2018 Ekim Anneleri

Zor hamılelık ıconde bır hareket hıssetmek o gobegın cıkması bıle benı duygulandırıyor kucuk meyvelerımız bızım Allahım komseyı evlat acısıyla sınamasın

Inan hep zor zaman gectikce zorluklar daha da cikacak.Ama Allahta yardim ediyor bi sekilde.Allah'a emanetiz her durumda.Hamilelikte 'iyi' yok 'normal' var :) iyisi kotusu hersey genelde 'normal' diye teselli bulup duruyoruz iste.

Başlarda hergun hissediliyor mu
Ben dün hissetmiştim bugün hiç hissetmedim

Aslinda hareketleri ayni ama senin hareketliligin,dikkatin belirler canim.Aslinda hissettigimizden de faha cok oynuyorlar baslarda ama biz uygun anlarda hissediyoruz ve sıkıstıkca buyudukce daha net hepsini hissediyoruz

Ya benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?

Oluyor :)
Cok sukur çatı ağrım gecti biraz benim ama o kuyruk sokumu yorulunca ve uzun sure oturunca oluyor.Ahh bu hamilelik en rahat zaman gb gorunup bicok seye normal demekle geciyor :)

Kızlar ben hiçbşrsey hissetmiyorum doktorada sordum normal dedi. İlk hamilelikte genellikle 22. Haftada hissedilir dedi. Ama mesala ultrasyonda ayakları hiç durmadı. Siz maşallah şimdiden hissediyorsunuz. :))

Kızlar ben hiçbşrsey hissetmiyorum doktorada sordum normal dedi. İlk hamilelikte genellikle 22. Haftada hissedilir dedi. Ama mesala ultrasyonda ayakları hiç durmadı. Siz maşallah şimdiden hissediyorsunuz. :))
Benim de bugün içime dert oldu ben Niue bişe hissedemiyorum diye.Az önce bir muz yiyip Sırt üstü uzandım ve kendimi dinledim belki bir tık duyarım diye ama koltukta Öylece uyuyup kalmışım kıpırtı beklerken
Geçen hafta doktora sormuştum bişey kaydı rahminde bebek hareketi miydi acaba diye hayır dedi rahmin kasılmıştır sadece.Sabırla bekliyorum bakalım.Tekmeleri çok merak ediyorum ve bekliyorum

Ya benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?
Evet bende de oluyor. Hatta benimki sol bacagima veriyor cogu zaman, onceki gun sol bacagimin uzerine basamadim. Dun doktoruma sordugumda hamilelikten dedi. Yuruyus yapmayi arttirdim. Her gun en az 30-40dk yurumeye calisiyorum. Oyle yapinca sanki geciyor agrisi ayagimin.

Bacağıma vurmadı henüz bakalım zamanla o da olacak mı oturarak çalışanlar için ne zor

Günaydınlar mutlu pazarlar hanımlar hepimiz için güzel bir gün olur umarım. Ben bugün misafir çağırıp kendime iş çıkardım o işlere başlayayım en iyisi görüşürüz kızlar

Aynen cnm sanıyeler bıle bırbırını tutmuyorlı nezaman nolca belırsız Allahım onlara bızlere saglık versın buarada busabah mıdem bulandı hala devam edıyor ya normalmı arada gelıyo 19.hafta olduk

Kızlar internette bebetto da uzun kollu zıbınlar 4.90 a düşmüş indirimde. 10 tane seçtim yüzde yüz pamuk 5 tane 0-3 ay 5 tane 3-6 ay seçtim şimdilik. Fiyat çok iyi
Hangı sıte cnm cıvıljmden aldm bnde dun geldı baya aldm

Cnm derı kalınlıgından da olabılır sende yakında hıssedersn hıc anlamadın anda vuruyo ben ılk ckk korkmustum

Gunaydın kızlar ben kahvaltı hazırladım yaptım annem yoktu bugun bıraz ayaklandm ama mıdem bulanıyo ya anlamadım kı sızdede varmı mıde bulantısı haftada bır oluyo bazen

Günaydın
Eşim sınava girdi bende onu bırakıp hastaneye geldim gece çok kötüydüm yutkunamıyordum
Nerdeyse bayılacaktım hastaneye vardığımda.
Neyse ilk muayeneye girdim doktor boğazıma baktı bisey yok dedi yahu nasıl yok yutkunamıyorum dedim. Şal üzerinden ateşimi ölçtüler ateşin yok dediler halbuki yanıyorum
Parol iç dedi bana agumentin verirdim ama gerek yok dedi. Ben zaten antibiyotik kullanmam ama bi serum bari takin dedim ne vercez sana sadece parol onda da ateşin yok dedi nasıl sinir oldum anlatamam
Ya yemin ediyorum yutkunamıyorum derecem yanımda arabadayım şimdi ölçtüm yüksek parol içtim hemen

Nasıl ya okadar kotu bısey yok dedı oda degısık

Kızlar bugun asırı halsızım ya sabah mıdem bulandı sımdıde gozlerım bıle bulanık goruyo anlamadım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…