2018 Ekim Anneleri

erken gebelik testi alip yapabilirsin hakkinizda hayırlısı olsun

Ya aynen sinir oluyorum herşeyi lafta kalıyor onların. Şunu alacam bunu alacam diyor herkesin içinde sonrA almıyor seninki altın olarak bahsetmiş aynısını benim kv de demişti bi şey bekleme diye. Ağzımı bile açmadım cevap vermiyorum ben. Ama takanlarda var yani o utansın

Canım üzme kendini, tabi ki gideceksin en doğal hakkın bu. Toplumumuzda çok fazla hurafe ve batıl İnanış var ne yazık ki, hiç bir şey olmaz. Sonuçta gecenin bir körü gitmedin. (Akşam ezanından sonra daha dikkatli olunmalı bu da ayet ve hadislerle bize söylenmiş zaten.)
Ölüye bakmaya gelince ben normal zaman da da ölü birine bakmayı tercih etmiyorum, aklımda o hali kaldığı için.
Ama kendini üzme, aksine bu halde naz-niyaz yapmayıp rahmetli babanı düşünmen, ona kıymet verecek işler yapman çok değerli.

Bısber cnm onların yapcaklarına kalmadık eslerımız goruyo enazından dıger turlu moralı bozuluyo ınsanın olmass anlıcam parası da ıste kendı utansın

Cnm öncelikle başın sağolsun. Ne büyük bir acı biliyorum ben de 2016 kasımda kaybettim. Bugün mezarı yapıldı babamın abim vardı başında ama ben de perşembe günü gidip çiçek ekmeyi düşünüyorum. Gebe kadın mezarlığa gitmez gibi bir inanış var. Ben bunun gebeliğin verdiği hassaslıktan kaynaklı üzüntünün iki kat olacağını hem bebeği hem anneyi etikleyeceğini düşünüyorum. Bu yüzden böyle bir inanış oluşmuş gibi geliyor.

Bı üstteki battaniye de çok güzell..Ördürdüğünüz bi yer var mı canım bunları?

Evet canım biz beğendik resim attık aynısını yaptılar sağ olsunlar. İki bayan ördü biri tunus işi yapıyor biri normal örgü. Çok şey ördürttük yelek süveter ceket bir anda örülmüyor yoksa. İyi hızlı da ördüler o kadar şeyi buradan beğenen arkadaşlar olmuş soruyorlar sizin gibi kendilerine bi sorayım kabul ederlerse iletişim numarasını veririm siz de ördürürsünüz bebişlerinize

Bısber cnm onların yapcaklarına kalmadık eslerımız goruyo enazından dıger turlu moralı bozuluyo ınsanın olmass anlıcam parası da ıste kendı utansın

Bize gelince yok canım valla beni çok sinir ediyorlar en son sinir etmişti yine ben de ördüklerin elinde kalırsa görürsün demiştim sonrA pişman oldum ama o lafı 5 senedir hakediyordu zaten

Kızlar Komşular Ayıptır söylemesi mangalda tavuk yapmışlar bana da bir pay getirdiler yemeyim mi şimdi ? Tavuk sakıncalı mi ?

Kızlar Komşular Ayıptır söylemesi mangalda tavuk yapmışlar bana da bir pay getirdiler yemeyim mi şimdi ? Tavuk sakıncalı mi ?

Ye canım benim soğutma ben neredeyse her gün dışarıdan yiyorum kırmızı et hariç. Tavuk yiyorum çok yedim sen bi kere yiyeceksin dikkat de ediyorsun bence ye. Kokmuştur sana canın çeker

Ye canım benim soğutma ben neredeyse her gün dışarıdan yiyorum kırmızı et hariç. Tavuk yiyorum çok yedim sen bi kere yiyeceksin dikkat de ediyorsun bence ye. Kokmuştur sana canın çeker
Tamam canım Sağol evet kırk yılda bir yiyorum bişey olmaz inş

Bize gelince yok canım valla beni çok sinir ediyorlar en son sinir etmişti yine ben de ördüklerin elinde kalırsa görürsün demiştim sonrA pişman oldum ama o lafı 5 senedir hakediyordu zaten
Banada kanamadan yatarmen geldı aldı tv yı kendı ıstedonı actı ıste kaynanalar gelınlere yaranaamaz yok oglumu cok ozledm resım koyuyorsun eve nazar degdı sacmaladı bende cvp verdm bnm evıme senın akrabalarından baska komse gelmıyo dıye falan ıste aama bu ınsanlar dusunmez bu zaten kanamadan yatıyo moral lazım dusuncesızşer cok

Tamam canım Sağol evet kırk yılda bir yiyorum bişey olmaz inş

Çok düşünme bi şey olmaz inşallah. Önceki gebeliğimde de yemiştim ben napım yemek yapamıyorum mecburum bundan sonrası yavaş yavaş yapmaya başlarım inş. Evde soğan sarımsak ve salça yok üç aydır. Koktuğu için hepten atmıştım.

Banada ilk oğlumda dayımın mezarına gitmek istediğimde kv . Dedi uyuz şey nolcak hurafe bunlar cnm inanma hiç oğlum doğdu 3 yaşında gayet sağlıklı

ouff oyleside çok kötü yahuu yemek kokusuna gelemeyenler kendi yaptıklarıni yiyemeyenler için daha zordur sanırım bu hamislik süreci

Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alınca hepsini unutacağız inş şimdi her şey bize iğne gibi batıyor normalde kale bile almam. Benim de film izlerken ağlayasım geliyor normalde etkilenmem ama

pixielix canım başın sağ olsun ben de babamı önceki gebeliğimde kaybettim Allahım gani gani rahmet eylesin nur içinde yatsın. Bi an o günlere döndüm çok kötüydü hamileliğime bile sevinememiştim. Doğuma kadar kabuslar gördüm hep babamı gördüm. Hamileliğimde gitmedim hamile ve adet olanlar gitmezmiş. Bi şey diyemiyorum sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…