Cnm normal merak etme hissedeceğimiz zamanlarda gelicek inş . İlk hamilelikte daha geç hissediliyorBenim de bugün içime dert oldu ben Niue bişe hissedemiyorum diye.Az önce bir muz yiyip Sırt üstü uzandım ve kendimi dinledim belki bir tık duyarım diye ama koltukta Öylece uyuyup kalmışım kıpırtı beklerken
Geçen hafta doktora sormuştum bişey kaydı rahminde bebek hareketi miydi acaba diye hayır dedi rahmin kasılmıştır sadece.Sabırla bekliyorum bakalım.Tekmeleri çok merak ediyorum ve bekliyorum
Olabilir canım sen zaten benden 2 hafta öndesin. Bende yakında hissederim inşCnm derı kalınlıgından da olabılır sende yakında hıssedersn hıc anlamadın anda vuruyo ben ılk ckk korkmustum
Ateşim de artıp duruyor kendi doktorumun olduğu hastanenin gebe polikliniğine gidicem eşim sınavdan çıksın daNasıl ya okadar kotu bısey yok dedı oda degısık
Bıkac haftaua hıssedersın cnm meerak etme bnde nasıl olcak dıyodum zamanı gelınce tekmelıyolarOlabilir canım sen zaten benden 2 hafta öndesin. Bende yakında hissederim inş
Icın rahat etsın gıt cnm dıkkat etAteşim de artıp duruyor kendi doktorumun olduğu hastanenin gebe polikliniğine gidicem eşim sınavdan çıksın da
benim de aksine cok ayakta kalınca kuyruk sokumum batiyo ve oturup kalkamıyorum cok.kotu bi sey daha şimdiden böyleyse 9 ay dusunemiyorumYa benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?
10 lu takim almaktansa boyle birkac tane almak daha mantikli canim. Kizimda aldigim 10 lu hastahane cikisi 10 dakika durmustu uzerinde. Uc bes takim goturecegim ben bu defa hastahaneye. 3lu , 5li takim seklinde alacagim hep. Bir tane 10 lu aldim e bebekten, 45 liraydi sirf o nedenle aldim ama 56 cm yaziyor etiketinde.Onu 1 aylikkken falan giyer belki.Kozlar ben boyle takım aldım hastane cıkısı ıc zıbın battanıye falan ayrı aldım bıkactane alsam bundan yeter mı tecrubelı anneler
Ben hastane çıkışına leoparli tütü etekli bol kokoş bisey almayı düşünüyorum Allah izin verirseKozlar ben boyle takım aldım hastane cıkısı ıc zıbın battanıye falan ayrı aldım bıkactane alsam bundan yeter mı tecrubelı anneler
Tansiyonun mu düştü acaba canımKızlar bugun asırı halsızım ya sabah mıdem bulandı sımdıde gozlerım bıle bulanık goruyo anlamadım gıttı
10lulat cok pahalı cnm ya bıde zaten bundan fzla battanıye zıbın bar ıcınde 1 tane onlu fıyatına 3 tane alırım bende daha mantıklı battanıye zıbın corap aldm zatn ayrıca alıncak bısey varmıkı10 lu takim almaktansa boyle birkac tane almak daha mantikli canim. Kizimda aldigim 10 lu hastahane cikisi 10 dakika durmustu uzerinde. Uc bes takim goturecegim ben bu defa hastahaneye. 3lu , 5li takim seklinde alacagim hep. Bir tane 10 lu aldim e bebekten, 45 liraydi sirf o nedenle aldim ama 56 cm yaziyor etiketinde.Onu 1 aylikkken falan giyer belki.
Bılmıyorum olabılır tekım dıye yattm uyıdm cnm kendıme geldım bırazckkTansiyonun mu düştü acaba canım
Bir haftadır çalışıyorum ve bu bir haftada dikkatimi çekti bu sorun.Belkide ayakta kalmaktan olmuştur sonu güzel olsun da artık katlanırız napalım Allah'ın izniylebenim de aksine cok ayakta kalınca kuyruk sokumum batiyo ve oturup kalkamıyorum cok.kotu bi sey daha şimdiden böyleyse 9 ay dusunemiyorum
Ahhahah :) oda lazım kızdı senın dımı erkek oldugu ıcın sınırlı ıste ayrıca bnde soyle bısey yaptırmayı dusunebılırım normal takım harıcıBen hastane çıkışına leoparli tütü etekli bol kokoş bisey almayı düşünüyorum Allah izin verirse
Eşim de kendin gibi yapma çocuğu diyor :)
Yiğit ,emir,Çınar,ayaz,Oğuz ,yağız ,Çağan,Aras gibiGünaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. OOyuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?
Bn bulamadm hala ısım begenemıyorumGünaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. OOyuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?
Aa neden böyle bir şey yaptı ki çok ilginç aman cnn dikkat et ateş özellikle tehlikeli biliyorsun...Günaydın
Eşim sınava girdi bende onu bırakıp hastaneye geldim gece çok kötüydüm yutkunamıyordum
Nerdeyse bayılacaktım hastaneye vardığımda.
Neyse ilk muayeneye girdim doktor boğazıma baktı bisey yok dedi yahu nasıl yok yutkunamıyorum dedim. Şal üzerinden ateşimi ölçtüler ateşin yok dediler halbuki yanıyorum
Parol iç dedi bana agumentin verirdim ama gerek yok dedi. Ben zaten antibiyotik kullanmam ama bi serum bari takin dedim ne vercez sana sadece parol onda da ateşin yok dedi nasıl sinir oldum anlatamam
Ya yemin ediyorum yutkunamıyorum derecem yanımda arabadayım şimdi ölçtüm yüksek parol içtim hemen
Battaniye de tek yetmez canim.Cabuk kirleniyor.Penyelerden en az iki tane olsun.Muslin de almayi dusunuyorum ben bu defa ek olarak. Bunlarla sarmak rahatlatiyor bebisleri.Uyurken elleri kollari uyandiriyor onlari.Hem anne kucaginda gibi hissediyorlarmis (cok sıkmadan) kundaklaninca.10lulat cok pahalı cnm ya bıde zaten bundan fzla battanıye zıbın bar ıcınde 1 tane onlu fıyatına 3 tane alırım bende daha mantıklı battanıye zıbın corap aldm zatn ayrıca alıncak bısey varmıkı
BulamiyorumGünaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. OOyuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?