- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
sizin de mi benzeri riskiniz vardı sonucunuz cıktı mı hangı firmanın testini yaptılar bılıyormusunuz? Siz dogumu gercekleştırdınız mı?ben de ankarada yaptırdım Nifty testi. 10 güne cikiyor sonuc .
Benimde geö döllenme oldu 10 ocaktı son ad tarihim doktorum daha 6/7 haftalıkken 15 ocak sayalım dedi artık her kontorlümde 15 ocak diyorum yani buna göre önde yada geride diye birley söylemedi hiç sormadımda açıkçası bence sende takılma bunlara 1 hafta ileri al dediyse adet tarihini o şekilde söyle doktoruna kafanız karışmaz ozaman sanıyorumBen her doktora gittigimde farkli gebelik haftasi gormekten bıktım. Doktor bisey demedi ama kafama takiyorum.
9+5falandim yanlis hatirlamiyosam gec dollenme dedi doktorum 8 haftalik bu bebek dedi. Basta kafama takmistim hatta baska doktorada gostermistim oda 8+3 dedi gec dollenmedir dedi. Icimi rahatlattim bi sekilde. Iste satimi ona gore ayarliyorum kullandigim uygulamada. Doktora gidiyorum olmasi gerekenden geride cikiyo. 1 kere ileride cikti.
Son kontrolum 17 +1di 3 lu tarama yapicakti doktorum. 2 degere bakti neye bakti sayilar kacti hatirlamiyorum temsili yazicam. (abc : 5.34 17 haftalik, def : 2,12 16+4 haftalik) dedi. Sonrada ultrason haftasi 16 dedi. Simdi size 1 hafta 1 gun onemli degil gibi gelicek ama bi ileride bi geride icime dert oldu biside demiyo doktorcokta sorun degilmis gibi geliyo aslında ama icime dert ediyorum. Sizin ultrasonlariniz haftasi haftasina tutuyo mu?
Oyle yapiyorum zaten. Onu anlatmaya calistim. Benimde 5 ocakti 12 ocak de dedi. Ona ragmen her gittigimde bi oynama var bilemiyorum. Kuruntu yaptigimin farkindayim ama iste insan endiselerine engel olamiyoBenimde geö döllenme oldu 10 ocaktı son ad tarihim doktorum daha 6/7 haftalıkken 15 ocak sayalım dedi artık her kontorlümde 15 ocak diyorum yani buna göre önde yada geride diye birley söylemedi hiç sormadımda açıkçası bence sende takılma bunlara 1 hafta ileri al dediyse adet tarihini o şekilde söyle doktoruna kafanız karışmaz ozaman sanıyorum
Anneler birşey sorucam. Ben 13 haftalıkken doktora gittiğimde 14 hafta dedi ve sürekli aynı doktora gidiyorum ultrason cihazı aynı normalde geç dollenmeydi ama son adet tarihimi yakalamış sevdindim neyse bı kaç hafta Sonra 16 haftalıkken gittim tekrar 17 haftalık çıktı sürekli ileri gidiyor neden boyle
250 de 1 ihtimal ve üzeri kötü sonuçtur. senin bebeğinde bir şey yokki.
bizim deikili 157 de 1 çıktı. şimdi 4lü sonucunu bekliyoruz ona göre o pahalı testi yaptırcağız.
Ben hiçbir şekilde ikili tarama yaptirmayacaktim ama doktorum ısrar etti yapıldıÇok sağolun arkadaşlar dua edip bekliycez artık allahım korusun yavrularımızı bizlere bağışlasıninşallah
kan uyuşmazlığı yok canım monurol tek doz bi kere.ictim o gun kahve leke geldi. bu antibiyotiğin içerikli bi ilaç oldugu icin demek ki etki etmiş bilemiyorum
yalansindunya bende kan uyusmazligi var. Sadece 28.haftada ignesini vurulcam o kader. Bide dogumda kani benden farkli olursa vuruluyormus.
aynısı bende de var. Bir an öyle bi ağrı giriyor ki hemen Dr a gidecek kadar. sonra geçiyoBen de iki gündür sağ kaşık ağrısı yaşıyorum bazen adım atamıyorum sonra iyi oluyorum . Ağrıdığında dr a gitmek istiyorum ama bi bakıyorum geçiyor o gün dr a gitmiyorum. Sabahları oluyor üşütüyor muyum gece acaba
Kizimda da ayniydi doktrm. Eger bi durum olursa erken yapiyolar. Norml giden bi gebelkte 28.hafta. dr zaten en basndan biliyor.:) sende demekki etki etmis. Bide ben ilac kullanmyrm ki. Sen uyusmazlik icin mi kullaniyosun?Canım kan uyuşmazlığı bizde de var kahve akıntım gelince kan uyuşmazlığı iğnesi yapmışlardı. Sende bi dr danış geç kalma belki sana da iğne ihtiyaçı vardır. Uyuşmazlık olduğunu ve ilacı içince kahve akıntının geldiğini dr una mutlaka şöyle. Çok geçmiş olsun canım.
Doktorun kendi mi söylüyor ileri yada geri diye ?Oyle yapiyorum zaten. Onu anlatmaya calistim. Benimde 5 ocakti 12 ocak de dedi. Ona ragmen her gittigimde bi oynama var bilemiyorum. Kuruntu yaptigimin farkindayim ama iste insan endiselerine engel olamiyo
Bana da ikiz.oldugu icin ikili vs yapilmiyor. Direkt nipt plus istendi. Esim dediginiz gibi bi sey cikarsa ne yapacaksin ki diyorBen hiçbir şekilde ikili tarama yaptirmayacaktim ama doktorum ısrar etti yapıldı
Yaş riskim 1:286 cıktı yani 250 üstünde
Doktorum ikiliden önce bu 2500 lira olan kanda genetik tarama testini önermişti. Eşim sonuç olarak tedavisi olan bişey çıkacaksa Allah korusun yaptıralım yine de sen bilirsin dedi ama yaptırmadım
Ikiliden sonra doktorum üçlüye gerek duydu mu duymadı mi bilmiyorum bisey söylemedi ama ben üçlüyü yaptırmak istemedigime dair imza attim
zafergul canını sıkma inan hiçbiri amniyosentez kadar güvenli değil ve yanlış sonic verebiliyor Allak korusun yavrularimizi
Amin cnm allaha emanet yavrularımız inşallah prablemsiz alırız kucağımızaBen hiçbir şekilde ikili tarama yaptirmayacaktim ama doktorum ısrar etti yapıldı
Yaş riskim 1:286 cıktı yani 250 üstünde
Doktorum ikiliden önce bu 2500 lira olan kanda genetik tarama testini önermişti. Eşim sonuç olarak tedavisi olan bişey çıkacaksa Allah korusun yaptıralım yine de sen bilirsin dedi ama yaptırmadım
Ikiliden sonra doktorum üçlüye gerek duydu mu duymadı mi bilmiyorum bisey söylemedi ama ben üçlüyü yaptırmak istemedigime dair imza attim
zafergul canını sıkma inan hiçbiri amniyosentez kadar güvenli değil ve yanlış sonic verebiliyor Allak korusun yavrularimizi
Kahvaltı yaptıktan üç saat sonra da içebilirsin arada bişey yememek şartıylaKizlarr bu sabah demir hapina basladim sabah ac karnina ama 10 dk sonra kustum cok kotu oldum nasil kullaniyorsunuz bu mereti
canım ben ikili yaptırmıştım üçlü yaptırmadım ikili de 250 de 1 ihtimali riskli sayıyorlar... benım 4388 de 1 çıkmıştı ... Büyük ihtimalle birsey çıkmayacak için rahat olsunÜçlü testin sonucu riskli çıkmış 300 de 1 ihtimal cnm bu testin amacı kesin sonuç almak down sendromu varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?