2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar dün çok hafif bir lekelenmem oldu kahverengi pıhtı şeklinde 3-4 kez geldi doktora söyleyince hemen cağırdı kontrole ama hersey normal dedi idrarda lokosit çıkmıştı pazartesi 16 değerinde ondanmı oldu acaba dün monurol içtim ama baya korkuttu bu leke daha önce de olmuştu ama ilk üç ayda olur diye fazla tedirgin olmamıştım

cnm mete yada metehan da olabılır.... Kağan da güzel , batu ,batuhan bunlarıda düşünüebilirsin
Metehan ve Batuhan'ı sevdim canım hemen onları da ekliyorum

bence alp koyabilirsin :)
Onu düşündüm ama acaba çok mu benzer olur? Dur yine de o da dursun cepte

ama Türkçe karakter içeren isimler sonradan sorun oluyor. Bilet alırken, mail kullanırken yurtdışında... o yüzden ğ olan isim koyma bence
Bu arada ben Bumin koyacağım :) Öz Türkçe ...
Alper'in ismini seçerken ben de bunlara dikkat etmiştim canım. Haklısın bence de türkçe karakter olmaması avantaj olabilir

Gözunaydiin cok sevindimm❤
Isimde Acar geldi nedense aklima seni okuyunca :)

Aaa ilk kez duydum ama çok hoşmuş anlamı: 1. Atılgan. 2. Güçlü ve becerikli, çevik, enerjik. Süpermiş, teşekkürler canım

Canım hastalığın nasıl oldu? İnşallah daha iyi hissediyosundur. Ben nezleyken öksürürken sürekli kaçırıyodum. Koşa koşa tuvalete zor yetişiyodum. Dediğin gibi rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyolar sanırım...

Allah sağlıkla kavuştursun canım, ama ne güzel düşünüyosun bak hakikaten minik kuzularımız bizimle çok şükür Çok şükür onları veren Rabbime

Ben de ilk oğluma hamileyken doktora derslerine gidiyodum. İki ders almıştım özellikle benim çok sevdiğim hocanın dersini dinlerken kıpır kıpır oluyodu. Kadının sesini o da çok seviyo diyodum Bir de doğmasına yakın her gün yasin-i şerifi açıyodum televizyondan sesli takip ediyodum. Oğlum doğduktan bi 20 gün sonra falan kolik sancılarımız başladı ve akşamları yaygarayı basıyodu. Susmaksızın ağlıyodu sonra eşimin aklına geldi televizyondan yasin-i şerifi açtık ve mucize gibi çocuk şıp diye uyuyakalmıştı Cidden anne karnında işittikleri şeyler onları etkiliyor ve hafızalarında kalıyor bence de

Ben de 20. haftada gidicem canım. İstersen bir de doktoruna danış, o ne derse öyle yaparsın...

Kızlar gunaydın bıkac gundur gogus uclarım ve yarodan sonrası agrıyo hafof acıyo anlamadım neden sızde var mı
Al benden de o kadar ya benim de özellikle sağ göğüs ucum çok fena Aşırı hassasiyet ve ağrı oluyor. Gece sağ tarafıma döndüğümde göğüs ağrısına uyanıp yeniden sola dönüyorum

KIZLARRRR, dünden beri midem yanıp kavruruluyor, hiç istifra faln etmedim bu süreçte sadece geğirme ve hıçkırık olurdu
ama dün bugün midemm çok yanıyor,tavsiyeniz var mı

Uclardan sımdıden sıkıntı yasarsak emzırırken nabıcaz nemlendırıyorum da sende beyaZ akıntı oluyomu bende bugun oldu bu zamanlarda bebegın dıs yuzeyını kaplayan beyaz kıvam olusuyomus oyuzden olabılır dıyolar

Iyıdır olumlu dusun cnm bak bız 15 gunde bır gıdıyoruz rıskı olduğumuz ıcın oyuzden ıyı olsunda bıraz sanır lazım ınsanın gordukce goresı gelıyor
kızlar ya bebişimi cok merak ediyorum acaba ne durumda boyu kılosu gelısımı ?ayda 1 bekle bekle gelmiyor pazartesi günü gelmedi bir türlü

yaaaaa yakinimda olsan yapip getirirdim. Bunu bana cok kisi soyledi degistirsem mi nickimi acaba ama cok seviyorum

pixielix canim evet iste yanimda olduklarini bilince kendimi hem guclu hissediyorum hemde yalniz hissetmiyorum cok sukur

Yok canim guzel kalsin.Ordan feyz aldim aksama yapacagim

kızlar ya bebişimi cok merak ediyorum acaba ne durumda boyu kılosu gelısımı ?ayda 1 bekle bekle gelmiyor pazartesi günü gelmedi bir türlü
Iyidir canim. Az kalmis.
Ben gecen gun gittim.Buyumus oldugunu gorursun sen de insallah.Bir dahaki 1 ay sonra yine ama artik hareketlerini hissediyor olmak beni rahatlatiyor. Orda ve rahat diye dusunuyorum

Iyidir canim. Az kalmis.
Ben gecen gun gittim.Buyumus oldugunu gorursun sen de insallah.Bir dahaki 1 ay sonra yine ama artik hareketlerini hissediyor olmak beni rahatlatiyor. Orda ve rahat diye dusunuyorum
hafif kıprasmalar bende de var canım ama bebek olduguna emin değilim gerci tatlı bisey yediğim zaman pıt ediyor biseycinsiyette kesinleşir heralde ciciler almak istiyorum artık

merhaba kader arkadaşım ben de monurol içtikten sonra.kahve lekem geldi. enfeksiyondanmış.seninkini de duydum.için rahatladı doğrusu ben de baya korkmustum

Ben de iğneyi yapmadan önce biraz buz koydum öyle yaptım iğneyi bitincede üstüne tekrar buz koydum bi dakika falan morarmadı acısı da çabuk geçti bakalım böyle böyle alışcaz artık yapacak bişey yok ben ıslak mendilin içine koydum buzu öyle koydum karnıma heralde bi sorun olmaz

Ben yaptirmadim bugün için gel dediler tetenoz asisi yapılacaktı ben 20.ci haftada istiyorum dedim tmm dediler

hafif kıprasmalar bende de var canım ama bebek olduguna emin değilim gerci tatlı bisey yediğim zaman pıt ediyor biseycinsiyette kesinleşir heralde ciciler almak istiyorum artık

Seninle neredeyse 3 hafta var aramizda.Yakinda daha net hissedersin cinsiyeti de ogrenirsin bence de canim. Hadi bakalim

İnşallah güzel sonuclar alırsın canım hakkında hayirlisi

merhaba kader arkadaşım ben de monurol içtikten sonra.kahve lekem geldi. enfeksiyondanmış.seninkini de duydum.için rahatladı doğrusu ben de baya korkmustum

Eşinizle kan uyumazlığınız var mı arkadaşlar? Munurol tek doz mu yoksa her gün kullanıyor musunuz. Antibiyotik kullanıyor musunuz? Enfeksiyon idrar yolunda değil mi ne alaka kahve akıntı anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…