2018 Ekim Anneleri

Benim kan değerim de 13.8 cıktı doktor gerek yok dedi ama

Kullan canım iste drundan kansızlık olmasa bile hamilelikte kullanılır bilgin olsun

Sağlam evladiyelik bi şey olsun istiyorsan abc tavsiye ederim arkadaşım.

Kizlar bana kizacaksiniz ama domates konservelerimin ustunde cok kucuk kuf olusmus
Ama bunlari bitirmem lazim
Ben o konservelerden birini yemege koyup pisirdim
Bisey olur mu sizce?

Sakın at onu yeme sakın

bendim ya konservelerimde hep boyle sorunlar olmus ama kapak kisminda domatese hic bulasi olmamis. Kokusu rengi falan cok guzeldi bende kullandim. Bayada pusti yemek

bendim ya konservelerimde hep boyle sorunlar olmus ama kapak kisminda domatese hic bulasi olmamis. Kokusu rengi falan cok guzeldi bende kullandim. Bayada pusti yemek

Anladım konservelerin bozulmuş canım . Küf olmasa bile bozuk olabiliyor. Tadı kokusu güzelse bi şey diyemeyeceğim ben de konservelerimi pişirmeden önce hep tadına bakarım. İçini şuan ferah tut o korserveleri at. Bol su iç yanı da tuz da tüket dengele yani. Bir de kendini dinle karın ağrısı bulantı vs olursa beklemeden doktora git.

yemek cok guzel olmus konservenin kokusu da cok guzeldi. Ozellikle baktim ama bi daha yemem yemegi

Eşim bu akşam için yemek yapmıştı içinde etler iyi pişmemişti diye ayırdım onları yemedim.Sakıncalı diye biliyorum ,sizce ?

Kizlar resim yukucem ama dosya boyutundan dolayi yukelenemiyor diyor
Nasil yuklucem

Domatesin tadi cok guzel kokusu da guzel
Hic bulasi olmamis
Boyle kuf oldugunda jel gibi bisey oluyo oyle biseyde yok sanki yeni kurulmus kpnserve gibi

Kizlar bana kizacaksiniz ama domates konservelerimin ustunde cok kucuk kuf olusmus
Ama bunlari bitirmem lazim
Ben o konservelerden birini yemege koyup pisirdim
Bisey olur mu sizce?
Yenmemesi gerekir diye biliyorum bence bilen birine sormalısın tehlikeli olmasın doktoruna danış istersen

Ya benim kuyruk sokumum ağrıyor uzun süre oturduğumda yerimden kalkmakta zorlanıyorum hamilelikle alakası var midir ? Sizde oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…