- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Kizmi canm seninki...ayy ne kadar bal olur bayiliyorum kız cicilerine süslu süsluBen hastane çıkışına leoparli tütü etekli bol kokoş bisey almayı düşünüyorum Allah izin verirse
Eşim de kendin gibi yapma çocuğu diyor :)
Başın Sağolsun canım.Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugunHamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..
Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugunHamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..
❤ Yiğit Efe ❤ istiyorum bakalım hayırlisiGünaydın kızlar.. isim bulmak çok zormus. Etrafımdakilerin kız çocuğu oldu hep. OOyuzden kız ismi şimdiye kadar arastiriyoduk. Erkek ismi konusunda neler düşünüyorsunuz?
Ateşli hastalık olunca o yol nasıl gidilecek topla. 6 saat kadar gidişim dönüşümAy bu raporlar tek tek bıtıyo bende işe baslıcam nasıl olcakmılacta ıcıyorum kafam guzeel nabıcam hayırlısı sende dıkkat et
Baban icin tabii ki gidecektin oyle sey olur mu. Inanma oyle seylere ve takilma hic. Tabii ki uzuntu moral bozuklugu hamile bir insani etkiler, mezarliga gitmek insani hassaslastirir. Zaten her seye karsi duyarli bir donemimiz. Gitme denilmesinin nedeni de odur. Gerisi hurafe. Olumsuz seyler dusunup olumsuzluklar cagirmayalim arkadasim. Allah gani gani rahmet eylesin babana.Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Çok güzeller Sağlıklı günlerde kullansın inşallah paşaYaaa cokmtatlılar guzel gunlerde kullanın cnm bıkactane ordu annem ama bunlarda guzel fıkırms cok guzeller bunlarda benımkıler beyaz olan benım bebeklıkten kalma annem ormus
İşinn okdr uzakmı cnm ay sen tekrar rapor alsaydın benımde ısım cok uzak 3 saat gıt gel allah yardımcımız olsunAteşli hastalık olunca o yol nasıl gidilecek topla. 6 saat kadar gidişim dönüşüm
Amşn cnm ıns yavruşarımz ssaglıkla dogup kullansınÇok güzeller Sağlıklı günlerde kullansın inşallah paşa
Geçmiş olsun canım.bak gordunmu annesi nasılda almış kilo bide üzülüyordun beslenemiyor diye maşallah fistigaDeğişmez ise kız canim
Ama bu da çok tatlıymış masaallah
Kendi doktorumun olduğu hastaneye gittik bebeği muayene ettiler
Benimki arkası dönük bacak bacak üstüne de atmış uyuyordu :)))
140 gr.olmus teyzeleri
Şükür birşey yok ama doktorun söylediği salgın var ve dinlenerek atlatmam lazım benim raporum bitti ve yarın ise gideceğim
Cnn ozaman uzatmaya bak raporu ihmal etme amanDeğişmez ise kız canim
Ama bu da çok tatlıymış masaallah
Kendi doktorumun olduğu hastaneye gittik bebeği muayene ettiler
Benimki arkası dönük bacak bacak üstüne de atmış uyuyordu :)))
140 gr.olmus teyzeleri
Şükür birşey yok ama doktorun söylediği salgın var ve dinlenerek atlatmam lazım benim raporum bitti ve yarın ise gideceğim
Kızlar benım hormonlar oynadı kendimi yalnız hissediyorum eşimde yanımda daha 2 ay yok Allahtan bebısın hareketlerını hıssedıyorum ben burdayım dıyor ay valla gozlerım doldu aglama geldı
Ay deme ole ... Bebiş i de üzme sakın annesi yanlız değilsin o var yanında senin berabersiniz...Kızlar benım hormonlar oynadı kendimi yalnız hissediyorum eşimde yanımda daha 2 ay yok Allahtan bebısın hareketlerını hıssedıyorum ben burdayım dıyor ay valla gozlerım doldu aglama geldı
Kan testi kesin sonuç verir. Onu bir yaptır birde enfeksiyon için dr a başvur istersen ilerlemede önlemini al cnm hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin isallahKızlar bugün adet günümdü olmadım hala ama 3-4 gün geçikmelerim olur arada.. 3 gündür vajinal akıntım var beyaz öncesüt kesiği gibiydi şimdi sulu kıvamda ama koku yok kaşıntı var sanırım enfeksiyon oldum diye düşünüyodum ki hamileliğin ilkgünlerinde de enfeksiyon olabileceğini öğrendim gebelik nedeniyle ph değiştiği için kaşıntıda olabiliyomuş.. Hiç bu şekilde enfekyonlagebeliğini farkeden öğrenen oldu mu lütfen yardım ediinnn
Cnn bnm allah sabırlar versin öncelikle basın sağ olsun nur içi de yatsın babacigin.Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Ay sorma dızılere aglıyorum dıyduklarıma tutamıyorum kendımıAhh canım ben neredeyse herşeye ağlar oldum hep bu hormonlar yüzündenNerdeyse reklamlara bile ağlayacağım
Iyı kı o varmcnm hareketlrrı bana guc verıyor ıyıkı varlarAy deme ole ... Bebiş i de üzme sakın annesi yanlız değilsin o var yanında senin berabersiniz...
Ah cnm basın sagolsn cok zor allahım sabrını versın bence eskıden kalma hurafe onlar sen olumlj dusun bosver baskalarını saglıkla dogcaklar ınsallahKizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Gönlünüzce olsun inşallah.
Kan testi kesin sonuç verir. Onu bir yaptır birde enfeksiyon için dr a başvur istersen ilerlemede önlemini al cnm hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin isallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?