2018 Ekim Anneleri

Cnm normal merak etme hissedeceğimiz zamanlarda gelicek inş . İlk hamilelikte daha geç hissediliyor

Kozlar ben boyle takım aldım hastane cıkısı ıc zıbın battanıye falan ayrı aldım bıkactane alsam bundan yeter mı tecrubelı anneler

Eklentiler

• AE9829AC-9AFD-41CC-9330-8C1A02C92594.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 70
Ya benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?
benim de aksine cok ayakta kalınca kuyruk sokumum batiyo ve oturup kalkamıyorum cok.kotu bi sey daha şimdiden böyleyse 9 ay dusunemiyorum

Kozlar ben boyle takım aldım hastane cıkısı ıc zıbın battanıye falan ayrı aldım bıkactane alsam bundan yeter mı tecrubelı anneler
10 lu takim almaktansa boyle birkac tane almak daha mantikli canim. Kizimda aldigim 10 lu hastahane cikisi 10 dakika durmustu uzerinde. Uc bes takim goturecegim ben bu defa hastahaneye. 3lu , 5li takim seklinde alacagim hep. Bir tane 10 lu aldim e bebekten, 45 liraydi sirf o nedenle aldim ama 56 cm yaziyor etiketinde.Onu 1 aylikkken falan giyer belki.

Ben hastane çıkışına leoparli tütü etekli bol kokoş bisey almayı düşünüyorum Allah izin verirse
Eşim de kendin gibi yapma çocuğu diyor :)

10lulat cok pahalı cnm ya bıde zaten bundan fzla battanıye zıbın bar ıcınde 1 tane onlu fıyatına 3 tane alırım bende daha mantıklı battanıye zıbın corap aldm zatn ayrıca alıncak bısey varmıkı

benim de aksine cok ayakta kalınca kuyruk sokumum batiyo ve oturup kalkamıyorum cok.kotu bi sey daha şimdiden böyleyse 9 ay dusunemiyorum
Bir haftadır çalışıyorum ve bu bir haftada dikkatimi çekti bu sorun.Belkide ayakta kalmaktan olmuştur sonu güzel olsun da artık katlanırız napalım Allah'ın izniyle

Ben hastane çıkışına leoparli tütü etekli bol kokoş bisey almayı düşünüyorum Allah izin verirse
Eşim de kendin gibi yapma çocuğu diyor :)
Ahhahah :) oda lazım kızdı senın dımı erkek oldugu ıcın sınırlı ıste ayrıca bnde soyle bısey yaptırmayı dusunebılırım normal takım harıcı

Eklentiler

• FC00C0CB-EF58-4420-89E7-EB54F2A50635.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. OOyuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?

Günaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. OOyuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?
Yiğit ,emir,Çınar,ayaz,Oğuz ,yağız ,Çağan,Aras gibi

Aa neden böyle bir şey yaptı ki çok ilginç aman cnn dikkat et ateş özellikle tehlikeli biliyorsun...

Battaniye de tek yetmez canim.Cabuk kirleniyor.Penyelerden en az iki tane olsun.Muslin de almayi dusunuyorum ben bu defa ek olarak. Bunlarla sarmak rahatlatiyor bebisleri.Uyurken elleri kollari uyandiriyor onlari.Hem anne kucaginda gibi hissediyorlarmis (cok sıkmadan) kundaklaninca.
Oto koltugu olarak da kullanilan puset ana kucagi benim cok isime yaramisti. Babynestler cikmis bir de .Alsam mi diye dusunuyorum. Reflu yataklari da ilgimi cekti. Bunlar kizimda yoktu. Koltuga falan yatacaginda da kullanilabilir. Ne cok sey var Nevresim takimi da almak lazim.
Yatak, mama sandalyesi, bebek arabasi, bazi unisex kiyafetler, battaniyeler, kuvet takimi falan kizimdan

Bulamiyorum
Yok vallahi. Beynim yaniyor baka baka ama icime sinen bir isim yok
Cok alaturka olmasin, milyon tane konan isimlerden de istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…