2018 Ekim Anneleri

KIZLARRRR, dünden beri midem yanıp kavruruluyor, hiç istifra faln etmedim bu süreçte sadece geğirme ve hıçkırık olurdu
ama dün bugün midemm çok yanıyor,tavsiyeniz var mı
Bende acayip derecede muzdaripim mide yanmasindan ılık süt içiyorum Azda olsa iyi geliyor bide kahve duydum bı çay kaşığı kuru kahve ve ardindan su icince yanma tamamen gidiyormus birçok yerde okudum ama henüz denemedim..

İnşallah güzel sonuclar alırsın canım hakkında hayirlisi
Sağol canım 300 de bir ihtimal kötü çıktı kandan yapılan testi tercih ettik diğeri düşüğe sebep oluyo malum 2400 TL yurt dışına laboratuvar a yolluyorlar heralde içimiz rahat etsin diye artık doktor yaşına göre Çok iyi iki kat dedi

canım bu ne testi, ne riski?

Merhaba

Hamileliğimin 11.Hafta 6. gününde ikili tarama testi yaptırdım,

Sonuç : Nuchal Transluency (NT) MoM 0,96 ,Nasal Bone (Burun Kemiği) Mevcut , PAPP-A 4.26 , fß-hCG 92,9 Trisomy 21 Riski 1:5480 yorum olarak Cut Off değerinin altındadır çıktı

Sonra hamileliğimin 17. Hafta 3. gününde üçlü tarama testli yapıldı ve cinsiyet Kız(XX) olarak söylendi ;

Sonuç : AFP 26,3 , uE3 0,47 HCG 34230 Inh-A 460 , Trisomy Riski 1:104 ve yorum olarak Cut Off değerinin üstündedir dendi

Ve genel sonuç olarak Trisomy 21 riski var olabilceği anlatıldı ıkı yol önerildi NIPT(Non-Invaziv Prenatal Tanı) ve amniyosentez fakat 2. yol riskleri oldugu ıcın tercih etmedik kan tahlilimiz İngiltere'ye yollandı bu tarz sonuçlara çıkan hamile arkadaşların sonuçları nasıl geldi. Biliyorum herşey Allah'tan fakat elimizden geleni bilimin gereğini yapmakta görevimiz.

Ben sadece ikili testi yaptırdım sonuc 150de 1 cıktı. risk dediker 4 lü testi önerdiler yarın randevum var.. ama yaptırmak hiç içimden grlmiyor, bi tedavisi olsa, ya da riski göze alamayıp cocugu aldıracak olsak, dedigin dogru bilimden faydalanalım.. ama Allah tan grlene razıyım diyen birisi isek, sadece olumlu sonuc alıp rahatlama adına yaptırıyoruz bu testleri. Normal sartlarda 100de 1 deyince o işin olmayacagı kanısına varılır.. bu konuda vesveselerimiz cok oluyo malesef.. 15 te 1 ler duydum şimdi cin gibi... Allah kerim, Sonucun inşallah güzel cıkar..

Umarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruz allahım bize bağışlar inşallahböyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
Olmaz mı.. biz yeni oldugumuz için kafaya takıyoruz bu kadar.. cevremde cocugu saglıklı olup bu testi yaptır işe yarıyo diyen tek kişi duymadım. Cogu aynı skıntıyı yaşamış hamileliği boyunca,ama boşuna diyolar..

KIZLARRRR, dünden beri midem yanıp kavruruluyor, hiç istifra faln etmedim bu süreçte sadece geğirme ve hıçkırık olurdu
ama dün bugün midemm çok yanıyor,tavsiyeniz var mı
aynı ben ,
yaklaşık bır aydır mıde yanması , arkasından da ıstıfre edıyorum dayanılmaz bır hal alıyor mıde yanmalarım.
su an hıcbır cozumunu bulamadım ama terıkleyen yıyeceklerde salca bas sırada... hayatımdan çıkardım mumkun olduğunca salçalı yemeklerı... ekmekte tetıklıyor ..... az su ıctım mı yanıyor.... benı rahatlatan yıyecekler ıse yeşil erik, muz ve tuzlu fıstık bunları yıyınce yanmam azalıyor ve ıstıfra etmıyorum cogunlukla dene istersen

Umarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruz allahım bize bağışlar inşallahböyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
Benımde ıkılım 707/1 cıktı dr benı cok korkuttu ya dortlu testte 1300/1 kusur bısıler cıktı oyuDen elımızden gelen dua merak etme

ben çil çok severim yani burnumda oluşur birtek yazın esmer olduğum için çok belli olmaz fondeten falan kullanmam sırf gözüksün diye :)

250 de 1 ihtimal ve üzeri kötü sonuçtur. senin bebeğinde bir şey yokki.
bizim deikili 157 de 1 çıktı. şimdi 4lü sonucunu bekliyoruz ona göre o pahalı testi yaptırcağız.

aynı panik ben de de var. dörtlüyü yptırdım sonucu bekliyorum. duruma göre konuyu masaya yatırmam gerekiyor. çalışan ve çalışmak zorunda olan biriyim. kararım ne olur açıkcası bilmiyorum.

Eşinizle kan uyumazlığınız var mı arkadaşlar? Munurol tek doz mu yoksa her gün kullanıyor musunuz. Antibiyotik kullanıyor musunuz? Enfeksiyon idrar yolunda değil mi ne alaka kahve akıntı anlayamıyorum.
kan uyuşmazlığı yok canım monurol tek doz bi kere.ictim o gun kahve leke geldi. bu antibiyotiğin içerikli bi ilaç oldugu icin demek ki etki etmiş bilemiyorum

ben de ankarada yaptırdım Nifty testi. 10 güne cikiyor sonuc .

Merhaba ben de yaptırdım Nifty testi.guzel sonucunuz ciksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…