2018 Ekim Anneleri

Hadi gözün aydın canim
Ya şimdi neye taktım ben sen de tecrubelisin bana 106 gr. Dedi doktor benim ki neden zayıf iyi beslenemiyorum herhalde ben ya

Hadi gözün Aydın canım..Sen de bizim kervandasın..Erkek anaları bu tarafa :))

Senin de gözün Aydın canım..Bizim tıpkı tan eski zamanlarda istenen hatunlarla dolmuş.Çatır çayır erkek doğuracağız inş :)) (şaka tabi ki de Tabbin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş)

Ben de aynen henuz rahatsiz olmuyorum ama yine de uzun sureli sirtustu yatmiyorum

E hadi gozun aydinn.Masallah size

Seninde gözün aydın canım darısı diğer annişlere hep mutlu haberler alalım harika bi gün maşallah bize

Canım beni de ekler mısın bebeğim erkek:)

Kaç haftaliktiniz tam olarak,bide vitamin ve omega kullaniyormusun
Ölçüm yapıldığında döllenme zamanına göre 15+1 di
Cihazdan cihaza da fark ediyordur belki ama ben omega kullanmıyorum da haftada 2 gün somon yiyorum
Basından beri de megadyn pronotal kullaniyorum

Sağ ol canım benim Allah razı olsun İnşallah hepimiz hep güzel haberler alalım, sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza Yahu ölçümlerini hep çıktı aldı doktorum ama o ultrason çıktılarını eşim cebine koymuş, onda kaldı. Ben mi yanlış hatırladım acaba 170 değil 107 gram mı dedi ki hoca Heyecandan yanlış mı hatırladım ki Akşam eve gidince bakayım da net yazayım ama seninkinin ölçümü de haftasına göre gayet iyi maşallah. Baktım da netten şimdi 16. haftada 110 gram civarı diyor ortalama

Hadi gözün aydın canim
Ya şimdi neye taktım ben sen de tecrubelisin bana 106 gr. Dedi doktor benim ki neden zayıf iyi beslenemiyorum herhalde ben ya

Sağ ol canım Allah razı olsun, iyi haberlerimiz hep daim olsun inşallah hepimizin Kilo olayında kafam karıştı, dediğim gibi belki de ben yanlış hatırlıyorumdur heyecandan Ama seninki kızdı dimi? kız bebeklerin kilosu biraz daha az olabiliyo erkeğe göre, bildiğim kadarıyla. Ama işte dediğim gibi nette zaten 16.haftada ortalama 110 gram diyo. Hiç öyle düşünme besleyemiyo muyum diye. Onlar bizden alıyolar ihtiyaçlarını canım hiç endişe etme Ama eğer mide bulantını artırmıyosa haftaya 3-4 gün et tüketmeni tavsiye ederim. Bence et bebişlere yarıyor

Gözünaydiiinn :)
Daim olsun iyi haberler insallahh
Icin rahatlamistir sevindiin

Allah razı olsun canım valla içime serin sular serpildi inan Çok şükür bugünümüze.. İnşallah hepimiz kontrollerden hep güzel haberlerle dönelim

Ekim ayı hakikaten çoğunluk erkek gibi oldu canım. Ama güzel duana amiiin, inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza hayırlısıyla
E hadi gozun aydinn.Masallah size
Sağ ol canım benim çok teşekkürler

Seninde gözün aydın canım darısı diğer annişlere hep mutlu haberler alalım harika bi gün maşallah bize
Amiiin canım amiin inşallah Hep güzel geçsin kontroller inşallah

Tek sıkıntım et canim
Çok severdim ben ama şimdi yiyemiyorum
Tavuk hamileliğin başından beri geçen aserdim öyle yedim yedekte faydası yok zaten
Annem köfte yapacak dondurucuya koyacağım birde köfte deneyeyim belki yerim
Doktor günde 2 kase yoğurt dedi ben kendi yogurdumu kendim yapardım şimdi yeterince kaynatamazsam diye korkudan hazır almaya başladım onu da zor yiyorum
Poliklinikge gitmiştim kendi doktorum 10+6 da 20gr. Ölçmüştü ayın 15inde randevum var bakalim.
Bu doktorda iyi dedi ama haftası ile uyumlu kilosu için tombiş bile dedi şimdi aklım karıştı
Sağlıklı olsun da herşeyi gelişsin annesi gibi kilolu olmasın tabi :)

Ölçüm yapıldığında döllenme zamanına göre 15+1 di
Cihazdan cihaza da fark ediyordur belki ama ben omega kullanmıyorum da haftada 2 gün somon yiyorum
Basından beri de megadyn pronotal kullaniyorum
Her bebeğin gelişimi farklıdır seninkide aslında zayıf değil bence. kıyaslama yapmamak lazım ama işte insan bı acabami diyor iyi beslenemiyormuyum diye dusunuyorister istemez.Ben bı konu buldum anneler bebeklerinin haftalarini ve gramlarini yazmış istersen göndereyim linki

Oy masallah kanamalar da bıttı cok sukur hepımızın ıyı olalım cokcok ıyı olsn kuzucuklarda

Sevinirim bi bakayim

Kızlar ben de dün gittim muayeneye 15+5 te kilo 156 gr. Cinsiyet erkek. Ben de dünden beri benim bebiş kilolu mu olacak diye düşünüp duruyorum. Bebeği görünce çok mutlu oluyorum

Kızlar ben de dün gittim muayeneye 15+5 te kilo 156 gr. Cinsiyet erkek. Ben de dünden beri benim bebiş kilolu mu olacak diye düşünüp duruyorum. Bebeği görünce çok mutlu oluyorum
Bende kaç defa sordum geri mi diye iyi dedi ama siz böyle yazdıkça şüphelenmeye başladım
Bakamıyorum ben bu bebeğe sağlıklı bisey yiyemiyorum çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…