Zor hamılelık ıconde bır hareket hıssetmek o gobegın cıkması bıle benı duygulandırıyor kucuk meyvelerımız bızım Allahım komseyı evlat acısıyla sınamasın
Başlarda hergun hissediliyor mu
Ben dün hissetmiştim bugün hiç hissetmedim
Ya benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?
Bana Dr iyice pişsin et ve diğer ürünler dedi yumurta dahil. Bakteri kalmasinEşim bu akşam için yemek yapmıştı içinde etler iyi pişmemişti diye ayırdım onları yemedim.Sakıncalı diye biliyorum ,sizce ?
sadece kapaktaysa soorun olmaz heraldeEki Görüntüle 2143769 Eki Görüntüle 2143771
Boyle kizlar ancak boyle yukleyebildim
Kapagin cok kucuk bir bolumunu yukleyebildim
Benim de bugün içime dert oldu ben Niue bişe hissedemiyorum diye.Az önce bir muz yiyip Sırt üstü uzandım ve kendimi dinledim belki bir tık duyarım diye ama koltukta Öylece uyuyup kalmışım kıpırtı beklerkenKızlar ben hiçbşrsey hissetmiyorum doktorada sordum normal dedi. İlk hamilelikte genellikle 22. Haftada hissedilir dedi. Ama mesala ultrasyonda ayakları hiç durmadı. Siz maşallah şimdiden hissediyorsunuz. :))
Evet bende de oluyor. Hatta benimki sol bacagima veriyor cogu zaman, onceki gun sol bacagimin uzerine basamadim. Dun doktoruma sordugumda hamilelikten dedi. Yuruyus yapmayi arttirdim. Her gun en az 30-40dk yurumeye calisiyorum. Oyle yapinca sanki geciyor agrisi ayagimin.Ya benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?
Evet iceriginde magnezyum, kalsiyum, balik yagi vb. Var. Eklem agrilari icinmis bak burda detayli aciklanmis:Maden suyu içtim cnm ama hala aynı
Cosakondrin dediğin magnezyum falanmi
Bacağıma vurmadı henüz bakalım zamanla o da olacak mı oturarak çalışanlar için ne zorEvet bende de oluyor. Hatta benimki sol bacagima veriyor cogu zaman, onceki gun sol bacagimin uzerine basamadim. Dun doktoruma sordugumda hamilelikten dedi. Yuruyus yapmayi arttirdim. Her gun en az 30-40dk yurumeye calisiyorum. Oyle yapinca sanki geciyor agrisi ayagimin.
Aynen cnm sanıyeler bıle bırbırını tutmuyorlı nezaman nolca belırsız Allahım onlara bızlere saglık versın buarada busabah mıdem bulandı hala devam edıyor ya normalmı arada gelıyo 19.hafta oldukInan hep zor zaman gectikce zorluklar daha da cikacak.Ama Allahta yardim ediyor bi sekilde.Allah'a emanetiz her durumda.Hamilelikte 'iyi' yok 'normal' var :) iyisi kotusu hersey genelde 'normal' diye teselli bulup duruyoruz iste.
Aslinda hareketleri ayni ama senin hareketliligin,dikkatin belirler canim.Aslinda hissettigimizden de faha cok oynuyorlar baslarda ama biz uygun anlarda hissediyoruz ve sıkıstıkca buyudukce daha net hepsini hissediyoruz
Oluyor :)
Cok sukur çatı ağrım gecti biraz benim ama o kuyruk sokumu yorulunca ve uzun sure oturunca oluyor.Ahh bu hamilelik en rahat zaman gb gorunup bicok seye normal demekle geciyor :)
Aman cnm hamılesın ve konserveler cok tehlıkelıymıs hanı ne dıym ben olsam yemezdmkapagindaydi ve kucucuktu canim domateslere bulasmamisti
Yine de bir sey olur mu acaba?
Hangı sıte cnm cıvıljmden aldm bnde dun geldı baya aldmKızlar internette bebetto da uzun kollu zıbınlar 4.90 a düşmüş indirimde. 10 tane seçtim yüzde yüz pamuk 5 tane 0-3 ay 5 tane 3-6 ay seçtim şimdilik. Fiyat çok iyi
Cnm derı kalınlıgından da olabılır sende yakında hıssedersn hıc anlamadın anda vuruyo ben ılk ckk korkmustumKızlar ben hiçbşrsey hissetmiyorum doktorada sordum normal dedi. İlk hamilelikte genellikle 22. Haftada hissedilir dedi. Ama mesala ultrasyonda ayakları hiç durmadı. Siz maşallah şimdiden hissediyorsunuz. :))
Nasıl ya okadar kotu bısey yok dedı oda degısıkGünaydın
Eşim sınava girdi bende onu bırakıp hastaneye geldim gece çok kötüydüm yutkunamıyordum
Nerdeyse bayılacaktım hastaneye vardığımda.
Neyse ilk muayeneye girdim doktor boğazıma baktı bisey yok dedi yahu nasıl yok yutkunamıyorum dedim. Şal üzerinden ateşimi ölçtüler ateşin yok dediler halbuki yanıyorum
Parol iç dedi bana agumentin verirdim ama gerek yok dedi. Ben zaten antibiyotik kullanmam ama bi serum bari takin dedim ne vercez sana sadece parol onda da ateşin yok dedi nasıl sinir oldum anlatamam
Ya yemin ediyorum yutkunamıyorum derecem yanımda arabadayım şimdi ölçtüm yüksek parol içtim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?