Kizlar sizinle bi sey paylasmak istiyorum: ben babami subatin 8 inde kaybettim. Koah hastasiydi hastanedeydik ve 6 subatta taburcu olduk. Ben de adetimin geciktigini esime soylemistim. Babamin ilaclarini alirken bana da gebelik testi almisti. Babami kendi evime getirmistim. Malesef evimize geldi 2 gun sonra aksamina vefat etti... Benim icin cok zordu zaten cenaze ve bi tek babam kalmisti o da gitti.. Nurlar icinde yatsin insallah, bu dunyada cok cekti hastaligindan, Rabbim obur dunyasinda feraha erdirsin...
Rabbimin takdiri dedim bebegime sarildim.. yine de tabii ki uzuntu stres. Kanamam oldu.. Gectigimiz hafta da mezarina tas yaptirmaya gittim okudum agladim. Cok ozledim.. dun de mezar tasi yapildi onu gormeye gittim. Yine cok kotu oldum..
Bugun bir yakinim cok kizdi niye mezarliga gittin? Hamilelerin mezarliga gitmesi iyi olmaz falan dedi canim bir de buna sıkıldı. Boyle bir sey olabilir mi ya? Benim canimin parcasi orda gomuldu, gittim duami edip geldim. Ne gibi bi sakincasi olabilir ki Allah askina? Yok ölü gormek iyi olmazmis hamileyken yok mezarliga gitmek iyi olmazmis.
Psikolojim zaten tam yerinde degil hala. Simdi de bunu taktim etkilendim galiba. Bebegimin hareketlerini hic hissedemedim bugunHamileyiz diye hassas davranmaya calisiyolar ama bilmiyolar ki daha cok canimizi sıkıyolar..
Bu soylenenlerden etkilenince bi de aklima takildi: benim minis hep ellerini oynatiyo ama bacaklarini oynatmiyodu ultrasonda hep baktigimizda. Allah im gercekten sinirlerim cok bozuldu hanimlar bildiginiz gibi degil..
Kızlar Komşular Ayıptır söylemesi mangalda tavuk yapmışlar bana da bir pay getirdiler yemeyim mi şimdi ? Tavuk sakıncalı mi ?
Ne güzel örgüler çıkmaya başlamış cici cici annemde hırkalar örmüş sağlıkla giysinlerhafta sonu bebek arabalarına bakalim dedik eşimle canlı canlı görelim dayanamadık aldık daha da çok erken ama masraf çok olucak ödemeye baslayalim istedik kullanmak nasip olur inşallah peg prego book 51 modelini seçtik diğerlerine nazaran oturma kısmi tam pamuklu terketme yapmiyormus unitesiyle birlikte katlandığında en ufak olanıda oydu ayrıca ana kucagi çarpma testlerine karşı sertifikası var
Ben ne zaman Temixlik yaptıysam ya kahverengi geldi ya kanama oldum tiksindim o Yüzden.Çevrende gğveneceğin birileri de varmış ne güzel.Doktorum asla önermedi bu işleri.Geçmiştir inş bel ağrın canım.İçin de rahat etmiştir artıkgünaydın kızlar hamile kaldığımdan beri temizlik yapmıyordum, ondan önce de tüp bebek tedavisi gördüm ve o süre zarfında da kendimi yormadım, 2 kere de kanamam oldu derken evle hiç ilgilnemedim... Haftasonu eşimle sıkı bir temizlik yaptık, eşim camları, balkonları sildi kışlıkları falan kaldırdı, bende yerleri, kapıları ve mutfak dolaplarını sildim ama inanın çok yoruldum ayaklarım sızlıyor , yardımcı alacaktım ama tanıdığımız yardımcı köye gitmiş, bizde yabancıya güvenemedik kendimiz hallettik ... Gece bel ağrısından uyuyamadım, gerçekten hamilelik çok özel bir durum kendimizi yormamamız lazım ama nereye kadar bir şekılde evi temzi tutmak lazım... Bu arada eşim badana da yaptı anlıyacagınız çok yorucu haftasonu geçirdik
Benzer şeyleri ben de yaptım dün canım misafir çağırmıştım temizlik artı hazırlıklar üstüne bir de sürekli huysuzluk yapan kızım olunca mahvoldum resmen. Sağolsun eşim çok yardım etti ona rağmen harap haldeyim kızımın da tuvalet eğitimi devam ediyor gece 2 saatte bir kalkıyorum sabah alarmı kaç kez erteledim bilmiyorum kazıyarak kaldırılacak haldeydim. Şimdi gidip bir de derse gireceğim puffgünaydın kızlar hamile kaldığımdan beri temizlik yapmıyordum, ondan önce de tüp bebek tedavisi gördüm ve o süre zarfında da kendimi yormadım, 2 kere de kanamam oldu derken evle hiç ilgilnemedim... Haftasonu eşimle sıkı bir temizlik yaptık, eşim camları, balkonları sildi kışlıkları falan kaldırdı, bende yerleri, kapıları ve mutfak dolaplarını sildim ama inanın çok yoruldum ayaklarım sızlıyor , yardımcı alacaktım ama tanıdığımız yardımcı köye gitmiş, bizde yabancıya güvenemedik kendimiz hallettik ... Gece bel ağrısından uyuyamadım, gerçekten hamilelik çok özel bir durum kendimizi yormamamız lazım ama nereye kadar bir şekılde evi temzi tutmak lazım... Bu arada eşim badana da yaptı anlıyacagınız çok yorucu haftasonu geçirdik
Hamilelik boyunca toplsm 3-4 defa yedim Allahtan çok sık yemedim.Günaydın herkese,
Çok giremiyorum buraya girsem de okuyup geçiyorum çoğunlukla yorgunluk ve yoğunluktan. Ciddi yorulmaya başladım sankisabki. Hava nasıl kapalı, içim karardı hasta oldum olucam zaten keyifsizim
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Bende duydum onu hamileler mezara gitmez derler ama hurafedir o, diğer saçma şeyler gibi. Saçta kesilmez ye sözde. Hiç keyfini bozma, üzülme babanı ziyaret etmenin ne zararı olabilir. Bende bayramdan önce dedemin mezarına gitmek istiyorum kısmet olursa. Eşimle daha tanıştırmadım onu çok severdim.
Biz mangal sezonunu açtık afiyetle yedim hiç bişey olmaz ara sıra yersen. Tavuklar hormonlu olduğu için ara sıra yemek lazım çok kaçırmamak gerekir.
Ben saldım zaten neredeyse hiç kısıtlamadan yiyip içiyorum kendimi neredeyse. Çok şükür bi sıkıntımız yok.
En zor parçayı çıkartmışsın aradan, inşallah güzel günlerde kullanırsın :) Yaklaşık 1 haftadır bebek arabası araştırıyorum ne kadar zor seçimi, bir suru model, marka fiyatlar farklı farklı. Daha hiç içime sinen olmadı.
Bende ızun zamandan sonra kahvaltı hazırladım belım agardı ya boylemı olcak kıBen ne zaman Temixlik yaptıysam ya kahverengi geldi ya kanama oldum tiksindim o Yüzden.Çevrende gğveneceğin birileri de varmış ne güzel.Doktorum asla önermedi bu işleri.Geçmiştir inş bel ağrın canım.İçin de rahat etmiştir artık
canım var da şansıma oda köye gitmiş yine tüm işler benle eşime kaldı...Ama Allah razı olsun eşim yardımcı oldu... artık birdaha ki temizliğe çağırrırm bu temizlik beni bayağı götürür... Benım doktorumda önermedi ama ev çok pislenmişti birde badana falan yaptık onun pisliği de vardı mecbur yavaş yavaş yapalım dedik...Ben ne zaman Temixlik yaptıysam ya kahverengi geldi ya kanama oldum tiksindim o Yüzden.Çevrende gğveneceğin birileri de varmış ne güzel.Doktorum asla önermedi bu işleri.Geçmiştir inş bel ağrın canım.İçin de rahat etmiştir artık
canım Allah yardımcın olsun senın işinn daha zor birde kızın var... Haftaya benım de misafirlerim gelecek bu hafta temizlik yaptım diğer haftada yemek falan yapıcagım.. Malum haftaiçi çalışıyorum elim bir işe değmiyor temizlik işini şimdiden halledeyim dedim :)Benzer şeyleri ben de yaptım dün canım misafir çağırmıştım temizlik artı hazırlıklar üstüne bir de sürekli huysuzluk yapan kızım olunca mahvoldum resmen. Sağolsun eşim çok yardım etti ona rağmen harap haldeyim kızımın da tuvalet eğitimi devam ediyor gece 2 saatte bir kalkıyorum sabah alarmı kaç kez erteledim bilmiyorum kazıyarak kaldırılacak haldeydim. Şimdi gidip bir de derse gireceğim puffha bu arada üstüne bir de hasta oldum burnum tıkanık nefes alamıyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun
cnm sadece kahvaltımı hazırladın? yane benım çok eğilip yada uzandım zaman belim ağrıyor onun dışında günlük işimi çok rahatlıkla halledebiliyorum, kahvaltı hazırlıyorum, toz alıyorum yemek yapabiliyorum rahatlıklaBende ızun zamandan sonra kahvaltı hazırladım belım agardı ya boylemı olcak kı
Bıraz egıldm bulasık falanda cnm ama 40 gundur yatıyodum kanamadan yenı ayaklandım uzanıyosun tabak falan almaya 1 saat falan ayakta kaldm aman herseyı ypardm bu olay olunca zorlanıyorum be cok dıkkat edıyorumcnm sadece kahvaltımı hazırladın? yane benım çok eğilip yada uzandım zaman belim ağrıyor onun dışında günlük işimi çok rahatlıkla halledebiliyorum, kahvaltı hazırlıyorum, toz alıyorum yemek yapabiliyorum rahatlıkla
Cok dıkkat et cnm kendıne yanlıs hareket yapma agar kaldırma bende suan yapmıyorum temızlkk yasakGünaydın sevgili hamişler
Temizlik yapabilenler sizi yürekten tebrik ediyorum..Benim haftalık düzenli aldığım bir bayan vardı bu hafta hastalanmış gelemediBenim evde şuan arapsaçı.Çok rahat hissediyorum ama yapıpta kötü olur muyum diye de korkuyorum.Eşim yapardı aslında ama o da çok kötü hastalandı.Ev resmen revir diyor oğlum: “Anne bi yanda öksürenler hapşıranlar,diğer yandan kusacak gibi olanlar ve hamileler var” diyor sıpa ve bekleyen ütüler de cabasıııı
tabik de canım dikkatlı olacaksın bende öyle dikkat ediyordum ama bu haftasonu dayanamadım Allah korusun birşey olursa ömür boyu vicdan azabı çekerimBıraz egıldm bulasık falanda cnm ama 40 gundur yatıyodum kanamadan yenı ayaklandım uzanıyosun tabak falan almaya 1 saat falan ayakta kaldm aman herseyı ypardm bu olay olunca zorlanıyorum be cok dıkkat edıyorum
canım yaptım da gel bana sor acısı sonradan çıkıyorGünaydın sevgili hamişler
Temizlik yapabilenler sizi yürekten tebrik ediyorum..Benim haftalık düzenli aldığım bir bayan vardı bu hafta hastalanmış gelemediBenim evde şuan arapsaçı.Çok rahat hissediyorum ama yapıpta kötü olur muyum diye de korkuyorum.Eşim yapardı aslında ama o da çok kötü hastalandı.Ev resmen revir diyor oğlum: “Anne bi yanda öksürenler hapşıranlar,diğer yandan kusacak gibi olanlar ve hamileler var” diyor sıpa ve bekleyen ütüler de cabasıııı
Aman cnm sen de dıkkatlı ol agar kaldrmaa bıdern egılme allah korusun onlarıtabik de canım dikkatlı olacaksın bende öyle dikkat ediyordum ama bu haftasonu dayanamadım Allah korusun birşey olursa ömür boyu vicdan azabı çekerim
Bıraz egıldm bulasık falanda cnm ama 40 gundur yatıyodum kanamadan yenı ayaklandım uzanıyosun tabak falan almaya 1 saat falan ayakta kaldm aman herseyı ypardm bu olay olunca zorlanıyorum be cok dıkkat edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?