- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Hadi gözün aydın canimEveeet sevgili dostlarım @Lets goSaskinAnne @Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Bugün sadece tansiyonum biraz yüksek çıktı ve son bir iki gündür başım çok ağrıyodu nezleye bağlamıştım ama doktora söyleyince tansiyondan olabilir dedi. Tuzlu tüketiyodum sanırım artık onu kesmem gerekNormalde 8/5 9/5 falan çıkardı tansiyonum bugün 11/7 çıktı
Veee asıl bomba haber: popiş arasından bir badem göründü bugün net bi şekildeCinsiyetimiz netleşti: Rabbim izin verirse oğluşuma bir erkek kardeş geliyor inşallah
Son olarak bir iyi haber daha, bu aralar aşırı oburum çok yiyorum ama Allah'tan hiç kilo almamışımoğluş da 170 gram 16-17cm dedi doktor. Çok şükür haftasıyla uyumlu
Benimkine erkek dediler 12.haftadaAyni agri benim kizimda olmustu 12. Haftalarda baslamisti dogumdan sonra direk gecti. Bunda henuz baslamadi cinsiyetle mi alakali bilemiyorum bu erkek cok sukur oyle belirgin bi kas agrisi yok.
Hadi gözün Aydın canım..Sen de bizim kervandasın..Erkek anaları bu tarafa :))Sağol canım çıktık doktordan herşey çok güzel 168 gram 16 cm heryerini gösterdibi oğlumuz daha oluyo plojovic cnm yazarsın benide yolculuk ve ilişki serbest dedi 1 ay sonra renkli ultrason a gircem coraspirinide bırakıcam balık hapı verdi
Senin de gözün Aydın canım..Bizim tıpkı tan eski zamanlarda istenen hatunlarla dolmuş.Çatır çayır erkek doğuracağız inş :)) (şaka tabi ki de Tabbin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş)Eveeet sevgili dostlarım @Lets goSaskinAnne @Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Bugün sadece tansiyonum biraz yüksek çıktı ve son bir iki gündür başım çok ağrıyodu nezleye bağlamıştım ama doktora söyleyince tansiyondan olabilir dedi. Tuzlu tüketiyodum sanırım artık onu kesmem gerekNormalde 8/5 9/5 falan çıkardı tansiyonum bugün 11/7 çıktı
Veee asıl bomba haber: popiş arasından bir badem göründü bugün net bi şekildeCinsiyetimiz netleşti: Rabbim izin verirse oğluşuma bir erkek kardeş geliyor inşallah
Son olarak bir iyi haber daha, bu aralar aşırı oburum çok yiyorum ama Allah'tan hiç kilo almamışımoğluş da 170 gram 16-17cm dedi doktor. Çok şükür haftasıyla uyumlu
Ben de aynen henuz rahatsiz olmuyorum ama yine de uzun sureli sirtustu yatmiyorum6 aydan sonra deniliyor bazı yerlerde bazı yerlerde ise 16-17 haftadan sonra yaziyor.Ben dinlenmek amaçlı yatiyorum sirt ustu suanlik rahatsiz olmuyorum aklıma gelince hemen sağa yada sola dönüyorum. Ozelliklede sol tarafa yatilmasi öneriliyor..
Hadi gözün aydın canim
Ya şimdi neye taktım ben sen de tecrubelisin bana 106 gr. Dedi doktor benim ki neden zayıf iyi beslenemiyorum herhalde ben ya
Eveeet sevgili dostlarım @Lets goSaskinAnne @Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Amin cnm çok sağol hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıÇok sevindim canım güzel haberlerin daim olsun darısı Başımıza bizim de
Seninde gözün aydın canım darısı diğer annişlere hep mutlu haberler alalım harika bi gün maşallah bizeEveeet sevgili dostlarım @Lets goSaskinAnne @Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Sağol canım aynen iki oğluşum olcak buda iki kızda demektir çok mutluyumHadi gözün Aydın canım..Sen de bizim kervandasın..Erkek anaları bu tarafa :))
Canım beni de ekler mısın bebeğim erkek:)Canim istersen bi git,belki sıra alman gerekebilir
Canim vucuttaki ana damara baski yaparmis bebek buyudukce ve baski arttikca.Zaten yatamiyorsun nefes alamiyorsun.Vucut bu sinyali veriyor.
Ama ara ara yatmak uzanmak birebir hemen zarar vermez.
Gozunaydiinn :) ekliyorum.
Ölçüm yapıldığında döllenme zamanına göre 15+1 diKaç haftaliktiniz tam olarak,bide vitamin ve omega kullaniyormusun
Ay canım çok sevindim hadi gözün aydınnnn darısı Başımıza :) benim kanama alanı da bitmiş gibime geliyo inşallah
Iki oğul /iki kız bana çok cazip geliyo hayırlı uğurlu olsun
Benim 16+0 da 141 gr dı senin 170 gr ise benimki hafif mi kaldı
Besleyemiyor muyum acep
Güzel haberlerin daim olsub canım
Hadi gözün aydın canim
Ya şimdi neye taktım ben sen de tecrubelisin bana 106 gr. Dedi doktor benim ki neden zayıf iyi beslenemiyorum herhalde ben ya
Gözünaydiiinn :)
Daim olsun iyi haberler insallahh
Icin rahatlamistir sevindiin
Senin de gözün Aydın canım..Bizim tıpkı tan eski zamanlarda istenen hatunlarla dolmuş.Çatır çayır erkek doğuracağız inş :)) (şaka tabi ki de Tabbin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş)
Sağ ol canım benimE hadi gozun aydinn.Masallah size
Amiiin canım amiin inşallahSeninde gözün aydın canım darısı diğer annişlere hep mutlu haberler alalım harika bi gün maşallah bize
Tek sıkıntım et canimSağ ol canım benim Allah razı olsunİnşallah hepimiz hep güzel haberler alalım, sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza Yahu ölçümlerini hep çıktı aldı doktorum ama o ultrason çıktılarını eşim cebine koymuş, onda kaldı. Ben mi yanlış hatırladım acaba 170 değil 107 gram mı dedi ki hoca Heyecandan yanlış mı hatırladım ki Akşam eve gidince bakayım da net yazayım ama seninkinin ölçümü de haftasına göre gayet iyi maşallah. Baktım da netten şimdi 16. haftada 110 gram civarı diyor ortalama
Sağ ol canım Allah razı olsun, iyi haberlerimiz hep daim olsun inşallah hepimizinKilo olayında kafam karıştı, dediğim gibi belki de ben yanlış hatırlıyorumdur heyecandan Ama seninki kızdı dimi? kız bebeklerin kilosu biraz daha az olabiliyo erkeğe göre, bildiğim kadarıyla. Ama işte dediğim gibi nette zaten 16.haftada ortalama 110 gram diyo. Hiç öyle düşünme besleyemiyo muyum diye. Onlar bizden alıyolar ihtiyaçlarını canım hiç endişe etme Ama eğer mide bulantını artırmıyosa haftaya 3-4 gün et tüketmeni tavsiye ederim. Bence et bebişlere yarıyor
Allah razı olsun canım valla içime serin sular serpildi inanÇok şükür bugünümüze.. İnşallah hepimiz kontrollerden hep güzel haberlerle dönelim
Ekim ayı hakikaten çoğunluk erkek gibi oldu canım. Ama güzel duana amiiin, inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hayırlısıyla
Sağ ol canım benimçok teşekkürler
Amiiin canım amiin inşallahHep güzel geçsin kontroller inşallah
Her bebeğin gelişimi farklıdır seninkide aslında zayıf değil bence. kıyaslama yapmamak lazım ama işte insan bı acabami diyor iyi beslenemiyormuyum diye dusunuyorister istemez.Ben bı konu buldum anneler bebeklerinin haftalarini ve gramlarini yazmış istersen göndereyim linkiÖlçüm yapıldığında döllenme zamanına göre 15+1 di
Cihazdan cihaza da fark ediyordur belki ama ben omega kullanmıyorum da haftada 2 gün somon yiyorum
Basından beri de megadyn pronotal kullaniyorum
Oy masallah kanamalar da bıttı cok sukur hepımızın ıyı olalım cokcok ıyı olsn kuzucuklardaEveeet sevgili dostlarım @Lets goSaskinAnne @Atape bizim de kontrolümüz iyiydi Allah'ıma şükürler olsun kanama alanı kabusu bitmiş Rabbim hiçbir hamileye bu kötü deneyimleri yaşatmasın, yaşayanlara acil şifalar versin inşallah Progestan'ı kesebilirsin dedi ve 3'lü tarama için kan verdim. 1 ay sonra yani 20. haftamızda ayrıntılıya gideceğiz inşallah.
Sevinirim bi bakayimHer bebeğin gelişimi farklıdır seninkide aslında zayıf değil bence. kıyaslama yapmamak lazım ama işte insan bı acabami diyor iyi beslenemiyormuyum diye dusunuyorister istemez.Ben bı konu buldum anneler bebeklerinin haftalarini ve gramlarini yazmış istersen göndereyim linki
Bende kaç defa sordum geri mi diye iyi dedi ama siz böyle yazdıkça şüphelenmeye başladımKızlar ben de dün gittim muayeneye 15+5 te kilo 156 gr. Cinsiyet erkek. Ben de dünden beri benim bebiş kilolu mu olacak diye düşünüp duruyorum. Bebeği görünce çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?