- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Bende acayip derecede muzdaripim mide yanmasindanKIZLARRRR, dünden beri midem yanıp kavruruluyor, hiç istifra faln etmedim bu süreçte sadece geğirme ve hıçkırık olurdu
ama dün bugün midemm çok yanıyor,tavsiyeniz var mı
Sağol canım 300 de bir ihtimal kötü çıktı kandan yapılan testi tercih ettik diğeri düşüğe sebep oluyo malum 2400 TL yurt dışına laboratuvar a yolluyorlar heralde içimiz rahat etsin diye artık doktor yaşına göre Çok iyi iki kat dediİnşallah güzel sonuclar alırsın canım hakkında hayirlisi
canım bu ne testi, ne riski?Sağol canım 300 de bir ihtimal kötü çıktı kandan yapılan testi tercih ettik diğeri düşüğe sebep oluyo malum 2400 TL yurt dışına laboratuvar a yolluyorlar heralde içimiz rahat etsin diye artık doktor yaşına göre Çok iyi iki kat dedi
Günaydın cnm beni ilk gebelipimdede 22. Haftamda aldı doktorum bu seferde 22 de dediGünaydınlar
Kızlar beni sağlık ocağından çağırdılar kan tahlili yapılacak
Doppler e kaçıncı haftada alıyorlar tecrübeli annişler
Canim, dun senin nicki gorunce canim limonlu tarcinli kek istedi
Üçlü testin sonucu riskli çıkmış 300 de 1 ihtimal cnm bu testin amacı kesin sonuç almak down sendromu varmı diyecanım bu ne testi, ne riski?
Bu testlerın bence cok guvenılırlıgı yok cnm cok kafaya takmaÜçlü testin sonucu riskli çıkmış 300 de 1 ihtimal cnm bu testin amacı kesin sonuç almak down sendromu varmı diye
Umarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruzBu testlerın bence cok guvenılırlıgı yok cnm cok kafaya takma
Merhaba
Hamileliğimin 11.Hafta 6. gününde ikili tarama testi yaptırdım,
Sonuç : Nuchal Transluency (NT) MoM 0,96 ,Nasal Bone (Burun Kemiği) Mevcut , PAPP-A 4.26 , fß-hCG 92,9 Trisomy 21 Riski 1:5480 yorum olarak Cut Off değerinin altındadır çıktı
Sonra hamileliğimin 17. Hafta 3. gününde üçlü tarama testli yapıldı ve cinsiyet Kız(XX) olarak söylendi ;
Sonuç : AFP 26,3 , uE3 0,47 HCG 34230 Inh-A 460 , Trisomy Riski 1:104 ve yorum olarak Cut Off değerinin üstündedir dendi
Ve genel sonuç olarak Trisomy 21 riski var olabilceği anlatıldı ıkı yol önerildi NIPT(Non-Invaziv Prenatal Tanı) ve amniyosentez fakat 2. yol riskleri oldugu ıcın tercih etmedik kan tahlilimiz İngiltere'ye yollandı bu tarz sonuçlara çıkan hamile arkadaşların sonuçları nasıl geldi. Biliyorum herşey Allah'tan fakat elimizden geleni bilimin gereğini yapmakta görevimiz.
Olmaz mı.. biz yeni oldugumuz için kafaya takıyoruz bu kadar.. cevremde cocugu saglıklı olup bu testi yaptır işe yarıyo diyen tek kişi duymadım. Cogu aynı skıntıyı yaşamış hamileliği boyunca,ama boşuna diyolar..Umarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruzallahım bize bağışlar inşallah böyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
aynı ben ,KIZLARRRR, dünden beri midem yanıp kavruruluyor, hiç istifra faln etmedim bu süreçte sadece geğirme ve hıçkırık olurdu
ama dün bugün midemm çok yanıyor,tavsiyeniz var mı
Benımde ıkılım 707/1 cıktı dr benı cok korkuttu ya dortlu testte 1300/1 kusur bısıler cıktı oyuDen elımızden gelen dua merak etmeUmarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruzallahım bize bağışlar inşallah böyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
ben çil çok severimBende çil var hamilelikte ve Bahar da koyulaşıyor artıyor. Güneş kremsiz dışarı çıkmıyorum çok faydası oluyor eskiden güneş kremi kullanmazdım çok kötü olurdu yüzüm. Çil desen onu da deneyecektim ben de böyle idare edebiliyorum
250 de 1 ihtimal ve üzeri kötü sonuçtur. senin bebeğinde bir şey yokki.Sağol canım 300 de bir ihtimal kötü çıktı kandan yapılan testi tercih ettik diğeri düşüğe sebep oluyo malum 2400 TL yurt dışına laboratuvar a yolluyorlar heralde içimiz rahat etsin diye artık doktor yaşına göre Çok iyi iki kat dedi
aynı panik ben de de var. dörtlüyü yptırdım sonucu bekliyorum. duruma göre konuyu masaya yatırmam gerekiyor. çalışan ve çalışmak zorunda olan biriyim. kararım ne olur açıkcası bilmiyorum.Olmaz mı.. biz yeni oldugumuz için kafaya takıyoruz bu kadar.. cevremde cocugu saglıklı olup bu testi yaptır işe yarıyo diyen tek kişi duymadım. Cogu aynı skıntıyı yaşamış hamileliği boyunca,ama boşuna diyolar..
kan uyuşmazlığı yok canım monurol tek doz bi kere.ictim o gun kahve leke geldi. bu antibiyotiğin içerikli bi ilaç oldugu icin demek ki etki etmiş bilemiyorumEşinizle kan uyumazlığınız var mı arkadaşlar? Munurol tek doz mu yoksa her gün kullanıyor musunuz. Antibiyotik kullanıyor musunuz? Enfeksiyon idrar yolunda değil mi ne alaka kahve akıntı anlayamıyorum.
ben de ankarada yaptırdım Nifty testi. 10 güne cikiyor sonuc .Merhaba
Hamileliğimin 11.Hafta 6. gününde ikili tarama testi yaptırdım,
Sonuç : Nuchal Transluency (NT) MoM 0,96 ,Nasal Bone (Burun Kemiği) Mevcut , PAPP-A 4.26 , fß-hCG 92,9 Trisomy 21 Riski 1:5480 yorum olarak Cut Off değerinin altındadır çıktı
Sonra hamileliğimin 17. Hafta 3. gününde üçlü tarama testli yapıldı ve cinsiyet Kız(XX) olarak söylendi ;
Sonuç : AFP 26,3 , uE3 0,47 HCG 34230 Inh-A 460 , Trisomy Riski 1:104 ve yorum olarak Cut Off değerinin üstündedir dendi
Ve genel sonuç olarak Trisomy 21 riski var olabilceği anlatıldı ıkı yol önerildi NIPT(Non-Invaziv Prenatal Tanı) ve amniyosentez fakat 2. yol riskleri oldugu ıcın tercih etmedik kan tahlilimiz İngiltere'ye yollandı bu tarz sonuçlara çıkan hamile arkadaşların sonuçları nasıl geldi. Biliyorum herşey Allah'tan fakat elimizden geleni bilimin gereğini yapmakta görevimiz.
Merhaba ben de yaptırdım Nifty testi.guzel sonucunuz ciksin..Sağol canım 300 de bir ihtimal kötü çıktı kandan yapılan testi tercih ettik diğeri düşüğe sebep oluyo malum 2400 TL yurt dışına laboratuvar a yolluyorlar heralde içimiz rahat etsin diye artık doktor yaşına göre Çok iyi iki kat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?