- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Çok güzel bi duygu dimi canim :)Bnde dun hıssettım cnm pıtpıt vurdu ılk once cok korktm saglık ocagında oturuyodum ay ne komıktı gun ıcınde bıkac kere daha hıssedınce gaz olamaz heralde dedm
Inşaallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularimizi. Yaaa ne guzel saglikla kucagina da alirsin insallah minnak Zeynep hanimi :)
Canim haydi iyi haberlerle gel insaallah5 dk sonra muayeneye giriyorum hanimlarTahin pekmezimi yedim, portakal suyumu da ictim. Insallah hareketlidir minis
Ccok guzel bındıygu arada vuruyolar bı sagdan bı soldan cok merak edıyorum ellemı ayaklamı nasıl oluyolar bız hıssederken acabaÇok güzel bi duygu dimi canim :)
Inşaallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularimizi
bende 2lıye gırdım cnm sonuclar ıyı cok sukur sımdı bu cumartesı 4lu yapılacak kan vereceğım dr randevum var sonrada ayrıntılı ultrason olacak zaten ... drum 3luye gerek yok dedıGunaydinn anneler
Guzel bir gun olsun herkese.
Haftaya 3lu test icin cagirmisti doktorum ama ben ilkinde yaptirmadim. Ilkinde gittigim doktor 3lu teste gerek yok demisti. Bu bebegimde de 2li test sonucum ilki gibi cikti. Riskli gorunmuyor. 3luyu de yaptirasim yok sanki.
Kafa bulandirmaya gerek yok diyorum. Zaten ayrintiliya girecegim. Sizde durumlar nasil?
Gunaydinn anneler
Guzel bir gun olsun herkese.
Haftaya 3lu test icin cagirmisti doktorum ama ben ilkinde yaptirmadim. Ilkinde gittigim doktor 3lu teste gerek yok demisti. Bu bebegimde de 2li test sonucum ilki gibi cikti. Riskli gorunmuyor. 3luyu de yaptirasim yok sanki.
Kafa bulandirmaya gerek yok diyorum. Zaten ayrintiliya girecegim. Sizde durumlar nasil?
Ccok guzel bındıygu arada vuruyolar bı sagdan bı soldan cok merak edıyorum ellemı ayaklamı nasıl oluyolar bız hıssederken acaba
Dımı uyanıcaz tekmelereCok sukur iyi.Ben yaptirmamistim canim 2li 3lü.Ama ayrıntılıyı yaptıracağım
Onu da anlayacaksin biraz daha buyusun :)
Dımı uyanıcaz tekmelere
Hayırlı olsun canım kızlar kendini biraz geç gösterdi sanırım kız haberleri yeni yeni geliyor. Allahım hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinMerhaba kızlar bir haftadır uzak kaldım telefonum bozuldu tahmınler erkekti ama kız bebeğimiz olucak inşallahplojovic eklersen sevinirim :)
Benim erkek kardeşim yoktu hep erkek olucak sanıyordum doktor 4 hafta evvelde kız gibi demişti kesin olmamak şartıyla ben yok erkek göremedi diyordum ama geçen hafta kesinleşti Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin tüm bebeklerin kız erkek farketmezHayırlı olsun canım kızlar kendini biraz geç gösterdi sanırım kız haberleri yeni yeni geliyor. Allahım hepimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Popoyu bıle dayıcak dımı ahahaha ay oksıcam onu oyle yapınca yaramazlarAyağı,kafası,dirseği derken ogreniyorsun :)
Canim erkek tahminini kacinci haftada yapmisti doktorun?Merhaba kızlar bir haftadır uzak kaldım telefonum bozuldu tahmınler erkekti ama kız bebeğimiz olucak inşallahplojovic eklersen sevinirim :)
Güzel haberlerle gel canım.Benimde randavu günü bitürlü gelmiyor 10 gün var dahaGünaydın annişler yoldayız doktorudoktoruma doğru gidiyoruz heyecan dorukta eşim benden daha heyecanlıallahım güzel haberler almak nasip etsin inşallah
Cok sukur dınlenıyorum son gunlerımle cnm arada pıtpıt lar yıyorum cok ve sureklı agrıyosa drunu ara cnm yordunmj kendknj pekı usuttunmjMerhaba kızlar nasılsınız? Neredeyse hergun okuyorum ama yazamıyorum.tr_lelli yaşadığın kayıp için çok üzüldüm, başın sağolsun.. Umarım en kısa zamanda içindeki acı diner.
Bugün baya baya kasıklarım ağrıyor ve ne yapsam bilemedim.
Benim doktorum da 4lu degil 3lu yapmak istedi. Nasilsa ayrintili yapilacak cok israrci olmazsa yaptirmayacagim canim.bende 2lıye gırdım cnm sonuclar ıyı cok sukur sımdı bu cumartesı 4lu yapılacak kan vereceğım dr randevum var sonrada ayrıntılı ultrason olacak zaten ... drum 3luye gerek yok dedı
Cok sukur iyi.Ben yaptirmamistim canim 2li 3lü.Ama ayrıntılıyı yaptıracağım
Aslında hiç yormadım. Sabah uyandığımdan beri ağrıyor. Yarım saate dersim bitecek eve gidip uzanacağım. Artık bugün geçmezse yarın doktora giderim. O pıtpıtlar bende de sıklaştı özlemişim..Cok sukur dınlenıyorum son gunlerımle cnm arada pıtpıt lar yıyorum cok ve sureklı agrıyosa drunu ara cnm yordunmj kendknj pekı usuttunmj
O 3lü bana ilk hamilelgimi zehir etmişti. Down riski yüksek çıkmıştı ve bir perinatolog bulup gitmiştim amniyosentez yaptırmak için. Doktor bana o testin çok gereksiz olduğunu yatırdıysam 2linin yeterli ve ona göre daha güvenilir olduğunu söylemişti. Ayrıntılı bulgularına göre amniyosenteze karar verecektik. Şükürler olsun detaylı tarama iyi cıktı ve amniyosentez yapmadı doktorum.Benim doktorum da 4lu degil 3lu yapmak istedi. Nasilsa ayrintili yapilacak cok israrci olmazsa yaptirmayacagim canim.
Aynen ayrintiliyi ben de istiyorum.Haftaya gidersem beni ayrintiliya gondermez sanirim.20 hafta dolunca mi gitsem diyorum, bir yandan da gidip babettoyu goresim var
Ayaklarini sicak tut ve imkanin varsa biraz dinlen canim.Bende de iki gun hafif hafif agri hissi oldu ama cok kisa.Rahim buyudukce oluyordur diye dusunuyorum.Cok siddetli olur ve gecmezse bir doktora gitmek lazim.Gecmis olsun canim.Merhaba kızlar nasılsınız? Neredeyse hergun okuyorum ama yazamıyorum.tr_lelli yaşadığın kayıp için çok üzüldüm, başın sağolsun.. Umarım en kısa zamanda içindeki acı diner.
Bugün baya baya kasıklarım ağrıyor ve ne yapsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?