- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Çok güzelmiş nerede ördürdünüz
erken gebelik testi alip yapabilirsin hakkinizda hayırlısı olsunEnfeksiyon için doktora gittim zaten canım hcg isteyelim dedim ama adetime daha 3 gün vardı geçikme olmadan kanda çıkmaz dedi. Ama insan merak ediyor işte adete yakın böyle birşey olunca acaba benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı diye.. Çünkü bu yaşıma kadar hiç kaşıntım ve akıntım olmamıştı belirti olmasını temenni ediyorumişte..
Bugün
Aman cnm kayınvalıde bana yuzume cocugun olursa bısey bıle takmam bekleme demıstı aramız cok ıyı dgl Allah razı olsn zor zamanımda hep annem yanımda esım yok 4 ay annem yanımda kalıyo baska sehırden gelıp yemegım onuume gelıyo kanamam oldu yatmam lazımdı herseyı yaptı ıyıkı varlar annelerımız dıgerlerı sadece laf soyleyıp moral bozuyo cnm
Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugunHamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..
Bısber cnm onların yapcaklarına kalmadık eslerımız goruyo enazından dıger turlu moralı bozuluyo ınsanın olmass anlıcam parası da ıste kendı utansınYa aynen sinir oluyorum herşeyi lafta kalıyor onların. Şunu alacam bunu alacam diyor herkesin içinde sonrA almıyor seninki altın olarak bahsetmiş aynısını benim kv de demişti bi şey bekleme diye. Ağzımı bile açmadım cevap vermiyorum ben. Ama takanlarda var yani o utansın
Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugunHamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..
Bı üstteki battaniye de çok güzell..Ördürdüğünüz bi yer var mı canım bunları?
Ben civilde uzun kollu bulamadım internette bebetto markasıHangı sıte cnm cıvıljmden aldm bnde dun geldı baya aldm
Bısber cnm onların yapcaklarına kalmadık eslerımız goruyo enazından dıger turlu moralı bozuluyo ınsanın olmass anlıcam parası da ıste kendı utansın
Ben bıkac ay once almıstım cnmBen civilde uzun kollu bulamadım internette bebetto markası
Kızlar Komşular Ayıptır söylemesi mangalda tavuk yapmışlar bana da bir pay getirdiler yemeyim mi şimdi ? Tavuk sakıncalı mi ?
Tamam canım Sağol evet kırk yılda bir yiyorum bişey olmaz inşYe canım benim soğutma ben neredeyse her gün dışarıdan yiyorum kırmızı et hariç. Tavuk yiyorum çok yedim sen bi kere yiyeceksin dikkat de ediyorsun bence ye. Kokmuştur sana canın çeker
Banada kanamadan yatarmen geldı aldı tv yı kendı ıstedonı actı ıste kaynanalar gelınlere yaranaamaz yok oglumu cok ozledm resım koyuyorsun eve nazar degdı sacmaladı bende cvp verdm bnm evıme senın akrabalarından baska komse gelmıyo dıye falan ıste aama bu ınsanlar dusunmez bu zaten kanamadan yatıyo moral lazım dusuncesızşer cokBize gelince yok canım valla beni çok sinir ediyorlar en son sinir etmişti yine ben de ördüklerin elinde kalırsa görürsün demiştim sonrA pişman oldum ama o lafı 5 senedir hakediyordu zaten
Tamam canım Sağol evet kırk yılda bir yiyorum bişey olmaz inş
Neden bişey olsunki alerjinmi var tavuğaKızlar Komşular Ayıptır söylemesi mangalda tavuk yapmışlar bana da bir pay getirdiler yemeyim mi şimdi ? Tavuk sakıncalı mi ?
Banada ilk oğlumda dayımın mezarına gitmek istediğimde kv . Dedi uyuz şey nolcak hurafe bunlar cnm inanma hiç oğlum doğdu 3 yaşında gayet sağlıklıKizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Çok düşünme bi şey olmaz inşallah. Önceki gebeliğimde de yemiştim ben napım yemek yapamıyorum mecburum bundan sonrası yavaş yavaş yapmaya başlarım inş. Evde soğan sarımsak ve salça yok üç aydır. Koktuğu için hepten atmıştım.
Banada kanamadan yatarmen geldı aldı tv yı kendı ıstedonı actı ıste kaynanalar gelınlere yaranaamaz yok oglumu cok ozledm resım koyuyorsun eve nazar degdı sacmaladı bende cvp verdm bnm evıme senın akrabalarından baska komse gelmıyo dıye falan ıste aama bu ınsanlar dusunmez bu zaten kanamadan yatıyo moral lazım dusuncesızşer cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?