2018 Ekim Anneleri

Başın Sağolsun canım.
Olumsuz birşey olsaydı doktor da farkederdi öyle sevk gelmiştir belki.Mezarlıkta üzülürsün diye mi öyle söylediler acaba yoksa hurafe mi ?
Takma canım

Canım benim basın sağolsun Allah acini hafifletsin inşallah..

Bakma sen boş boş konuşan insanlara ilk defa böyle saçma birşey duydum nasıl hurafeler çıkaracaklarını sasiriyorlar pess yani..

Gidiceksin tabi caninin yarisi orda,hem seni hem torununu gorup mutlu oluyordur nur içinde yatsin..Hiç takilma canım böyle şeylere asli yok için rahat olsun
..

Ay bu raporlar tek tek bıtıyo bende işe baslıcam nasıl olcakmılacta ıcıyorum kafam guzeel nabıcam hayırlısı sende dıkkat et
Ateşli hastalık olunca o yol nasıl gidilecek topla. 6 saat kadar gidişim dönüşüm

Baban icin tabii ki gidecektin oyle sey olur mu. Inanma oyle seylere ve takilma hic. Tabii ki uzuntu moral bozuklugu hamile bir insani etkiler, mezarliga gitmek insani hassaslastirir. Zaten her seye karsi duyarli bir donemimiz. Gitme denilmesinin nedeni de odur. Gerisi hurafe. Olumsuz seyler dusunup olumsuzluklar cagirmayalim arkadasim. Allah gani gani rahmet eylesin babana.

Yaaa cokmtatlılar guzel gunlerde kullanın cnm bıkactane ordu annem ama bunlarda guzel fıkırms cok guzeller bunlarda benımkıler beyaz olan benım bebeklıkten kalma annem ormus
Çok güzeller Sağlıklı günlerde kullansın inşallah paşa

Geçmiş olsun canım.bak gordunmu annesi nasılda almış kilo bide üzülüyordun beslenemiyor diye maşallah fistiga

Cnn ozaman uzatmaya bak raporu ihmal etme aman

Kızlar benım hormonlar oynadı kendimi yalnız hissediyorum eşimde yanımda daha 2 ay yok Allahtan bebısın hareketlerını hıssedıyorum ben burdayım dıyor ay valla gozlerım doldu aglama geldı

Ahh canım ben neredeyse herşeye ağlar oldum hep bu hormonlar yüzünden Nerdeyse reklamlara bile ağlayacağım

Kızlar benım hormonlar oynadı kendimi yalnız hissediyorum eşimde yanımda daha 2 ay yok Allahtan bebısın hareketlerını hıssedıyorum ben burdayım dıyor ay valla gozlerım doldu aglama geldı
Ay deme ole ... Bebiş i de üzme sakın annesi yanlız değilsin o var yanında senin berabersiniz...

Kan testi kesin sonuç verir. Onu bir yaptır birde enfeksiyon için dr a başvur istersen ilerlemede önlemini al cnm hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin isallah

Cnn bnm allah sabırlar versin öncelikle basın sağ olsun nur içi de yatsın babacigin.
Etrafta okadar çok gereksiz konuşan insan varki boşver o yüzden hiç canını sıkma değmez. Hassas bir dönemden geçiyorsun hiç kolay değil. Ama bak verende alanda allah. Öyle düşün.
Halamın kızı da hamileyken babasını kaybetti mezarlığa cenazee her yere de geldi. Bebek de nurtopu gibi doğdu çok şükür. Kötü şeyler düşünme. Allah'ın izniyle sağ sağlim alacağız bebeklerimizi kucaklarimiza.

Ah cnm basın sagolsn cok zor allahım sabrını versın bence eskıden kalma hurafe onlar sen olumlj dusun bosver baskalarını saglıkla dogcaklar ınsallah

Kan testi kesin sonuç verir. Onu bir yaptır birde enfeksiyon için dr a başvur istersen ilerlemede önlemini al cnm hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin isallah

Enfeksiyon için doktora gittim zaten canım hcg isteyelim dedim ama adetime daha 3 gün vardı geçikme olmadan kanda çıkmaz dedi. Ama insan merak ediyor işte adete yakın böyle birşey olunca acaba benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı diye.. Çünkü bu yaşıma kadar hiç kaşıntım ve akıntım olmamıştı belirti olmasını temenni ediyorumişte..

Bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…