2018 Ekim Anneleri

Aynen cnm sanıyeler bıle bırbırını tutmuyorlı nezaman nolca belırsız Allahım onlara bızlere saglık versın buarada busabah mıdem bulandı hala devam edıyor ya normalmı arada gelıyo 19.hafta olduk

Olabilir canim sonuna kadarda olabilir ara ara ya da devamli.Sen tansiyonunuda kontrol et

Kac canim atesin?
Atesin olup mudahale etmemeleri cok yanlis olur.Icinin rahat edecegi yere git.Oyle nefes alamadigindada buzdolabinin kapisini acip dene.Sicak seni daha cok bogar.

Kozlar ben boyle takım aldım hastane cıkısı ıc zıbın battanıye falan ayrı aldım bıkactane alsam bundan yeter mı tecrubelı anneler

Oyy guzel gunlerde kullansin pasa :)
5li dedigine sapka mendilde dahil olanlardan almasanda olur canim,2lilerde cok isini gorur.Haricen sapka fln begenip alirsin zaten.10luya istinaden cesit cesit almak daha guzel geliyor bana da.

Günaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. O yuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?

Bizim taa ilk kizimdan beri Ediz aklimizdaydi.Tuna,Mete,Ali,Bartu vs olabilir.
Isim isi biraz zor biraz gonul isi :) bianda sevip hehh bu olsun yaa denip kaliyor :)

Evet cnm 4 tane ınce battanıye aldım 1 tane kalın almayı dusunuyorum belkı yanına bıtane daha alrm yada hafıf yorgan alcz tabı hastanede de kusar altı koyafete gecer uctane yedek lazım dımı cok eksık var bnm ılk oldugu ıcın ıök bebısten kalanların cogunu kullanırsın barı cnm

Gunaydın kızlar ben kahvaltı hazırladım yaptım annem yoktu bugun bıraz ayaklandm ama mıdem bulanıyo ya anlamadım kı sızdede varmı mıde bulantısı haftada bır oluyo bazen

Haline şükretmelisin bence canım. Baş dönmesi geçen hafta bende de olmuştu . Nedenini bilmiyorum.

Ateşim de artıp duruyor kendi doktorumun olduğu hastanenin gebe polikliniğine gidicem eşim sınavdan çıksın da

Git git ihmal etme canım ateş önemli çok geçmiş olsun bu arada

Ebet cnm cok uygna seyler almıstm ıkılı beyaz krem eldıven mesala 1 tl falandı sımdı fıyatları dusenlerı takıp edıyorum isime karar veremedık daha bısey yaptıramıyyorum :)

Haline şükretmelisin bence canım. Baş dönmesi geçen hafta bende de olmuştu . Nedenini bilmiyorum.

Git git ihmal etme canım ateş önemli çok geçmiş olsun bu arada
Sonradan yttım uyudum halsızlıkte coktu üstüne ılactan da ıyıce kotu oldm cok sukur toparladm bıraz

dlkkydlntpl bak canım bi tane de böyle bir şey ördürebilirsin. Oğlum için annennesi dürüde 4 tane getirmişti. Mavili olan kıza daha uygun ama kiri belli etmez diye ilk onu kullandım ve çok kullandım yıprandı biraz. Dr kıza benzetti şimdikini bilsem hiç kullanmazdım ikinciyi de özel yerlere giderken kullandım. Daha iki tane var biri yazlık yıldızlı. İçinde bebe pazeni yok . Diğeri de kışlık yine tunus işi beyazlı kullanmadım onu da.

Eklentiler

• 7252D866-29EA-42AF-A2F8-10FDED67D049.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 332DD404-F745-4BAB-A05D-B52FB9371DB2.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 81
Oğlumun adı Alp Tuna uyması şart değil dedim eşime şimdilik toprak ismini beğendim ama daha araştırcam var daha nede olsa

Yaaa cokmtatlılar guzel gunlerde kullanın cnm bıkactane ordu annem ama bunlarda guzel fıkırms cok guzeller bunlarda benımkıler beyaz olan benım bebeklıkten kalma annem ormus

Eklentiler

• 5363BFA1-CAE9-4E2E-9394-58EBD59E2A55.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 63E4CB0E-3218-4F2C-9D83-70F72DFE0742.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 77D60A04-8D7D-4A93-A13D-2647EE25CB7E.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 86
Ebet cnm cok uygna seyler almıstm ıkılı beyaz krem eldıven mesala 1 tl falandı sımdı fıyatları dusenlerı takıp edıyorum isime karar veremedık daha bısey yaptıramıyyorum :)

Eldiven ben kizimda cok kullanmamistim.
Banyo sonralari elleri usumesin diye sadece.
Ozellikle emzirirken hic kullanma aklinda olsun canim.
Yavas yavas birikir acele etmemek lazim.Dogru yoldasin :)

Oğlumun adı Alp Tuna uyması şart değil dedim eşime şimdilik toprak ismini beğendim ama daha araştırcam var daha nede olsa

Allah bağışlasın :)))
Sona kadar yolu var ama Toprak'ta guzel :)

Yaaa cokmtatlılar guzel gunlerde kullanın cnm bıkactane ordu annem ama bunlarda guzel fıkırms cok guzeller bunlarda benımkıler beyaz olan benım bebeklıkten kalma annem ormus

Ya ne güzel kendi battaniyeni bebeğine kullanacaksın çok güzel ya. Yepyeni duruyor seninki de diğerlerinden farkı YÖK gibi. Güle güle kullanın inşallah Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize. Canım aklında bulunsun yıkadıktan sonrA ütü yapma örgülere bak mavili olanı ütülemiştim çok kötü oldu yoksa daha güzeldi

Evet cnm yabas yavas alıyorum mınooşları hosuma gıden pamuklu uygunlardan bakıyorum zaten kuculcekler sımdılık tulum alt ust falan 7 8 de tamamlrım rısklı hamıle olarak

Sagol cnm ıns Allahım saglkkla kullanmayı nasıp etsın annem ben ordm dedıgınde sok olmustum hazır gıbı duruyodu cok tatlılar evet utulenmezler onlar renklerı ıplerı bozulabılır

Çok güzelmiş nerede ördürdünüz

Sagol cnm ıns Allahım saglkkla kullanmayı nasıp etsın annem ben ordm dedıgınde sok olmustum hazır gıbı duruyodu cok tatlılar evet utulenmezler onlar renklerı ıplerı bozulabılır

Ben bozulacağını bilmiyordum ki. Annenin eli hızlıymış maşallah ne varsa kendi annemizden var. Allah başımızdan eksik etmesin. Ya kayınvalidem hep eski kıllı tüylü iplerle örmüştü oğluma hiç güzel değildi . Ondan önce kız için çok güzel şeyler ördü kenarı koydu ama görümcemin çocuğu olmadı. Allah aratmasın ne diyeyim. Şimdikini kıza benzetti ya dr acaba o ördüklerini bize verir mi ki

Aman cnm kayınvalıde bana yuzume cocugun olursa bısey bıle takmam bekleme demıstı aramız cok ıyı dgl Allah razı olsn zor zamanımda hep annem yanımda esım yok 4 ay annem yanımda kalıyo baska sehırden gelıp yemegım onuume gelıyo kanamam oldu yatmam lazımdı herseyı yaptı ıyıkı varlar annelerımız dıgerlerı sadece laf soyleyıp moral bozuyo cnm

Esya almaya baslamissiniz bilee. Ben sadece heves ettim bi tanecik biberon aldim. Bide yurt disina giden bi arkadasima zıbın ısmarladım.
Ne hastane çıkışı nede baska bisi almadim. Daha cinsiyeti bile bilmiyorummm

Gunaydın kızlar ben kahvaltı hazırladım yaptım annem yoktu bugun bıraz ayaklandm ama mıdem bulanıyo ya anlamadım kı sızdede varmı mıde bulantısı haftada bır oluyo bazen
Benim bu hamilelik bulantıdan yana iyiydi şükür ama bugün biraz bulantım var fakat çıkaracak boyutta değil.Son ana kdar da normal zaten.Ufak bi yediğimizdeki değişiklikte bile değişebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…