2018 Ekim Anneleri

Ben her doktora gittigimde farkli gebelik haftasi gormekten bıktım. Doktor bisey demedi ama kafama takiyorum.
9+5falandim yanlis hatirlamiyosam gec dollenme dedi doktorum 8 haftalik bu bebek dedi. Basta kafama takmistim hatta baska doktorada gostermistim oda 8+3 dedi gec dollenmedir dedi. Icimi rahatlattim bi sekilde. Iste satimi ona gore ayarliyorum kullandigim uygulamada. Doktora gidiyorum olmasi gerekenden geride cikiyo. 1 kere ileride cikti.

Son kontrolum 17 +1di 3 lu tarama yapicakti doktorum. 2 degere bakti neye bakti sayilar kacti hatirlamiyorum temsili yazicam. (abc : 5.34 17 haftalik, def : 2,12 16+4 haftalik) dedi. Sonrada ultrason haftasi 16 dedi. Simdi size 1 hafta 1 gun onemli degil gibi gelicek ama bi ileride bi geride icime dert oldu biside demiyo doktor cokta sorun degilmis gibi geliyo aslında ama icime dert ediyorum. Sizin ultrasonlariniz haftasi haftasina tutuyo mu?

Anneler birşey sorucam. Ben 13 haftalıkken doktora gittiğimde 14 hafta dedi ve sürekli aynı doktora gidiyorum ultrason cihazı aynı normalde geç dollenmeydi ama son adet tarihimi yakalamış sevdindim neyse bı kaç hafta Sonra 16 haftalıkken gittim tekrar 17 haftalık çıktı sürekli ileri gidiyor neden boyle

Kızlar bana tahlil yapıldı bugün ve malesef ki demir anemisi var
Yarın sonucları gostercem bi kan ilacı verdi ama kendi doktorum başka bisey verir belki

Benimde geö döllenme oldu 10 ocaktı son ad tarihim doktorum daha 6/7 haftalıkken 15 ocak sayalım dedi artık her kontorlümde 15 ocak diyorum yani buna göre önde yada geride diye birley söylemedi hiç sormadımda açıkçası bence sende takılma bunlara 1 hafta ileri al dediyse adet tarihini o şekilde söyle doktoruna kafanız karışmaz ozaman sanıyorum

Oyle yapiyorum zaten. Onu anlatmaya calistim. Benimde 5 ocakti 12 ocak de dedi. Ona ragmen her gittigimde bi oynama var bilemiyorum. Kuruntu yaptigimin farkindayim ama iste insan endiselerine engel olamiyo

ben de her gittigimde haftasından fazla gösterir, her makinada farklı cıkar. Doktora söyledim , cocugun ortalama degerlerine göre otomatik ayarlanıyo dedi. Benim hep 1-2 hafta fazla gösterir. Ama yine de sat a göre hareket ederim ben. Can skıcı bişe degil aslında öyle olsa doktorlar bu durumu ciddiye alırdı, demekki iyi besleniyosunuz cabuk büyüyo minnoşlar

250 de 1 ihtimal ve üzeri kötü sonuçtur. senin bebeğinde bir şey yokki.
bizim deikili 157 de 1 çıktı. şimdi 4lü sonucunu bekliyoruz ona göre o pahalı testi yaptırcağız.

Çok sağolun arkadaşlar dua edip bekliycez artık allahım korusun yavrularımızı bizlere bağışlasıninşallah
Ben hiçbir şekilde ikili tarama yaptirmayacaktim ama doktorum ısrar etti yapıldı
Yaş riskim 1:286 cıktı yani 250 üstünde
Doktorum ikiliden önce bu 2500 lira olan kanda genetik tarama testini önermişti. Eşim sonuç olarak tedavisi olan bişey çıkacaksa Allah korusun yaptıralım yine de sen bilirsin dedi ama yaptırmadım
Ikiliden sonra doktorum üçlüye gerek duydu mu duymadı mi bilmiyorum bisey söylemedi ama ben üçlüyü yaptırmak istemedigime dair imza attim
zafergul canını sıkma inan hiçbiri amniyosentez kadar güvenli değil ve yanlış sonic verebiliyor Allak korusun yavrularimizi

kan uyuşmazlığı yok canım monurol tek doz bi kere.ictim o gun kahve leke geldi. bu antibiyotiğin içerikli bi ilaç oldugu icin demek ki etki etmiş bilemiyorum

Antibiyotik olduğunu bilmiyordum uyuşmazlık olmadığı için o akıntının bi önemi yok ama ilginç bir yan etki gerçekten. Çok geçmiş olsun

yalansindunya bende kan uyusmazligi var. Sadece 28.haftada ignesini vurulcam o kader. Bide dogumda kani benden farkli olursa vuruluyormus.

Canım kan uyuşmazlığı bizde de var kahve akıntım gelince kan uyuşmazlığı iğnesi yapmışlardı. Sende bi dr danış geç kalma belki sana da iğne ihtiyaçı vardır. Uyuşmazlık olduğunu ve ilacı içince kahve akıntının geldiğini dr una mutlaka şöyle. Çok geçmiş olsun canım.

Ben de iki gündür sağ kaşık ağrısı yaşıyorum bazen adım atamıyorum sonra iyi oluyorum . Ağrıdığında dr a gitmek istiyorum ama bi bakıyorum geçiyor o gün dr a gitmiyorum. Sabahları oluyor üşütüyor muyum gece acaba

aynısı bende de var. Bir an öyle bi ağrı giriyor ki hemen Dr a gidecek kadar. sonra geçiyo

Kizimda da ayniydi doktrm. Eger bi durum olursa erken yapiyolar. Norml giden bi gebelkte 28.hafta. dr zaten en basndan biliyor.:) sende demekki etki etmis. Bide ben ilac kullanmyrm ki. Sen uyusmazlik icin mi kullaniyosun?
Yoksa cevaplar mi karisti

Günaydın kızlar, yine müthiş bi kasık ağrısıyla uyandım tuvalete zor yürüdüm yani felaketti

Bana da ikiz.oldugu icin ikili vs yapilmiyor. Direkt nipt plus istendi. Esim dediginiz gibi bi sey cikarsa ne yapacaksin ki diyor
Zar zor oldu zaten. Ama kafam karisik yine de yapmak mi lazim diye dusunuyorum.

Amin cnm allaha emanet yavrularımız inşallah prablemsiz alırız kucağımıza

Üçlü testin sonucu riskli çıkmış 300 de 1 ihtimal cnm bu testin amacı kesin sonuç almak down sendromu varmı diye
canım ben ikili yaptırmıştım üçlü yaptırmadım ikili de 250 de 1 ihtimali riskli sayıyorlar... benım 4388 de 1 çıkmıştı ... Büyük ihtimalle birsey çıkmayacak için rahat olsun

Günaydın kızlar karnımın şişme hızına artık yetişemiyorum her gün biraz daha şişiyor gbi geliyor. Gece de yine en az üç kez lavaboya kalktım Sürekli uykum bölünüyor zaten el parmaklarımı zor kapatmayada başladım . Haftya kontrolde söyleyeceğim belki banada magnezyum başlar. Madensuyu içiyorum haftada iki defa ama demek yeterli gelmeyecek takviye şart. Allah hepimizin zamanlarını hayırlı eylesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…