canım ikili düşük risk çıkmışsa üçlüyü niye yaptırdınız kı? sadece kafa karışıklığı o kadar ... ikili testin duyarlılığı daha fazladır ... Üçlü testin duyarlıgı %60-70 diye biliyorum o yüzden lütfen sonuçları çok fazla kafanıza takmayınMerhaba
Hamileliğimin 11.Hafta 6. gününde ikili tarama testi yaptırdım,
Sonuç : Nuchal Transluency (NT) MoM 0,96 ,Nasal Bone (Burun Kemiği) Mevcut , PAPP-A 4.26 , fß-hCG 92,9 Trisomy 21 Riski 1:5480 yorum olarak Cut Off değerinin altındadır çıktı
Sonra hamileliğimin 17. Hafta 3. gününde üçlü tarama testli yapıldı ve cinsiyet Kız(XX) olarak söylendi ;
Sonuç : AFP 26,3 , uE3 0,47 HCG 34230 Inh-A 460 , Trisomy Riski 1:104 ve yorum olarak Cut Off değerinin üstündedir dendi
Ve genel sonuç olarak Trisomy 21 riski var olabilceği anlatıldı ıkı yol önerildi NIPT(Non-Invaziv Prenatal Tanı) ve amniyosentez fakat 2. yol riskleri oldugu ıcın tercih etmedik kan tahlilimiz İngiltere'ye yollandı bu tarz sonuçlara çıkan hamile arkadaşların sonuçları nasıl geldi. Biliyorum herşey Allah'tan fakat elimizden geleni bilimin gereğini yapmakta görevimiz.
Üçlü testte çok kötü Şeyler söylenip de aslında hiçbişeyciği olmayan o kadar çok Kışı tanıyorum ki,hiç olumlu sonuç alan duymadım öyle söyleyim..Rabbim hepimizinkine sağlıklı Olmayı nasip etsin canımUmarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruzallahım bize bağışlar inşallah böyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
İnşalllah sonuçların güzel çıkar canım hiç üzme kendiniUmarım cnm iyi düşünelim iyi olsun diyoruz ve dua ediyoruzallahım bize bağışlar inşallah böyle sonuçlar alıpta iyi çıkan arkadaslar varmıdır moral olun bana çok ağladım
Evet canım özel hastane para içinmi yaptılar araştırdım 250 sınır benim ise 315 de 1 anlamadım gitticanım ben ikili yaptırmıştım üçlü yaptırmadım ikili de 250 de 1 ihtimali riskli sayıyorlar... benım 4388 de 1 çıkmıştı ... Büyük ihtimalle birsey çıkmayacak için rahat olsun
Amin cnm çevremde de duydum inşallah hiç bişey çıkmasın sağlıklı alalım kucağımıza yavrularımızıÜçlü testte çok kötü Şeyler söylenip de aslında hiçbişeyciği olmayan o kadar çok Kışı tanıyorum ki,hiç olumlu sonuç alan duymadım öyle söyleyim..Rabbim hepimizinkine sağlıklı Olmayı nasip etsin canım
Canım sen ikili yaptırdın mı? en güvenilir ikili test , üçlü testin güvenirliliği fazla yok nacizada fikrim ileri tetkik yaptırıpta kendini yıpratma ... Ayrıntılı ultrasyona girersin ...Evet canım özel hastane para içinmi yaptılar araştırdım 250 sınır benim ise 315 de 1 anlamadım gittioysaki doktoruma çık güvenirim severim hastanenin sahibi aynı zamanda beni üzecek bişey nasıl söyler para için bunu yaşatması hiç insanlığa sığmaz inşallah yavrum sağlıklı olsunda başımın gözümün sadakası olsun ne diyim yani
Amin canım hepiniz çok sagolun allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah bende hiç kötü düşünmüyorum inanıyorumki sağlıklı bebeğimİnşalllah sonuçların güzel çıkar canım hiç üzme kendini
Bu testlerin yüzdeyüz gerçekliği yok ki risk çıkıp sağlıklı doğan bir sürü hikaye var
İnşalllah sağlıkla kucağına alacaksın
neye göre ikili güvenilir 3lü 4lü güvenilir değil diyorsunuz?Canım sen ikili yaptırdın mı? en güvenilir ikili test , üçlü testin güvenirliliği fazla yok nacizada fikrim ileri tetkik yaptırıpta kendini yıpratma ... Ayrıntılı ultrasyona girersin ...
Evet canım ikili temiz çıktı herşey çok güzeldiCanım sen ikili yaptırdın mı? en güvenilir ikili test , üçlü testin güvenirliliği fazla yok nacizada fikrim ileri tetkik yaptırıpta kendini yıpratma ... Ayrıntılı ultrasyona girersin ...
sev annesi sev. çok keyif alıyorlar. hiçte rahatsız olmazKızlar üç gün önce sağlık Ocağına işim düştü gitmişken kan idrar aldılar.Demirim düşmüş bir de idrarda hafif enfeksiyon çıkmışDemir ilacına ve Decavit e rağmen demirim düşmüş bu ara stres altındayım ve beslenmeme Özen göstermiyordum.Bu tahlil sonucları kendine getirdi beni.
Bu arada bikaç Akşam önce Sırt üstü yatarken bi yandan tv izleyip bir yandan göbeğimde daireler çiziyordum.O Sırada birdenbire içerde bişey fırt diye saniyelik bir geçiş yaptı korktum resmen.Bebişti kesinrahatsız ettiğimi düşünerek çok üzüldüm ama kardeşim diyor ki hoşuna gitmiştir Sevildiğini hissetmiştir.Sizce
Ikinci kontrolumde doktor soyledi. Adet tarihimi gec soylemeye basladim. Ultrasona gore su haftada diye soyluyo. Ama geride veya ileride demiyo.Doktorun kendi mi söylüyor ileri yada geri diye ?
canım istersen araştırabilirsin en güvenilir test ikili testttir... çünkü bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği var mı yok mu onada bakılır... İkili testin güvenirliliği %90 diğerlerin güvenirliği %70 dir... Eğer ikili tarama testi yaptırılmışsa üçlü yada dörtlüye hiç gerek yokneye göre ikili güvenilir 3lü 4lü güvenilir değil diyorsunuz?
ne güzel işte burdaki birçok arkadaş ikili temiz çıkınca üçlüyü yaptırmadılar bile bunlardan biriside benım... Üstelik benım bebeğimin ense kalınlıgı sınırda çıktı, en iyi sonucu ikili test ve ayrıntılı ultrasyon verir...Evet canım ikili temiz çıktı herşey çok güzeldi
tmm canım, benımkını de salça yaptı sanırım, bende ılık süt içtim o bişraz rahatlattı ama bu zaman kadar bnm hiçbir şikayetim yoktu çok güzel gidiyordu birden olunca korktum da,sağolasınaynı ben ,
yaklaşık bır aydır mıde yanması , arkasından da ıstıfre edıyorum dayanılmaz bır hal alıyor mıde yanmalarım.
su an hıcbır cozumunu bulamadım ama terıkleyen yıyeceklerde salca bas sırada... hayatımdan çıkardım mumkun olduğunca salçalı yemeklerı... ekmekte tetıklıyor ..... az su ıctım mı yanıyor.... benı rahatlatan yıyecekler ıse yeşil erik, muz ve tuzlu fıstık bunları yıyınce yanmam azalıyor ve ıstıfra etmıyorum cogunlukla dene istersen
bende dün süt içtim canım, nerdeyse hiçbirşey yemedim dün,bugün iyiyim çok şükür,kahveyi duymamıştım,tşkkr ederim,ekmek ve hamur işleri yapıyor sanırım,gün gibi bişey vardı orda yedim ben hamurişlerini ondan sonra böyle oldum,tez vakitte atlatırız inşalalhBende acayip derecede muzdaripim mide yanmasindanılık süt içiyorum Azda olsa iyi geliyor bide kahve duydum bı çay kaşığı kuru kahve ve ardindan su icince yanma tamamen gidiyormus birçok yerde okudum ama henüz denemedim..
mrb canım güzel sonuç alırsın inşallah, yaptırdığın testin adı neydi? nifty...veracity vb. bende yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım .birde 300/1 çıkan hangisi?Sağol canım 300 de bir ihtimal kötü çıktı kandan yapılan testi tercih ettik diğeri düşüğe sebep oluyo malum 2400 TL yurt dışına laboratuvar a yolluyorlar heralde içimiz rahat etsin diye artık doktor yaşına göre Çok iyi iki kat dedi
eğer öyleyse benim bebeğim riskli bir bebek.canım istersen araştırabilirsin en güvenilir test ikili testttir... çünkü bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği var mı yok mu onada bakılır... İkili testin güvenirliliği %90 diğerlerin güvenirliği %70 dir... Eğer ikili tarama testi yaptırılmışsa üçlü yada dörtlüye hiç gerek yok
benim doktorum da 3 lü testin güvenirliği az demişti bana yaptırıcak mı bılmıyorum hıc lafı geçemedi.Üzme kendini bişiçiği yoktur insallahEvet canım ikili temiz çıktı herşey çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?