Teşekkür ederim canım bugün dinleneyim ona göre karar vereceğim. Bana da büyüme ağrısı olabilir gibi geldi.Ayaklarini sicak tut ve imkanin varsa biraz dinlen canim.Bende de iki gun hafif hafif agri hissi oldu ama cok kisa.Rahim buyudukce oluyordur diye dusunuyorum.Cok siddetli olur ve gecmezse bir doktora gitmek lazim.Gecmis olsun canim.
Ben de aynen bu sebeplerden yaptirmak istemiyorum.Kizimda sadece 2li yaptirdim, bu defa da 2 li yeterli.Pek kaygili degilim bebegim konusunda ne diye guvenilirligi dusuk bir test yaptirip kafami bulandirma riski alayim? Ayrintili hepsinden mantikli geliyor bana daO 3lü bana ilk hamilelgimi zehir etmişti. Down riski yüksek çıkmıştı ve bir perinatolog bulup gitmiştim amniyosentez yaptırmak için. Doktor bana o testin çok gereksiz olduğunu yatırdıysam 2linin yeterli ve ona göre daha güvenilir olduğunu söylemişti. Ayrıntılı bulgularına göre amniyosenteze karar verecektik. Şükürler olsun detaylı tarama iyi cıktı ve amniyosentez yapmadı doktorum.
Şiddetle katılıyorum. Ben doğum yapana kadar hep kaygı duydum. Şükürler olsun ki kızım gayet sağlıklı.Ben de aynen bu sebeplerden yaptirmak istemiyorum.Kizimda sadece 2li yaptirdim, bu defa da 2 li yeterli.Pek kaygili degilim bebegim konusunda ne diye guvenilirligi dusuk bir test yaptirip kafami bulandirma riski alayim? Ayrintili hepsinden mantikli geliyor bana da
Canım cinsiyetini öğrendin galiba maşallah canım ya bir ben kalıcak herhalde öğrenemeyen ilk oğlumdan sonra benimde iki düştüğüm var çok kabullenmiştim o zamanlar bir daha çocuğum olmayacak sanmıştım sma rabbim sonra dünya tatlısı bir oğlan daha verdi şimdi de sürpriz bir hamilelik daha miniğimizi bekliyoruz nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz bu hayatta ne korunarak evlat sahibi olmayı engelleyebiliriz ne de korunmayarak evlat sahibi olabiliriz bizim elimizde değil ben bu hayattan bunu anladım ilk öğrendiğimde çok karamsardım ne yaparım üç çocukla derken şimdi o kadar mutluyum ki evimiz yine cennet kokacak kocaman kalabalık bir aile olucaz çok şükürSağlıkla kavuşuruz insaallah
Ben çok ağladım doktor kız dediğinde he cinsiyeti görememiştir bi dahakine erkek der yine ağlarım
Rabbim cennette göstersin insaallah ilk bebeğim kız di. Kürtaj sonrası eşim ben çok ağlayınca o dolaşmaya gitti gezip geri gelecek demişti o aklıma geliyor hep
Sağlıkla doğsun kız erkek farketmez benim için. Zeynep takintim ilk bebekten kalma benim.
Şimdi böyle kıpırdanma hissettiğimde ya da midem bulansa burnum tikansa nefesim kesilse biliyorum ki sebebi ondan hep ağlıyorum... sanirim böyle 9 ay ağlayacağım ben. Ne güzel bir duygu Rabbime şükürler olsun Allah olmayan herkese nasip etsin insaallah
Ben kizima hamileyken 32. Haftadan sonra ilk defa nst ye baglandigimda oradaki hemsireler beni sirtustu yatirdi. Ben karnim buyudukten sonra hic oyle yatmaz olmustum.Rahat edemiyirdum zaten. Bu sekilde yatamam yan yatsam olmaz mi dedim.Olmaz dediler. Beni sirt ustu yatirip nst yi baglayip gittiler. Bir sure sonra benim basim donmeye , midem bulanmaya basladi. Hemen bagirdim bana yardim edin diye. Geldiler bir sekilde ama ben hemen kalktim, gozum falan karardi. Neyse ki biraz sonra kendime geldim.Gereksiz bir sekilde seker falan verdiler ama neden belli. Bebek omurgadaki sinirlere baski yapiyor. Doktorum da hemsireleri bir guzel paylamis. Insan vucudunun verdigi sinyalleri dinlemeli. Su siralar oyle rahatsiz olmuyorum henuz ama yan yatiyorum genelde, oyle daha rahatim. Son zamanlar zaten duz zeminde sirtustu yatilmiyor.Kizlar ya kafama takkilan bir sey varyatakta dinlenirken, uyurken veya egzersiz yaparken sırt üstü dümdüz yatmak sakıncalı mı? Bu pozisyon damarlara fazladan basınç uygularmis ve bebeğe giden kan akışını azaltırmis. Anneden bebege giden kan akışı, bebegin gelişmesi ve büyümesi açısından son derece önemli oldugundan sırt üstü yatmayin diye heryerde okuyorum siz ne düşünüyorsunuz dikkat ediyormusunuz? Ve Doktora soran varmı bu konuyu?
Pıtpıtlarmyenı gunde bıkac kere oluyo bende cok yenı aman cnm cok dkkt et enfeksıyondan falanda olmasın dıkkat etmdevam ederse gıtAslında hiç yormadım. Sabah uyandığımdan beri ağrıyor. Yarım saate dersim bitecek eve gidip uzanacağım. Artık bugün geçmezse yarın doktora giderim. O pıtpıtlar bende de sıklaştı özlemişim..
6 aydan sonra deniliyor bazı yerlerde bazı yerlerde ise 16-17 haftadan sonra yaziyor.Ben dinlenmek amaçlı yatiyorum sirt ustu suanlik rahatsiz olmuyorum aklıma gelince hemen sağa yada sola dönüyorum. Ozelliklede sol tarafa yatilmasi öneriliyor..Ben kizima hamileyken 32. Haftadan sonra ilk defa nst ye baglandigimda oradaki hemsireler beni sirtustu yatirdi. Ben karnim buyudukten sonra hic oyle yatmaz olmustum.Rahat edemiyirdum zaten. Bu sekilde yatamam yan yatsam olmaz mi dedim.Olmaz dediler. Beni sirt ustu yatirip nst yi baglayip gittiler. Bir sure sonra benim basim donmeye , midem bulanmaya basladi. Hemen bagirdim bana yardim edin diye. Geldiler bir sekilde ama ben hemen kalktim, gozum falan karardi. Neyse ki biraz sonra kendime geldim.Gereksiz bir sekilde seker falan verdiler ama neden belli. Bebek omurgadaki sinirlere baski yapiyor. Doktorum da hemsireleri bir guzel paylamis. Insan vucudunun verdigi sinyalleri dinlemeli. Su siralar oyle rahatsiz olmuyorum henuz ama yan yatiyorum genelde, oyle daha rahatim. Son zamanlar zaten duz zeminde sirtustu yatilmiyor.
Ben geceleri hep sola yatıyorum eskiden de öyleydi.Sol kolum uyuşuyo üzerine ustlsktan ama yapıcak bişey yok sola yatmak iyi6 aydan sonra deniliyor bazı yerlerde bazı yerlerde ise 16-17 haftadan sonra yaziyor.Ben dinlenmek amaçlı yatiyorum sirt ustu suanlik rahatsiz olmuyorum aklıma gelince hemen sağa yada sola dönüyorum. Ozelliklede sol tarafa yatilmasi öneriliyor..
Sağol canım çıktık doktordan herşey çok güzel 168 gram 16 cm heryerini gösterdiGüzel haberlerle gel canım.Benimde randavu günü bitürlü gelmiyor 10 gün var daha
Çok sevindim canım güzel haberlerin daim olsun darısı Başımıza bizim deSağol canım çıktık doktordan herşey çok güzel 168 gram 16 cm heryerini gösterdibi oğlumuz daha oluyo plojovic cnm yazarsın benide yolculuk ve ilişki serbest dedi 1 ay sonra renkli ultrason a gircem coraspirinide bırakıcam balık hapı verdi
Benim doktorum da 4lu degil 3lu yapmak istedi. Nasilsa ayrintili yapilacak cok israrci olmazsa yaptirmayacagim canim.
Aynen ayrintiliyi ben de istiyorum.Haftaya gidersem beni ayrintiliya gondermez sanirim.20 hafta dolunca mi gitsem diyorum, bir yandan da gidip babettoyu goresim var
Kizlar ya kafama takkilan bir sey varyatakta dinlenirken, uyurken veya egzersiz yaparken sırt üstü dümdüz yatmak sakıncalı mı? Bu pozisyon damarlara fazladan basınç uygularmis ve bebeğe giden kan akışını azaltırmis. Anneden bebege giden kan akışı, bebegin gelişmesi ve büyümesi açısından son derece önemli oldugundan sırt üstü yatmayin diye heryerde okuyorum siz ne düşünüyorsunuz dikkat ediyormusunuz? Ve Doktora soran varmı bu konuyu?
Sağol canım çıktık doktordan herşey çok güzel 168 gram 16 cm heryerini gösterdibi oğlumuz daha oluyo plojovic cnm yazarsın benide yolculuk ve ilişki serbest dedi 1 ay sonra renkli ultrason a gircem coraspirinide bırakıcam balık hapı verdi
Defter mi tutuyorsun sen de :) ben de tutuyorum taaa ilk bebeğe karar verdiğimizden beri :) pembe kaplı almışım ama bebişim erkekBizde de ilk defa eşim görmüş oldu dün akşam tekmeyi :)
Uzanıyordum,kıpırdamaya başlayınca dikkatli bakmasını söyledim yerini gösterip,pıt diye vurdu oynadı göbiş :)❤
Not aldım defterine :)
Defterlerde 2 oldu valla birine ayrı diğerine ayrı not düşer oldum❤ :))))))
Defter mi tutuyorsun sen de :) ben de tutuyorum taaa ilk bebeğe karar verdiğimizden beri :) pembe kaplı almışım ama bebişim erkekmaviyle kaplamak Lazım artık
5 dk sonra muayeneye giriyorum hanimlarTahin pekmezimi yedim, portakal suyumu da ictim. Insallah hareketlidir minis
Ay canım çok sevindim hadi gözün aydınnnn darısı Başımıza :) benim kanama alanı da bitmiş gibime geliyo inşallahEveeet sevgili dostlarımPurpplee SaskinAnne A Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Bugün sadece tansiyonum biraz yüksek çıktı ve son bir iki gündür başım çok ağrıyodu nezleye bağlamıştım ama doktora söyleyince tansiyondan olabilir dedi. Tuzlu tüketiyodum sanırım artık onu kesmem gerekNormalde 8/5 9/5 falan çıkardı tansiyonum bugün 11/7 çıktı
Veee asıl bomba haber: popiş arasından bir badem göründü bugün net bi şekildeCinsiyetimiz netleşti: Rabbim izin verirse oğluşuma bir erkek kardeş geliyor inşallah
Son olarak bir iyi haber daha, bu aralar aşırı oburum çok yiyorum ama Allah'tan hiç kilo almamışımoğluş da 170 gram 16-17cm dedi doktor. Çok şükür haftasıyla uyumlu
Eveeet sevgili dostlarımPurpplee SaskinAnne A Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Bugün sadece tansiyonum biraz yüksek çıktı ve son bir iki gündür başım çok ağrıyodu nezleye bağlamıştım ama doktora söyleyince tansiyondan olabilir dedi. Tuzlu tüketiyodum sanırım artık onu kesmem gerekNormalde 8/5 9/5 falan çıkardı tansiyonum bugün 11/7 çıktı
Veee asıl bomba haber: popiş arasından bir badem göründü bugün net bi şekildeCinsiyetimiz netleşti: Rabbim izin verirse oğluşuma bir erkek kardeş geliyor inşallah
Son olarak bir iyi haber daha, bu aralar aşırı oburum çok yiyorum ama Allah'tan hiç kilo almamışımoğluş da 170 gram 16-17cm dedi doktor. Çok şükür haftasıyla uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?