gösterdi sanırım kız haberleri yeni yeni geliyor. Allahım hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım kızlar kendini biraz geç gösterdi sanırım kız haberleri yeni yeni geliyor. Allahım hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Benim erkek kardeşim yoktu hep erkek olucak sanıyordum doktor 4 hafta evvelde kız gibi demişti kesin olmamak şartıyla ben yok erkek göremedi diyordum ama geçen hafta kesinleşti Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin tüm bebeklerin kız erkek farketmez

Merhaba kızlar nasılsınız? Neredeyse hergun okuyorum ama yazamıyorum. tr_lelli yaşadığın kayıp için çok üzüldüm, başın sağolsun.. Umarım en kısa zamanda içindeki acı diner.

Bugün baya baya kasıklarım ağrıyor ve ne yapsam bilemedim.

Cok sukur dınlenıyorum son gunlerımle cnm arada pıtpıt lar yıyorum cok ve sureklı agrıyosa drunu ara cnm yordunmj kendknj pekı usuttunmj

bende 2lıye gırdım cnm sonuclar ıyı cok sukur sımdı bu cumartesı 4lu yapılacak kan vereceğım dr randevum var sonrada ayrıntılı ultrason olacak zaten ... drum 3luye gerek yok dedı
Benim doktorum da 4lu degil 3lu yapmak istedi. Nasilsa ayrintili yapilacak cok israrci olmazsa yaptirmayacagim canim.

Cok sukur iyi.Ben yaptirmamistim canim 2li 3lü.Ama ayrıntılıyı yaptıracağım

Aynen ayrintiliyi ben de istiyorum.Haftaya gidersem beni ayrintiliya gondermez sanirim.20 hafta dolunca mi gitsem diyorum, bir yandan da gidip babettoyu goresim var

Cok sukur dınlenıyorum son gunlerımle cnm arada pıtpıt lar yıyorum cok ve sureklı agrıyosa drunu ara cnm yordunmj kendknj pekı usuttunmj
Aslında hiç yormadım. Sabah uyandığımdan beri ağrıyor. Yarım saate dersim bitecek eve gidip uzanacağım. Artık bugün geçmezse yarın doktora giderim. O pıtpıtlar bende de sıklaştı özlemişim..

O 3lü bana ilk hamilelgimi zehir etmişti. Down riski yüksek çıkmıştı ve bir perinatolog bulup gitmiştim amniyosentez yaptırmak için. Doktor bana o testin çok gereksiz olduğunu yatırdıysam 2linin yeterli ve ona göre daha güvenilir olduğunu söylemişti. Ayrıntılı bulgularına göre amniyosenteze karar verecektik. Şükürler olsun detaylı tarama iyi cıktı ve amniyosentez yapmadı doktorum.

Ayaklarini sicak tut ve imkanin varsa biraz dinlen canim.Bende de iki gun hafif hafif agri hissi oldu ama cok kisa.Rahim buyudukce oluyordur diye dusunuyorum.Cok siddetli olur ve gecmezse bir doktora gitmek lazim.Gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…