- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Benımde oyle bıde esım ızak olunca bu dönemde daha kotu herseye aglamak ıstıyoruz uc kısılık aıle olunca dısardan hıc komse mudahale edemıcek zaten tamamen takmayızBebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alınca hepsini unutacağız inş şimdi her şey bize iğne gibi batıyor normalde kale bile almam. Benim de film izlerken ağlayasım geliyor normalde etkilenmem ama
ouff oyleside çok kötü yahuu yemek kokusuna gelemeyenler kendi yaptıklarıni yiyemeyenler için daha zordur sanırım bu hamislik süreci
Benımde oyle bıde esım ızak olunca bu dönemde daha kotu herseye aglamak ıstıyoruz uc kısılık aıle olunca dısardan hıc komse mudahale edemıcek zaten tamamen takmayız
Oyle cnm tabı yalnız degılım ckk sukur ah cnm ya zormısler sabır ısteEşinin olmaması çok zordur Emin’im canım sıkıntın olsa bile sarılınca her şeyi unutuyor insan. Böyle eşime ayakta dururken gider sarılırım kucaklarım öyle bekleriz biraz hiç konuşmayız ama o kadar güç alırım ki. Ama senin de annen yanında ona sarıl güç al. Sen çok dayanıklısın şimdiye kadar başettin bundan sonrası da başedersin Allah yardımcın olsun
Oyle cnm tabı yalnız degılım ckk sukur ah cnm ya zormısler sabır ıste
Ins cnm onları sagsaglım kucagımıza alınca hersey cok guzel olck ınsallahAynen sabır geçecek ve her şeyi unutacağız İnan inşallah
Mide bulantın mı oluyordu niye yemek yapamıyordun canım ? Ben de öle bite yapıyordum kanama zamanı vajende Ağrı iğne batması oluyordu ayakta duramıyordum şükür bugünlerime.Benim akrabam filan da yok burada eşim de mız mız dışardan pek bişey tercih etmez sürüne sürüne Yaptım valla ama Tenixlik yapamıyorum eşim malesef Anlayış göstermiyor dışardan birini de istemiyor.Bulabilsem birini gizli gizli yaptırcam da bulamıyorum.Doktora sordum geçen hafta zor bulmuşsun zayen ne temizliği hiçbişey yapma dedi sakin.Bu Temixlik işleri Yüzünden kaç kere kırdı kalbimi bu Yüzden hala daha kırıyo bikaç saat önce bile,şu an küsüm odada tek oturuyorum siteyi okumaktayım.Sanki çocuğu tek Başıma Yaptım.Neyse yavrum kuzum saplıcakla gelsin de her şeyin çaresi vardırÇok düşünme bi şey olmaz inşallah. Önceki gebeliğimde de yemiştim ben napım yemek yapamıyorum mecburum bundan sonrası yavaş yavaş yapmaya başlarım inş. Evde soğan sarımsak ve salça yok üç aydır. Koktuğu için hepten atmıştım.
Burda birinden Zararlı diye duydum da ondan beri yememeye çalışıyordum bilmem.yok alerjim yok hiçbişeye şimdilik şükürNeden bişey olsunki alerjinmi var tavuğa,ben hafta sonlarında yapiyorum canım cektikce bisycik olmaz
Mide bulantın mı oluyordu niye yemek yapamıyordun canım ? Ben de öle bite yapıyordum kanama zamanı vajende Ağrı iğne batması oluyordu ayakta duramıyordum şükür bugünlerime.Benim akrabam filan da yok burada eşim de mız mız dışardan pek bişey tercih etmez sürüne sürüne Yaptım valla ama Tenixlik yapamıyorum eşim malesef Anlayış göstermiyor dışardan birini de istemiyor.Bulabilsem birini gizli gizli yaptırcam da bulamıyorum.Doktora sordum geçen hafta zor bulmuşsun zayen ne temizliği hiçbişey yapma dedi sakin.Bu Temixlik işleri Yüzünden kaç kere kırdı kalbimi bu Yüzden hala daha kırıyo bikaç saat önce bile,şu an küsüm odada tek oturuyorum siteyi okumaktayım.Sanki çocuğu tek Başıma Yaptım.Neyse yavrum kuzum saplıcakla gelsin de her şeyin çaresi vardır
Yok o kadar da değil de dili sivri biraz ve malesef bu evde iş güç konusunda 9 ay da olsa değişiklik olmicak.Bebeğimin sağlığı için.Çeşit çeşit insanlar var işte bunlar gelip geçici sorunlardır inş önemli olam Bebeğim etkilenmesin saplıcakla doğsun.Bulantı yüzünden yapamıyorum canım bi de çok çabuk yoruluyordum. Senin de kanama sana engel ama keşke eşin biraz anlayışlı olsaydı. Anlam veremiyorum neden öyle yapıyorlar ki. Ama emin ol anlayışsız eş etrafımda çok var eşinden hamileyke dayak yiyen de. Ben nefret ederim böyle insanlardan ya sana ne diyeyim ben olsam dayanamam İnan. Eşimle tartışsak sonrA küssem senin gibi ayrı odaya gitsem uyuyamam ben ya daha çok kötü olurum gider özür dilerim ona derim sen de özür dile diye özür diler barışırız. Suçlu o bile olsa ben özür dileyince hemen unuturum. Ki bu normal yaşantımızdır hamileliğimde 1 kere aramız bozuldu saatliğine o da kv yüzünden kahve rengi akıntı olmuştu bebek etkileniyor. Biz hamileyke hiç birbirimizi üzmüyoruz.
Yok o kadar da değil de dili sivri biraz ve malesef bu evde iş güç konusunda 9 ay da olsa değişiklik olmicak.Bebeğimin sağlığı için.Çeşit çeşit insanlar var işte bunlar gelip geçici sorunlardır inş önemli olam Bebeğim etkilenmesin saplıcakla doğsun.
Haklı olup özür dilemek ne büyük Erdem ama ben hiç yapamam öyle malesef
Ya bu arada karnımı hafifçe okşayarak bebişle konuşuyordum Göbek deliğinin oraya hafifçe dokundum da az önce sanki ip çekiliyo gibi hissettim bikaç dk aralıklarla üç defa .Ay bişey olur mu ya
Tarif ettiğin ip çekilmeyi bu hamileliğimde iki kere yaşadım neden oluyor bilemiyorum. Sola yat geçer . Temizliği eşin evde yokken komşunun birine de yaptırabilirsin tabi varsa öyle biri. Evi eşim her hafta süpürür ayda bir de süpürüp siler rutinimiz oldu. Gerçekten pis oluyor bizim bi de çocuk var daha çabuk pisleniyor. Sen de bi kere bi komple temizletebilsen sonra pisletmemeye çalışın baya bi gider o sana. Eşinin haberi olmaması lazım
Aynen ben de öyle Yaptım,sola yattım
Komşular bu işlere girmiyorlar bi tane aday vardı o da karşı komşumun çocuğuna bakıyor iyice arŞtırıp bulcan inş.
Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugunHamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..
Kızlar Komşular Ayıptır söylemesi mangalda tavuk yapmışlar bana da bir pay getirdiler yemeyim mi şimdi ? Tavuk sakıncalı mi ?
Müstakbel annişler yaaaa geçen sabah radyoloğa usg yaptırdım kesin kız dedi, akşamına dayanamadım bir kadındoğumcuya usg yaptırdım kesin erkek dedi. Hatta pipiyi falan da gösterdi. Ne heyecanlanmıştım ikinci kız olacak diye ama kısmet değilmiş. Bi canavar sıpam daha olacak anlaştılan
Ne güzel örgüler çıkmaya başlamış cici cici annemde hırkalar örmüş sağlıkla giysinlerhafta sonu bebek arabalarına bakalim dedik eşimle canlı canlı görelim dayanamadık aldık daha da çok erken ama masraf çok olucak ödemeye baslayalim istedik kullanmak nasip olur inşallah peg prego book 51 modelini seçtik diğerlerine nazaran oturma kısmi tam pamuklu terketme yapmiyormus unitesiyle birlikte katlandığında en ufak olanıda oydu ayrıca ana kucagi çarpma testlerine karşı sertifikası var
Ayağıma kadar gelmiş yemesem hatrı kalırdı şimdiBaşın sağolsun canım.
Bence tamamen moral ile alakalı.
Ama sen gittikce icinde rahatliyor olabilir.
Bu tamamen senin secimin.
Ben boyle birsey ilk defa duyuyorum.Yapilmasi gerekenler haricinde hamileligin mezar ziyaretine hicbir etkeni yok diye biliyorum.
Birsey olmaz canim.
Ama genel tezgah tavugu her zaman tuketmek iyi degil.Hormondur sırf.
Can cekince baska ama ya :)))))
Ne degisik olmuss :))))
Radyologada inanmayacaksa insan ne yapsin yahu :))))))
Sevindim kafanda hallettigine :)
Bizde ilk kizimda ilk araba almistik gercekten kolaylik olmustu.
Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsiiiin❤
Kalirmis,onun tadida ayri simdi yanii :))))))))))Ayağıma kadar gelmiş yemesem hatrı kalırdı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?