2018 Ekim Anneleri

canım ikili düşük risk çıkmışsa üçlüyü niye yaptırdınız kı? sadece kafa karışıklığı o kadar ... ikili testin duyarlılığı daha fazladır ... Üçlü testin duyarlıgı %60-70 diye biliyorum o yüzden lütfen sonuçları çok fazla kafanıza takmayın

Umarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruz allahım bize bağışlar inşallahböyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
Üçlü testte çok kötü Şeyler söylenip de aslında hiçbişeyciği olmayan o kadar çok Kışı tanıyorum ki,hiç olumlu sonuç alan duymadım öyle söyleyim..Rabbim hepimizinkine sağlıklı Olmayı nasip etsin canım

Kızlar üç gün önce sağlık Ocağına işim düştü gitmişken kan idrar aldılar.Demirim düşmüş bir de idrarda hafif enfeksiyon çıkmışDemir ilacına ve Decavit e rağmen demirim düşmüş bu ara stres altındayım ve beslenmeme Özen göstermiyordum.Bu tahlil sonucları kendine getirdi beni.
Bu arada bikaç Akşam önce Sırt üstü yatarken bi yandan tv izleyip bir yandan göbeğimde daireler çiziyordum.O Sırada birdenbire içerde bişey fırt diye saniyelik bir geçiş yaptı korktum resmen.Bebişti kesin rahatsız ettiğimi düşünerek çok üzüldüm ama kardeşim diyor ki hoşuna gitmiştir Sevildiğini hissetmiştir.Sizce

Umarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruz allahım bize bağışlar inşallahböyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
İnşalllah sonuçların güzel çıkar canım hiç üzme kendini
Bu testlerin yüzdeyüz gerçekliği yok ki risk çıkıp sağlıklı doğan bir sürü hikaye var

İnşalllah sağlıkla kucağına alacaksın

canım ben ikili yaptırmıştım üçlü yaptırmadım ikili de 250 de 1 ihtimali riskli sayıyorlar... benım 4388 de 1 çıkmıştı ... Büyük ihtimalle birsey çıkmayacak için rahat olsun
Evet canım özel hastane para içinmi yaptılar araştırdım 250 sınır benim ise 315 de 1 anlamadım gitti oysaki doktoruma çık güvenirim severim hastanenin sahibi aynı zamanda beni üzecek bişey nasıl söyler para için bunu yaşatması hiç insanlığa sığmazinşallah yavrum sağlıklı olsunda başımın gözümün sadakası olsun ne diyim yani

Amin cnm çevremde de duydum inşallah hiç bişey çıkmasın sağlıklı alalım kucağımıza yavrularımızı

Canım sen ikili yaptırdın mı? en güvenilir ikili test , üçlü testin güvenirliliği fazla yok nacizada fikrim ileri tetkik yaptırıpta kendini yıpratma ... Ayrıntılı ultrasyona girersin ...

Amin canım hepiniz çok sagolun allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah bende hiç kötü düşünmüyorum inanıyorumki sağlıklı bebeğim çok moral oldunuz bana hepinize sonsuz teşekkürler

Canım sen ikili yaptırdın mı? en güvenilir ikili test , üçlü testin güvenirliliği fazla yok nacizada fikrim ileri tetkik yaptırıpta kendini yıpratma ... Ayrıntılı ultrasyona girersin ...
neye göre ikili güvenilir 3lü 4lü güvenilir değil diyorsunuz?

Evet canım ikili temiz çıktı herşey çok güzeldi

sev annesi sev. çok keyif alıyorlar. hiçte rahatsız olmaz

Doktorun kendi mi söylüyor ileri yada geri diye ?
Ikinci kontrolumde doktor soyledi. Adet tarihimi gec soylemeye basladim. Ultrasona gore su haftada diye soyluyo. Ama geride veya ileride demiyo.
Haftalarini takip ettigim icin bende anliyorum az cok. Yani cok buyuk ihtimal bi sikinti yoktur. Boyle haftasini gorunce icime bi kurt dusuyo yinede

neye göre ikili güvenilir 3lü 4lü güvenilir değil diyorsunuz?
canım istersen araştırabilirsin en güvenilir test ikili testttir... çünkü bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği var mı yok mu onada bakılır... İkili testin güvenirliliği %90 diğerlerin güvenirliği %70 dir... Eğer ikili tarama testi yaptırılmışsa üçlü yada dörtlüye hiç gerek yok

Evet canım ikili temiz çıktı herşey çok güzeldi
ne güzel işte burdaki birçok arkadaş ikili temiz çıkınca üçlüyü yaptırmadılar bile bunlardan biriside benım... Üstelik benım bebeğimin ense kalınlıgı sınırda çıktı, en iyi sonucu ikili test ve ayrıntılı ultrasyon verir...

tmm canım, benımkını de salça yaptı sanırım, bende ılık süt içtim o bişraz rahatlattı ama bu zaman kadar bnm hiçbir şikayetim yoktu çok güzel gidiyordu birden olunca korktum da,sağolasın

bende dün süt içtim canım, nerdeyse hiçbirşey yemedim dün,bugün iyiyim çok şükür,kahveyi duymamıştım,tşkkr ederim,ekmek ve hamur işleri yapıyor sanırım,gün gibi bişey vardı orda yedim ben hamurişlerini ondan sonra böyle oldum,tez vakitte atlatırız inşalalh

mrb canım güzel sonuç alırsın inşallah, yaptırdığın testin adı neydi? nifty...veracity vb. bende yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım .birde 300/1 çıkan hangisi?

eğer öyleyse benim bebeğim riskli bir bebek.

Günaydın hanımlar umarım her şey yolundadır hepimiz için bebişler rahattır. Ben de sizlere bir şey soracağım üçlü test yaparken hangi işlemleri yaptılar. Geçen hafta devlet hastanesinde dr um ultrasona yönlendirmişti bebişe farklı bir dr ve ultrasonla bakıldı eli ayakları kalbi beyni her şeyine bakmıştı dr uma gittim o sonuçla sonra üçlü test için form doldurup kan vermeye gönderdi bunun dışında yapılan bir şey var mıydı? Sorum çok saçma gelebilir sizlere ama ikilide ense kalınlığı vs bakılıyor ya bunda bakılmadı ben mi atladım yapmam gereken bir şeyi yoksa işlem bu kadar mı sadece bilemedim. İlk hamilelikte de sadece ikili yapılmıştı bundam emin olamıyorum bir haftadır düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…