- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Benim kan değerim de 13.8 cıktı doktor gerek yok dedi ama
sabahtan beri bebek arabalarına bakıyorum.Ozellıkle anakucaklı modellere bakıyorum katlanıncada komple katlansın ıstıyorum.iyice kafam karıstı
Casual cadillac air
kraft twistt
concort neo
kanz kameron
pierre cardin pc 405 varmı daha önce kullanan arabanın bagajı cok buyuk değil.
Kizlar bana kizacaksiniz ama domates konservelerimin ustunde cok kucuk kuf olusmus
Ama bunlari bitirmem lazim
Ben o konservelerden birini yemege koyup pisirdim
Bisey olur mu sizce?
Kuf olduysa at onu cnm aman zehırlenırsınKizlar bana kizacaksiniz ama domates konservelerimin ustunde cok kucuk kuf olusmus
Bisey olur mu sizce?
yedim bile canim tedinda bi degisiklik yoktu. Hastalik mi olur?Kullan canım iste drundan kansızlık olmasa bile hamilelikte kullanılır bilgin olsun
Sağlam evladiyelik bi şey olsun istiyorsan abc tavsiye ederim arkadaşım.
Sakın at onu yeme sakın
kapagindaydi ve kucucuktu canim domateslere bulasmamistiKuf olduysa at onu cnm aman zehırlenırsın
yedim bile canim tedinda bi degisiklik yoktu. Hastalik mi olur?
bendim ya konservelerimde hep boyle sorunlar olmus ama kapak kisminda domatese hic bulasi olmamis. Kokusu rengi falan cok guzeldi bende kullandim. Bayada pusti yemekGeçen günlerde konserve yenir mi hamilelikte diye soran arkadaş sen miydin canım? Yemişsin yapacak bir şey yok şu anda bol su iç ki mikrop varsa çabucak at vücuttan. Pişirmişsin mikroplar ölmüştür inşallah diye umut ediyorum.
bendim ya konservelerimde hep boyle sorunlar olmus ama kapak kisminda domatese hic bulasi olmamis. Kokusu rengi falan cok guzeldi bende kullandim. Bayada pusti yemek
yemek cok guzel olmus konservenin kokusu da cok guzeldi. Ozellikle baktim ama bi daha yemem yemegiAnladım konservelerin bozulmuş canım . Küf olmasa bile bozuk olabiliyor. Tadı kokusu güzelse bi şey diyemeyeceğim ben de konservelerimi pişirmeden önce hep tadına bakarım. İçini şuan ferah tut o korserveleri at. Bol su iç yanı da tuz da tüket dengele yani. Bir de kendini dinle karın ağrısı bulantı vs olursa beklemeden doktora git.
Çok iyi yapmışsın. Bakteri bulaşabilir iyi pişmiş olması lazım aman.Eşim bu akşam için yemek yapmıştı içinde etler iyi pişmemişti diye ayırdım onları yemedim.Sakıncalı diye biliyorum ,sizce ?
Fotocek sonra onu kırp yeniden boyut küçült ve o.sekilde yükle bede yaşadım aynı sorunu bole yapınca oluyor. Yada bn sadece bu yontemi bilioyoda olabilirim...Kizlar resim yukucem ama dosya boyutundan dolayi yukelenemiyor diyor
Nasil yuklucem
dedigin gibi yaptim canim ancak yukleyebildimFotocek sonra onu kırp yeniden boyut küçült ve o.sekilde yükle bede yaşadım aynı sorunu bole yapınca oluyor. Yada bn sadece bu yontemi bilioyoda olabilirim...
Yenmemesi gerekir diye biliyorum bence bilen birine sormalısın tehlikeli olmasın doktoruna danış istersenKizlar bana kizacaksiniz ama domates konservelerimin ustunde cok kucuk kuf olusmus
Bisey olur mu sizce?
Şüphelendiğin şeyi yememek en iyisi ama yemissin daha fazla tuketmemeye calisEki Görüntüle 2143769 Eki Görüntüle 2143771
Boyle kizlar ancak boyle yukleyebildim
Kapagin cok kucuk bir bolumunu yukleyebildim
Konservede ekşimsi koku ve görüntüde renginde bozukluk varsa kullanma cnm Allah korusun zehirlemesin. Bol yoğurt tuketbendim ya konservelerimde hep boyle sorunlar olmus ama kapak kisminda domatese hic bulasi olmamis. Kokusu rengi falan cok guzeldi bende kullandim. Bayada pusti yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?